forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 12:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1157, 1158, 1159, 1160, 1161, 1162, 1163 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:12 pm 

Аз знам, че Сталийски миналия сезон даваше парите( не знам дали има акции) и борат се беше покрил доста време , Тонев си е негов човек и след тая малоумщина със загубата на титлата и падането на Боко... парите приключиха и Борат се намеси тогава. Знам, че не звучи много като хората, но е така :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:12 pm 

truegentleman написа:
. Сега е е паднало да променяме, ако си замълчим сега нямаме право да негодуваме. Време е всички да сме единни.

Ете това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:14 pm 
Аватар

Важно е, че размътихме блатото с пръчка. От изключителна важност е, че разкарахме Насьо и Тонев! Оттук нататък пътят е един - обединение на всички фронтове и същата съдба и за Борат! Фалит, малит...все тая!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:17 pm 
Site Admin
Аватар

Който има шанс да отиде на стадиона и няма да го направи е на същото ниво на всички предатели в ЛЕВСКИ! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:17 pm 
Аватар

Аз си мисля, че Боце може и да е бил близо до Левски, но в момента не е. Няма никакви индикации за това, а няма и никакъв смисъл към момента. За мен лично, цялата работа, която ни е наследство от неговото приближаване е строежа на А сектор. Точно това обяснява защо Тонев си подава оставката, но продължава да работи по стадиона. Значи, стадионът е нещо, което Тонев ще го довърши, ако ще и атомна бомба да падне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:19 pm 
Аватар

мичо написа:
truegentleman написа:
. Сега е е паднало да променяме, ако си замълчим сега нямаме право да негодуваме. Време е всички да сме единни.

Ете това е.

И аз така мисля ! :levski :lsfc3 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:19 pm 
Аватар

СиняКръв написа:
Аз знам, че Сталийски миналия сезон даваше парите( не знам дали има акции) и борат се беше покрил доста време , Тонев си е негов човек и след тая малоумщина със загубата на титлата и падането на Боко... парите приключиха и Борат се намеси тогава. Знам, че не звучи много като хората, но е така :wink:

Като обаче изключиме и факта, че зад Сашо стоят други хора, а Тонев към момента дръпна доста пред него... Сашо Сталийски беше пред официално влизане в Левски, но съм 100% убеден за себе си, че зад него имаше други хора, макар той да не си го признава.
В надзорния съвет на Левски и в момента е един от най-приближените на Пеевски, Александър Ангелов май се казваше. Вярно, май и човек на Батков, но един от най-близките на Пеевски.
Пък и Батков се върна отново пред прожекторите около или малко след оставката на кабинета на ББ. Когато и Боко и Пеевски се разпърдяха. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:21 pm 
Аватар

Тонев трябва да влезе в книгата на Гинес :bigok Два пъти си подава оставката и двата пъти му я приеха, а между тях не са го назначавали на работа :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:21 pm 
Аватар

Чак сега изгледах видеото от пресконференцията. Не видях "лумпените", не видях "престъпниците". Аз видях гневни сини момчета, на които им стиска да зададат въпросите, с които ние се питаме по форуми и фейсбуци. Шокирани сме, защото ТЕ се вдигнаха и попитаха. Учудващо спокойно и с уважение към Сираков. За едно със сигурност са прави- мач с Петев- треньор на Левски няма да се играе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:22 pm 

Другото, което забравих е че Борат е отказал оферта не знам колко пари от Цецко В. на Ботев за Левски. ПРосто на тоя си му е изгодно да е тука поради една или др причина...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:23 pm 
Аватар

Тонев като ще оставя за 10 път в Левски заради сектора да свърши нещо полезно,да слага шапката и към строежа! :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:27 pm 
Аватар

Интересна ми е реакцията на футболисти като Ваги, Орли, Везалко и тн. Попринцип тия са ебати насраните души, а след днес :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:28 pm 
Аватар

Момчетата на Вие му говорят. Защо- от уважение човешко и най-нормално. А тяхното къде е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:29 pm 
Аватар

Г-н Раев е като боклука Орешарски.На неудобните въпроси само мрънкаше и гледаше настрани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:30 pm 

Като прочетох каква храна се изсипа в страницата на Фонда, то не бяха наркомани, платени, глупаци, :o лумпени... :smt107 Точно, точно към тези хора, които стоят зад АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, случило се последните няколко години.. Няма надежда за нас, просто няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:30 pm 
Аватар

RIOT написа:
Интересна ми е реакцията на футболисти като Ваги, Орли, Везалко и тн. Попринцип тия са ебати насраните души, а след днес :smt005 :smt005 :smt005

Ще е ебати смеха , да се сложи една камера и да се гледа как се увъртат като полски мишки :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:31 pm 
Аватар

RIOT написа:
Важно е, че размътихме блатото с пръчка. От изключителна важност е, че разкарахме Насьо и Тонев! Оттук нататък пътят е един - обединение на всички фронтове и същата съдба и за Борат! Фалит, малит...все тая!

точно! което ме подсеща, че всичко като хореография и организация за мача със свинете трябва да бъде насочено срещу Батков!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:37 pm 
Аватар

На НС му било болно, на друг му било болно, а на нас - какво ни е?!
Толкова години вече един и същ мега-тъп сериал, епизод след епизод, а ние - горчивото хапче и пак пред всички като публика. Дори когато на стадиона няма повече от 2-3 000 човека, атмосферата е в пъти по-напред от такива, дето се бият в гърдите, че ходят по 493943904903940390 на мач.
Горчив хап, след горчив и т.н до посиняване. Публиката на Левски е най-търпеливата, но всичко си има граници. Тези граници бяха прекрачени и последва реакция. В случая се получи нещо, като това, че всяко действие си има равно по големина и противоположно по посока противодействие и това след като 95495495459954 пъти преди това не се случваше нищо точно заради това голямо търпение, което притежаваме.
И след тези елементарни факти, защото ако гледаме детайлно може да се говори или пише много, N на брой хора смятат това за грешно, позорно, срамно, недопустимо, жалко, уронващо престижа и др. подобни. Еми не е редно според мен, просто не е правилно да се гледа и мисли в тази посока, точно заради тези всичките лайна които поемаме толкова много време вече.

Левски София от люлка до гроб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:41 pm 
Аватар

IRR написа:
Тези които плюят, не видяха ли, че това което се случи с Прашката, беше само началото? Тоя чорбар не заслужава да облича нищо синьо.Затова беше съблечен.В този случай, огромна заслуга за мнението на масата имат журналистите.Навсякъде се отразява само част от случката, като целта е настройване на обществеността срещу "лумпените".Накрая ръководството ще излезе чисто и свято....
На Наско му се казаха доста неща, както и бе питан още много.Беше питан и къде е Батков?Защо не е до него, за да отговаря на въпросите ни?

Искам да ви информирам, че 99% от хората въобще нямат идея какво се случва.Тоя филм с треньора е дирижиран от Наско.Моите уважения към него, но това сране по Левски трябва да спре!Точенето на пари и кражбите трябва да спрат!Заради това, клуба ни е в такова положение.Но видиш ли, феновете са виновни, защото са се опитали да направят НЕЩО!Тези, които си седят по домовете, които гледат безучастно...те са в пъти по-виновни.Ако обичаш нещо ще го защитаваш.В противен случай излизаш позьор!

Цялата "общественост" иска да види разделение между Левскарите.А това, повярвайте ми, не трябва да се случва.

Само Левски

Да го има и тук!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:43 pm 

Гугутката призова Наско и Иво Тонев да останат на "Герена"

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров защити днешните действията на феновете, които по безпрецедентен начин прекъснаха пресконференцията по представянето на Ивайло Петев за нов старши треньор на "сините" и го съблякоха. Гугутката потвърди, че не искат "чорбар" за наставник. Владимиров обаче е категоричен, че Сектор "Г" подкрепя Наско Сираков и Иво Тонев и призова двамата да не си тръгват от управлението на Левски.

"Всичко стана спонтанно. Не сме го организирали предварително, просто решихме и го направихме. Трябва да бъде ясно – не искаме чорбар начело на Левски и няма да отстъпим в позицията си. Лошото е, че това става седмица преди дербито и на 100-годишния юбилей. Не говоря само от мое име, а от името на хиляди левскари. Не само тук в София, обадиха ми се от провинцията хора, които ни подкрепиха", коментира Владимир Владимиров.

"Ние сме твърдо зад Сираков и Тонев. Те работят за клуба, но този Петев няма да позволим да бъде треньор на Левски. Искаме Сираков и Тонев да останат", допълва шефът на фенклуба на "сините".

"Ще се консултираме какво действия да предприемем, но не го искаме и няма да позволим да води отбора. Това е! Тепърва ще обсъждаме какви ще бъдат следващите ни действия", завършва Гугутката.

Май пак се тръгва в грешната посока ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:46 pm 
Аватар

Цитат:
Владимиров обаче е категоричен, че Сектор "Гей" подкрепя Наско Сираков и Иво Тонев и призова двамата да не си тръгват от управлението на Левски.
:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:46 pm 
Аватар

Ясно е, че Насьо свърши. Няма да се върне, а и всички са доволни от това. Аз тази вечер ще си легна спокоен и доволен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:48 pm 
Аватар

Юп Хайкнес треньор на Левски !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:49 pm 
Аватар

:shock: Искаме Сираков и Тонев...ами да добавим и Батков че искаме, а :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Aбе тоя нормален ли е? А не иска ли и г-н Батков да остане? Все пак дава пари от собствения си джоб :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Синя Варна написа:
Юп Хайкнес треньор на Левски !

За колко? Два месеца дали ще остане?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:51 pm 

IRR написа:
Тези които плюят, не видяха ли, че това което се случи с Прашката, беше само началото? Тоя чорбар не заслужава да облича нищо синьо.Затова беше съблечен.В този случай, огромна заслуга за мнението на масата имат журналистите.Навсякъде се отразява само част от случката, като целта е настройване на обществеността срещу "лумпените".Накрая ръководството ще излезе чисто и свято....
На Наско му се казаха доста неща, както и бе питан още много.Беше питан и къде е Батков?Защо не е до него, за да отговаря на въпросите ни?

Искам да ви информирам, че 99% от хората въобще нямат идея какво се случва.Тоя филм с треньора е дирижиран от Наско.Моите уважения към него, но това сране по Левски трябва да спре!Точенето на пари и кражбите трябва да спрат!Заради това, клуба ни е в такова положение.Но видиш ли, феновете са виновни, защото са се опитали да направят НЕЩО!Тези, които си седят по домовете, които гледат безучастно...те са в пъти по-виновни.Ако обичаш нещо ще го защитаваш.В противен случай излизаш позьор!

Цялата "общественост" иска да види разделение между Левскарите.А това, повярвайте ми, не трябва да се случва.

Само Левски

Човек дълбок респект към теб и усилията които влагаш! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:54 pm 

Тоя наско е no connection. Преди 2 месеца разправя за западния треньор, който Левски заслужава, днеска излиза с петев...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 11:59 pm 
Аватар

Днес беше много силен ден за левскарщината и левскарския дух. Браво на момчетата. Който мисли друго, значи е сбъркал отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 09, 2013 12:02 am 

Да връщат Йоканович иначе това днес ще им се стори приказка пред това, което ги чака !

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1157, 1158, 1159, 1160, 1161, 1162, 1163 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]