forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 5:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 211  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 4:08 pm 
Аватар

Ще стане фен на правилния футбол и ще "пее" "има ли лудогорцьииии?"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 4:09 pm 

niquetamere написа:
paulao написа:
...][/b]

В общи линии всеобщото желание е такова - НА СТАДИОНА НЯМА МЯСТО ЗА МИШКИ! Чорбарската ти същност ме вбесява, но няма да те обидя защото няма смисъл! :smt115

Чорбарска ми е същността?! От къде знаеш че ти си по-голям левскар от мене, знаеш ли как се чувствах на 25 Май и как още се чувствам именно заради хора като Кокала и Митов, които ги назначиха в Левски само защото били левскари и се учеха на гърба на Левски. Йоканович е добър треньор но не се е доказал никъде!!!! Аз не искам пак да гледаме как някой се учи на наш гръб и преподава вече преподадени през 1985г. уроци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 4:13 pm 
Аватар

Каква е тезата ти? Петев научен треньор ли е? Трябваше ли да го оставим да работи спокойно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 4:16 pm 

Няма да отговарям повече, щом ви харесва Левски да е училище за треньори и да ни късат нервите. Спирам да пиша, че имам достатъчно ядове на главата си и без това, та да си докарвам ядове и с нещото което обичам толкова много. Успех на новият треньор и дано е доказан специалист - Люпко, Муслин, може и Гочето дори. Успех и подкрепяйте Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 4:31 pm 
Аватар

И аз съм за Гочето !! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 4:32 pm 

Ние ще подкрепяме Левски в доби и лоши моменти! Чао! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 4:40 pm 
Аватар

paulao написа:
Няма да отговарям повече, щом ви харесва Левски да е училище за треньори и да ни късат нервите. Спирам да пиша, че имам достатъчно ядове на главата си и без това, та да си докарвам ядове и с нещото което обичам толкова много. Успех на новият треньор и дано е доказан специалист - Люпко, Муслин, може и Гочето дори. Успех и подкрепяйте Левски!

Ако имаше за 5 стотинки акъл вероятно щеше да разбереш, че това вчера стана (и се подкрепя) точно за да НЕ БЪДЕ Левски училище за каквото и да било. :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 4:48 pm 
Аватар

Тоя сезон си е екстра... поне знаем, че няма да има трагедия в края :strkstrk :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Стига до бием чорбата :fuck6crb :fuck6crb :fuck6crb :fuck6crb :fuck6crb :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 3:17 pm 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=377821

:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 3:24 pm 
Аватар

разбира се :blass
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 3:39 pm 
Аватар

Предлагам масово записване, след което да се изсипем във въпросния клуП по време на мач на Лудокурец (най-добре - гостуване от ЛЕ) и демонстративно да превключим телевизора на нещо от трета испанска :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 11, 2013 4:04 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Предлагам масово записване, след което да се изсипем във въпросния клуП по време на мач на Лудокурец (най-добре - гостуване от ЛЕ) и демонстративно да превключим телевизора на нещо от трета испанска :bigok :bigok :bigok

Ти за мен вече не си балгарин :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 11:29 pm 

И в Ямбол видях някакъв капут облечен с парцалките на резеспор! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 13, 2013 12:08 am 

Levskar67 написа:
И в Ямбол видях някакъв капут облечен с парцалките на резеспор! :ohmygod

Нека продължи така да си ходи,ще има и гол в Ямбол :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 13, 2013 1:44 am 
Аватар

Дали ще е тукашен. Не вярвам :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 1:02 am 

Домусчиев и всички свързани с Лудогорец в момента правят много елементарни и грозни "схеми" ! Като си тръгнал да правиш нещо,направи го до край,без недомлъвки без малоумни искания и претенции. Аз ще си отворя фирма,ще инвестирам 20 млн. и ще помоля държавата,ако може да ми даде 3-4-5 млн. за да я довърша,що за малоумна логика ? Да,спорта е с по-специален социален аспект,но нормално ли е държавата да инвестира в частно дружество ? Нали това нарушава нормални конкурентни принципи ? Щом ще дават 4 млн. на Лудогорец да дадат по толкова и на останалите 13 клуба в "А" група. А след като държавата не може да си позволи подобно нещо,просто да не инвестира в подобни частни проекти.

Само преди около месец от Лудогорец,заявиха,че не е нормално и справедливо "Газпром" да инвестира само в един отбор,а трябва да разпредели парите си към всички 14 отбора в "А" група,а аз да попитам нормално и справедливо ли е държавата да дават 4 млн. на един клуб,а на останалите по една топка и 12 екипа ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 1:17 pm 
Аватар

Между другото стадиона в Разград е общинска собственост :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 2:19 pm 
Аватар

Цитат:
С огромна горчивина изпълнителният директор на "шейховете" Костадин Джамбазов съобщи, че Нефтохимик напуска елитната А група. Това предава burgasnews.com, като уточнява, че ако до края на деня не се намери спонсор, който да стабилизира финансово клуба, още във вторник от ръководството на бургазлии ще изпратят писмо до БФС, с което официално ще уведомят централата за фалита.

"Търсим вариант отборът да завърши сезона, но ситуацията е много трудна. Тази агония продължи прекалено дълго. Нямаме финансов ресурс да доиграем мачовете в първенството. Аз самият вече изгубих надежда, но съм длъжен да опитам всичко", заяви Костадин Джамбазов, цитиран. Въпреки положените усилия до днес сутринта интерес към Нефтохимик от страна на бизнеса няма.

Финансовият колапс, в който изпадна клубът, се задълбочава и от задължението от 48 000 лева, с което "шейховете" "висят" към Черноморец. Парите са от ползването под наем на стадион "Лазур". Дължимата сума изпълнителният директор на ПСФК Черноморец адвокат Пламен Киряков си е поискал чрез нотариална покана.

"Никой не иска да ни влезе в положение. Ако не платим наема за стадион "Лазур", който е 48 000 лева, няма да ни пуснат да играем следващия домакински мач срещу "Пирин" /Г.Д./. Връчиха ни нотариална покана да изплатим дължимата сума до сряда /16 октомври- б.р./. Ако не- договорът ще бъде прекратен", допълни Джамбазов. Бившият футболист допълни, че от събота /след турнирната среща-реванш с Ботев/ отборът вече е разпуснат.

"Дължим заплати на футболисти и служители. Не са платени квартири, осигуровки. Няма обстановка за работа. Как да мотивираме момчетата и да искаме да играят, когато не им даваме сигурност и спокойствие? Как да тренират пълноценно, когато примерно са спрели тока в квартирата му или няма какво да яде? Ние се превърнахме в аматьорски отбор, играещ в професионалния футбол. Нямаме автобус, нямаме терен, а искаме да търсим качество в играта," каза още Джамбазов.

Заради финансовите проблеми от Нефтохимик пожелаха да играят мача срещу Ботев в Пловдив. За пътуването до Града под тепетата бургазлии едва намерили пари за гориво. Според правилника на БФС, ако даден отбор се откаже от участие преди края на първия полусезон, всичките му резултати до момента се анулират. До края на първенството всички съперници на отбора ще получават служебни победи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 2:42 pm 
Аватар

Следващите са Любимец :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 3:17 pm 
Аватар

ами това беше ясно. Следващия сезон с 10 отбора направо и това е :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 4:16 pm 
Аватар

Еее, много ме е яд, че няма да мога да отида на гостуването на мазута...любима дестинация ми е стадион Лазур. Като се има предвид, че догодина и цаците може да ги няма :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 5:48 pm 
Аватар

Егати нелепата ситуация, стадиона е на Нефтохимик, а те плащат наем на цаците.

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk now Free

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 5:53 pm 
Аватар

Е то това е щото мазутохимик и цаците се сливаха, разделяха, преименуваха и съвкупляваха 15 пъти. И всъщност цаците са мазутохимик, а мазутохимик - цаците :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 6:02 pm 
Аватар

Не знам какво трябва да се случи, за да може Нюз седем футболната А група на майсторите да започне и завърши един сезон без фалирали и изпаднали още след 10 кръг...Уж се говореше нещо за банкови гаранции, тинтири-минтири...все тая. Сега ми е интересно Марек, дето така са се засилили да влизат, имат ли идея въобще как ще изкарат следващата година в А група или ще гледаме поредния удавник, дето фалира всеки месец и накрая е с 30 т. под последния спасил се от изпадане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 6:06 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Е то това е щото мазутохимик и цаците се сливаха, разделяха, преименуваха и съвкупляваха 15 пъти. И всъщност цаците са мазутохимик, а мазутохимик - цаците :loser2

По скоро е от далаверите между МиткУ сАбев и бившия кмет на Бургас, оня дебелия с брадата, аз пък се чудя как стадиона собственост на Нефтохим стана частна собственост?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 6:14 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Не знам какво трябва да се случи, за да може Нюз седем футболната А група на майсторите да започне и завърши един сезон без фалирали и изпаднали още след 10 кръг...Уж се говореше нещо за банкови гаранции, тинтири-минтири...все тая. Сега ми е интересно Марек, дето така са се засилили да влизат, имат ли идея въобще как ще изкарат следващата година в А група или ще гледаме поредния удавник, дето фалира всеки месец и накрая е с 30 т. под последния спасил се от изпадане.

Всъщност е простичко - трябва да се спазват критериите за лицензите. Но тогава ще започнем с 5 отбора, а и ще изгърмят "дългогодишни футболни центрове, дали милиони таланти на българския футбол", да не говорим за "световния колос - свинята", а Перуци не може да си го позволи.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 6:32 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Wildkid написа:

По скоро е от далаверите между МиткУ сАбев и бившия кмет на Бургас, оня дебелия с брадата, аз пък се чудя как стадиона собственост на Нефтохим стана частна собственост?

Събев купи първо Черноморец, щеше да прави техния стадион, ама се отказа, че скъпо, за това купи Нефтохимик и ги закри, тоест купи им стадиона :) Сегашният Нефтохимик е новосъздаден клуб , няма нищо общо с предишния и затова няма и стадион

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 7:48 pm 
Аватар

имат - в Сарафово

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 7:56 pm 
Аватар

И са кво..ако хипотетично се откажат мазути и любимци(доста вероятно изглежда...) ще имаме две шестици..като от втората изпадат още 2 отбора? :smt042 :bigok ако тия двата ги броим за изпаднали :strkstrk Ах, тая марка "А" група, при всички положения ще сътворят някакво малоумие..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 8:08 pm 

Да сега остава и Славия и Гоцето да се откажат от първенството и ние кого ще бием ?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 211  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]