Levskar67 написа:
ЧЕСТИТА ПОБЕДА! Много рядко взе да ни се случва, да се поздравявяме по този начин! Може би и затова тази победа ме зарадва толкова много! Дано това да е повратния момент и от тук нататък нашия отбор да върви само нагоре, защото той и без това си е много надолу и от тук нататък посоката трябва да е само нагоре! За мача: Момчетата играха с много настроение, движеха се що годе добре по терена, откриваха се, търсеха празните пространства, пресираха, бързо си връщаха топката, когато я губеха и направиха много и красиви комбинации, някой от които с едно докосване! Вкараха и четири гола ( това вече не си спомням, кога беше за последно ), два от които ги вкараха наши юноши и така играха, че във всеки момент очаквахме нов гол ( и това не си спомням, кога беше за последно )! Разбира се, че съперника беше слаб, но така трябва да играе ЛЕВСКИ винаги, атакуващо и да доминира през целия мач, особенно на ГЕРЕНА! Най-добри от нашите бяха Вутов, Родригес, Гаджев, Иванов и Пинто! Приятно впечатление ми направиха Пл. Димов и Туре ( личи си, че е класен футболист, центрирането към Макриев, при гола на Йорданов беше прекрасно, но си и личи, че му трябва повече игрова практика )! Според мен Макриев не игра на нужното ниво и още не е готов за титуляр! Блажевич вдъхва сигурност с играта си на вратата, но не ми харесаха безадресните му изритвания на топката далеч от нашата врата! Браво и на Борко Цонев за гола! Браво и на Йока, че върна схемата 4-1-4-1! Не знам, защо му беше да връща демодираната 4-2-3-1, точно срещу Разград!

Стига бе

, кАжи честно?
Израстнах в години на престъпно управление. Всеки понеделник бързах да се прибера от училище, да взема вестник "Народен Спорт" от пощенската кутия и да прочета нещо за Левски. На първа страница обаче все пишеше за ц(ка... Връщаш ме в тези времена. Твоите постове сякаш са излезли изпод перото на кандидат дописник във вестник "Народна Армия" (разпространяван безплатно в харманлийското военно поделение), второкурсник в АОНСУ, приет РАБФАК, с компромисна граматика, но пък вдъхновен от "партийната линия", искащ на всяка цена да се хареса на шефа, отразяващ мача за КСА на Хармейците с "Граничар" Свиленград. Продължавай все така, чувствам се петокласник и живота е пред мен...
Платените журналисти на Насо, четете ли? За какво Ви плащат. Взимайте пример от батя Ви 67ми! Или направо да плащат на него....