forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 6:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1168, 1169, 1170, 1171, 1172, 1173, 1174 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 5:52 pm 
Аватар

Добрата новина:Мариян Христов остава в Левски!
Лошата:гнидата батков-също!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 5:52 pm 
Аватар

умри тодоре, смърт! :sm_horse :sm_horse :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 5:54 pm 
Аватар

Татков написа:
„Всичко е възможно, но в края на краищата аз приемам мястото си в Левски като обществен дълг, за да върви клубът и да радваме феновете, Спокойно мога вече да не го правя. Да съм анонимен, да се радвам на живота, на семейството, на децата, на лова, на една-две любовници. Но аз продължавам да съм мазохист. Да търпя.“

:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 5:54 pm 
Аватар

Тия от нкп, начело с гугутката, които си искат мазния и се срещат да преговарят с мустакатия изрод, са истински срам за левскарщината и по нищо не се различават от дебелия-мустакат унищожител на Левски :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 5:55 pm 
Аватар

:| :( :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 5:57 pm 
Аватар

Aз мисля да не си изразявам мнението, докато не се каже нещо официално от страна на хората, които са присъствали. Представители и/или същите хора от вчера са били, или пък хора от НКП нямащи общо със събитията вчера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 5:59 pm 
Аватар

Най-гнусното нещо от всичко не е Петеф, Мокета, Баткоф, а наизлязлите отвсякъде "левскари", които четат морал, заклеймяват "наркоманчетата" и шепата качулки, дето били хвърлили петно върху Левски, а на довода, че хора като IRR и останалите си оставят времето, парите, гласа и сърцето за Левски, навсякъде и за да може възмутените душици да си лепят постери и снимки по стените във фб и да се хвалят с Левски отговарят "кво ми пука за некви хореографии, ти ще си виновен, ако газпром не дойде".
Точно в годината на юбилея ни такива фенове почват да ме карат да се съмнвявам в бъдещето на левскарщината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:01 pm 
Аватар

Ква е била тая среща и кой е присъствал на нея?Кога толкова бързо се организира всичко,4 часа на Герена в сряда?Свинята гледам за един ден обърнал палачинката и,разбира се,няма намерение да се маха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:03 pm 
Аватар

Не мога да разбера защо батков уволни петев,той не допусна нито една загуба през престоя си.Батков-вън!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:04 pm 
Аватар

Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Мнениеот milen.hristov на 09 Окт 2013 15:05
Уважаеми медии, аз като фен на Левски не се присъединявам към декларацията на т.нар. клуб на привържениците, както и дълбоко ме е срам и осъждам действията на трийсетината умопомрачени вчера. Това което се случи вчера няма налог в света, Левски стана за смях както никога до сега, няма загуба която да понесе по-голям срам. Проблемът на тези примати бил защо ръководство в частност Наско Сираков не им се бил обадил, за да им каже каква промяна готвел. Той вчера ги попита ще ги попитам и аз: В кой отбор в света пита кой да им е треньор, дори и в най-демократичните отбори Барселона и Реал го няма това. Какво разбира от футбол, особено от Сираков лицата владимиров и калчев? Какво са управлявали в живота си тези двамата, да не би да имат успешен бизнес, та да казват как да се управлява ФК Левски, даже да искат и някой да се съобрази с мнението им. Освен и аз да се разсърдя на Сираков, че не ми се е обадил по телефона за да ме пита дали съм съгласен с промяната. До къде ще стигнем, ако той трябва да звъни на всеки за да го пита за това какво иска. Никаква горчивина не може да оправдае глупавото поведение на бандите от софия-запад и нкп, а това не им е за пръв път. Само ще припомня за един случай този в мача със Сиони, какво им пречеше тогава на същите тези господа биячи. От тук идва и въпроса какво правят в т.нар. фен организации хора с престъпно минало и досиета дълги колкото наказателният кодекс, част съдени и за футболно хулиганство и защо не им се иска свидетелство за съдимост при такова членство? Защо председател на нкп им се води съден убийство на двама?
Другият проблем на тези деградирали и аморални типове било, че Ивайло Петев бил цскар, еми то преди години плъзна, че и Дани Боримиров е бил такъв. Да добавим, че за сметка на Петев в лит(*кс-етрополе са играли и сини футболисти като Божидар Искренов, Станимир Стоилов, Станислав Ангелов, Асен Букарев, в школата им е бил Илиян Стоянов,част от червените е бил и Викторио Павлов, който се е раздавал за Левски като никой друг, и мрази лит(*кс-етрополе повече от всички онези вчера взети заедно. Но да погледнем с какво е ''чорбар,свиня'' (както беше наричан от гениите на мисълта), да не би с това, че ги е бил където ги хване и е без загуба в шампионатен мач, и даде поднесе титлата на Левски след срещата предният сезон, или пък защото като футболист е побеждавал лит(*кс-етрополе с 8-0. Според статистиката излиза, че е повече левскар от биячите му снощи. Тук опираме и до моралната част на нещата, що за изрод трябва да си за да скочиш на човек, който по никакъв начин не те е обидил лично(пък дори и тогава), при това в съотношение 30 към 1. Та този човек има семейство, не мога да си представя какво им е било на тях. И тук е мястото да им се извиня от името на нормалните сини фенове, които нямаме нищо общо с тези първобитни хора при които явно еволюцията е спряла отдавна ако изобщо някога е имало такава. Г-н Петев може да разчитате на нас нормалните фенове. Обеден съм, че всички мислещи фенове ще ви дадем необходимото време за работа, както и ръководството.
Връщам се към смелите ''герои'' криещи лицата си под качулки като престъпници, каквито са част от тях. Били постигнали целта си вчера, интересно как, при положение, че Петев остана треньор (за което Батков заслужава поздравление, че не се поддаде на простотията им), и си тръгна най-успелият ръководител в клуба и единствен който знае как да вдигне отбора Наско Сираков(успех на Ицо Йовов въпреки, че още няма необходимият опит). Бабаитите си позволиха да заплашат и провеждането на следващите срещи, интересно е как ще го постигнат като тогава ще има доста повече полиция, ако пък все пак прекратят два мача, и Левски заслужено бъде пратен в аматьорските групи, ще им е по приятно.
Къде беше полицията вчера, и защо толкова бавно реагираха срещу умопомрачени готови да линчуват невинни хора, за да си доставят наслада. Същата тази полиция която беше пусната срещу мирно протестиращи против правителството, които дори бяха и бити.
Къде е главният прокурор и ще се самосезира ли, както го правеше за мирно протестиращи? Имат колкото искат кадри от присъстващите медии, все някъде им се виждат лицата на тези ''смелчаци''.
Искам да се обърна на края към тези организации, господа стига писахте от името на всички левскари. Не само вие ОБИЧАТЕ Левски( това е много съмнително, защото вие повече обичате себе си и фен организациите ви), колкото клуба е спечелил от подкрепата ви толкова е и загубил( финансово и морално). Разберете Левски може и без вас и без побойща с други агитки, наричащи ги ултрас култура. Левски може и без вашата хореография, Левски е печелил и без хореографиите ви, по-добре хореография от изгорели вестници. Левски може и без мен и хората подкрепящи тази декларация. Никой от ръководството не трябва да си прави труда да преговаря с вас, защото се обяснява на хора, които имат някаква мозъчна гънка, вие нямата, какво да ви се обяснява повече.
Като за финал ще официално искам да помоля Наско Сираков да преосмисли решението , заради феновете като онзи възрастен фен, който го помоли за същото при автомобилът му.
заб. Декларацията е писана преди да излезе информацията, че Ивайло Петев се е отказал да бъде старши треньор.
С Уважение: Милен Христов
Пуснал съм я и на имейла

ЛУД УМОРА НЕМА :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:04 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=377471

Това сериозно ли е? Моля кажете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:06 pm 
Аватар

Лошото е че май не само Бора е обърнал палачинката, ама да видим

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Нека не се повтаря старата грешка :smt006 Бъдеще има и без Батков :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

3941 написа:
Татков написа:
„Всичко е възможно, но в края на краищата аз приемам мястото си в Левски като обществен дълг, за да върви клубът и да радваме феновете, Спокойно мога вече да не го правя. Да съм анонимен, да се радвам на живота, на семейството, на децата, на лова, на една-две любовници. Но аз продължавам да съм мазохист. Да търпя.“

:ohmygod

в двете любовници са ни надеждата, да уморят Бащицата...ега предозира виаграта :unc-k

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:07 pm 
Аватар

BlueKiller написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=377471

Това сериозно ли е? Моля кажете.

:( :? А дано не е вярно, ама надали...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:09 pm 
Аватар

Май се е провела топла среща на Националния Фенклуб на Батков,ама да видим ще има ли неква информация от некой присъствал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:10 pm 
Аватар

Аз се обърках... честно :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:11 pm 
Аватар

Ако е така, шпек за този псевдофенклуб и тези "левскари"! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:12 pm 
Аватар

БаткоФ еба и погреба. Уви! За пореден път! И после като се каже някъде, че има фенове дето са на заплата...явно има. И май Гургулицата е един от тях. Мен ми омръзна от тоз филм вече. За Шишарката може да му се бият шутовете, на Мокета може да му се търси сметка, НО... Тати идва на сутринта и всички се обичат. Темеслав русев беше прав за едно нещо...шибания мустакат глупак направи възможното да разедини и Левскарите... :evil: :evil: :evil:

п.п. а като го слушах тоз петеФ, той не може да си каже малкото име правилно ще ми става треньор на Левски. Я си еби майката, малоумник :ohmygod

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Последна промяна akela на Сря Окт 09, 2013 6:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:13 pm 
Аватар

Айде стига, за сега единствената "информация" е от сайта batkov.bg и Ромислав :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:13 pm 
Аватар

Пак ли почвате да размахвате шпекове,да кълнете,що пък един път не поизчакате и за да не помислят гостите,че са забравени7Хей чорбари ,майка ви ше еба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:23 pm 
Аватар

Цитат:
След проведената днес среща между ръководството на футболния клуб в лицето на собственика господин Тодор Батков, техническия директор Христо Йовов, както и представители на организираните фен-клубове от цялата страна, бяха изгладени временните недоразумения, които доведоха до вчерашните събития.
Обсъдиха се всички наболели проблеми, свързани с управлението на клуба, както и действията на привържениците, след което се взе решение, че „Левски” е над всичко и място за различия в нашия Храм няма.

Утре в 13.00 ч. прескоференция ще дадат собственикът на клуба господин Тодор Батков и техническият директор Христо Йовов и говорителят на Националния фен-клуб Димитър Байлов.

Събитието ще се проведе в залата за пресконференции на ДЮШ.

От страницата Levski (Sofia) във ФБ сега излезе това като инфо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:27 pm 
Аватар

Бе,моля ти се,съвместна пресконференция щели да ми дават :lol: :ohmygod .То и от изказванията на свинята личи,че нищо не е станало.Ебати жалкарщината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:28 pm 

Цитат:
Ивайло Петев даде пресконференция, на която обясни всичко от последните два дни. Както е известно, във вторник фенове го съблякоха гол до кръста, тъй като според тях той не е достоен да носи синята фланелка. По-рано днес стана ясно, че Петев няма да води „Левски“. Според треньора инцидентът е бил предварително планиран от фенове, които вероятно за първи път идват на стадиона. Петев не пожела да отговори дали е станал жертва на интриги между шефовете в клуба с думите: „Станах жертва, на кого, вие най-добре знаете.“

Ето цялото изказване на Ивайло Петев:

„Искам да благодаря на ръководството на „Левски“ за поканата, която беше отправена към мен. С най-добри чувства я приех, имах изключително големи амбиции, за да мога да дам своя принос за излизане от моментното състояние на „Левски“. Но това, което се случи вчера за мен, най-вероятно и за вас е изключително грозна ситуация и сцена, която се разигра. Дали е тенденциозно или не, аз имам мнение, но ще го запазя за себе си. Поради поредни такива за в бъдеще аз не бих желал да работя в такава обстановка в навечерието на клуб, който ще отпразнува 100-годишнината си. Това ми е мотивът, за да не съм треньор на „Левски“, започна Петев.

„Много неща премислих, все пак се съобразявам с мнението и на семейството ми, което не е маловажно. Не съм престъпник или крадец, а вчера се почувствах точно такъв. С какво съм заслужил това нещо?! Дойдох с най-добри чувства, исках да работя. Условията, за които се бяхме споразумели, бяха в дългосрочен план, за да мога да оставя във времето своя белег. Това нещо не се случи поради причини, които ви казах“, добави наставникът.

На въпрос, дали смята, че този случай е инсцениран от ръководен фактор в клуба, Петев отговори: „Не знам, но всичко беше планирано. Нямам идея кой има интерес. Аз съм най-малкият виновник в инцидента. Ощетен съм, не съм очаквал, че такова нещо може да се случи в 21 век. Аз станах жертва, но на кого и на какво, вие най-добре знаете. Аз дойдох с най-добри чувства да променя някои неща в „Левски“ и „Левски“ да изглежда така, както искат привържениците му.

На въпрос, давал ли е интервю, в което е казвал, че е фен на лит(*кс-етрополе, Петев отговори: "Вчера на излизане от "Герена", може да го извадите, повтарям го и днес, не съм казвал такова нещо, не симпатизирам на друг столичен клуб."

"Не съм предупреждаван, че ще има провокации. Аз съм наясно при положение в последните две години какво се случи с предишния ми отбор, че ще има хора, които ще негодуват. Но начинът, по който стана това нещо вчера, е ненормален. Спах напълно спокоен. Сега, не мога да кажа дали е бил здравословен сънят ми. Но имаше изключително разочарование в семейството ми, което е едно от нещата да откажа това предизвикателство. А бях готов на всичко да помогна на „Левски“. Нарушават моите достойнства като човек, днес съм аз, утре може да е друг. Това е изключително грозна постъпка и не случайно е обиколила цял свят днес. Водих разговори с ръководството, но вече бях взел решение сутринта", добави Петев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:28 pm 
Аватар

Аз като прочетох за Сухия и ми стана ясно, че си отиваме на стария кур... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:29 pm 
Аватар

Махнаха Йоканович за да дойде Здравков, ебати приказката :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:36 pm 
Всичко е един огромен кур, оправия няма, на мен ми писна изцяло...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 6:38 pm 
Аватар

Май не е партенка от драскачите на Баткофф :smt012 Нищо, още по-зле за него тогава :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

На Тони Здравков жена му, Ралица Караджова:
"Момчетата с качулките" Вие сте на ход...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Как се обръща палачинката...никога не бива да казваш хоп, преди да скочиш...
Сега това, което приехме като геройство вчера, просто остана в прахта.
Сигурно от момчетата дето са били вчера има и такива дето искрено са вярвали в това дето правят. НО, явно е имало и такива дето са знаели точно, какво правят и са го направили както трябва. Превърна(хме) всички ние, клубът Левски в посмешище. Сега вече са модерни лафове като, ако паднем от чорбите кой ще събличат....на Тони жена му била прасе, ще я събличаме ли...ами Гибона с това, че игра при прасетата и беше в кандидат листата на ДПС...Виторио Павлов?!?Стоилов!?!
Ей това му се вика автогол, по-голям от Везаловския. Вчера водхме с 1:0, днес резултата е равен. Загубихме войната. Съвсем по български.

п.п. Разбрахме кой назначи Петев. гусин Тара. Еднолично. Без да защитавам Мокета, ще припомня, че той каза..аз съм твърдо зад треньора, ама другите над мен...не зная. Или е опитвал да извлече полза или просто си е казал истината. Батьо се припозна в писанията на Килимова вчера...ако има някой за ебане - ТОЙ Е! Ама го ебахме с гъз по хуя. :(

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1168, 1169, 1170, 1171, 1172, 1173, 1174 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]