forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 11:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1084, 1085, 1086, 1087, 1088, 1089, 1090 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 6:41 pm 
Аватар

Kryten написа:
Brannik написа:
Тандем Генков-Божинов би върнал доста хора на Герена и ще почнем да бележим яко, дано :smt006 Кур за Макриев.

Преди онзи ден бях за Божинов. Сега бих го пребил с удоволствие. Такова леке ще си вкараме в отбора, че после ще се чудим как да го махнем :smt006

Какво е станало онзи ден?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 6:42 pm 
Аватар

Ами излязоха откровените му селски прояви в инстаграм, където обиди половината национален отбор на 'селяни'. И това, докато другите играят всяка седмица а лекето си седи у тях и се снима в огледалото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 6:45 pm 
Аватар

http://fakti.bg/sport/75148-bojinov-pak ... lam-futbol :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 6:46 pm 
Аватар

Е тия глупости и аз ги четох - все едно не знаеме, че всички футболисти са ретарди и с не много мозъчен капацитет :wink: Божинов, както повечето футболисти, е пълен ретард, но това няма много общо с футболните му качества и ако мислиш, че в Левски няма и по-големи лекета от него жестоко се лъжеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 6:49 pm 
Аватар

Ами трудно ми е да повярвам, че имаме чак такива самозабравили се лекета със самочувствие като на Роналдо. Този ако дойде ще се има за най-голямата звезда в А група, ще гледа съотборниците си като мърши и ще скапе още повече вече скапаната обстановка. Плюс това не виждам как самоуважаващ се треньор ще го изтрае 10 минути.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 6:53 pm 
Аватар

Мисля, че прекаляваш малко. Атмосферата и в момента си е скапана, а това той как би се държал с останалите ти няма как да го знаеш, пък и зависи от Сираков, Йоканович и Тонев. С последния Божинов е много близък приятел и не вярвам да му сере. Ако пък се изложи - вън и точка. А лекета имаме огромни. Примерно Гаджев вече около шеста пауза ни уверява, че повече няма да ни се налага да го търпиме, а въпреки, че треньорът го върна от натирване той му сере здраво и не оправдава доверието му и не знам колко ще издържи още. Старокин примерно и той е страшно леке. Не вярвам идването на Божинов да повлияе зле на съблекалнята, напротив - може да вземем да почнем да бием и вкарваме и да повлияе положително :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 6:57 pm 
Аватар

Според мен не е случайно, че Божинов го разкарват от един отбор на всеки полусезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 7:01 pm 
Аватар

Kryten написа:
Според мен не е случайно, че Божинов го разкарват от един отбор на всеки полусезон.

и според мен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 7:06 pm 

Цитат:
Мирослав Иванов обяви пред Topsport.bg намеренията за бъдещето си. Оказа се, че те не са свързани с Левски. Деко чака трансфер в чужбина и по неговите думи, преговорите са в заключителна фаза.

Халфът упорито е спряган за трансфер при „сините" след като преди десетина дни се раздели с Лудогорец.

"Не искам да коментирам темата „Левски". На този етап няма нищо. Чакам трансфер в чужбина. Не мога да коментирам къде, само мога да кажа, че е в Западна Европа. Преговорите са в заключителна фаза. До ден, два всичко ще е ясно", заяви Деко пред Topsport.bg.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 7:54 pm 
Аватар

Леле, смятай, не можем да си позволим вече Деко :lol: ... Очаквам скоро и Миро Антонов да ни откаже с уважителното "нИ мога да коментирам" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 8:20 pm 
Аватар

не, просто логиката в ПФК Левски АД е, че българските играчи трябва да се вземат на заплата 250 лв. а кинтите да се харчат, евентуално, само за чужденци. със сигурност ще предложим повече на някой изпаднал негър или бежанец от Египет, отколкото на Шуменския

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 8:29 pm 

Кока-Кольо написа:
не, просто логиката в ПФК Левски АД е, че българските играчи трябва да се вземат на заплата 250 лв. а кинтите да се харчат, евентуално, само за чужденци. със сигурност ще предложим повече на някой изпаднал негър или бежанец от Египет, отколкото на Шуменския

Виж, тук съм съгласен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 8:35 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:

Верно е и това :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 8:38 pm 
Аватар

Всичко зависи дали някой от Левски изобщо го е търсил.
Надявам се да привлечем някой от споментаите офанзивни играчи, които се завъртяха миналата седмица - испанеца, черногореца и тн. Не трябва да се взимат играчи на принципа "да има", а да се взимат играчи, които ще бъдат титуляри и с тях Левски да стане по-силен. Испанецът, който направи дебют снощи е много точен пример.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 9:15 pm 
Аватар

За испанеца не знам,защото черно море с две атаки едва ли е мерило. От друга страна начина по който разиграва топката и пасовете му са нещо невиждано на наша територия. Според мен ключът е да се даде вся власт в ръцете на тренера,защото това е човек млад, амбициозен,който иска да върви напред,а с него и ние.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 9:36 pm 
Аватар

Форсираме ::kid

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=368585

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 9:43 pm 
Аватар

Какво ще рече това; привличаме който ни падне или вадим кинти и взимаме тези които ни трябват? И защо тренера не е на тази среща? Все важни въпроси.

П.П. Защо тъпата клавиатура ми променя които на клитор :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 10:46 pm 
Аватар

Прекръстете някак темата, щото такава материя в ПФК Левски АД няма вмомента :smt005 Отделно - за заплатите на чужденците и българските футболисти сте напълно прави - заплатата на най-голямото дърво с цвят на кожата кюмур започва да расте, там където заплатата на български футболист намира своя връх. Общо-взето безумие :bigok А щом сме опряли до хора, тотално отричащи българското първенство и паралелно демонстриращи адска селяния и простотия - смятайте ние какви хора сме, че смятаме, че ще ни помогнат. Божинката, селянчето, го боли кура - подписал за 5 години със Спортинг за милион на година. Дали ще дойде тука на заплата 12000 ойро ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 10:58 pm 
Аватар

Абе не знам Вутов как е играл, ама след като го смениха Гари почти не получи топка до края на мача.

Kryten написа:
Ами излязоха откровените му селски прояви в инстаграм, където обиди половината национален отбор на 'селяни'. И това, докато другите играят всяка седмица а лекето си седи у тях и се снима в огледалото.

Малко драматизирате, всичките неща бяха писани на майтап, просто изказът им е селски щото са прости парчета. Все едно ако отворим темата за форумния футбол и не са същите "обиди"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 26, 2013 11:55 pm 
Аватар

Прекалявате наистина. Кой знае какво, казал на Бодуров, че е абич, да не би да не е вярно? А, дали Мицански е селяк ми е бх. Да не се правим на ощипани госпожички, всички говорих с определени приятели по този начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 8:34 am 
Аватар

Даксон, вътрИ! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 8:40 am 
Аватар

Стига бе, Божинов ! :lol: Йоканович ще го вземе, ама друг път. :wink: Щом за този отдавна свършил с организирания футбол олигофрен...почнахме да жалим, че сме го изпуснали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 9:17 am 
Аватар

Както е известно, в момента главният скаут на Левски Дончо Донев е в Бразилия, където наблюдава евентуални нови попълнения за отбора на "сините". Даксон пък бе желан още от Илиан Илиев на стадион "Георги Аспарухов", но тогава сделка за привличането му не бе осъществена.

Определено му нямам доверие на Донев.

http://www.vasco.com.br/site/index.php/ ... nterno/227

Верно е играл във Вашку да Гама :ohmygod2
Само да не започне същите номера които въртя на Локото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 9:22 am 
Аватар

Много съм доволен , че това с Деко се оказа невярно, този ми е един от най-противните минали през нашия отбор този век :smt005

За Даксон съм ок, да идва, ако ще си плаща добре на бащицата :smt005
Макриев също би свършил работа за резерва на Генков, но вероятно и това е партенка. Иначе ме боли фара, че е боклук, не сме в позиция да капризничим :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 9:28 am 
Аватар

Много ми е интересно какво точно гледа Дончо в Бразилия, като за България хлопнаха кепенците за трансфери и можем да подписваме само със свободни агенти :smt017 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 9:29 am 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
Много ми е интересно какво точно гледа Дончо в Бразилия, като за България хлопнаха кепенците за трансфери и можем да подписваме само със свободни агенти :smt017 .

Пропусна ли момента, че Даксон евентуално да го чакаме от януари, т.е. сега набелязва за януари :ohmygod2 а до тогава целта е да не изпаднем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 9:47 am 
Аватар

Гледа плажни футболисти, какво друго? Те не са със статут на професионални играчи, така че няма проблем да ги вземем веднага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 10:03 am 
Аватар

G0nzi написа:
Zlostar_1111 написа:

Пропусна ли момента, че Даксон евентуално да го чакаме от януари, т.е. сега набелязва за януари :ohmygod2 а до тогава целта е да не изпаднем.

ОК, щом казваш :lol: Точно Даксон хич, ама хич не сме го гледали в БГ, че трябва и до Бразилия да се иде да го гледат и евентуално да го привлечем чак от януари :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 10:48 am 
Аватар

http://webinstgrm.com/garrodrigues/5311 ... _440610198 вижте коментарите по-долу явно божи е левскар и приятел с Гари :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 27, 2013 10:58 am 
Аватар

Божи, Божи, Божи :smt005

Айде да го взимаме поне до зимата, че само с Генков на пред не става.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1084, 1085, 1086, 1087, 1088, 1089, 1090 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]