forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 2:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 16, 2013 11:35 pm 
Аватар

Отново на познатото високо ниво! Браво на всички момчета и момичета, които дават мило и драго за този Сектор! Браво на момчетата на вишката, на момчетата на тъпаните - Страхотна работа! Браво на всички, които подкрепят отбора докрай, въпреки резултата! За другите, които имат постоянно някакви претенции, единственото което правят е да плюят по труда на всички и развалят синхрона НАРОЧНО (последните мачове с такова впечатление оставам... не може просто да са толкова малоумни...) само ще кажа, че мястото им не е в Сектор Б!
ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 16, 2013 11:46 pm 
Аватар

WEST FRONT написа:
някои други отбори на 500 км.от нас са във същото и ако не и по лошо положение от години,но подкрепят и пеят докрай ..Какво пречи на вас ми кажете -изключвам 200 те човека дето си подкрепят всеки мач... ..?
после се тагвате на снимки и ми се биете в гърдите че сте големите ултраси и мултраси.... като обичате нещо го подкрепяте ако искате отново да ви радва..Спрете гадната си негативна енергия и поне като не ви харесва това на терена се забавлявайте на трибуните..20 години съм в този сектор, отбора и друг път е бил зле ама такава смешка не сме били никога..ЗАСРАМЕТЕ СЕ ПОВЕЧЕТО..Неможе 200 човека да ви носят на гръб всеки мач... дайте нещо от себе си скрънци...и почнете сериозно да гледате канали или агитки в тубата че откъм синхрон не ми се коментира..поздрави за всички които дават и ще дават за благото на сектора и проклинам този ден в който ГРАШНОВ /лека му пръст/ даде първите пари на сектора...

Това на кой точно от тоя форум го казваш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 16, 2013 11:51 pm 
Аватар

Факт е че ни трябва още маса и то ядро,хора които да викат да се дерат всяка минута да слушат и изпълняват всичко казано от вишката.За съжаление все още когато ходя виждам хора който решават че и без тяхния глас ще мине.И това са все повече хора,което води до добре познатото мънкане и много малко избухващи моменти или надъхващи.Всеки гледа кисело и се мисли за повече от другите и че не му е на нивото да се раздаде 90мин за любимия отбор,просто защото другия мач той няма да е просто там и го боли кура за това как ще се представи сектора.За да сме силни ни трябват 3-4к сектор всеки мач и тогава може да градим.Голямо евала за момчетата които пак и въпреки всичко правят нещо,защото и без тях ще е още по зле.Но сме като цяло сравнено с другите балкански агитки доста слаби като бройка и на моменти викане или мощ.Успех за в бъдеще лъвове!

Последна промяна BLUE HONOUR на Вто Сеп 17, 2013 12:38 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 12:05 am 
Аватар

Цитат:
Легендарният нападател Петър Курдов не спести критиките си:

Искам да попитам и феновете нещо. Снощи издигнаха черни знамена с черепи на тях. Някак си не ги разбирам тези работи. Какво символизират? Да не сме някой пиратски отбор. Не приемам подобни знамена. Всичко трябва да е синьо. Не са нужни тези черепи и кости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 12:07 am 
Аватар

WestBoy написа:
Цитат:
Легендарният нападател Петър Курдов не спести критиките си:

Искам да попитам и феновете нещо. Снощи издигнаха черни знамена с черепи на тях. Някак си не ги разбирам тези работи. Какво символизират? Да не сме някой пиратски отбор. Не приемам подобни знамена. Всичко трябва да е синьо. Не са нужни тези черепи и кости.

И от ръководството да приберат Наско! Нека! Ще!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 12:11 am 
BLUE HONOUR написа:
Факт е че ни трябва още маса и то ядро,хора който да викат да се дерат всяка минута да слушат и изпълняват всичко казано от вишката.За съжаление все още когато ходя виждам хора който решават че и без тяхния глас ще мине.И това са все повече хора,което води до добре познатото мънкане и много малко избухващи моменти или надъхващи.Всеки гледа кисело и се мисли за повече от другите и че не му е на нивото да се раздаде 90мин за любимия отбор,просто защото другия мач той няма да е просто там и го боли кура за това как ще се представи сектора.За да сме силни ни трябват 3-4к сектор всеки мач и тогава може да градим.Голямо евала за момчетата който пак и въпреки всичко правят нещо,защото и без тях ще е още по зле.Но сме като цяло сравнено с другите балкански агитки доста слаби като бройка и на моменти викане или мощ.Успех за в бъдеще лъвове!

Не е лошо като начало да научим и български език :loser2
Първия пост на тази тема ще ти бъде полезен. Не се сърди. Никога не е късно да се научиш.
viewtopic.php?f=5&t=13776

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 12:21 am 
Аватар

Признавам си. :loser2 Не знам пиша много бързо и грешки се случват явно. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 12:31 am 
Аватар

Ми то Цела тема си имаше за римляните, а пак бъркате Й! :slap

p.s. кОр за рУмите дето биха преди час бившото отборче на КСПП и Boji86! :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 2:02 pm 
Аватар

WEST FRONT написа:
някои други отбори на 500 км.от нас са във същото и ако не и по лошо положение от години,но подкрепят и пеят докрай ..Какво пречи на вас ми кажете -изключвам 200 те човека дето си подкрепят всеки мач... ..?
после се тагвате на снимки и ми се биете в гърдите че сте големите ултраси и мултраси.... като обичате нещо го подкрепяте ако искате отново да ви радва..Спрете гадната си негативна енергия и поне като не ви харесва това на терена се забавлявайте на трибуните..20 години съм в този сектор, отбора и друг път е бил зле ама такава смешка не сме били никога..ЗАСРАМЕТЕ СЕ ПОВЕЧЕТО..Неможе 200 човека да ви носят на гръб всеки мач... дайте нещо от себе си скрънци...и почнете сериозно да гледате канали или агитки в тубата че откъм синхрон не ми се коментира..поздрави за всички които дават и ще дават за благото на сектора и проклинам този ден в който ГРАШНОВ /лека му пръст/ даде първите пари на сектора...

Точно заради разни канали в ютуб и хулиганските филми и понеже някои се мислят за много ITK, в сектора се навъдиха стойкаджии, псевдохулигани и тн, от които пада нивото драстично. Синхронът няма да се оправи с гледане на клипчета, а с масово посещение в залите на волейбол и баскет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 4:16 pm 

Много ми се иска да се направи хореография, в която да изписваме ДУМА/ЦИФРИ с ФАКЛИ или ДИМКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 4:21 pm 

Мен нещо друго ми е чудно... Каква точно атмосфера би накарала няколко човека в Сектора да захвърлят пакетите със семки? :shock: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 4:24 pm 
Аватар

Levskar1914 написа:
Много ми се иска да се направи хореография, в която да изписваме ДУМА/ЦИФРИ с ФАКЛИ или ДИМКИ :levski

Със Славия Прага през 2003 така се изписа "Л" в Сектор "Б"! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 8:33 pm 
Аватар

BLUE HONOUR написа:
Факт е че ни трябва още маса и то ядро,хора които да викат да се дерат всяка минута да слушат и изпълняват всичко казано от вишката.За съжаление все още когато ходя виждам хора който решават че и без тяхния глас ще мине.И това са все повече хора,което води до добре познатото мънкане и много малко избухващи моменти или надъхващи.Всеки гледа кисело и се мисли за повече от другите и че не му е на нивото да се раздаде 90мин за любимия отбор,просто защото другия мач той няма да е просто там и го боли кура за това как ще се представи сектора.За да сме силни ни трябват 3-4к сектор всеки мач и тогава може да градим.Голямо евала за момчетата които пак и въпреки всичко правят нещо,защото и без тях ще е още по зле.Но сме като цяло сравнено с другите балкански агитки доста слаби като бройка и на моменти викане или мощ.Успех за в бъдеще лъвове!

Напълно съм съгласен с по-голямата част от написаното от теб и смятам че всеки който е натрупал поне 5+ години в сектор Б е усетил същите неща.

Не се съгласявам само с това :
"Но сме като цяло сравнено с другите балкански агитки доста слаби като бройка и на моменти викане или мощ."

само незнам с кои балкански агитки сравняваш, ако е с Делье, партизан, оли и пао...с тях и по-голямата част от агитките извън балканите не могат да се сравняват...
За тези ли говориш , щото те са висока топка за цяла Европа, не само за нас...

аз лично мисля че въпреки всичките ни "кривички" СЕКТОР Б е най-доброто в България
и с доста интересни "перформънси" относно тематика, също и почти 90 минутен съпорт в повечето мачове...това че за момента отбора е в мега-криза и се бори да не падне под чертата, оказва влияние, но да погледнем какво се направи за последните 3-4 години като изграждане на манталитет (далече сме от съвършенство но има нещо изградено), послания, хореографии, знамена и не на последно място фенски артикули...тематични значки и т.н.
айде да не се бутаме много назад сами а? ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 8:41 pm 
Аватар

Renaissance написа:
Мен нещо друго ми е чудно... Каква точно атмосфера би накарала няколко човека в Сектора да захвърлят пакетите със семки? :shock: :roll:

Докато се качвах по стълбите малко след края на мача, просто не можах да повярвам каква ПЛАНИНА от изплюти семки имаше между някои от редовете :smt003 Друг лек шок беше като мръднах 5 метра вляво от средата на сектора, където бяхме всичко на всичко трима пеещи тъпаци :smt003
Ако си бях седял в средата през цялото време сигурно щях да пиша колко е била добра атмосферата (разбирай пеенето, чисто визуално бяхме супер), но след като мръднах за 30 минтуи встрани и после гледах/слушах клипчето...еми близко сме до кръглата нула :roll: Е, ако водехме 3:0 щеше да е друга работата, ама...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 8:52 pm 
Аватар

UL Сравнявам с всички не само с по-големите от нас.И не смятам че сърби или гърци някога трябва да са по-добри от нас в нещо.Трябва да бъдат мачкани и те и мамалигите и да им бъде показвано от България и от Левски как,кое и защо се прави.Но все повече гледам как и хърватите и всички около нас та даже не само големите отбори, дръпват и започват да ни настигат до степен че не можеш да кажеш ние ли сме били по-добри или примерно сараево. Пак казвам просто ни трябва маса,и не да сядаме да оглупяваме и само да си бъркаме в носа,а такава която отива на мач не да пие по 3-4-5 бири или да води мацки и да седи с ръце в джобовете.Трябват хора да викат и да се дерат 90мин и да слушат всичко казано и да изпълняват като кученца.Момчето горе също го каза много добре, правиш 2 крачки от ядрото в сектора и виждаш една плачевна картинка от различни групички хора отишли да си правят ташак там,да изтрезняват или да обсъждат всичко друго но не и защо са в сектора и защо мълчат като дънери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 8:59 pm 
Аватар

Ами приятелю колкото и да е кофти, при сърбите и гърците ултра съпорта е започнал в края на 70-те и началото на 80-те години...тоест 15-20 години са преди нас...

Другото за което говориш - такава маса трудно се прави в страна като България, където 95% от младите са готови да зарежат на момента България и да прегърнат емиграцията...
С кой ще я правиш тая маса - хора на 30-40-50 години ли?
Затова Благодаря на всички активни момчета в СЕКТОРА за всичко което правят като хореографии, послания, активности, артикули и начините на надъхване че без тях щяхме да изглеждаме доооста по-сиво ;)

Причините са много но не подценявай демографските проблеми на България, политическата обстановка - която не е далече от 1990-1991 когато по мачове ходеха по 2-3 хиляди души за агитките нема да говорим, дали имаше изобщо такива и вечното ни САМОподценяване като нация, като хора, като фенове и общо взето във всичко! ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 9:09 pm 
Аватар

Факт че Българина от народ с който са се съобразявали всички около нас и из цяла Европа сега е просто жалко подобие на борбения и отдаден на България човек от преди поне 30-40 години.Прав си че всеки би зарязал всичко само и само да тръгне да търси парите си другаде,не ми се мисли ако и нашите деди са мислили по този начин къде ли щяхме да сме сега,но съм сигурен и че има много от другите.Тези в чието сърце бие Българско и синьо сърце.Въпроса защо не са на стадиона е вече друг. :smt023 С тези момчета долу и едно ядро от 2-3к щяхме да сме просто на съвсем друго ниво, а не да разчитаме на поредната серия от 3т за да се съберат повечко хора.Но уж в трудните моменти се гради характер,ще видим със Сектора ни дали ще бъде така.Аз лично смятам че ще пребъде но времето ще покаже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 9:17 pm 
Аватар

Като фенове на ЛЕВСКИ имаме привилегия да си прекараме добре въпреки резултата :losers :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 9:20 pm 
Аватар

това ядро 2-3к на всеки мач, аз лично не го чакам по-рано от момента , когато България стане по-сигурно място за живеене със средни доходи стигащи живот повече от покриване на сметките ...

дотогава ако стигнем ~1к реална агитка на почти всеки мач и с времето израстем в съпорта докрай , синхрона и по-малко лоши погледи и повече усещане за БРАТСТВО, мисля че ще бъде максимума за условията и времето... :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 9:25 pm 
Аватар

оня ден в средата не се пееше, обаче хората в краищата са проблем :ohmygod Тези хора винаги ги е имало. Научете се вие да си пеете и да ръчкате тези около вас и после се правете на разбирачи кой къде трябвало да бъде :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 9:31 pm 
Аватар

antonatan
Аз говоря като цяло за сектора без да го деля освен хората където се скъсват да пеят цял мач,но просто тези ми се набиват на очите повече.Иначе си прав че и там не се пееше. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 9:45 pm 
Аватар

споко, когато аз тръгвах по мачове хората в средата на сектор Б не викаха, така че трябва разнообразие :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 9:49 pm 
Аватар

Коментирах Марто. Ще ми е интересно след време да го видя как ще отговори на някакъв дрисльо, който идва да му държи сметка какво да прави. Даже, ако сте обърнали внимание и в книгата за сектора на Запознат, първо се говори къде са ходили, как са се били напили, какъв зулум са направили, а към края как бил свършил мача, що не сме били. Хората порастват, остаряват и се променят :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 10:40 pm 
Аватар

Аз също не искам да деля хората на тоя стадион, но в началото и аз попаднах отстрани и направо не издържах и на гледката ,и на това, че около мен пеят точно 6 човека...Еми, преместих се в средата. Ясно е, че има и такива, но мен това ме дразни. Отиваш в "Б" ,за да пееш 90 минути за Левски . Просто е.

Евала на момчета на вишката, че имат тия нерви. Браво и за знамената. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 10:53 pm 
Аватар

Марто,не се бутай между шамарите,следващият път ти давам една количка и те изпращам да подкрепяш от А сектор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 11:56 pm 
Аватар

за да се пее навсякъде се отделят всеки мач хора за да надъхват и дигат..пред всяка част от сектора по двама и ще има напредък 100 и синхрона ще оправим..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 18, 2013 12:10 am 
Аватар

и не само пред всяка част от сектора ами и по стълбите нагоре, така през 10тина стъпала ;)
обаче хората които ще "вдигат" трябва да си подбират думите с които го правят
за да не се връщаме в едни времена на "ей боклуции, мършиии" и прочие умствен багаж ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 18, 2013 12:41 am 

На дербито миналата есен като се прееба 15 минути в началото микрофона с около 10 човека разделени на двойки направихме стабилен синхрон. На всяко дерби и голям мач трябва да имаме подобни хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 18, 2013 11:41 am 
Аватар

Пак ни има тука :loser2 Този път сме под №4!

p.s Мелодията изпълнявана накрая от АЕЛ Лимасол на Twisted Sister-We're Not Gonna Take It е много яка за стадион! И има почва и за тука според мен! :loser2 :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 18, 2013 11:45 am 
Аватар

Доко София я пеят от около 4 години, по тази мелодия.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]