forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 7:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1172, 1173, 1174, 1175, 1176, 1177, 1178 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:12 pm 
Аватар

Изказването днес на този олигофрен трябва да говори на всички, че няма място в Левски. Вчера следобяд нали искаше да работи, въпреки всичко? Днес е много възмутен. Прави квалификации кой е стъпвал на мач и кой не :ohmygod2 Бил отказал оферти от чужбина :shock: Да, бе, да. Октомври месец половин Европа си търси треньор и точно тогава са потърсили него след като от август е безработен.
И наистина горното мнение ме подсеща, че този човек няма важен мач да не е излязъл да пази резултата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:16 pm 
Аватар

tones написа:
Brannik написа:
Случи се най-лошото. При положение, че няма да е Йока то по-добре да беше Петев (естествено поставен под натиск, но според мен малко се прекали с него). Всъщност всеки е по-добре от Сухия.

В момента съм отчаян - нямаме треньор, единственият свестен от ръководството (ИТ) също го няма, оставаме си само с Борат - честито.

путев е адският некадърник, спомнете си само ,как загуби мача от словашките дървари Слован - с човек повече и гол аванс, върна отбора да пази резултата. Да не говорим затова, че е чорбар и поредният селяндур надявал се да понамаже нещичко от престоя си в Левски. Кур за него, педераско и борат. Остана само да разкараме последният :smt006

Истината е по средата, не е некадърник, но не е и треньор който ни трябва.Самата му характеристика на селски самозванец...го обричаше на тотален провал при нас.Така че логичното се случи, може да беше грозно, гротескно, нелицеприятно и т.н.... но задължително!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:25 pm 
Аватар

Радо Петев ли ни е най-големия проблем в момента?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:26 pm 
Аватар

b0b000 написа:

Щеше да бъде един от големите ни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:29 pm 
Петев и Сираков - малко ли е с един удар?
Хубавото - показа се, че от публиката на Левски се изпонасра целия клуб и лумна цялата държава.
Лошото - по-разединени сме като фенове отвсякога. Заради ситуацията и "мненията". Но като се замисля повечето където кълнат така или иначе не се вясват на мач, така че не мисля че ще се отрази особено на посещамостта ни.

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Сря Окт 09, 2013 10:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:30 pm 
Аватар

b0b000 написа:

Вече не е проблем, колкото и да съжаляваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:32 pm 
Аватар

Македония написа:
Хубавото - показа се, че от публиката на Левски се изпонасра целия клуб и лумна цялата държава.
Лошото - по-разединени сме като фенове отвсякога. Заради ситуацията и "мненията". Но като се замисля повечето където кълнат така или иначе не се вясват на мач, така че не мисля че ще се отрази особено на посещамостта ни.

Не бери грижа, тия "моралисти", дето мрънкат за това вчера в голямата си част не стъпват на мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:34 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
b0b000 написа:

Вече не е проблем, колкото и да съжаляваш.

Тоя е един от "симптомите" на болестта обхванала клуба. Една мустаката болест...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:36 pm 
Аватар

Македония написа:

Дамн, куцо,кьораво и сакато коментира, а мач не са гледали никога.Буквално лумна цялата държава.ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:37 pm 
Езичето в анала, дай, дай, дай... Не е издържал шопара Жельо. Да ти серем на живота и на тебе.
Защо никой не натисна паник бутона вчера, бе?

Цитат:
Jelu Stankov
преди 3 часа
Обръщение към нацията:
Тези, които преди време прецакаха, тоест мутризираха протеста по заповед на тел. 160, вчера вилняха на „Герена“ по заповед на същия Бойко. Посредством неговия човек там. Казва се Тонев.
Ченгесарската машина никога не отказва да работи. Тези с качулките отказаха много от протестиращите да си търсят правата за по-добър живот на площада. Същите сега ще откажат и публиката на Левски да ходи на стадиона с надеждата да види по-добър Левски. Насъскаха протестиращите едни срещу други. Сега насъскаха и запалянковците едни срещу други.
Затова един ден да успеем да съблечем, не буквално в стила на мутризацията, Бойко, Пеевски, Орешарски, Доган и всички от тази тоалетна.
А на „Герена“ отдавна има два отбора – Левски и НаркоЛевски.

P.S. Ако горното не е истина, защо вчера в продължение на 15 минути никой на „Герена“ не натисна паник-бутон, за да извика СОТ-161, които от години получават десетки хиляди лева от ПФК Левски за охрана? На втората минута поне 10 патрулки щяха да пристигнат, ако някой ги бе повикал. Но този някой си портиер е на подчинение на този, който изпрати „феновете“ срещу Петев и Сираков

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:38 pm 
Аватар

Не разбирам.. вчера радикални действия и се почувствах някак, ентусиазиран, че нещата може и да тръгнат в правилната посока. А днес просто без треньор, разединени повече от всякога и на раздумка с тошко.
Интересно ми е да видя утре, какво ще се каже, което не знам, ама тоя целия панаир, за нищо ще излезе накрая. Ще минат 2-3 дена, ще се успокоят съвсем вълненията и поредния епизод от тъпия сериал ще гледаме. Аз ще си псувам на стадиона, а до мен някой ще пляска и ще вика тааати, тааати.. Останалото от епизода - тошко начело, оня дето кара влака ще го кара пак, ама от вагон-ресторанта, НС май чака тошко да му се помоли и ще се върне и изобщо пей сърце и чакай руските милиони, бичейки айляка и карайки аматьорщината да громи нови върхове.

Само дето изритаха Йоканович през задната врата и сега реално сме и без треньор(и то не на хартия, защото явно на хартия си е все още Славиша).. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:39 pm 
Аватар

Македония написа:
Езичето в анала, дай, дай, дай... Не е издържал шопара Жельо. Да ти серем на живота и на тебе.

За сметка на това днес някой е натиснал неговия паник бутон на патката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:40 pm 

Всички спортни сайтове това коментираха вчера, днес на една будка видях, че и на всички спортни вестници и дори на някои като Труд (ако не се лъжа), това беше на първа на страница, дори хора които не се интересуват изобщо от футбол коментираха случката. Сигурен съм, че най-малкото на Борат това въобще не му се нрави. Сега е идеалния момент за удари по какъвто и да е начин срешу Борат. Готов съм да помогна и аз с каквото мога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:41 pm 
Прави впечатление, че като стил на писане много се опитва да имитира ГА. :lol: Кво ли не прави човек за колонка във вестник Уйкенд и веднъж седмично медийно време по телевизията. :lol:

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Сря Окт 09, 2013 10:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:41 pm 

Някога, човек, наричащ себе си "левскар", означаваше, че този човек явно е една идея по-читав от всички останали. Горе-долу нещо като нещата, които бай Иван е писал в този форум. За съжаление това отдавна, отдавна не е така. Гнус ме е какви хора има. Оказва се, че изобщо няма нужда от ГА. Имаме си подлоги като Желю Станков и компания, които да ръсят глупости наляво и надясно, а те са много по-вредни от доказан шизофреник като ГА.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:46 pm 
Аватар

Радо прашката е гнусен селянин, който щеше да прецака две купени титли без реална конкуренция. Отпадна от много слаб динамо загреб и щеше да отпадне от слован. Това, че спермогорец ни е надиграл не е критерий понеже бяхме трагични. Като добавим факта, че е казвал как е чорбар от малък и какви неща говореше за нас...
Естествено не е виновен, че идиотското ни ръководство искаше да го назначи, но пък като знае какво е говорил, можеше да откаже и да не се стига до тук.
За момчетата направили тази постъпка мога да кажа само едно голямо БРАВО! Аз лично нямам ташаци да го направя. Всеки, който ги обижда първо да се замисли, той какво е направил за отбора :levski

П.С коментари като- Ангелов, Гибона и мАри... са играли за свинете, са жалки и смешни. Едно е да си играл, друго е в интервю да кажеш, как от малък съм чорбар :)

Последна промяна niki92 на Сря Окт 09, 2013 11:05 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:56 pm 

Македония написа:

https://www.facebook.com/jelu.stankov/m ... 180&type=3 Това е същия боклук нали ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:18 pm 
Аватар

niki92 написа:
Радо прашката е гнусен селянин, който щеше да прецака две купени титли без реална конкуренция. Отпадна от много слаб динамо загреб и щеше да отпадне от слован. Това, че спермогорец ни е надиграл не е критерий понеже бяхме трагични. Като добавим факта, че е казвал как е чорбар от малък и какви неща говореше за нас...
Естествено не е виновен, че идиотското ни ръководство искаше да го назначи, но пък като знае какво е говорил, можеше да откаже и да не се стига до тук.
За момчетата направили тази постъпка мога да кажа само едно голямо БРАВО! Аз лично нямам ташаци да го направя. Всеки, който ги обижда първо да се замисли, той какво е направил за отбора :levski

П.С коментари като- Ангелов, Гибона и мАри... са играли за свинете, са жалки и смешни. Едно е да си играл, друго е в интервю да кажеш, как от малък съм чорбар :)

Без да се заяждам ще те попитам : Колко може да е достоверна информацията от 1 единствен вестник, че и то 24 часа ? И може ли да ми кажеш какво е говорил за нас ?
А относно коментарите дето казваш че са жалки и смешни : Ако мислиш че това, че КАПИТАНЪТ ни е играл в цдна е смешно ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:19 pm 
Аватар

Eric Cartman написа:
Македония написа:

https://www.facebook.com/jelu.stankov/m ... 180&type=3 Това е същия боклук нали ?

Същата жалка конспиративна отрепка!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:20 pm 
Аватар

Той е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:23 pm 
Аватар

Днеска даскалът влиза с 5 минути закъснение и вика: "извинете, че закъснях, но не успях да се наспя заради събитията на Герена" :smt005 некви чорби, разбира се, ми четоха морал, но в крайна сметка ги сложих на мястото им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:32 pm 
Аватар

Македония написа:

Прав си. Тия гледат Левски само по телевизията пет пъти в годината, ама иначе са с мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:33 pm 
Аватар

BluePrideBg написа:
niki92 написа:

Без да се заяждам ще те попитам : Колко може да е достоверна информацията от 1 единствен вестник, че и то 24 часа ? И може ли да ми кажеш какво е говорил за нас ?
А относно коментарите дето казваш че са жалки и смешни : Ако мислиш че това, че КАПИТАНЪТ ни е играл в цдна е смешно ...

Почваш вече да прекаляваш и да дразниш сериозно. Отдавам го на младостта ти, но изграждането на правилна ценностна система е много важно за един левскар, та те съветвам да поработиш сериозно по въпроса. Боклук и некадърник като Петев няма място в Левски, също така място нямат Батков, Сираков, Баждеков и прочие. Част от тях изгонихме вчера, остават другите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:38 pm 
Аватар

BluePrideBg написа:

Едно е да си играл, друго е да си за този отбор. Друг е въпроса, че Пелето не трябва да ни е капитан заради начина, по който си замина. Даже лично смятам, че изобщо не трябваше да се връща.

За говоренето- не мога да ти дам пример, но миналата година имаше един период, през който разград постоянно серяха по нас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:41 pm 
Аватар

niki92 написа:

С цялото ми уважение , не искам да защитавам Петев , нито да правя ретроспекция със случилото се вчера , НО :
Петев е гнусен селянин , Йока беше за половината тука гнусен сърбин , предател , как сърбин щял да е треньор на Левски и тем подобни коментари се четяха . НИКОГА няма да има пълна угодия и всеки да е доволен . Петев няма вина , че ръководството ни е некадърно и че го кани за треньор , на всички ни е ясно , че не той е уволнил Йока ... Че е селяк е така , но тия глупави оправдания като ги слушам , че лайновозец като са ни надиграли не се брояло щот сме били ташак ??? Еми дай и за Иртиш да кажем , че са ни надиграли щот сме ташак и за всяка загуба да го тръбим и виждаме как 5 години си седим ташак с оправданието , че сме слаби и се сменят треньор , хрантутят се мокети , водят се анонимници и с оправданията "ние сме ташак затова ни надиграха" си оставаме ..
Е НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ? Явно и на момчетата им е писнало . Подкрепям всичко , което направиха , но събличането на блузата беше просто излишно , но в такива моменти емоциите бушуват и няма как да искаме морални възпитани реакции от хора , чиито нерви са късани в продължение на толкова много време ...

П.С. Послеписа ти е най-глупавото нещо ( или хайде едно от най-глупавите) , които съм чел в този форум . Гледам да не пиша много , да не съм от разбирачите дето само дзяят ей така , но не се сдържах ... Как така да играеш за цдна е по-маловажно от това , че симпатизира на свинете ?? Въобще защо трябва да има сравнения кое е по-важно ?! Нима и двете са малко ? И не е само Ангелов , мАри и мАкАриев ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:42 pm 
Аватар

Brannik написа:
Случи се най-лошото. При положение, че няма да е Йока то по-добре да беше Петев (естествено поставен под натиск, но според мен малко се прекали с него). Всъщност всеки е по-добре от Сухия.

В момента съм отчаян - нямаме треньор, единственият свестен от ръководството (ИТ) също го няма, оставаме си само с Борат - честито.

Не мога да те разбера, ама честно. Преди време говореше така и за шишков, а сега за путо радев.

А от тея срамуващите се ощипани госпожици, 3/3 не знаят къде се намира Герена, тъй че на кафево и твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:44 pm 

Izvinqvam se nqmam kirilica !
Iskam samo da kaja 4e predi 8 godini izbqgax ot Bulgaria za6toto ne ponasqx tova koeto se slu4va6e okolo men .
V moite o4i mom4etata ot v4era sa geroi radvam se 4e nai posle nqkoi kaza stiga ste se ebavali i tova stana to4no v liubimiq mi otbor .
Ima nadejda nikoi ne kazva 4e e lesno no samo tova e putq !!! Zatova sme Levski nie tova ne go turpim ve4e !!! O6te vednuj ogromno blagodarq gord sum 4e sum Levskar !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:44 pm 
Аватар

Баждека не ми се струва за гонене. Той си е чиновник.

Иначе - след като Мариан се върна, след като за 24 часа беше уволнен, защо да не се случи това и с Йоканович?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:45 pm 
Аватар

Мен пък КатерИнчето ме накефи на макс...затова сега си сипвам едно в нейна чест.....дано има повече такива Левскари.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 11:49 pm 
Аватар

Абе няма ли стенограма от днес..моля някой на лс
Наистина -молбата ми е огромна.Благодаря :levski

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1172, 1173, 1174, 1175, 1176, 1177, 1178 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]