forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 24, 2025 8:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 406  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:18 pm 
Аватар

В сегашните реалности на футбола ни всяка победа в Европа вече си е успех,а че има журналисти,които лижат гъза на домуса-да има.А иначе не знам защо обективната оценка трябва непременно да значи лизане на гъз, но добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:19 pm 
Аватар

tonimn написа:
Тука някои хора са просто нереални.Толкова реване,коментиране и опити за омаловажаване на резултатите на Лудогорец...постоянно търсите причини да ги изкарате смешни и жалки,а точно по този начин и чорбарите правеха 2006-2007 с нас.Никой от другите български отбори не ни е виновен,че ние в момента сме брутално жалки.И докато и ние и чорбарите само се надбягваме да говорим кой отбор е бил по-велик и кой го знаели в Европа, Литекс,Ботев и Лудогорец дърпат всяка година напред.Продават собствени играчи за милиони,правят школите си по-силни,но нека ние тук се чудим с какво да омаловажим резултатите,които постигат,защото сме Левски!Последните 3 години без нито една победа в Европа,купуващи чужденци готови за цирка,школата ни е ташак,а малките деца вече няма как да знаят какво е Левски,защото играчите, с които аз израснах и обликът,който имаше отбора тогава,както и през цялата му история, вече е направо безвъзвратно загубен.

Има логика в доста неща, но това с безвъзвратно изгубения образ на ЛЕВСКИ ме срути, чуек :ohmygod2
Я разкажи за безвъзвратно изгубения образ на литекс и лудогорец от годините им по селата :strkstrk :strkstrk Смешки отсекъде :ohmygod
Това, което те имат, сме го имали и пак ще го имаме :!:
Това, което ние имаме, те никога няма да имат :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:19 pm 
Аватар

Justice написа:
Boyo написа:
Просто имате нереална представа за Холандския футбол и понеже ПСВ са известно име ги мислите за некви легенди. Най-добрият вратар в холандското първенство беше Перуката, който сега е резерва в италиански средняк! Последните три срещи на бг клубове с холандски , холандските се разминаваха с луд късмет в последните минути, при това с титулярите си. Вчера вече си паднаха, защото играха с резервите.

Лудогорец имат приличен отбор, но не са нищо особено - с парите , които са наляли, трябваше да са далеч по-силни

Стига с тези неверни неща за резервите на ПСВ ! Играха ШЕСТ от титулярите им, после още двама влезнаха.Стига с този БГ негативизъм.Това е най-вече патент на чорбарите...Удинезе излезнали с втория състав, Олимпик М...с третия, Лацио с децата.Победите остават, историята помни, че сме били Лацио насред Италия.Тази победа на Лудогорец...е една от най-класните победи в историята на БГ футбола.И не само защото е първа победа на БГ отбор в Холандия.

Браво. Бегай сега да си пуснеш запис на мача и си удари една чекия от кеф. Денят ще ти стане още по-хубав и усмивката след прекрасната победа още по-голяма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:20 pm 
Аватар

Justice написа:
...И не само защото е първа победа на БГ отбор в Холандия.
ние не бихме ли Хееренвеен с оня гол на Деко ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:22 pm 
Аватар

Паднахме 2:1 :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:24 pm 
Аватар

А може би ПСВ са евроидиоти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:25 pm 
Аватар

Най-обичам хора изяваващи се като последна истанция в форума, и определящи кой е по-голям Левскар.Жалка работа !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:25 pm 
Аватар

Skrewdriver написа:
Паднахме 2:1 :roll:
да, ок...

В някои от предните мнения виждам, че се използва думата "превъзнасяне". Също много точно описва нещата в момента... :)
И за същото говорех и аз

Последна промяна borgy на Пет Сеп 20, 2013 12:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:26 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Justice написа:
Boyo написа:
Просто имате нереална представа за Холандския футбол и понеже ПСВ са известно име ги мислите за некви легенди. Най-добрият вратар в холандското първенство беше Перуката, който сега е резерва в италиански средняк! Последните три срещи на бг клубове с холандски , холандските се разминаваха с луд късмет в последните минути, при това с титулярите си. Вчера вече си паднаха, защото играха с резервите.

Лудогорец имат приличен отбор, но не са нищо особено - с парите , които са наляли, трябваше да са далеч по-силни

Стига с тези неверни неща за резервите на ПСВ ! Играха ШЕСТ от титулярите им, после още двама влезнаха.Стига с този БГ негативизъм.Това е най-вече патент на чорбарите...Удинезе излезнали с втория състав, Олимпик М...с третия, Лацио с децата.Победите остават, историята помни, че сме били Лацио насред Италия.Тази победа на Лудогорец...е една от най-класните победи в историята на БГ футбола.И не само защото е първа победа на БГ отбор в Холандия.

Браво. Бегай сега да си пуснеш запис на мача и си удари една чекия от кеф. Денят ще ти стане още по-хубав и усмивката след прекрасната победа още по-голяма.

Много умно. Това че има трезво мислещи Левскари не значи такива като теб да се подиграват или държат неуважително към тях. Търси проблема в твоя телевизор не в чуждите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:26 pm 
Аватар

Justice написа:
Най-обичам хора изяваващи се като последна истанция в форума, и определящи кой е по-голям Левскар.Жалка работа !

Мен ли имаш предвид? Чакам да си докажеш твърдението до 10 мин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:31 pm 
Аватар

Истината е много проста- селяците имат пари. Имат отлична база, купуват добри футболисти, нямат натиск от фенове, и работят съвсем спокойно и правилно. Достатъчни предпоставки за добър отбор, който да печели титлата и да бие в мач като снощния. А от другата страна има една велика публика, и нищо друго. Резултатите са налице.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:33 pm 
Аватар

Няма какво да доказвам в форума.Доказването е на стадиона, а там мисля, че съм се справил добре в последните 15 г. !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:34 pm 
Аватар

Великата публика и тя е избирателна. Къде бяхте в сряда всичките глорихънтърчета и лизачи на Домуса? В Сектора имаше 50 човека, сигурно ги знам поименно всички. Лесно е да се тупаш в гърдите като отборът играе, ама иначе си гледаме селяните по тв, щото са по-добри от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:34 pm 

Само не разбирам защо изобщо се занимавате, влизате в спорове и коментари. :ohmygod2
Трайте си и си гледайте нашата паничка, ебати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:36 pm 

niki87 написа:
Истината е много проста- селяците имат пари. Имат отлична база, купуват добри футболисти, нямат натиск от фенове, и работят съвсем спокойно и правилно. Достатъчни предпоставки за добър отбор, който да печели титлата и да бие в мач като снощния. А от другата страна има една велика публика, и нищо друго. Резултатите са налице.

Чак па налице? Кой ги знае тия лудогорец? Всички, които са гледали този тАп мач, казаха, че тия ПСВ(те пък кои са?) са играли находом, без да си дават зор? Подценяване, 6 титуляра и малко къЦмет, и ето ти "мега уина".
Даже нЕма да си направя труда да им гледам останалите мачове. Как имате нерви, просто не знам :smt012
ПС: И аз не съм го гледал туй нЯщо, да звъна ли на nikeca да ми го разкаже с na-qkq патос евАр ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:44 pm 

По - неадекватни сте от диктора в Сектор Б :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:46 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Великата публика и тя е избирателна. Къде бяхте в сряда всичките глорихънтърчета и лизачи на Домуса? В Сектора имаше 50 човека, сигурно ги знам поименно всички. Лесно е да се тупаш в гърдите като отборът играе, ама иначе си гледаме селяните по тв, щото са по-добри от нас.

В нас. :bigok Но това ми е първият изпуснат домакински мач от 2009 г. насам ! И за Лудогорец говоря единствено в спортно-технически аспект.Едва ли има някой нормален фен извън Разград, който да е привърженик заради агро-братята,Петричев и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:47 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
niki87 написа:

Чак па налице? Кой ги знае тия лудогорец? Всички, които са гледали този тАп мач, казаха, че тия ПСВ(те пък кои са?) са играли находом, без да си дават зор? Подценяване, 6 титуляра и малко къЦмет, и ето ти "мега уина".
Даже нЕма да си направя труда да им гледам останалите мачове. Как имате нерви, просто не знам :smt012
ПС: И аз не съм го гледал туй нЯщо, да звъна ли на nikeca да ми го разкаже с na-qkq патос евАр ...

Ми ако бяхме на тяхно място, надали щеше да говориш за резерви, игра на ходом и късмет :lol:
Проблемът не е, че те са силни(поне за нашите стандарти) и бият. Проблемът е, че ние сме зле. Ако при нас всичко беше наред, надали някой щеше да им обръща внимание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:48 pm 

bardon_27 написа:
По - неадекватни сте от диктора в Сектор Б :ohmygod

Верно ли? Ся и Сектора ли се държи чорбарски? Ужасни сте някои хора. Заради селско-феодално клубче, от малко село, със селско-дивашка публика, без НИКАКВИ исторически корени ти ни наричащ ... как беше ?
Аз съм от Левски, живея за тоя клуб, ако ти си решил да сменяш клубната принадлежност Бачи Пържолет и Седем:Едно имат решение за първата крачка, втората ше ти я причинява Сектор Б , daily ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:49 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Ама да ги изкарваме супер великите лудоселец и да ги превъзнасяме просто няма смисъл! Защото нито на ПСВ им пукаше кой знае за този мач, нито на публиката дето я нямаше на стадиона, нито на треньора дето им беше напускал резервите, нито пък ще се разплетат чорапите, че са паднали! Те си имат истински мач в неделя с Аякс дето им е 100 пъти по-важен! Просто няма как точно този турнир и то в груповата му фаза да покаже реалните възможности на тези два отбора, та да превъзнасяме лудоселец! Пак казвам ако мача беше в ШЛ и ПСВ играеха с мотивацията на Базел срещу лудоселец, този мач беше нещо от сорта на 3-0, 4-0 или 4-1! Точно това е за мен реалността, за другите може и да е различна, всеки си има мнение! :smt006

Същото говореха едно време чорбарите за нас - Марсилия излезе с резервите тука, Оксер бяха в криза, Петржалка им бяха разкупили отбора, Удинезе бяха с 30-тия си състав, Киево беше супер, ама супер жалък и въобще не трябваше да играят в ШЛ, Фиорентина щяха да ни бият и е ега ти срама, че паднахме от Вердер, Челси и Барса ... като между другото Вердер бяха супер зле като отбор, когато паднахме там само с 2-0, след като тука седмици наред се обясняваше, че щели да ни прегазят минимум с 10 гола.

Защо и ние да ставаме като тях? Лудогорец направиха абсолютен подвиг и със сигурносте една от най-големите изненади снощи в ЛЕ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:50 pm 
Аватар

:smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:50 pm 

Да не си от тия дето са на стадиона само ако има субсидии? Ако си от тия си ми ясен ако не си пак си ми ясен :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:53 pm 

niki87 написа:
Gesha91 написа:
niki87 написа:

Ми ако бяхме на тяхно място, надали щеше да говориш за резерви, игра на ходом и късмет :lol:
Проблемът не е, че те са силни(поне за нашите стандарти) и бият. Проблемът е, че ние сме зле. Ако при нас всичко беше наред, надали някой щеше да им обръща внимание.

Ма, човече, аз наЙстина НЕ разбирам какво ти пука за тия? Дреме ми на ... че този или онзи селски феодал и неговото инцестно дете(ака клубче) играе или е силен. Да Левски е слаб, но това е временно. След година,две,три ... десет пак ще сме силни, ама тогава мрънкачите ще са първите взели си билети за qkite мачове, а ние бедните "хОлиганчета" ще останем извън стадиона ... ей така щото мача с Гоцето(оня ден) решихме да попеем, а видиш ли горичката(на домуса в пичката) играели и по-добре да гледаме тях.

Последна промяна Seldon на Пет Сеп 20, 2013 1:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:54 pm 

bardon_27 написа:
Да не си от тия дето са на стадиона само ако има субсидии? Ако си от тия си ми ясен ако не си пак си ми ясен :bii_chorbata

Дано Бог се смили над бедната ти душичка и дано ти прости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:59 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
Ма човече аз наЙстина НЕ разбирам какво ти пука за тия? Дреме ми на ... че този или онзи селски феодал и неговото инцестно дете(ака клубче) играе или е силен. Да Левски е слаб, но това е временно. След година,две,три ... десет пак ще сме силни, ама тогава мрънкачите ще са първите взели си билети за qkite мачове, а ние бедните "хОлиганчета" ще останем извън стадиона ... ей така щото мача с Гоцето(оня ден) решихме да попеем, а видиш ли горичката(на домуса в пичката) играели и по-добре да гледаме тях.

Ма, човече, точно това е, че грам не ми пука за тях. Дали бият или падат ми е все едно. Опитвам се да обясня, че най-важно е какво се случва при нас, а не при другите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 1:06 pm 
Аватар

Ама човечета, хайде да спрете да изпадате в някакви безсмислени спорове! Що не подходите със същият ентусиазъм и за предстоящият ни мач утре? Ей така за разнообразие просто :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 1:22 pm 
Аватар

Спрете малко с тоя "ентусиазъН", че избива на олигофрения...Навремето се смеехме, че Левски ще играе с Барселона, а лит(*кс-етрополе с Беласица. Сега ние сме тези, дето трябва да показват ентусиазъН по селските стадиончета, докато други играят в Европа. И най-нормалното нещо е да се запитаме кой и защо ни докара на този хал. А ако вземем, че го назовем името на виновника от трибуните, ще вземем да заприличаме отново на сектор Б

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 1:24 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Спрете малко с тоя "ентусиазъН", че избива на олигофрения...Навремето се смеехме, че Левски ще играе с Барселона, а цнда с Беласица. Сега ние сме тези, дето трябва да показват ентусиазъН по селските стадиончета, докато други играят в Европа. И най-нормалното нещо е да се запитаме кой и защо ни докара на този хал. А ако вземем, че го назовем името на виновника от трибуните, ще вземем да заприличаме отново на сектор Б

:smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 1:28 pm 
Аватар

thegboy написа:
Същото говореха едно време чорбарите за нас - Марсилия излезе с резервите тука, Оксер бяха в криза, Петржалка им бяха разкупили отбора, Удинезе бяха с 30-тия си състав, Киево беше супер, ама супер жалък и въобще не трябваше да играят в ШЛ, Фиорентина щяха да ни бият и е ега ти срама, че паднахме от Вердер, Челси и Барса ... като между другото Вердер бяха супер зле като отбор, когато паднахме там само с 2-0, след като тука седмици наред се обясняваше, че щели да ни прегазят минимум с 10 гола.

:smt023 Всичко друго е чорбарство със сини шалове. Луноходец са гнусни боклуци, но си биха заслужено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 2:14 pm 
Аватар

Justice написа:

Победата срещу Лацио ако теб те топли, мен не ме. Ако теб тогава те е заблудила да си мислиш, че Левски играе извънземен футбол - мен не ме. ПСВ вчера показаха точно толкова заинтересованост към тоя мач колкото Лацио и Спортинг срещу нас. Сравненията с Олимпик М и Удинезе са абсурдни. Да не говорим, че дори и при пределна мотивация ПСВ е по-слаб отбор от тях

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 406  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]