forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 12:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 26, 2013 6:43 pm 
Аватар

Има някои песни ,които незнайно защо не ги пеем (или ги пеем много рядко) ,а са много хубави...
Например - "Але ,але ,горе всички ръце" , "Въздушната шир" , "Дай си сърцето на синия отбор" , "Отдавна всичко си за мене" , "Напред милиони Левскари". За тия се сещам в момента. Просто имаме богат репертоар от песни и не трябва да се ограничаме само до няколко ,както става напоследък.
В никакъв случай не нападам момчето на вишката. Даже напротив. Според мен той доста израстна и показва ,че става за това място. Просто може да сменя повечко песните. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 26, 2013 6:47 pm 
Аватар

Тя не се е пяла от много време..
Синият лъв, мошно изрева ''изроди червени сте на света'', цял народ, гледа ви сега, Левски разяснява ви таз игра..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 26, 2013 7:20 pm 
Аватар

Има ли нещо вярно в тази статистика http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm ?
От ляво натиснете на България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 26, 2013 7:24 pm 
Пълен абсурд.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 26, 2013 8:38 pm 
Аватар

Напротив, числото за нас и за папагалите е напълно реалистично. За свинете от по-миналия сезон обаче страшно ме съмнява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 26, 2013 9:58 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
Получава се, когато уредбата се чува в големите мачове...пример-последното дерби (засечката си беше чист карък).

Иначе сега се замислих, че в парка след Лизокурец се палиха факли...та разбирам за какво се критикуваше тук...ясно ми е , че въпреки всичките усилия на шепа хора тия са си изнесли пирото, далече сме от цифра агитки и все пак сектора се пълни не само с малки амеби, има надежда...

На доста хора не им стиска да запалят и пирото си остава в тях, други просто си го взимат, за да си палят с компанията вместо да се запали на стадиона...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 1:01 am 

Тази също:

"Даже Господ в Библията писа:
Само Левски, синьо небе!
дяволът с копито посочи -
вЪВ казана червени свине!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 9:16 am 
Аватар

имам една идея за хореография на дербито , но мисля че е доста трудно за изпълнение (по силите ни е ) :levski С картони да се изобрази емблемата на сектор "Б" по целия сектор или поне цветовете с Бто ( синьо , бяло , черно ) ! И с найлони да се изобрази емблемата на Левски ! Като може да се сменят на 1 минута двете , мисля че ще стане много красиво :levski
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... FahAioM3yY нещо като това , мисля че за 1ви път ще е правено по родните стадиони

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 9:31 am 

Pleven d'ge написа:
имам една идея за хореография на дербито , но мисля че е доста трудно за изпълнение (по силите ни е ) :levski С картони да се изобрази емблемата на сектор "Б" по целия сектор или поне цветовете с Бто ( синьо , бяло , черно ) ! И с найлони да се изобрази емблемата на Левски ! Като може да се сменят на 1 минута двете , мисля че ще стане много красиво :levski
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... FahAioM3yY нещо като това , мисля че за 1ви път ще е правено по родните стадиони

Ти с какво ще помогнеш, за да се осъществи тази хореография :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 9:45 am 
Аватар

Правихме такъв опит на едно дерби, само че тогава имахме картони с два различни цвята от двете страни, почти се получи! Мисля си, че сега сме доста по-организирани от тогава и би могло да стане! Иначе отдавна и на мен ми е мечта да направим подобна хореография с логото на сектора!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 9:47 am 
Аватар

СелянинО написа:
Pleven d'ge написа:

Това можеше да го пропуснеш, за какво го нападаш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 9:52 am 
Аватар

СелянинО написа:
Pleven d'ge написа:

просто давам идея , закво трябва да се заяждаш ? Нямам как да помогна , освен като пускам пари в урната на фонда (правя го на всеки мач , на който присъствам ) , но разстоянието е основната пречка :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 12:51 pm 
Аватар

И на мен ми се въртеше подобна идея в главата тия дни, би било супер ако се осъществи ! :smt023

А СелянинО си показва защо е избрал този ник :ohmygod Значи като стане дума за хореографията се казваше ми айде като имате идеи казвайте ги и т.н., сега изказва мнение и ти се зъбиш..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 1:07 pm 
Аватар

Търся си тренировъчни къси гащи на Левски можете ли да ми кажете от къде да си намеря

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 1:10 pm 

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
не

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 1:11 pm 

Никого не нападам, ако се е почувствал засегнат, извинявам се. Идеята ми е, че хореографията главно се организира от хора от София, всички знаем кои. Не веднъж IRR е писал, че има нужда от повече хора, но просто от провинцията е трудно, да се включиш в направата на хореото. Тези момчета, 100% си скъсват гъза от работа и каквото са решили , това ще е. Аз лично, след като не участвам и не помагам, не давам идеи :smt115 Аре представете си, как тия момчета се скъсват от работа, за да направят хореото и виждат някакви такива мнения, можеше да направим това, можеше да направим онова :smt012 Обърках се тотално, но дано сте ми схванали идеята :bigok
Само поклон за момчетата, които се грижат сектора да изглежда така :levski
А всички ние, които не можем, да се включим поради една или друга причина в направата на хореографията, можем просто да даваме пари за Фонда.

Тоя където се е хванал за ника ми, няма да го коментирам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 1:21 pm 
Аватар

Ами не си прав. На тия момчета идеите не им падат от небето. Точно измежду всички Левскари е възможно да дойде страхотна идея за хореография. Нека има идеи, пък момчетата които се занимават с това да си преценят (ако стигне до тях изобщо) струва ли си, може ли да се направи и т.н. Да парите са адски нужни, но идеите са не по-малко важни, защото дори и да има 20 бона, без идея какво да ги правиш тия пари, сеедно ги нямаш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 1:24 pm 

Напротив, доста е прав. Щото идеи и за хореографии, и за транспаранти много, ама като трябват хора да се прави нещо - няма. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 1:39 pm 
Аватар

Пеем кур за секви хореографии :bigok Най-доброто хорео е 90 минути мощно лудница, пеене, пиро и знамена :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 1:41 pm 
BluePrideBg написа:
Да парите са адски нужни, но идеите са не по-малко важни, защото дори и да има 20 бона, без идея какво да ги правиш тия пари, сеедно ги нямаш :smt006

Като нямаш идеи правиш

Прикачени файлове:
sever.jpg
sever.jpg [ 7.17 KiB | Прегледано 5475 пъти ]
Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 1:55 pm 
Аватар

Renaissance написа:
Напротив, доста е прав. Щото идеи и за хореографии, и за транспаранти много, ама като трябват хора да се прави нещо - няма. :wink:

Хората от провинцията какво можем да правим, освен, може би, да лепим стикери по родните си градове?
Казвайте идеи за провинцията. Мисля, че има много хора, които искат да помогнат, но просто не са от София.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 2:53 pm 
Аватар

L.S.F.C._1914 написа:
Има някои песни ,които незнайно защо не ги пеем (или ги пеем много рядко) ,а са много хубави...

Много често се получава, така че вместо да се пеят песни за Левски, се пеят песни против другите, на което аз не съм фен. Не казвам, че е лошо, но аз не съм фен на подобна практика. Ето това е една причина хубавите ни песни да се губят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 3:01 pm 

Аз пък много искам да направим хореография като изпишем нещо в целия сектор с цветни факли и димки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 3:39 pm 

Levskar1914 написа:
Аз пък много искам да направим хореография като изпишем нещо в целия сектор с цветни факли и димки.

Би ли обяснил как се изписва в сектор нещо с дим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 7:08 pm 
Аватар

Blue Label написа:
Би ли обяснил как се изписва в сектор нещо с дим?

Изображение

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 7:48 pm 
Аватар

да си купим за 7 бона масури и ще направим nai-qkata хореография със смях :sm_cigar 22 ДЕНА ! МОБИЛИЗАЦИЯ :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 10:37 pm 

L.S.F.C._1914 написа:
Например - "Але ,але ,горе всички ръце" , "Въздушната шир" , "Дай си сърцето на синия отбор" , "Отдавна всичко си за мене" , "Напред милиони Левскари". За тия се сещам в момента. Просто имаме богат репертоар от песни и не трябва да се ограничаваме само до няколко ,както става напоследък.
В никакъв случай не нападам момчето на вишката. Даже напротив. Според мен той доста израстна и показва ,че става за това място. Просто може да сменя повечко песните. :wink:

Абсолютно си прав! Единствения сериозен проблем е, че на повечето млади хора (не че съм мн. стар) им е трудно да запомнят повече от 1 куплет. Особено на сложен текст от рода на "Въздушната шир...". Много по-добре и много по-левскарксо би било на мачове като този в Бургас не да се цикли "ще ви сереме на путките" :ohmygod2 , а песни като "Але ,але ,горе всички ръце" и "Отдавна всичко си за мене". :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 28, 2013 8:05 pm 

доволно зле днес

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 28, 2013 8:54 pm 

Ех, колко хубаво щеше да е, ако се събирахме всички на едно място. Мечти, мечти :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 29, 2013 12:34 am 
Много малко хора и днес. Мисля, че е време за промяна. Тъй като не съм член на никоя от фракциите, а предполагам, че тук има хора, които са, бих искал да кажа следното. Имайте предвид, че това не е упрек, а по-скоро разсъждения по въпроса с така наречените организирани фенове. По същество.
Гледам днес имаше пак доволно много знамена на всякакви фракции, фронтове и т.н, и се питам 200 човека ли са организираните фенове на Левски? Ми те знамената са повече от хората. В крайна сметка нали затова са тия фен клубове. Да се организират. Явно призивите "мобилизация" по социалните мрежи не са достатъчни. Затова призовавам, макар и анонимно, нека всички тези фракции да направят така, че на следващия мач да присъстват в сектора поне 80% от членовете им. Не съм сигурен каква е бройката, но 100% не са 200 души. Последните домакинства в сектор В има повече хора от Б!!! Ако тези фенклубове не могат да си организират членовете да ходят на стадиона как да очакваме, че ще накарат неорганизираните такива ще ходят?
Браво за хореографиите, пирото, идеите, артикулите, лепенките и всичко останало, но при 200 души в сектор Б всичко губи смисъл.
:levski

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]