forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 3:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1171, 1172, 1173, 1174, 1175, 1176, 1177 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 8:37 pm 
Аватар

L.S.F.C._1914 написа:
За кое да се ебавам бе ,приятел? Момчето пита за Йоканович и аз му казвам какво каза Батков.

Кво значение има кво е казала свинята,още повече,че всички знаем,че не е верно?А некой каза ли му на него квото трябваше,щото изобщо не личи да се е трогнал?И защо въобще ще се обсъждат проблемите в отбора с него,кой щял да е треньор и некви такива глупости,след като причината за почти всичко това е именно неговото присъствие в Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 8:37 pm 
Аватар

Петев еволюира от прашка в синя прашка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 8:39 pm 
Аватар

Един буфер от фитнесО сега ми разправя: "Сваляй фланелката, бе!" :bigok Дреме ви кура. Ще аи носим кръста и ще изгоним Мустака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 8:41 pm 
Аватар

kocito kalki иде ми да си пробия екрана с песница като ти гледам подиса! Мега противляка! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 8:43 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Насо, Мазния и Петев не са в отбора, а Тара остана без бушон. Дано само Топчо и Мариан не минат в тази роля.

Мисля си, че тара остана донякъде изненадан от случилото се с Петев,това все пак трябва да се отбележи.Мустака бързо се усети и днес вече говореше угодни и напарфюмирани слова,за да спечели някакво доверие,дано не се заблуждавам, но края на мъките ни е близко, свинята не се чувства толкова силен, колкото преди. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 8:45 pm 
Аватар

Целия карък и нещастие ще изчезне, като върнем Кокала отново там където беше преди 4 години и от където го махнаха незаслужено. От тогава тегне жестока прокоба над нашия клуб и единствения начин тя да се изчисти е с Кокал! Твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 8:50 pm 
Аватар

Срам ме е не от това, което стана вчера, а от това, което стана днес. Но като се замисля то нещата са свързани и много добре изпипани. Кой скача против работодателя си? Сега какво, Петев вече не е треньор и всичко е цветя и рози?! :ohmygod2 Реве ми се...
БАТКОВ ВЪН!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 8:53 pm 
Аватар

BluePower написа:
kocito kalki иде ми да си пробия екрана с песница като ти гледам подиса! Мега противляка! :ohmygod

Е кво ти е противен Мел Гъбсън :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 8:58 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
BluePower написа:

Е кво ти е противен Георги Гъбсън :strkstrk

:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 8:59 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
BluePower написа:

Е кво ти е противен Мел Гъбсън :strkstrk

Как позна, че за него става въпрос, а не за приятната личност Софкин?! :smt017 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:04 pm 
Аватар

Случи се най-лошото. При положение, че няма да е Йока то по-добре да беше Петев (естествено поставен под натиск, но според мен малко се прекали с него). Всъщност всеки е по-добре от Сухия.

В момента съм отчаян - нямаме треньор, единственият свестен от ръководството (ИТ) също го няма, оставаме си само с Борат - честито.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:07 pm 

Brannik написа:
Случи се най-лошото. При положение, че няма да е Йока то по-добре да беше Петев (естествено поставен под натиск, но според мен малко се прекали с него). Всъщност всеки е по-добре от Сухия.

В момента съм отчаян - нямаме треньор, единственият свестен от ръководството (ИТ) също го няма, оставаме си само с Борат - честито.

Чувствам се по същия начин... и не виждам светлина в тунела скоро за жалост !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:11 pm 
Аватар

Нещо от вчера до днеска, бая хора си промениха мнението ? Интересно ми е днес пак ли заставате напълно зад момчетата, които се подлъгаха по свинята БОРАТ ЕГА УМРЕ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:12 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Ще почина от ужас... Какво става в тоя клуб, Боже мой...
Утре отивам свещи да паля, не знам какво да направя вече...

Тук е мястото да те похваля персонално. Държа се като пич, макар, че си нежно и прекрасно човешко създание. Самият факт, че получи поканата в самото навечерие на предаването и след като прецени, че е по добре да отидеш, а не да се криеш....заслужава огромно уважение и признание. :smt006
Самото предаване беше кратко, но пък за сметка на това, твоето включване и слова бяха на място и много съдържателни. Добре му сипа на Борат. Всичко това съчетано с твоето излъчване...ставаш за водеща да знаеш....добрият стайлинг, който беше избрала....хем фенско...хем завладяващо и женствено...просто си звездица в нашия груб мъжки свят. :bigok

п.п. На снимките изглеждаше много добре...а на екрана още по добре.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:13 pm 
Аватар

Когато Левски се постави над едни пари месечно,тогава ще има надежда. :levski
п.п. Има ли видео от участието на любимия на всички ни трол по талавизора? :bigok

Последна промяна madball на Сря Окт 09, 2013 9:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:14 pm 
Аватар

BluePrideBg написа:
Нещо от вчера до днеска, бая хора си промениха мнението ? Интересно ми е днес пак ли заставате напълно зад момчетата, които се подлъгаха по свинята БОРАТ ЕГА УМРЕ

ДА, ЗАСТАВАМ ТВЪРДО ЗАД МОМЧЕТАТА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:16 pm 
Аватар

BluePrideBg написа:

не мисля, че некой се е подлъгал...има една декларация от Гугутката, която е напълно очаквана от всеки, който е запознат в каква ситуация се намира. просто е хванат човекът за топките и няма избор, разберете го това. Въпросът е ние, всички останали, дето сме независими, ще се опитаме ли поне да направим нещо! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:17 pm 
Аватар

BluePrideBg написа:

Ако тва е насочено към мен си в грешка. Аз още вчера бях на Герена (с малко закъснение за пресконференцията) с цел да търся обяснение на Борат за Йоканович, подкрепям действията като цяло (макар и малко крайни), но още вчера казах, че относно Петев моралът крещи не, а разумът прошепва да.. просто защото беше ясно, че ако не е той ще е или Сухия, или Вили Вуцов. Положението е патово.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:21 pm 
Аватар

Ми не бе, не е насочено към никой, просто вчера мерките си бяха .. да кажем радикални, Борат ще се маха, Тонев и Сираков също, а днеска Борат остава, Тонев и перуката също, срещи с Бащицата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:23 pm 

Brannik написа:

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:29 pm 

ГОСПОДИН Тодор Батков, цел живот дупе и гащи, цел живот на хранилка. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:29 pm 
Аватар

да не говорим за сбирщината футбалери с много малко изключения ...
като се сетя че сигурно хич не им дреме на повечето и ми призлява двойно.. доверие ми вдъхва единствено присъствието на Топчо и Йовов донякъде

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:31 pm 
Аватар

Brannik написа:

Единственият плюс е, че НС даде фира. Обаче минусите са толкова много, че балансът никак не излиза.

А снажният благ родопчанин отново засука мустак и влезе в ролята на добрия герой, който ще ни поведе към монолитност

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:32 pm 
Аватар

Сменихме Мазния за Сухия :bigok

Иначе аз съм доволен, вчера сутринта бях напълно отчаян за бъдещето на Левски, а в крайна сметка 2 от 3-мата , които исках да се разкарат , вече ги няма. Третият показа слабост сигурно за пръв път откакто е собственик. В следващите дни ще замине и Дончо Донев и компания, убеден съм. Новият бушон ще се казва Христо Йовов, но той е друг тип човек от предходните и хич няма да го бива в тази роля, което е наш плюс. Неодобрението към Батков измежду феновете е достигнало рекорден връх, вече почти никой не го защитава, а напротив - във всички спорове между Левскари вчера и днес, накрая всички се съгласяваха, че Батков трябва да се маха.

Ако сега направим Батков Вън кампания този път ще има огромна масовост, убеден съм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:32 pm 
Аватар

Цитат:
Кардиф бе разтърсен днес от изненадващото решение на собственика Винсент Тан да назначи 23-годишен приятел на сина си за асистент на мениджъра Малки Макай.

Той ще замени дясната ръка на Макай - Йън Мууди, който също така бе основен отговорник за трансферите. Причините за действията ма Тан не са ясни.

Той обаче е решил да назначи 23-годишния казахстанец Алишер Апсалямов, който досега не е имал никакъв опит във футбола. Той е бил състудент в Швейцария със сина на Тан.

Апсалямов е в Кардиф едва от 3 месеца, като първоначално е вършел обща работа в клуба, включително и да боядисва стени на стадиона. Впоследствие обаче той е започнал да гледа мачове на Кардиф на лаптопа си, за да се "подготвя" за работата си.

Вчера на Муди му е било съобщено, че е отстранен от клуба. След това е бил върнат, за да се стигне до последното решение - пуснат в платен отпуск до изтичане на договора му.

Това е ядосало ужасно много Малки Макай, който е изключително популярна фигура в клуба. След поемането на отбора през 2011-та година, той постигна страхотни успехи и стигна до финал на купата на Лигата, а през миналия сезон спечели убедително промоция за влизане във Висшата Лига, класирайки се на първо място в Чемпиъншип. Въпреки това засега Макай няма намерение да напуска.

Тан обаче продължава да взима доста противоречиви решения, които карат феновете да недоволстват. След края на миналия сезон той реши да смени изцяло цветовете на отбора и емблемата. От син, първия екип на отбора стана червен, а синята птица от емблемата бе заменена от червен дракон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:42 pm 
Аватар

madball написа:
Когато Левски се постави над едни пари месечно,тогава ще има надежда. :levski

Много точно :smt023 Смърт за тия жалкари.

пред славния "Левски" - футболен тим!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:43 pm 
Аватар

FLAME написа:
Цитат:
Кардиф бе разтърсен днес от изненадващото решение на собственика Винсент Тан да назначи 23-годишен приятел на сина си за асистент на мениджъра Малки Макай.

Той ще замени дясната ръка на Макай - Йън Мууди, който също така бе основен отговорник за трансферите. Причините за действията ма Тан не са ясни.

Той обаче е решил да назначи 23-годишния казахстанец Алишер Апсалямов, който досега не е имал никакъв опит във футбола. Той е бил състудент в Швейцария със сина на Тан.

Апсалямов е в Кардиф едва от 3 месеца, като първоначално е вършел обща работа в клуба, включително и да боядисва стени на стадиона. Впоследствие обаче той е започнал да гледа мачове на Кардиф на лаптопа си, за да се "подготвя" за работата си.

Вчера на Муди му е било съобщено, че е отстранен от клуба. След това е бил върнат, за да се стигне до последното решение - пуснат в платен отпуск до изтичане на договора му.

Това е ядосало ужасно много Малки Макай, който е изключително популярна фигура в клуба. След поемането на отбора през 2011-та година, той постигна страхотни успехи и стигна до финал на купата на Лигата, а през миналия сезон спечели убедително промоция за влизане във Висшата Лига, класирайки се на първо място в Чемпиъншип. Въпреки това засега Макай няма намерение да напуска.

Тан обаче продължава да взима доста противоречиви решения, които карат феновете да недоволстват. След края на миналия сезон той реши да смени изцяло цветовете на отбора и емблемата. От син, първия екип на отбора стана червен, а синята птица от емблемата бе заменена от червен дракон.

Въпросния младеж, ако цъка редовно Футбол Менижър може да им докара доста добро попълнения на Кардиф. :bigok

Евертън доколкото знам дори има договор с играта да им предоставят таланти от целия свят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 9:46 pm 

Не знам какво ми стана и на мен, но от 1 час отговарям на всеки "левскар" изказал се из групите във Facebook...Изпълзяха от дупките гадовете.. Тъжното според мен е, че не сме на тоя хал заради Сираков, не заради Тонев, не дори заради Батков... На този хал сме заради многобройните "фенове" на Левски, които са забравили къде е стадионът. Ако бяхме 20 000 на всеки мач нито щяхме да имаме нужда от пари, нито някой щеше да дръзне да не се съобразява с нас, нито играчите щяха да имат 1 домакинска победа... Голямата вина е в тях, но те съвест нямат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:05 pm 
Аватар

Срам ме е от този ЛЕВСКИ :oops: с прасетата се надпреварваме кой ще стане по-смешен. Тодоре, пукни! Вместо да сме хегемон в първенството ние се борим за ЛЕ :ohmygod2
Ако не изкараме някой тапет против Тодор си заслужаваме всичко ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 10:06 pm 
Аватар

Brannik написа:

путев е адският некадърник, спомнете си само ,как загуби мача от словашките дървари Слован - с човек повече и гол аванс, върна отбора да пази резултата. Да не говорим затова, че е чорбар и поредният селяндур надявал се да понамаже нещичко от престоя си в Левски. Кур за него, педераско и борат. Остана само да разкараме последният :smt006

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1171, 1172, 1173, 1174, 1175, 1176, 1177 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]