forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 1:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1892, 1893, 1894, 1895, 1896, 1897, 1898 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 05, 2013 11:39 pm 
Аватар

Турциии :smt042 http://youtu.be/GGqTI-A5NIs

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 05, 2013 11:40 pm 
Аватар

Изображение
:shock: :shock: :shock: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 05, 2013 11:42 pm 
:shock: :shock: :shock:
Аз съм присъствал на живо на мача Тича-Чурка във Варна, където вдигнаха "хореографията" с Любоминатора. Това и до днес е най-тъпото нещо, което съм виждал, ако някой има снимка от тва да я пусне. Тогава си спомням, че като я вдигнаха, май станах, ударих се по челото и си излязох, но не се прибрах директно вкъщи. Тежко ми беше и не исках нашите да ме виждат такъв...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 05, 2013 11:58 pm 
Аватар

Е ми да, цигани са си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 06, 2013 12:50 am 
Аватар

:smt005 :smt005
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 06, 2013 1:59 am 
Аватар

СиняИдея написа:
Изображение
:shock: :shock: :shock: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Изображение

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 06, 2013 2:32 pm 
Само ми е чудно защо четвъртък като искаха да се правят на оборотни пред сръбските чорбари не посмяха да атакуват нищо наше. Добре си подбират противниците.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 06, 2013 3:30 pm 
Аватар

По-лесно е да скочиш в гръб с палки в съотношение 4 към 1 на случайни хора в центъра, които са излезли да се забавляват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 06, 2013 3:31 pm 
Аватар

Прасетата бранели София от хърватите :lol: А ако бяха дошли Партизан или Стяуа? :smt017 Щяха да я бранят с разтворени задници :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 06, 2013 6:55 pm 
Аватар

gamencerista написа:
Днес са били много надъхани от Ариана до Ориндж Каунти са ходили пеша 300 подхора да търсят "плячка" и са били некви момчета в кола щот говорили по телефона и били "говеда" :ohmygod Малките свине били нахъсани и обикаляли наляво надясно и питали хората от кой отбор били :ohmygod

Тва е от некви селски чорбета и те пределно нахъсани

хе, това ми спомня едно време в трети клас в работническия квартал "надежда 1ва част" как идваха някакви титани от шести клас да ме питат дали съм от "витоша"...

еми не съм от "витоша" бе бате, и от цефека не съм, 'аре пусни ме сега да си ходя в час и после като им взема 10 метра дистанция / преднина: "САМО ЛЕВСКИ, МАЙКА ВИ ДА ЕБА" :)

Последна промяна StSt на Нед Окт 06, 2013 6:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 06, 2013 6:57 pm 
Аватар

Прасета в Надежда едно време? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 06, 2013 7:00 pm 
Аватар

Е били са в 6ти клас. Това е едно от доказателствата, че може да станеш педераС преди пубертета :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 06, 2013 7:07 pm 
Аватар

играехме мач винаги говеда срещу прасета и който не можеше да играе го пращахме да е от прасетата, защото иначе сметката не излизаше да е наравно 15:5...

след много кавги и драми накрая играехме наравно, но не начестно, защото като след 3ч физическо, като дойде да ни подкара директора обратно на училище, защото сме си били изпуснаили и пеенето и рисуването, но математиката няма да ни позволят да си изпуснем - та в края на мача резултата все беше нещо от рода на 77:2 :)

а иначе след "хей чуй цесека, 2:0-3:2" цялата седмица подскачаше и никой не беше червен и затова винаги са ми били много странни разни пътеписи на момчетата от добрич как ги били закачали на централна гара някакви батковци от цесека, докато те най-мирно си чакали влака в осем сутринта...

все пак преди ждрелото седмицата минава и през централна гара...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 06, 2013 7:11 pm 
Аватар

Аз като станах 11ти клас и ми направиха гимназията (93то) сателитна на цдна. Напълни се със свински зайци...
Бахти веселите години бяха :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 06, 2013 8:27 pm 
Аватар

А в 93то ритахме само сини и то тъмно сини, а когато прасенцата-футболистчета се осмеляваха да ритат срещу нас винаги ядяха дървото :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 06, 2013 9:04 pm 
Аватар

Надежда се изчорбаризира сравнително скоро - преди 10тина години. Преди това бяха или левскари или буфери, и общото становище беше - Левски, Локо, все едно, на чорбата у гъзо. Прасета из квартала немаше напрактика, много тежки времена изживяваха. :bigok
В последствие дойдоха от някъде хиляди непознати хора и сред тях имаше, та сега ми се струва, че са нетърпимо много.
А Студентски град е ебахти свинския коптор, навсякъде е издраскан с некви червени лайна...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 12:00 am 
Аватар

Въпреки това, тия са още живи и мърдат. Катo гледам, си им пазаруват мачове на воля. Корема, колкото и да обича да си дава гъза, едва ли го прави без пари или услуга всеки път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 1:12 am 
Аватар

tprodanov написа:
Надежда се изчорбаризира сравнително скоро - преди 10тина години. Преди това бяха или левскари или буфери, и общото становище беше - Левски, Локо, все едно, на чорбата у гъзо. Прасета из квартала немаше напрактика, много тежки времена изживяваха. :bigok
В последствие дойдоха от някъде хиляди непознати хора и сред тях имаше, та сега ми се струва, че са нетърпимо много.
А Студентски град е ебахти свинския коптор, навсякъде е издраскан с некви червени лайна...

Аз съм от "Толстой" (то все едно "Надежда", съседни са) и мога да кажа, че като си в моят квартал си все едно в "Хаджи Димитър", примерно.. пресечеш ли "Ломско шосе" обаче си е е*ало майката. :ohmygod Навсякъде е нашарено с "AnyMouse?" и "Малките свине-кой ги хване, той си ги е*е" :boisw
Да ти се додрайфа направо..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 9:06 am 
Аватар

StSt написа:
играехме мач винаги говеда срещу прасета и който не можеше да играе го пращахме да е от прасетата, защото иначе сметката не излизаше да е наравно 15:5...

Ние се деляхме левски - локо, прасета нямаше

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 9:15 am 
Аватар

http://www.donbalon.eu/news202300.html чурка октоберфест се оказа пълна пародия :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 10:32 am 
Аватар

Не го вярвам това. Милионите чуркари не биха отказали такова чудесно предложение за спасяване на евроскопеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 10:49 am 
Аватар

В Надежда съвсем до скоро имаше страшно много левскари сред по-малките, но по някакви причини вече или не са левскари или "не се занимават" вече. За Толстой не знам въпреки, че живях там известно време, но в Надежда останаха само прасета...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 10:53 am 
Аватар

Младост е пък на обратният принцип.Води се чорбарски квартал, но никъде не съм виждал чорбари на големи групи.Само драскане из квартала.Преди големи мачове се събираме по 40-50-60 говеда и никъде не сме виждали големи групи прасета в квартала.Имало е отделни случаи, но всичко е завършвало както трябва :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 11:02 am 
Аватар

Е то Младост (особено 1 и 2) е целият надраскан със свински надписи, но стените успяват да удържат фронта в неравната битка със смели драскачи. Иначе никъде не можеш да видиш живо прасе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 11:31 am 
Аватар

Цитат:
лит(*кс-етрополе е намерил здрав спонсор от Хонконг. Сашо Апашо трябва да пътува днес или утре към китайския мегаполис за финални разговори. Става въпрос за солиден бизнесмен от бившата английска колония, който има интерес да инвестира в България. Тепърва ще се изяснява дали спонсорът ще грейне върху фланелките на лит(*кс-етрополе. В момента клубът няма генерален спонсор. Вероятно азиатците ще се ангажират и с обновяването на стадион "Кочин Парк". За пари от Далечния изток намекна архитект Мишев от "увиснала Чурка Завинаги", който участва активно в плана за реконструкция на съоръжението.

Здрав спонсор, треперете говеда :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 11:56 am 
Аватар

Прасетата обаче яко са се надъхали. Взеха едно знаме и се почна - говедата само на деца и старци, а ние храбрите армейци, къде хванем него изгърбим и някви такива. Усещам, че много скоро ще ядат дървото като разложките помияри :smt047 :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 1:41 pm 

Прасетата кръв серат че ушев не ги пуснал без пари "като говедата". :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 1:56 pm 
Аватар

За великия фест :loser2
Цитат:
Органозацията е на много добро ниво, поне 3-4 човека около мен казаха, че ще си запазят по един жетон за спомен. Не съм вярвал, че хапването ще е на такова ниво! Каквото вкусих, останах очарован. Само ще кажа, че похарчих близо двойно повече от предвиденото, а утре ще повторя! Само да не беше тоя студ щеше да е перфектно.

П.С.: Цимбика, дето обясняваше каква простотия е феста се радваше като малко дете!

Отделно цари голям смут - защо всички медии пишат не за великия фест, а за договор на Левски с Газпром :smt017
Медийното затъмнение, обаче, в никакъв случай не е попречило на огромната посещаемост. Гледайки снимки - броят на посетителите не пада под 20 човека в нито един момент.А от време на време се събират над 30 човека и тогава се създава много празнична атмосфера. Разбира се, даващите сърце, душа и дупе за чурка са разгадали, че това събитие "не се прави за да се спечелят пари, а за да се обедини сектора" :bigok
Св. Лупи ОбединителиЙ :bii_chorbata :losers :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 2:07 pm 
Аватар

Боже, зачетох се във форума на тия убитите от живота :strkstrk
Цитат:
Гео Милев не бих казал, че е изцяло червен. От 5-6 съседни блока, с момчетата по-големи от мен, с които се знаем от малки да ви кажа 60% са си левскари...

Цитат:
Красна Поляна като живях там като малък,беше левскарско.

Цитат:
Просто ти казвам,че като бях малък живеех там и всеки 2ри беше с левскарска фланелка и то все на Гонзо.
:bigok
Цитат:
В лозенец е предимно синьо и е много кофти като започнат да се събират пред блока преди мачове!
Колко пъти съм се обаждал на господата униформени!
:loser2
Цитат:
Лозенец, около перловската е син. Това си е стар левскарски квартал.

Цитат:
И аз как съм се пръкнал точно в Лозенец около Перловската, всичките ми приятели, познати и роднини от там са левскари

Цитат:
Чак пък "червени квартали".... Винаги говедата са били повече в София.
:loser2
Цитат:
Броиме ли се вече ? То по мачовете няма кой да напсуваш вече, ние по квартали почнахме да се преброяваме.

Цитат:
Свиня 1 - От Орлов мост по Цариградско нагоре е червено
Свиня 2 - Да, бе, затова точно пред Плиска след мач ме притиснаха веднъж 10-на говеда и искаха да ми взимат шала и фланелката.

Цитат:
В Младост 1 ама хич не е така. И то откак се помня. Дори много техни известни фигури знам оттам.

:bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 2:21 pm 

Цитат:
Броиме ли се вече ? То по мачовете няма кой да напсуваш вече, ние по квартали почнахме да се преброяваме.

В това изречение обаче колко много истина има, не знам даже дали прасето го осъзнава. И това не важи само за тях.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1892, 1893, 1894, 1895, 1896, 1897, 1898 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]