forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 2:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1141, 1142, 1143, 1144, 1145, 1146, 1147 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:13 pm 
Аватар

Oт тук нататък ще отида на мача със свинете ей така от някакво си чувство за дълг и от там нататък ще си следя строежа на сектор А. Съвсем не ме интересува нищо останало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:14 pm 
Аватар

Батков, когато и да пукнеш, все ще е късно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:15 pm 
Аватар

Няма как да подкрепя и ръкопляскам на човек, който съм го псувал и иронизирал толкова много, няма да мога да се пречупя, след дербито - бойкот :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:17 pm 
Аватар

Възможно е Йоканович и сам да си е тръгнал, но пълно мълчание, мишкуване, някакви информации, които изникват тук-там по медии, никаква официална позиция. За мен това не е Левски и ще използвам вече АФК когато говоря за клуба и отбора. И без това нивото на работа е аматьорско. И нямам нищо против Петев, просто ми писна от безумията в този клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:18 pm 

Досега не ми беше минавало през ум да не стъпя повече на мач, освен на дербито. Тия просто минаха всякакви граници.

100 години ЛЕВСКИ, Боже Господи :smt088 :smt088 :smt088

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:18 pm 
Аватар

Все си викам, по зле няма накъде и все тия передарсти ме опровергават. За пръв път от маса време имаме треньор, който не е поредният селяндур, който не дрънка глупости наляво и надясно и се държи професионално. Разбира се не са му осигурени и елементарни условия на работа, а сега и ще го сменят. И то с един абсолютен некадърник.... :ohmygod :ohmygod :ohmygod

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:20 pm 
Аватар

Не мога да повярвам какви хора "работят" в момента в клуба :ohmygod Отвратен съм от тоталната липса на каквато и да било далновидност и някакви що-годе минимални управленски качества... През последните няколко години не съм видял каквато и да било принципност в решенията на така наречените ръководители и всеки път си казвам, че няма как да стане по-зле и естествено машинистът винаги ме опровергава. Няма излизане от омагьосания кръг и това си е. Чакат ни няколко мача начело със селяка Петев, в които мърдите на терена няма да променят нищо в поведението си с изключение може би само на първите 2-3 мача, в които ще са "мотивирани", "надъхани" и "жадни за победа", а после след няколко равни и загуби ще се почне - Ясен Петров, Кокала, Сухия, Вили Вуцов, Мъри, Хаздай и изобщо заприличваме на един друг отбор, където правят треньорски смени през 2 месеца :evil: Ако се организира някакво събитие от сорта на пресконференция, среща с ръководството или просто да отидем на Герена и да кажем какво искаме ние би било добре, въпреки че подобни срещи преди време не дадоха сериозен резултат, тъй като си го местеха от единия крачол в другия...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:23 pm 
Аватар

Само ние останахме да браним името Левски. Нито клуба, нито отбора, никой няма нищо общо!
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ! Наш дълг е да предприемем нещо, защото нещата отиват на закриване!

Последна промяна georgilsfc на Пон Окт 07, 2013 8:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:24 pm 
Аватар

georgilsfc написа:
Сами ние останахме да браним името Левски. Нито клуба, нито отбора, никой няма нищо общо!
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ! Наш дълг е да предприемем нещо, защото нещата отиват на закриване!

!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:25 pm 
Аватар

Прашката да не е посмял да стъпи на Герена :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:27 pm 
Аватар

Тоя утре ли идва на Герена...ако трябва пускам болничен и му се врезвам..просто, защото достъп до Мокета и бащицата няма да имам...

Какво дерби, какви пет лева..тия тотално се гаврят с нас...смърт мама ви деба!

Последна промяна Лабрадор на Пон Окт 07, 2013 8:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:28 pm 
Аватар

georgilsfc написа:
Само ние останахме да браним името Левски. Нито клуба, нито отбора, никой няма нищо общо!

На батков,сираков и тонев трябва да им се направи животеца черен.Бой, бухалки, бомби, коли да се трошат, прозорци да хвърчат да нямат един спокоен ден.София да им се види тясна.Докато не вземем мерки ще ни правят на маймуни :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:29 pm 
Аватар

Насо има ли още фенове в тоя форум?

И още ли някой ще попита - Батков пък какво е виновен :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:29 pm 

Сера мощно в устата на Батков! Или сега ще покажем, че сме някаква публика, или по-добре да се ориентираме към някакъв друг спорт. ТАРА ВЪН, ВЪН, МОМЕНТАЛНО ВЪН! Никакви Насковци, Йокановци или Петевци - това са просто пешки. Врагът е един и се казва Тодор Батков!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:31 pm 
Аватар

Как може, пак преди дербито?!? Мирише ми на "казанска афера"... Дано резултата да е друг :ohmygod2 Половин година чакаме да треснем прасетата :smt006

Последна промяна badev_007 на Пон Окт 07, 2013 8:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:32 pm 

От миналото дерби не съм стъпвал на мач на Левски, а от днес спирам и да ги гледам.Докато публиката не се обърне срещу Батков, тази сбирщина не ме интересува и вълнува. :smt006

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:33 pm 
Аватар

лошото е, че само говорим по форумите. Време е да се изсипем повечко хора на Герена и да им покажем на тая сган какво е Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:34 pm 
Аватар

Ако всички, които мрънкат и продължават да мрънкат, като змея например, бяха дошли на стадиона, щеше да е различно. Но така или иначе всичко е :smt024

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:35 pm 
Аватар

Andy Frain написа:
От миналото дерби не съм стъпвал на мач на Левски, а от днес спирам и да ги гледам.Докато публиката не се обърне срещу Батков, тази сбирщина не ме интересува и вълнува. :smt006

Кой да дойде да издържа отбора? Щот преди да дойде Тонев клубът беше предлаган на семейни приятели, които имат страшно много пари и те просто отказаха. Да не говорим, че огромната част от богатите хора в България са чорбари. Имаш ли идея кой ще ни издържа при махане на Борат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:35 pm 
Аватар

Не съм си и представял, че може такъв кошмар да налегне любимия отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:38 pm 
Аватар

Ами хайде стягайте се в такъв случай. Ама не да си ходим все същите 150-200 човека. Да се изсипем повече народ и да им покажем ,че така няма да я бъде. Еби му майката. Тука си даваме парите ,ходим навсякъде ,мислим постоянно за тоя отбор и какво получаваме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:39 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Ако всички, които мрънкат и продължават да мрънкат, като змея например, бяха дошли на стадиона, щеше да е различно. Но така или иначе всичко е :smt024

:!:

Пълна мобилизация за дербито и тва е! Щот в момента нещата изглеждат трагични..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:39 pm 
Аватар

Brannik написа:
Suum cuique написа:

Пълна мобилизация за дербито и тва е! Щот в момента нещата изглеждат трагични..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:41 pm 

Brannik написа:
Andy Frain написа:

Кой да дойде да издържа отбора? Щот преди да дойде Тонев клубът беше предлаган на селейни приятели, които имат страшно много пари и те просто отказаха. Да не говорим, че огромната част от богатите хора в България са чорбари. Имаш ли идея кой ще ни издържа при махане на Борат?

Предпочитам бедно отборче с юноши в Б група, отколкото тази сбирщина да продължава по същия начин.И стига вече с тия идиотии "Кой ако не Батков?"

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:42 pm 
Аватар

ясно е, че пак ще ебем прасетата на дербито, но така не може. Това си е жива подигравка. Събота или неделя задължително трябва да има организация за някоя тренировка. Все пак се надявам това да е някаква шега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:42 pm 

flo написа:
georgilsfc написа:

На батков,сираков и тонев трябва да им се направи животеца черен.Бой, бухалки, бомби, коли да се трошат, прозорци да хвърчат да нямат един спокоен ден.София да им се види тясна.Докато не вземем мерки ще ни правят на маймуни :!:

Дреме му на Батков,единствените причини по които може да се откаже от Левски са финансови ....

Йоканович е особен характер,може сам да си е тръгнал,няма да е за първи път,видно е ,че нещата не се му получават ... а дали е добър треньор бъдещето ще покаже

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:43 pm 
Аватар

Аз съм като ударен с мокър парцал, откакто прочетох, че ще сменят треньора, а след като излезе и ской направо :ohmygod седя, като гръмнат!
Това не е истина, тия са пълни идиоти или някой си подготвя почвата, за да дойде на бял кон, като нов собственик! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:46 pm 
Аватар

truegentleman написа:
ясно е, че пак ще ебем прасетата на дербито, но така не може. Това си е жива подигравка. Събота или неделя задължително трябва да има организация за някоя тренировка. Все пак се надявам това да е някаква шега.

Събота имаме мач с Гоцето за Купата, там е момента за някаква организация срешу случващото се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:49 pm 
Аватар

Имаме една песен която завършва "Еее честит юбилей" , надявам се да не я пеят срещу нас :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 8:51 pm 
Аватар

С какво сме заслужили гавра след гавра.. :mad:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1141, 1142, 1143, 1144, 1145, 1146, 1147 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]