forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 25, 2025 11:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 211  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 6:57 pm 

Ако ни беше точна "сцената", щеше да има дебнене всеки срещу всеки. Ама не ни е. Ебати тъпия спор, обсъждан едновременно в не знам колко теми :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:02 pm 
Аватар

Марто написа:
rkk написа:
Някакви там чужди фенове (без значение какви) вилнеят в собствения ни град. Трябва да им се радваме ли?

Да го духат и прасетата, и тия.

Да се съюзим с прасетата и да ходим да ги бием,а :bigok :ohmygod2

:ohmygod2 Марто, след като се научи да пишеш горе-долу да те научим и да четеш ли?

Тучка, радвам се. Има си полиция, да се занимава с тях. Просто не разбирам мнения, от които едва ли не лъха щастие как някакви, пък било то и БББ, си правят каквото искат в София.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:05 pm 
Аватар

Tuchkata написа:
Естествено организация на 27 години, всепризната в цял свят и може би една от най-големите групировки ВЪОБЩЕ в Европа според форума на Левски е смешна :smt005 За кое са смешни само не разбрах? Че идват в София и си правят квото си искат ли? Или за нещо друго?

Еми прасетата не им позволиха да правят каквото си искат. За разлика от нас :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:06 pm 
Аватар

Като кажете така "правели са каквото си искат".
Просто са набили чорбарите и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:08 pm 
Аватар

Абе след 2 седмици има дерби я се стегнете малко! Кур за тая комунистическа сган!

Дайте освен да се съюзим с тях и да тепаме хърватите, и да ходим да им лепим наркоманските стикери из града, и заедно едно хорео да направим! Дреми на кура на кой са скачали свинете и техните хомо партнери от пармезан! Да го духат бе! А за Динамо ми все тая, нямам мнение за тех, нито са ми симпатични, нито са ми антипатични!

Но поне едно трябва да им се признае на хората не им пука от нищо и правят животеца на тоя Мамич черен! Навсякъде където могат правят мазаляк! Но при положение, че тоя им е откраднал в последните години над 150 милиона евро от клуба, нямат друг избор! Освен да правят вандалщини и да ги наказват заради тях, друго не им остава вече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:12 pm 
Делев, горе-долу си с акъла на Спас Делев :!: Естествено си от тия, дето казват "тия за кви се мислят", "ще ги утрепем", "трябва да ги бием още с влизането" и който не излизаш от вас принципно повече от 4 пъти в седмицата. Че и браво на чорбарите вика, българи сме били преди всичко :lol: Българите-чорбари, заедно със сръбските си гей дружки срещу хървати, които в исторически план са ни били единствения истински, балкански съюзник. Разбира се, че сме за гей чорбарите и партизаните, разбира се че сме от сърбите, по-хубава музика имат от хърватите!!!!
Ти си от ония, които най-силно и крайно ме дразнят, които принципно са от Левски, когато прасетата направят някой золум или предбият наш най-силно викат смърт за прасетата, ама като дойдат 4 дни в годината и се сещат за "България на всичко", "да подкрепим българските отбори", "преди всичко сме българи" и тем подобни тъпотии :smt031

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:13 pm 
Ебати откровените дебили има тук. Всеки да си се припознава.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:15 pm 
Прасетата скачали на който дошъл, бранили винаги града :ohmygod Вие сте олигофрени!
На Партизан скочиха ли бе? Браниха ли ви?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:17 pm 
Аватар

Хайде стига се карахте за глупости. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:18 pm 
Аватар

Утре същите тия прасета ,като ви правят засади след мача с Локото ,ги защитавайте отново. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:18 pm 
Аватар

Понякога този форум прилича на форума на Гонг... а не бива да е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:19 pm 
Аватар

L.S.F.C._1914 написа:
Утре същите тия прасета ,като ви правят засади след мача с Локото ,ги защитавайте отново. :smt006

Ей тва е мнението! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:33 pm 
Аватар

във форума на Левски има хора, които защитават прасета и гробари :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:35 pm 
Аватар

Тук някакви не са наред - защитават прасетата, кефят се на трупата на домуса... Апостола бил казал всички българи... това са деца на родоотстъпници, предатели, хората заради които България е на това ниво в момента, заради които са умрели хора и страдат невинни. Какво ги прави тия българи - че са родени в България ли? Те и мангалите са родени тук и тях ли така да ги третираме? Пеят за Гунди, за Анди, правят засади на деца... тия ли ги припознавате като бранителите на града, на България? Тия дето с ромънските цигани и сръбските помияри си бъркат по дупките? Както казах дано хърватите са им счупили главите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:38 pm 
Аватар

Прасетата са участвували в сръбско-хърватски сблъсъци,като съюзници на сърбите.Наш исторически съюзник са хърватите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:42 pm 
Аватар

Македония написа:
Делев, горе-долу си с акъла на Спас Делев :!: Естествено си от тия, дето казват "тия за кви се мислят", "ще ги утрепем", "трябва да ги бием още с влизането" и който не излизаш от вас принципно повече от 4 пъти в седмицата. Че и браво на чорбарите вика, българи сме били преди всичко :lol: Българите-чорбари, заедно със сръбските си гей дружки срещу хървати, които в исторически план са ни били единствения истински, балкански съюзник. Разбира се, че сме за гей чорбарите и партизаните, разбира се че сме от сърбите, по-хубава музика имат от хърватите!!!!
Ти си от ония, които най-силно и крайно ме дразнят, които принципно са от Левски, когато прасетата направят някой золум или предбият наш най-силно викат смърт за прасетата, ама като дойдат 4 дни в годината и се сещат за "България на всичко", "да подкрепим българските отбори", "преди всичко сме българи" и тем подобни тъпотии :smt031

ихх как ми измериха умствения капацитет. Доволен съм, евала! Не съм за сектор гей, а съм за България над всичко! Честно да ти кажа ме боли таковата какво мислиш за мене и какво те дразни, НЕмерси за информацията. Аман от хора, които изкривяват думите. Ти да не си журналист? Жалко за готиния ти ник. Аз не правя асоциации. Не забравяй, че всички сме ЛЕВСКАРИ, защото сме БЪЛГАРИ! Пак призовавам за прочитане на идеологията на светинята ВАСИЛ ЛЕВСКИ! Благодаря...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:44 pm 
Аватар

Така, я големите разбирачи и явно постоянно скитащите по улиците, "следейки така стриктно" гостуващата агитка от Загреб да обяснят на нас "простолюдието", къде, как и по какъв начин са нарушили спокойствието в София?? И как по-точно определихте като "истински българи", "патриоти" и "защитници на делото на Васил Иванов Кунчев", което най ме втрещи, хора които се обединяват с противна агитка от още по-противна държава, откровенно мразеща родината ни?? И разбираш ли, им правите евала, че вилнеят (защото те са тези който го правят) из нашата столица! Кога затъпяхте толкова бе?

Чорбарите, заедно с ония путки майни нападат хървати не, за да защитят разбираш ли София и българското, а заради митът, че ние и БББ сме едва ли не братя! Историята между сърби и хървати е другата причина "мега-патриотите" на кочината да тръскат сръбски пишки по улиците! Засрамете се!

ПП: Може да имам доста грешки.. изнервено писане

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:47 pm 
Аватар

Само СИНИТЕ написа:
Така, я големите разбирачи и явно постоянно скитащите по улиците, "следейки така стриктно" гостуващата агитка от Загреб да обяснят на нас "простолюдието", къде, как и по какъв начин са нарушили спокойствието в София?? И как по-точно определихте като "истински българи", "патриоти" и "защитници на делото на Васил Иванов Кунчев", което най ме втрещи, хора които се обединяват с противна агитка от още по-противна държава, откровенно мразеща родината ни?? И разбираш ли, им правите евала, че вилнеят (защото те са тези който го правят) из нашата столица! Кога затъпяхте толкова бе?

Чорбарите, заедно с ония путки майни нападат хървати не, за да защитят разбираш ли София и българското, а заради митът, че ние и БББ сме едва ли не братя! Историята между сърби и хървати е другата причина "мега-патриотите" на кочината да тръскат сръбски пишки по улиците! Засрамете се!

ПП: Може да имам доста грешки.. изнервено писане

След време се появи това със сърбите, които също нямат място тук в България, а вече бе тръгнал спорът в друга посока.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:47 pm 
Българиа над всичко!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:49 pm 
Аватар

А.Делев написа:
Македония написа:

ихх как ми измериха умствения капацитет. Доволен съм, евала! Не съм за сектор гей, а съм за България над всичко! Честно да ти кажа ме боли таковата какво мислиш за мене и какво те дразни, НЕмерси за информацията. Аман от хора, които изкривяват думите. Ти да не си журналист? Жалко за готиния ти ник. Аз не правя асоциации. Не забравяй, че всички сме ЛЕВСКАРИ, защото сме БЪЛГАРИ! Пак призовавам за прочитане на идеологията на светинята ВАСИЛ ЛЕВСКИ! Благодаря...

Абе, глупак, престани да говориш за Апостола и в същия момент да хвалиш изродите, които пеят кур за него. Имай малко срам, бе. Гнусната свинска сган се обединява с най-гнусното на Балканите - сърбите - за да бие хора, от които никога не сме видели лошо като българи. Бащите и дядовците на същата свинска сган се обединиха с червените изверги през 1944 година, отново срещу един от малкото ни съюзници, от който не сме видели никога нищо лошо. Резултатът го знаем и ти си част от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:51 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
А.Делев написа:
Македония написа:

Абе, глупак, престани да говориш за Апостола и в същия момент да хвалиш изродите, които пеят кур за него. Имай малко срам, бе. Гнусната свинска сган се обединява с най-гнусното на Балканите - сърбите - за да бие хора, от които никога не сме видели лошо като българи. Бащите и дядовците на същата свинска сган се обединиха с червените изверги през 1944 година отново срещу един от малкото ни съюзници, от който не сме виели никога нищо лошо. Резултатът го знаем и ти си част от него.

Айде без обиди, ако може. За сърбите казах, че и те трябва да ядат бой и след време се появи информацията за тая сбирка чорба+сърма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:52 pm 
И кво като излезе по-късно информацията? Взе си думите назад ли? Кво стана с Българията над всичко? Апостола какво мисли ако чуе, че 10-20 хиляди човека пеят Кур за него и смърт за него (предполагам, че ще посочиш свинската версия, че те НЕ пеят за Апостола, а за ФК-то)

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Чет Окт 03, 2013 7:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:53 pm 
Аватар

Македония написа:
И кво като излезе по-късно информацията? Взе си думите назад ли? Кво стана с Българията над всичко?

Още е над всичко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:54 pm 
:smt023 Над всичко да е! Разбрахме се, решихме го! :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:55 pm 
Аватар

Правилно. :levski :lsc-1 И подписа ти ми харесва, между другото.

Относно това за Апостола - никой няма оправдание да изрича такива думи против него! Всеки, който го прави трябва да си получава заслуженото.

Последна промяна А.Делев на Чет Окт 03, 2013 7:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 7:57 pm 
Аватар

Младежа Делев е атракцията на вечерта... :lol: ... Оставете го да се излага де, що му пречите... пха-хаа...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Трагедия братче..

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Делев, ти в колко боя си участвал с други агитки?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 8:01 pm 
Аватар

:shock: Бах му мамата,търкайте последните 2-3 страници..срам ме е да ги чета.Само се чудя кога в тоя форум и сектор е появиха хора, които защитават свине,србе на врбе и всякаква подобна паплач,още малко свирка ще им направят.Само пропуснаха, че и Лизокурец брани майка България, та трябва да си оставя гласните струни пред телевизора за тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 03, 2013 8:01 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Делев, ти в колко боя си участвал с други агитки?

Чуждите ги посреща още на границата и брани града от клептоманите!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 211  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]