forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 9:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1870, 1871, 1872, 1873, 1874, 1875, 1876 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 03, 2013 5:53 pm 
Аватар

Абе тая тема с приятелите чорбари... Аз имам двама близки приятели, които са чорбари, идват на мачовете им в София, познават се и се движат с разни от техните убитаци от Видин. Запознали сме се с тях по съвсем различни пътища от футболните и много пъти са показвали, че са смели и добри момчета. Знам, че никой от тях не участва в разни нападения на наши, както и аз не съм тръгвал никога да нападам някое чорбарче, когато съм го виждал.
Същевременно точно техните познати са ми скачали, като съм си бил във Видин. И какво - трябва да намразя и да спукам от бой някой от познатите ми, от които винаги съм виждал супер точно отношение?
Да - неразбираемо би било за мен да си приятел с някакви активни техни футболни хулигани, които да ти разправят как са били или унижавали левскари. Обаче да се мери кой колко е ултрас и големия левскар защото има или няма приятели чорбари...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 03, 2013 5:55 pm 
Пак ли атаки, всеки ден под всякаква форма и с всякакви средства атакуват чурката и искат да я свалят от 9-то място, щото в противен случай ще вземе КЕШ още тази година :cry:
Тройчо, от кур с татуирана директива върху него да умреш още тая вечер, подко египетска. :rip

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 03, 2013 5:57 pm 
Аватар

Тоя явно живее в дълбоката самозаблуда, че феновете им могат да четат. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 03, 2013 6:09 pm 
Аватар

Македония написа:
Тройчо, от кур с татуирана директива върху него да умреш още тая вечер, ПУМО египетска. :rip

Напук на Кратун :loser2
Бачи Сашо Апашев продължава да кърти
Цитат:
Томов: Няма да плащам на хората, които изнудват лит(*кс-етрополе - ще направим ударна селекция

Сашко преобразува и изнудването - досега си мислех, че се изнудват тези, които имат пари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 03, 2013 7:48 pm 
Аватар

AAAAAAAAA ДО ХААСКОВООООООООООООООО СЪС РЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙС , А НАВРЪЪЪЩАААААНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПЕШАААААААААААААА :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 03, 2013 8:56 pm 
Аватар

Какво се случва с розовите? Да очакваме ли още нови попълнения? -Да, може да очаквате. Вече взехме Фо-Поре. Наблюдаваме доста играчи. Трябват ни състезатели за всички линии. Продължаваме с ударната селекция.

:smt005 :smt005 :smt005 17 играча са привлекли това лято. До кога ще продължават. Не мога да си обясня, колко тъп трябва да си да идеш при тях и да играеш за дедовия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 03, 2013 9:07 pm 
Аватар

Старата генерация, ако има прасенце за съсед, ще го респектира ежедневно.
Старата генерация, ако имаше прасенце в ареала от офанзива, щеше да го тренира да казва: Добър ден, САМО ЛЕВСКИ!
Старата школа няма приятели-прасета. Другите познанства са вероятна необходимост, но не и задължаваща потребност.
Старата генерация, като види 9:1, се намесва и респектира с шамарчета,тип "панасерките" на мистър Бъд Спенсър.
Кур за интернеДа и филмираните нинджи, жалко, че няма прасета в квартала :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 03, 2013 9:14 pm 
0 tolerance написа:
Старата генерация, ако имаше прасенце в ареала от офанзива, щеше да го тренира да казва: Добър ден, САМО ЛЕВСКИ!
Старата школа няма приятели-прасета. Другите познанства са вероятна необходимост, но не и задължаваща потребност.
Старата генерация, като види 9:1, се намесва и респектира с шамарчета,тип "панасерките" на мистър Бъд Спенсър.
Кур за интернеДа и филмираните нинджи, жалко, че няма прасета в квартала :smt007

Много точно мнение! Кур за прасетата :lsfc1

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 03, 2013 10:25 pm 
Аватар

0 tolerance написа:

Има, ама са като хлебарките - като светнеш и веднага се крият у пукнатините :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 03, 2013 11:02 pm 
Аватар

Росен написа:
Акримониус, кое точно иронизираш? Аз не съм се смял, че са били някого! Смешно е да скачат 9 на 1 и после да се хвалят с това. Ама и вие си знаете вашето, все едно.

Смисъл, скандално ми е да стоиш дори да слушаш историята на някво прасе как са били 9:1 наше момче..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 03, 2013 11:39 pm 
Аватар

Чурка обаче за пореден път разбиват всякакви митове как се управлява една фирма. :bigok

Продължават с ударната селекция, след 17(!) нови попълнения до този момент и наличието на само 10 чужденци. :smt005 Сега продължават, а зимата щели да привлекат още 7-8 нови, с което отново да станат машината от 2008. :smt005 И пак уродите им вЕрват. Пак ще има после "ама к'во стана, засада нЕмаше ли?". :bigok
Някой дали си задава въпроса кой ще плаща запалтите на тези ретарди? Ами неустойките като ги изгонят? Или ще имат 35-6 футболиста, 1/2 чужденци? А дали не се задават нови 5-6 дела, в опит да се къса от харизмата? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 1:08 am 
Аватар

Шестойчо Младенов към феновете: "Прекланям се пред Вас...

Допълнителната част от изречението: ...17-ти играч купих, 7 мезонета вдигнах, още две торби с вазелин и сладки думи съм ви подготвил преди да ви фалирам" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 2:05 am 
Аватар

Росен написа:
Къде видяхте някой да се забавлява?! Просто казвах, че са смешни да скачат по 10 на 1 :smt006
Антонатан, скачали са ми преди един волейбол 7 човека с дървета и плетове в ръце. Знам, че не е забавно, спокойно :smt006

Извинявай, но това:
Росен написа:
O, взимат и те наши артикули. Един мой приятел от дефанзива каза, че са гърбили шал от наш 9 на 1. И са го били всичките :smt005

...просто изглежда, че се забавляваш от факта. Поне емотиконите говорят за това. Вероятно не си се изразил правилно, вероятно... Въпреки че, като цяло нещата посочват категорична липса на емпатия и съпричастност към "нашите". Пак вероятно от неумение и несъобразителност да използваш пълноценно речта - българската реч. Дано да е това... :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 8:54 am 
Аватар

Като цяло това с боищата и гърбенето на артикули и от двете страни е супер вредно за самите отбори и ако имахме нормални шефове по фенклубовете щеха да са се срещнали и да са го прекратили вече. Само преди 10-15 хората си ходеха спокойно с артикули на клуба из града, а това е много ценно защото вдига ентусиазма към отбора в града, децата се запалват повече по местните отбори ( като виждат колко много батковци гордо носят артикули на тези отбори) и т.н. От сегашната ситуация губят всички.

Иначе 2 банки :smt035 искали :smt035 да купят акций :smt035 повтарям - банки :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 9:46 am 
Аватар

Банки за сперма?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 10:10 am 
Аватар

Няма нужда от банки за сперма, защото гъза на Тройчо е най-голямата банка за сперма на африканци в света.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 10:12 am 
Аватар

Избиват се банките, просто страшно ще стане, братя. Прасетата няма да смогнат с печатането на акциЙте, какво остава с харченето на парите. Банка до банка и всички тичат да наливат пари в джоба на Св. Лупи и изрядното ПФК Кочина АД :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 10:42 am 
Аватар

3941 написа:
Банки за сперма?

100% едната банка за сперма е онази, в която преди работеше тошку янчеф, преди да го изгонят, щото го хванаха да пие на работното място.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 11:35 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Няма нужда от банки за сперма, защото гъза на Тройчо е най-голямата банка за сперма на африканци в света.

Гъзът на Тройчо е един букет от африканска ДНК :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 11:38 am 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 11:58 am 
Типичната спекулативна, платена статия е това за банките. Имало две банки, никой нямало право да ги назове, но спортал ги знаят и пишат в детайли. Какъв е смисълът на цялото занятие? Подобряване на имиджа и здравината на акциите в очите на гуситата, за да могат още и още рибоци сред феновете да се придърпат, щото то друг няма кой да купи.
Кви банки, бе? :smt005 :smt005 Коя банка ще купи акция с номинал 1 лев при първично предлагане за 2 като знае, че няма да си върне при продажба двата лева? Или и банките са болни прасешки фенове, които не купуват с цел печалба, а с цел привързаност, както се беше изцепило някакво гуси. :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 1:29 pm 
Изображение

:shock: :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 1:31 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 1:32 pm 
Аватар

dafuq ?!?!?!? :smt005 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 1:43 pm 

Няма как някой наш да не го е направил това... :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 2:07 pm 
Розовите вече са клиенти на Мтел :bii_chorbata
http://www.sportal.bg/news.php?news=445755

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 2:08 pm 
Аватар

вери гуд :bigok... (и за мтел, и за вълка по-горе)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 2:12 pm 
Аватар

Да видим кога ще им спрат телефоните :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 3:11 pm 
Аватар

http://youtu.be/WrZiBiiQRR0

тия вече и хора играят в сектора :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 04, 2013 3:22 pm 

предупреждавайте какво има в тези линокве :smt078 по-добре да бях отворил некултурната..

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1870, 1871, 1872, 1873, 1874, 1875, 1876 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]