Момчета и момичета, живеем в паралелен свят.
И явно по никакъв начин не сме коректив..
Част от коментарите на страницата на Фонда.
Цитат:
Georgi Stoyanov Бях събрал около 220 лева и мислех да ги даря за хореография и да бъда част от хората които се опитват да докажат че ЛЕВСКИ е светиня и да покажем че сме най-големия клуб с най-голямата публика в България.Уви това няма да се случи след като видях какво стана днес.Няма да си дам последните парички на хора които незнаят защо са на стадиона и те НЕ обичат ЛЕВСКИ.Аз съм на 22 години и пуснах сълза след като видях какво се случи на място през което са минали най-големите легенди на този клуб,а именно ГЕРЕНА.20 човека които пак повтарям НЕ МИЛЕЯТ за този клуб направиха най-голямата глупост и унижиха името ЛЕВСКИ.Жал ми е,мъчно ми е и незнам какво да направя след това на което станах свидетел,но едно е сигурно няма да мога да заспя тази вечер.Искам само да добавя че съм тренирал за този клуб и съм казвал че да играя за ЛЕВСКИ ще е сбъдната мечта за мен и бих играл за ЛЕВСКИ даже ако трябва аз да си плащам а не да награждават труда ми, но след това което видях днес не съм сигурен че бих играл за ЛЕВСКИ с такива фенове.Рева и ми е болно че това се случва в моя лубим моя свят ЛЕВСКИ СОФИЯ.
15 hours ago · Like · 21
Цитат:
Neven Angelov Angelov Прост народ - слаба държава! Зарди шепа олигофрени оставаме и без фенове и без ръководство.Осъзнайте се,кухи лейки! Вие не сте фенове,а малка част от дрогираните лумпени,тези зарди които феновете,тези истинските,спряха да ходят на мачове.Не ми казвайте,че вие сте хората милеещи за ЛЕВСКИ,защото ставате смешни,дааа за нормалните хора сте смешни,а за шепа кухаци сте идолчета.....и запомнете едно - когато вие "истинските" докарате един себеподобен на стадиона,то с неговото идване си тръгват 10 от тия трезвите,тия дето не се държим като мутряци от деветдесетте, тия дето не пропускаме мач по телевизията(нужно ли е да обяснявам защо..),тия дето милеем за Европейски Левски,тия дето не посещаваме стадиона,за да може вие 1000 -2000 да се подигравате с нас.....тъжно е.
13 hours ago · Like · 6
Цитат:
Tomi Savov Е вие колко сте жалки.....досега бях твърдо убеден, че червените лумпени са най-долната прослойка на обществото, но вече силно се двуомя. КАКВО ВИ Е ВИНОВЕН ЧОВЕКА БЕ МАЙКА ВИ ДЕБА ДРОГИРАНА ПРОСТА???? ДАНО УМРЕТЕ ПРЕДИ ДА СИ НАПРАВИТЕ ДЕЦА...ЧЕ ТОГАВА ЛОШО....ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИЗЛОЖИХТЕ МЪРШИИИИИИИИИИИИИ, МАМИЦАТА ВИ ДЕБА ДОЛНА!
Спирам, щото вече ми е ужасно гнусно, че някога може би съм се озовала рамо до рамо с тези хора.