forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 1:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1343 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:15 am 
Аватар

Boyo написа:
това може и да е за добро, боко и иво тонев вероятно ще се разкарат от отбора ни при такъв сценарии

Maj ne trqbva6e da gonim rimlqnite :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:46 am 
Аватар

Morning Glory написа:
"Такива вредни за клуба неща" :strkstrk Жорка, ти си станал като дописник в "Работническо дело" бе, громиш идеологическия враг с перото си :strkstrk

Просто е време някои хора да слезнат на земята и да престанат с прекаления си идеализъм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:50 am 
Аватар

На нас в момента повече ни трябва адекватна клубна политика, защото и 2000 куприльона могат да се похарчат неправилно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 12:30 pm 
Тия гъзпром всеки месец ги чакаме до края на месеца :ohmygod Аз сериозно не ги искам вече :bigok Създават ми стрес и напрежение. Да си ебат майката! :rip

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:05 pm 
Аватар

Brannik написа:
Boyo написа:
това може и да е за добро, боко и иво тонев вероятно ще се разкарат от отбора ни при такъв сценарии

И като се разкарат отиваме на сценария на прасетата, защоти ако си мислиш, че има хора дет искат да дават пари за Левски жестоко се лъжеш :smt006 Да не говорим, че скоро зад свинете ще застанат изключително сериозни и богати хора (вече им правят базата) и не можем да си позволим точно в такъв момент да останем без финанси. Ако си готов да пормеш отбора те адмирирам и подкрепям, но ако не си ще те помоля да не пишеш такива вредни за клуба ни неща.

Развитието на Левски като нормален клуб неизбежно минава през такъв сценарий (извинявам се на римляните), колкото по-рано - толкова по-добре. А парите от Газпром и да дойдат половината ще отидат в нечии джобове, другата половина за нова порция кевин брута и рамон лопеси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:15 pm 
Аватар

Газпром е ясно вече, че няма да идват, но мен ме интересува ако утре ИТ и ББ се оттеглят кой ще издържа клуба и кой ще строи стадиона :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:23 pm 
Аватар

Brannik написа:
Газпром е ясно вече, че няма да идват, но мен ме интересува ако утре ИТ и ББ се оттеглят кой ще издържа клуба и кой ще строи стадиона :smt006

И мен ме интересува :bigok
Знам само, че няма вариант , в който идват сериозните , кадърни и честни хора и купуват отбора от Тодор Батков срещу колкото той им поиска :bigok
Така че остава варианта - фалит, бой с камъни или промяна в закона, който да спре практиката олигарси и мафиоти да бъдат еднолични собственици на футболни клубове
А ИТ и ББ откакто "издържат" клуба имаме най-слабият отбор в историята си, два от най-големите резили в ЕКТ , нито един трофей и десетки срамни загуби от кой ли не... Е , да ми ги представяш тея хора като някакви спасители е точно като Лупи дето спасява чорбата от Титан :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:32 pm 
Аватар

Тая работа с промяната на закона само ми е интересна - каква точно промяна и в кой точно закон :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:32 pm 
Аватар

Вариантът мафиоти-олигарси ми се струва доста по-добър от планът "лупи"- множество дребни акционери, които няма как без тежки процедури по презаписване на акции да ги накараш да дадат и по 1лв след придобиването...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 3:22 pm 
Аватар

Boyo написа:
Brannik написа:

И мен ме интересува :bigok
Знам само, че няма вариант , в който идват сериозните , кадърни и честни хора и купуват отбора от Тодор Батков срещу колкото той им поиска :bigok
Така че остава варианта - фалит, бой с камъни или промяна в закона, който да спре практиката олигарси и мафиоти да бъдат еднолични собственици на футболни клубове
А ИТ и ББ откакто "издържат" клуба имаме най-слабият отбор в историята си, два от най-големите резили в ЕКТ , нито един трофей и десетки срамни загуби от кой ли не... Е , да ми ги представяш тея хора като някакви спасители е точно като Лупи дето спасява чорбата от Титан :loser2

Напоследък имаш изключителни умозаключения. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 5:19 pm 
Аватар

Да бе ясно, ИТ и ББ ни спасиха отново днес :bigok Благодарим ви, че ви има :smt007

Хващаме ли бас, че докато ИТ е в Левски няма да станем шампиони?

Wildkid - спортните клубове принципно също са регулирани от закони :bigok Има поне 3-4 различни модела в Европа, различна степен на регулиране, говорили сме ги много пъти нещата, нямам намерение да ги пиша пак. Така или иначе няма как да стане промяната в БГ защото хората, които си правят далаверите през бг футбола държат и властта към момента

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 5:23 pm 
Аватар

Тъй де, аз питам кой закон пречи на това, което ти предлагаш и как да бъде променен. Щото аз лично не знам по кой закон трябва да си олигарх, та да имаш футболен клуб....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 6:25 pm 
Аватар

blurrrr написа:
Boyo написа:

Maj ne trqbva6e da gonim rimlqnite :?

Varnete Chorni, spasete Levski :bigok Kur za Gazprom, dva za pomaka, da umrat i dvamata na miga :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 11:19 pm 

Ами той Чорни е човека над Борат и много добре ни спасява! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 05, 2013 8:09 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Тъй де, аз питам кой закон пречи на това, което ти предлагаш и как да бъде променен. Щото аз лично не знам по кой закон трябва да си олигарх, та да имаш футболен клуб....

Именно - никой закон не пречи на мутрите да си перат пари и да си раздават подкупи през футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 05, 2013 8:47 pm 
Аватар

Boyo написа:
Wildkid написа:

Именно - никой закон не пречи на мутрите да си перат пари и да си раздават подкупи през футбола.

Наказателният кодекс ще ти се обиди, че му казваш никой закон :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 05, 2013 10:50 pm 
Аватар

Принципно принципите за финансов феърплей на УЕФА са чудесен инструмент, само дето са крайно неприложими за нашите условия, щото имат гратис от 30млн евро, ако не бъркам. 3млн лева за нашите стандарти и нещата ще станат самички :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 9:56 am 
Аватар

Добре за понеделнишки:

Цитат:
Левски е много близо до подписването на дълго чакания договор с руския гигант "Газпром". Контрактът трябва да стане факт най-късно до края на годината, като вече са договорени всички параметри. Те са обсъждани при няколко срещи през годината. Остават доуточнявания по детайлите.

оп оп :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 11:20 am 
Аватар

Т'ва за кой път го четем (слушаме)? :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 11:36 am 
Аватар

Boyo написа:
Wildkid написа:

Пълни глупости. Закони има предостатъчно. Няма воля да се спазват/да се наложи спазването им.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 11:42 am 
Аватар

Ако Вълкът смени Йоканович със Сухия, ще бъде ерата зима :strkstrk :strkstrk :strkstrk. Сухия ще привлече 3-4 какавиди, ще взмем нов треньор декември, който ще се окаже в ситуацията на Йоканович - куп некадърници и почти всичко ще се прави в движение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 11:48 am 
Аватар

Насо до петък беше "зад труньора". Сега ще разберем това за подкрепа ли трябва да го разбираме, или просто се крие зад него. Ако Насо разкара Йоканович в момента и по тоя начин, мисля че на всички трябва да им стане ясно срещу кого трябва да се насочи гнева на синята публика.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 11:49 am 
Аватар

Едва ли е толкова тАп :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 11:50 am 
Аватар

Ми за съжаление - не знам дали не е.....да не говорим, че при Насо водещата сила е друга. А откак се е върнал се държи адски странно, което в неговия случай обикновено говори за някакъв определен интерес.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 11:58 am 
Аватар

Ми то от него май нищо не зависи. Нали го чухте след мача оня ден, когато каза, че стои зад треньора, ама за другите от ръководството не знае. То е повече от ясно, че другите двама са вдигнали мерника на Йоканович, и е въпрос на време да докарат Петев. А като гледам кво представляваме, това може да стане още след мача с прасетата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 12:25 pm 
Аватар

Е надали някой вярва, че Петев е по-добър треньор от Йока :roll: Ама не би ме учудило.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 12:26 pm 
Аватар

То у нас (включително и в ръководството ни, което и да е то) има хора, които вярват, че добри треньори са Вуцан, Митов, Ил. Ил., Кокъла....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 12:28 pm 
Аватар

Е за Вуцан само баща му си го мисли това сигурно :lol: Кокала поне стана шампион, ама тогава май просто бяхме най-малко слабият отбор в А група. После в Славия и Локотата се дъни здраво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 12:29 pm 
Аватар

Wildkid написа:
То у нас (включително и в ръководството ни, което и да е то) има хора, които вярват, че добри треньори са Вуцан, Митов, Ил. Ил., Кокъла....

Бе да ти кажа Петев не бих го причислил към тия. И съм почти убеден, че ако решат да махнат Йока, той ще бъде треньора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 07, 2013 12:30 pm 
Аватар

Коце Лаптопа е класа над Петев :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1343 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]