forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 6:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 406  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 1:27 am 
Аватар

и плюс това е голЕм фен на Бащицата и го натяква навсякъде :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 2:15 am 
Аватар

Прегледа 500 поста :bigok Тва като историята на фена на Миньор - "слизаме от рейса 200-300 човека и..." :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 7:15 am 

Някой да знае дали някъде мога да гледам мача Лудогорец-Базел на запис?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 7:23 am 
Сега се прибирам. Гооооляяям мач, голяяямо нещо! :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 7:46 am 
Аватар

Браво на Арсенал този път :!:
Три на нула да треснеш рязаните и то на тяхна територия :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 8:57 am 
Аватар

Фен на Пацо Николов написа:
Някой да знае дали някъде мога да гледам мача Лудогорец-Базел на запис?

http://zamunda.net/details.php?id=370182&hit=1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 8:59 am 

SkopjeLEVSKISkopje написа:
ICF написа:
Е кой да доведем, Карло анчелоти ли?

Ами да,освен сърби няма други,нали?

Ееееей бе,мен ли сте нашли да ми говорите бе?
Вие там от някое кварталче в Софето на мен!
Аз живея в град с 35% мюсюлмани (албанци,турци,босненци),един куп македонисти и сърбомани и съм Българин.
И вие на мен за турци,патриотизъм...

Просто лягайте си бе малчугани!

За втори път ти казвам да спреш да даваш определения за хората в този форум. Първо беше, че сме цигани, сега пак държиш тон. Кротни се малко!
А иначе и в Левски също имаше сърбин, достоен за уважение и името му е Далибор Драгич, но не вярвам да го знаеш или помниш. Иначе отношението към тях е ясно.

Сега ми хрумна - интересно ми е, когато лит(*кс-етрополе играе в Европа, какво трябва да е отношението ни към тях според теб?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 9:12 am 
Аватар

:lol: :lol:

Прикачени файлове:
iIDyi6Pq2JSxb.gif
iIDyi6Pq2JSxb.gif [ 2.68 MiB | Прегледано 3652 пъти ]

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 9:14 am 

С огромно прискърбие констатирам какво греховно удоволствие и успокоение ми донесоха 3-тия и 4-тия гол във вратата на Лудогорец. За съжаление българският футбол, и в частност Левски, са редуцирани до това в момента, останало ни е едно влизане в ШЛ, което макар и с чутовните 1-17, все още ни отличава от другите отбори в бг.
И моите мотиви да се радвам вчера не са възвишени съждения за това дали собственика е дерибей, олигарх, монарх или патриарх, който иска да попречи на църковния брак между Левски и Газпром, а чисто и просто Лудогорец бяха на път да ни отнемат последното, което имаме като успех на терена в повече от останалите мишки у нас в новото време и да го подобрят значително.
Затова, в заключение най-учтиво ги приканвам да се спрат на любимата си поза от кама-сутрата и да го поемат целия до откат.
:oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 9:45 am 
Аватар

Цитат:
Платини: Базел не са по-силни от нас, просто сгрешихме 4 пъти
:ohmygod
това е все едно някоя жена да ти разправя "Абе вкараха ми го четири пъти, ама иначе съм девствена!"... :loser2 :bii_chorbata :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 9:50 am 

Даже не съм гледал мача, ма да отбележа че дори бившата ми учителка по БЕЛ е била на Националния:lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 9:52 am 
Аватар

Базел вчера играха 10-тина минути, през останалото време даваха тон за "ималилудогорцииии".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 9:54 am 

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2759173 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 9:54 am 

Ужасно ме е срам да си призная, че след 2:1 за селците се отдадох на сън в прескъпото си ложе. :oops: И какво да види бедната ми душица сутринта - нещата придобили очакван ОБРАТ.
Който аз естествено отново изпуснах. :ohmygod След излагацията с жАлтите не мислех, че сама ще си сътворя подобен цирк. :slap

Има ли лудугорциьииииииииииииии :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 9:58 am 
Аватар

Renaissance написа:
...Има ли лудугорциьииииииииииииии :smt026
ньамаааааа... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 9:58 am 
Аватар

hidden767 написа:
С огромно прискърбие констатирам какво греховно удоволствие и успокоение ми донесоха 3-тия и 4-тия гол във вратата на Лудогорец. За съжаление българският футбол, и в частност Левски, са редуцирани до това в момента, останало ни е едно влизане в ШЛ, което макар и с чутовните 1-17, все още ни отличава от другите отбори в бг.
И моите мотиви да се радвам вчера не са възвишени съждения за това дали собственика е дерибей, олигарх, монарх или патриарх, който иска да попречи на църковния брак между Левски и Газпром, а чисто и просто Лудогорец бяха на път да ни отнемат последното, което имаме като успех на терена в повече от останалите мишки у нас в новото време и да го подобрят значително.
Затова, в заключение най-учтиво ги приканвам да се спрат на любимата си поза от кама-сутрата и да го поемат целия до откат.
:oops:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Хидъна ни отвори очите за някой неща, но явно и форумът му повлия, щом миналата година ни обявяваше за незнам-какви си след като Домагой Вида им го наби сосе ташунките :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:00 am 
Аватар

Аз не можах да се насладя на тази продукция от топ ниво, но искрено ме вълнува каква е била атмосферата на стадиона.
Дали центуриона ХореографиЙ е присъствал и той с покана лично от зализания чорбар дето ще пренасочва иневстициЙ, ако съдиите не свирят за лдгц или има концерти по стадионите.. :loser2 Дали е имало 90 мин. непрестанно - Ние сме разград ние сме разград ние сме разград..... Има ли лдгциииииииииии и т.н :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:02 am 

Мафия :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:03 am 
Аватар

Цитат:
Играчите на Селтик са останали ужасени от жертвоприношението на овен на стадион "Астана Арена", направено от ръководството на Шахтьор Караганди преди мача между двата тима.

Кочът бе заклан на терена преди двубоя във вторник, който бе първи плейоф за влизане в групите на Шампионската лига. С кръвта на жертвеното животно казахите намазаха гредите на вратите и очевидно това им помогна - Шахтьор победи сензационно шотландския гранд с 2:0.

Езическият ритуал шокирал шотландците, като някои от тях дори твърдят, че по терена имало кървави следи. Сега в Селтик обмислят дали да не подадат жалба в УЕФА. От европейската футболна централа може и да глобят Шахтьор, но резултатът от мача едва ли ще бъде преразгледан.

Против модерния футбол :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:09 am 
Аватар

Мернах някакъв репортаж на Динамо Загреб - Аустрия... :shock: Хърватите се скъсаха да пропускат,сърбин и босненец им го набиха,а някакъв влезе при 0:1 и след 15 секунди с карате шут си изкара червен картон :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:15 am 
Аватар

Аз друго да попитам - ако ЛЕВСКИ вчера беше загубил плейоф със 2:4, днес т.нар. "независими" медии щяха да изобилстват с думи от сорта на "срам", "позор", "резил" и т.н. познати определения на самозвани, случайни момченца, наричащи себе си странно защо "журналисти"... Да обаче днес много "странно" няма такива определения... Не ви ли прави впечатление ?
Ясно е, че няма да хапеш ръката дето те храни. Ясно е също, че медийния комфорт на Домусоглу е подсигурен дебело. Дерибея така е свикнал явно - плаща си за всичко и така...
Само отбелязвам, не че не го знаеме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:16 am 

Нищо не се споменава за мача на Челси ? :smt005 Нещо червен картон, гол от засада на този, който няколко минути преди това трябваше да бъде изгонен, Тери играе в 92 минута в наказателното поле като волейболист и прави успешна блокада. Ей такова подпиране отдавна не бях гледал. :ohmygod2 Все съм виждал да има грешки в ущърб и на двата отбора, ама тука тенденциозно всичко се свиреше за Челси, беше страшно грозно. Това ако бяха Юнайтед щеше да има ебати заглавията и плюването против тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:17 am 
Аватар

bardon_27 написа:
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2759173

Много грозна работа наистина, според мен от УЕФА трябва да се захванат с тях, на мен лично не би ми било приятно да изляза да играя на стадион, където са се провеждали подобни зловещи "ритуали"...да не забравяме, че ако не беше Казахстан, една много талантлива българска тенисистка щеше да се развие страхотно и да ни радва с успехите си на турнири от Големия шлем под родния флаг. "Селтик" няма да се дадат лесно на реванша, ще го докарат поне до продължения!

Иначе "Лудогорец" няма от какво да се срамуват (беше много приятен за гледане мач, за което заслугата е и на двата отбора), при 2:1 швейцарците ми се сториха доста притеснени/направо сащисани, но е впечатляващо как почти светкавично вдигнаха оборотите. Салах предполагам, че скоро ще ги напусне, определено е супер талант..не вярвам разградчани да отпишат ответния двубой, но ще е мега сензация ако ги обърнат.

Изображение

Последна промяна levskarqt72 на Чет Авг 22, 2013 10:21 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:19 am 
Аватар

levskarqt72 написа:
bardon_27 написа:
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2759173

Много грозна работа наистина, според мен от УЕФА трябва да се захванат с тях, на мен лично не би ми било приятно да изляза да играя на стадион, където са се провеждали подобни зловещи "ритуали"...да не забравяме, че ако не беше Казахстан, една много талантлива българска тенисистка щеше да се развие страхотно и да ни радва с успехите си на турнири от Големия Шлем под родния флаг. "Селтик" няма да се дадат лесно на реванша, ще го докарат поне до продължения!

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am 

Renaissance написа:
Ужасно ме е срам да си призная, че след 2:1 за селците се отдадох на сън в прескъпото си ложе. :oops: И какво да види бедната ми душица сутринта - нещата придобили очакван ОБРАТ.
Който аз естествено отново изпуснах. :ohmygod След излагацията с жАлтите не мислех, че сама ще си сътворя подобен цирк. :slap

Има ли лудугорциьииииииииииииии :smt026

Забелязвам, че всеки път щом правиш пуканки, ходиш до тоалетна, лягаш си или нещо друго, свързано с това да НЕ гледаш мача на врага и нещата се развиват в правилната посока :bigok Повече да не съм те видяла пред телевизора, ако играят свине, жАлти или лудоселци! :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:33 am 

Майтап, майтап, ама имах една черна серия преди 2 сезона, нямах победа, щом ходех на стадиона. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Иначе баща ми не пуска брат ми в стаята, докато гледа мач, щото като влезел и противника вкарвал. :strkstrk :strkstrk :strkstrk :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:37 am 
Аватар

bardon_27 написа:
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2759173 :bigok

Тия да се радват, че тях не са ги заклали, деба ирландската пасмина деба...вечен кур за Селтик, ИРА и прочие педерастки формирования :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:46 am 
Аватар

bate sasho написа:
Цитат:
Домусчиев: Феновете на лит(*кс-етрополе и Левски са платени кърлежи!

Цитат:
Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев нападна остро феновете на Левски и лит(*кс-етрополе, като ги нарече "кърлежи, които живеят от кръвта на други хора".

"Феновете на Левски и лит(*кс-етрополе не се радват на футбола, а на омразата, която изпитват. Те не могат да обичат, а само да мразят и когато няма кого се мразят помежду си. Всяка седмица чакат от собствениците да им платят, за да ходят на мачове. Това ли са големите фенове? Те са смешни фенове. Кърлежи, които живеят от кръвта на други хора", заявява Домусчиев.

Всеизвестно е, че когато публиките на софиянци гостуват в Разград създават огромни проблеми на местните население и полиция. Може би това е накарало Кирил Домусчиев да "изригне" с такова изявление в медиите.

http://www.fanface.bg/news/item/8223-%D ... D0%B8.html
Само като се сетя за тази статия и ми се приисква да си пея "Има ли лудогорцииииииииииии?! "

Мисля, че може да се направи едно транспарантче "Кириле, фенове се печелят, не се купуват" :smt006 Щото каго си ги купиш, става като вчера - 50 човека ги надвикаха цял мач, с изключение на 2-та гола и "мафия, мафия".....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 10:56 am 
Аватар

sostenere написа:
Нищо не се споменава за мача на Челси ? :smt005 Нещо червен картон, гол от засада на този, който няколко минути преди това трябваше да бъде изгонен, Тери играе в 92 минута в наказателното поле като волейболист и прави успешна блокада. Ей такова подпиране отдавна не бях гледал. :ohmygod2 Все съм виждал да има грешки в ущърб и на двата отбора, ама тука тенденциозно всичко се свиреше за Челси, беше страшно грозно. Това ако бяха Юнайтед щеше да има ебати заглавията и плюването против тях.

Е как да не казваме - МАФИЯ!МАФИЯ! Ууууууууу! Ууууууу!
Момчетата плачат в съблекалните! Ризите си късат, мамо, п***ите си бършат!!!

Синята ФА, синьото БФС, Чукотската партийна организация, Платини, Перукан, Сандокан, Абрамович, КГБ, духът на Чърчил и призракът на Сталин, Мосад, Мойсей (заедно с Ангел и фийчъринг КРИСКО, разбира се) са се съюзили и тази година ЧЕЛСИ няма и равен да има - само победи, дубъл-требъл-каудръпъл-Дийп Пърпъл- всичко се печели и се носи на Моста!!!
Затова се отказа и Фърги - не му се мре млад, сега Дейвид Мойс като е в мазния тефтер на трима афганци и до неделя е в бетонно корито на дъното на Марианската падина. Следват шейховете, които ще бъдат ликвидирани с отрова, инжектирана в анусите на млади момченца от ОАЕ, които им бяха на гости за дербито с Нюкасъл в понеделник...
Всичко е изчислено! Гасете телевизорите, щото Роман и през тях вижда! Тази цифровизация от 1 септември КОЙ мислите я измисли, КОЙ?!?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 11:07 am 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 406  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]