forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 6:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 406  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:04 am 
Аватар

Какво общо има патриотизма тука :roll: Играят клубни отбори, изобщо не разбирам как БЪЛГАРИЯ е замесена :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:05 am 
Аватар

Синя Варна написа:
Откъм патриотична гледна точка Скопието е прав !

В тия не препознавам нищо българско!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Добре, бе...
Квa е тaя кaрaницa ?!
Aз дори не си нaпрaвих трудa дa гледaм мaчa...
Имaме мaч : Левски : Черно море
Мaчкaй, Левски !!

Sent from my LG-E610 using Tapatalk 4

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

ICF написа:
Е кой да доведем, Карло анчелоти ли?

Ами да,освен сърби няма други,нали?

Ееееей бе,мен ли сте нашли да ми говорите бе?
Вие там от някое кварталче в Софето на мен!
Аз живея в град с 35% мюсюлмани (албанци,турци,босненци),един куп македонисти и сърбомани и съм Българин.
И вие на мен за турци,патриотизъм...

Просто лягайте си бе малчугани!

Последна промяна SkopjeLEVSKISkopje на Чет Авг 22, 2013 12:08 am, променена общо 4 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:06 am 
Аватар

Рафе Клинче написа:
Синя Варна написа:
Откъм патриотична гледна точка Скопието е прав !

:smt023
И на мен ми дреме за тия ташаци от лудоселец, но има хора извън България, които мислят различно. Доказателство, че Македония е била и продължава да бъде най-будната част от България :smt006

Тука ще се съглася и ще кажа, че го разбирам пича от Скопие, няма да е лошо и той да направи опит да разбере това, което му се пише :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:06 am 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Абе тия глупаци БТВ дават вече 20 минути реклами :bigok Ебахти и телевизията! :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

и на мен това ми направи впечатление :smt017 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:07 am 
Аватар

Сума пари щяха да вземат, та да не мо'ем ги стигна, айде не :blass
За Газпром не бяха декларации, не беше чудо! :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:09 am 
Аватар

SkopjeLEVSKISkopje написа:
ICF написа:

Аз живея в град с 30% мюсюлмани,един куп македонисти и сърбомани.

Еми поне в нашето първенство не виждам кой. Ти ако виждаш кажи. И понеже говориме за патриотизъм ще ти кажа, че комунистически боклуци като тоя Домусчиев нанасят много по голяма щета на България от футболния треньор йоканович.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:10 am 
Аватар

Цитат:
Домусчиев: Феновете на лит(*кс-етрополе и Левски са платени кърлежи!

Цитат:
Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев нападна остро феновете на Левски и лит(*кс-етрополе, като ги нарече "кърлежи, които живеят от кръвта на други хора".

"Феновете на Левски и лит(*кс-етрополе не се радват на футбола, а на омразата, която изпитват. Те не могат да обичат, а само да мразят и когато няма кого се мразят помежду си. Всяка седмица чакат от собствениците да им платят, за да ходят на мачове. Това ли са големите фенове? Те са смешни фенове. Кърлежи, които живеят от кръвта на други хора", заявява Домусчиев.

Всеизвестно е, че когато публиките на софиянци гостуват в Разград създават огромни проблеми на местните население и полиция. Може би това е накарало Кирил Домусчиев да "изригне" с такова изявление в медиите.

http://www.fanface.bg/news/item/8223-%D ... D0%B8.html
Само като се сетя за тази статия и ми се приисква да си пея "Има ли лудогорцииииииииииии?! "

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:10 am 
Аватар

Точно такива спорове легитимират случайниците :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:12 am 
Аватар

BLUE HONOUR написа:
По тъпото е Левскар да казва на Левскар "откажи се" или "ще правиш това и това щот аз ти казвам"," къв Левскар си ти щом правиш това и това".Левски и публиката му отдавна не са това което са били някога,поне що се отнася до идеали,мислене и ниво.Явно заболяването е цялостно за държавата и от него боледува всеки останал тук,самоизяждане и нищета това ни чака. :smt006 А дори не говорим и за това че някой реално е подкрепял селяците,а се вдигна шум до небесата.И без това сме 2000 човека на стадиона....Тъжна картинка как можем сами да се нападаме и ядеме от нищото и без грам угризение.

Относно човека, който визираш - сто пъти си се гордял с неща зад които стои и е направил :smt006 , нямаш идея колко е нелепо споменавайки го да ни обясняваш за деградацията на публиката на ЛЕВСКИ, ако има някой в тоя форум, който да пази някакви истински ЛЕВСКАРСКИ И ПАТРИОТИЧНИ идеали - то това е именно той :wink:
В конкретната ситуация, също като теб, не смятам, че беше прав и влезе остро с бутоните, щото Скопието очевидно е по-специален случай и по-спокойно трябваше, но... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:14 am 
Аватар

SkopjeLEVSKISkopje написа:
ICF написа:

Аз живея в град с 35% мюсюлмани (албанци,турци,босненци),един куп македонисти и сърбомани и съм Българин.

Айде, кажи кой искаш ти, патриоте? Вуцов? Митов да остане или Мъри "левскарят" дето се радваше на всеки гол срещу нас като малко дете, който без Наско никъде не отиваше и 1 месец по-късно се появи в Ботев, та същия човек да избяга от Ботев ли или пък Херо, който не иска и да чува за Левски покрай всички тия проблеми, които има? При положение, че треньора дава всички от себе си да научи ония футболисти на поне малко футбол защо не да остане? Много патриотично е българи при това ГОЛЕМИ левскари да наричаш цигани.

Последна промяна bogarra на Чет Авг 22, 2013 12:17 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:15 am 
Е нали "На нас не ни пука"? Какво се пенявите 30 страници, кой кого трябва да подкрепя! С тези си мнения обезсмислихте декларацията, която иначе всички харесахте. Просто без коментар и толкова!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:17 am 

Давид Вия-изрод.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:17 am 
Аватар

Прекалено много внимание и омраза изхабихте по тея ... спрете се малко :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:20 am 
Аватар

Казах ли Ви, че Вия ще понамачка каталунските мангали ... голям играч е, трябва да го излъжем да дойде при нас ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:24 am 
Аватар

А на бодуров курвата защо не му дадоха червен картон, както днес дадоха? "Синьото" бфс да взема поука от синята уефа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:27 am 
Аватар

Първо се подиграха на ходом с прасетата в два мача, после го сложиха на гнусните манафи, а сега опънаха и гнусния домус :losers Респект, Базел :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:31 am 
Аватар

niki87 написа:
Първо се подиграха на ходом с прасетата в два мача, после го сложиха на гнусните манафи, а сега опънаха и гнусния домус :losers Респект, Базел :!:

И да разведрим темата да кажем, че последния мач на Базел в ШЛ беше срещу Байерн, където паднаха 0-7 :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:37 am 

Гледах първото полувреме и наполвина второто и новото село им се позволи да поиграят 60 минути,а след това Базел си взеха своето.Не изпитах никакъв сантимент нито към лудоселец,нито към Базел,но днес на Витошка се засякох с 30-40 фенове на Базел и при тях имаше настроение скандираха си,пяха си.След полвин час минах покрай стадиона и освен,че имаше повече хора не се чу никой да зададе тон за песен нито имаше някаква емоция измислените фенове на крейзито бяха като на погребение.
За мое ужасно съжаление преди мача пак ми изплува пред очите автогола на Везалов,а след мача като се позамислих разград ще изиграят 12 мача в евротурнирите а ние изиграхме само два и за съжаление това са факти.Дано скоро видми по-добро,защото да ги гледаме селото как играе плейофи за влизане в групите на ШЛ сме си виновни само ние. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:46 am 
Аватар

Е ние шампиони докато Батков е собственик няма да станем, така че по-добре селяни, отколкото чорбата :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:47 am 
Аватар

vazcho написа:
niki87 написа:

И да разведрим темата да кажем, че последния мач на Базел в ШЛ беше срещу Байерн, където паднаха 0-7 :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Е, великия Байерн е друга бира. Нищо общо с гореизброените смешници :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:52 am 
Кока-Кольо написа:
Е ние шампиони докато Батков е собственик няма да станем, така че по-добре селяни, отколкото чорбата :smt002

Верно? :roll: Бащицата има 5-6 титли, купи, суперкупи, златен дубъл, влизане в ШЛ и 1/4 финал. А беше на един автогол и 15 минути от нова. Стига сте драматизирали.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 12:53 am 
Аватар

Ники87 нищо против теб нямам, но с тия постове за Байерн заприличваш на Търговище с постовете му за Русия :bigok Когато ти видя ника и веднага го асоциирам с Байерн... значи нещо не е наред. Кефи им се, но престани да ги натрапваш на всеки свой пост бе човек... а за горните смешници ще ти кажа само едно - 99та :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 1:01 am 
Аватар

Македония написа:
Кока-Кольо написа:

Верно? :roll: Бащицата има 5-6 титли, купи, суперкупи, златен дубъл, влизане в ШЛ и 1/4 финал. А беше на един автогол и 15 минути от нова. Стига сте драматизирали.

Имал е, но скоро няма да има. Осра се и загуби позиции. В Българския футбол, кинти, влияние и успехи вървят ръка за ръка. Ние сме в ситуацията от 96-98 когато Лафчис вече беше бита карта, мутрите колеха и бесеха в БФС и ако не се беше появил Мишата Чоурний, щехме да гледаме титлата на снимки сигурно и до ден днешен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 1:08 am 
Аватар

смърт за цдна написа:
Ники87 нищо против теб нямам, но с тия постове за Байерн заприличваш на Търговище с постовете му за Русия :bigok Когато ти видя ника и веднага го асоциирам с Байерн... значи нещо не е наред. Кефи им се, но престани да ги натрапваш на всеки свой пост бе човек... а за горните смешници ще ти кажа само едно - 99та :strkstrk

Значи, ще си пиша за квото си пискам. Тва първо. Второ- накара ме да си прегледам постовете за поседните 3 месеца- около 510 мнения, като тия, в които се говори за Байерн са около 20 :smt115 И трето- 2001, 2010.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 1:09 am 
21 :loser2
Иначе Байерн сега пускат по кината в Дойчланд филм за ШЛ и финала на Вембли, на Ворнер брос, американските империалисти е.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 1:13 am 
Аватар

Suum cuique написа:
А на бодуров курвата защо не му дадоха червен картон, както днес дадоха? "Синьото" бфс да взема поука от синята уефа.

А същото е и положението с Даниел Димов с/у Иртиш! Но от нашите пак нито дума... :?
Значи в Европа се дава ч.к., а в България само жълт и то след 5минутен спор със съдията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 1:15 am 
Рафе Клинче написа:
Не знам що се нахвърляте на българчето от Скопие :smt006 Поставете се малко на негово място и пак говорете.

:!: :!: :!:
И аз не съм съгласен с мнението на SkopjeLEVSKISkopje, но човека явно живее в доста по-различна и по-неприятна за един българин среда и е нормално да мисли по този начин и определено заслужава някакво уважение!

И нека оставим евровоайорството на панчаревците.

Последна промяна est1914 на Чет Авг 22, 2013 1:16 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 22, 2013 1:16 am 
Аватар

Македония написа:
21 :loser2
Иначе Байерн сега пускат по кината в Дойчланд филм за ШЛ и финала на Вембли, на Ворнер брос, американските империалисти е.

Престани, че ставаш като Търговище :bigok Само за Байерн и Дойчланд пишеш и като ти видя ника те асоциирам с тях, а това не е добре :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 406  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]