forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 2:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1155, 1156, 1157, 1158, 1159, 1160, 1161 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:54 pm 
Аватар

.

Последна промяна Deco на Сря Окт 09, 2013 10:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:56 pm 
Аватар

Прекалено е и това, което се случва с Левски от няколко години насам. Просто така се случи, че го отнесе Петев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:57 pm 
Аватар

Присъединявам се напълно към Flame.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:58 pm 

Петев се озова на възможно най-неправилното място в най-лошия момент. Но пък дано е индикатор за нещо, което коренно да промени нещата. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 9:58 pm 

Deco написа:
Петев не знам добър или лош треньор е, но ако наистина феновете днес го нападнаха, защото уж е чорбар е доста глупава постъпка според мен. Не разбирам как чорбар или човек, който мрази Левски може да приеме да стане треньор на Левски, като знае, че феновете ще го линчуват. Разбирам да му бяха казали момчетата, че не е желан на Герена, но чак да го събличат беше прекалено.

Ами беше му казано че е нежелан и беше помолен доброволно да си свали фланелката :!: Предполагам че същото щеше да се случи и със мърдите наричаще се футболисти, ако не ги бяха скрили след Иртиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:02 pm 
Аватар

Няма смисъл от много коментари, но в момента прасюгите ни се подиграват, настигнахме ги и ги задминахме по Обрати и циркове... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:04 pm 
Аватар

Батков с оставка ли ни е заплашил :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:04 pm 

Другия път покана за доброволно изпълнение в писмен вид!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:05 pm 
Аватар

И какво е отнесъл петев ? Биха ли го, ебаха ли го, сраха ли му ? Или просто му свалиха фланелката, която няма право да носи ? Даже няколко пъти му беше казано да я свали, на вие му се говореше първоначално...Напълно заставам зад момчетата, които днес бяха на Герена, така няма да стане, все по-жалки и по-жалки ставаме. След два месеца работа сменяш треньор и то с тоя чорбар :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:05 pm 
Аватар

Бе кво го коментирте тоя мангал изобщо,щом оставал и не му било проблем,значи му е било малко и е требвало да го бият.Иначе на всеки с поне капка мозък е ясно,че проблемът е свинята с неговите безумия,то се и каза на ''пресконференцията",ама кой да слуша.Само се надявам,че сега наистина ще се направи квото трябва,а не пак позора отпреди години.До дупка срещу свинята и тва е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:11 pm 

Някои хора не си дават сметка, че ако махнем Батков това ще е един от най-грандиозните моменти за ЛЕВСКИ пък ако ще и да идем във В група. С това ще се сложи край на една мутренска ера в любимия ни клуб, която започна още в края на 90те.... купите, титлите и класиранията са нищо, но ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР ВЕЛИК!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:12 pm 
Тези които плюят, не видяха ли, че това което се случи с Прашката, беше само началото? Тоя чорбар не заслужава да облича нищо синьо.Затова беше съблечен.В този случай, огромна заслуга за мнението на масата имат журналистите.Навсякъде се отразява само част от случката, като целта е настройване на обществеността срещу "лумпените".Накрая ръководството ще излезе чисто и свято....
На Наско му се казаха доста неща, както и бе питан още много.Беше питан и къде е Батков?Защо не е до него, за да отговаря на въпросите ни?

Искам да ви информирам, че 99% от хората въобще нямат идея какво се случва.Тоя филм с треньора е дирижиран от Наско.Моите уважения към него, но това сране по Левски трябва да спре!Точенето на пари и кражбите трябва да спрат!Заради това, клуба ни е в такова положение.Но видиш ли, феновете са виновни, защото са се опитали да направят НЕЩО!Тези, които си седят по домовете, които гледат безучастно...те са в пъти по-виновни.Ако обичаш нещо ще го защитаваш.В противен случай излизаш позьор!

Цялата "общественост" иска да види разделение между Левскарите.А това, повярвайте ми, не трябва да се случва.

Само Левски

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:12 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Между другото днешната проява вече получи бърз отзвук в чужбина. :smt023

:smt023

Цитат:
Интересная ситуация случилась с болгарским Левски: клуб уволил любимца публики сербского тренера Йокановича и взял на его место другого тренера Ивайло Петева, который признавался в том, что он фанат лит(*кс-етрополе - главного врага Левски. На пресс-конференцию по случаю презентации нового главного тренера прибыли ультрас и попросту выпинали Петева из-за стола и попытались снять с него клубную одежду

http://vk.com/style_of_terrace?z=video4 ... de1f662060

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:17 pm 
Аватар

IRR написа:
Тези които плюят, не видяха ли, че това което се случи с Прашката, беше само началото? Тоя чорбар не заслужава да облича нищо синьо.Затова беше съблечен.В този случай, огромна заслуга за мнението на масата имат журналистите.Навсякъде се отразява само част от случката, като целта е настройване на обществеността срещу "лумпените".Накрая ръководството ще излезе чисто и свято....
На Наско му се казаха доста неща, както и бе питан още много.Беше питан и къде е Батков?Защо не е до него, за да отговаря на въпросите ни?

Искам да ви информирам, че 99% от хората въобще нямат идея какво се случва.Тоя филм с треньора е дирижиран от Наско.Моите уважения към него, но това сране по Левски трябва да спре!Точенето на пари и кражбите трябва да спрат!Заради това, клуба ни е в такова положение.Но видиш ли, феновете са виновни, защото са се опитали да направят НЕЩО!Тези, които си седят по домовете, които гледат безучастно...те са в пъти по-виновни.Ако обичаш нещо ще го защитаваш.В противен случай излизаш позьор!

Цялата "общественост" иска да види разделение между Левскарите.А това, повярвайте ми, не трябва да се случва.

Само Левски

Цитирам, защото ще изчезне из всичкото спам, няма нужда от допълнителен коментар...освен за Насо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:17 pm 
Аватар

Кое по-точно ни срами не разбрах? Мен ми е много интересно кои фенове в света биха допуснали подобна гавра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:19 pm 
Аватар

Аз съм горд с тези пичове, и единственото, за което ме е яд е, че не знаех предварително, съответно не бях там. Не знам какъв срам може да има тук..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:21 pm 
Аватар

Kryten написа:
Adepta написа:
Насо пък обиден на публиката, сменил бил "приятел", Кратунко къде си дето твърдеше, че Мокета няма общо със смяната на треньора :loser2

Според мен няма.

Ама казва друго. Кое е по-добре, да има общо или да лъже? Отделно откакто се върна доста послъгва.
Мазньо пък и той бил подал оставка. Все едно нещо свърши като беше директор, аз лично не съм забелязал резултат от работата му в спортно-технически аспект.
Айде стига с тоя цървул Петев, срамна била постъпката, нищо не му се е случило. На други места да са го и ебали. Да свиква ако изобщо оцелее повече от месец треньор :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:23 pm 

Мен ме срам от тъпунгерите, които плюят по страницата на фонда. :ohmygod

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

IRR написа:

Само Левски

А дано нещата се променят....пожелавам си го.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аз наистина не разбирам къде има нещо срамно тук.. Това е единственото правилно действие и огромно БЛАГОДАРЯ, на тези които бяха там и го направиха.
Навсякъде заглавията са само - скандал, позор, срам, невиждан срам, грозно. Ебете си майката чорбарски журналистчета! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:27 pm 
Аватар

Смятам всеки разумен и разбиращ ситуацията ги подкрепя :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:28 pm 
Аватар

Странното е и друго - Тонев подава оставка, обаче продължава да се занимава със стадиона :bigok Ей майка ви да еба мръсна...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:29 pm 
Аватар

Интересно сираковица за кой говори, че "моделирал съдби". За Тоше ли, за перчема ли, за човекът който го доведе ли?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:30 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=SEOh9_g2bq4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:32 pm 

Росен написа:
Интересно сираковица за кой говори, че "моделирал съдби". За Тоше ли, за перчема ли, за човекът който го доведе ли?!

аз чух намеци, че за Боко тиквата... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:34 pm 
Аватар

На мен наскоро един човек, който грам не се интересува от футбол, но е близък до доста политици ми каза: "Любимият ти отбор от няколко месеца има нов собственик и инициалите са му Б.Б.". Човекът е много сериозен, няма и сметка да ме лъже. Аз силно се надявам да го е направил...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:36 pm 

Според мен това е почти сигурно. За огромен ужас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:36 pm 

Левски е най-мразения отбор в България,на шампионския мач със Славия имаше 15-на хиляди...това са реалностите,от ден на ден никой не се интересува от бг футбол,великия евробоец,коляча на еврошампиони не може да намери кьорав инвеститор,Разград бяха на един автогол разпад...
агресия и простащина отблъскват независимо каква е каузата,направихте Батков герой,горкия..няма да се предаде пред шепа гамени

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:37 pm 
Аватар

Не го вярвам не желая и да го правя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 08, 2013 10:39 pm 

мичо написа:
Според мен това е почти сигурно. За огромен ужас.

Е тогава вече не знам какво ще правим...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1155, 1156, 1157, 1158, 1159, 1160, 1161 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]