свинете С ИНТЕРЕС КЪМ ИВАН КЛАСНИЧ? росзовите са се прицелили в бившата звезда на Вердер и Болтън Добре бе тези нали бяха фалирали. Ние не купуваме нищо, тези класнич ще взимат
Регистриран на: Вто Юли 03, 2012 8:47 pm Мнения: 107 Местоположение: София
niki92 написа:
свинете С ИНТЕРЕС КЪМ ИВАН КЛАСНИЧ? росзовите са се прицелили в бившата звезда на Вердер и Болтън Добре бе тези нали бяха фалирали. Ние не купуваме нищо, тези класнич ще взимат
От точния форум Сещаме се какви грозотии им бяха транспарантите винаги досега. Сега все още е грозно, ама са ни изкрали стила и до другото дерби очаквам "оригинални и усъвършенствани" идеи. Турци смешни.
От точния форум Сещаме се какви грозотии им бяха транспарантите винаги досега. Сега все още е грозно, ама са ни изкрали стила и до другото дерби очаквам "оригинални и усъвършенствани" идеи. Турци смешни.
Освен стила на фона, са копнали държането с телескопи на горната част от "посланието", което ние ползваме редовно от две години и нещо.
Последна промяна СиняИдея на Съб Авг 17, 2013 10:16 pm, променена общо 1 път
Регистриран на: Пон Фев 07, 2005 12:03 am Мнения: 473 Местоположение: Sofia
Синята любов написа:
http://cska-archive.com/doc/Vestnik/SektorG%20-%2002.pdf - вижте в края,този вестник е от 2000-та година,значи е вярно че е копирано от прасетата.Доста приятели ми казаха за този вестник но не повярвах
Я щом имаш желание да им ровиш по сметището наречено вестник потърси една статия на някакъв арабин беше. Нямам идея кой брой е, но е от първите. Заглавието беше брутално, беше нещо от рода, че цесикато е преди аллах за него. Бълваше яко комунизъм и ислям от нея и ако Македонията я допипа представям си какъв шедьовър ще създаде.
_________________ Не искаме на Батков комсомолските пари, а искаме ЛЕВСКИ на нашите деди.
Синята любов написа:
http://cska-archive.com/doc/Vestnik/SektorG%20-%2002.pdf - вижте в края,този вестник е от 2000-та година,значи е вярно че е копирано от прасетата.Доста приятели ми казаха за този вестник но не повярвах
Не те е ли е срам, бе момче? Нищо вярно нЕма в тоя вестник. Лично познавам момчетата измислили тоя трансперант, никой няма идея, че съществува подобно кУмУнисточеско писание. Бива лайнарщина,ама това ващо минава граници ....
Регистриран на: Вто Юли 23, 2013 10:23 am Мнения: 338 Местоположение: ЛЕВСКИ СОФИЯ-на края на света
Gesha91 написа:
Синята любов написа:
Не те е ли е срам, бе момче? Нищо вярно нЕма в тоя вестник. Лично познавам момчетата измислили тоя трансперант, никой няма идея, че съществува подобно кУмУнисточеско писание. Бива лайнарщина,ама това ващо минава граници ....
Един приятел ми го изпрати.........
_________________ Хайде всички да дерем гърла, да развеем сини знамена, таз трибуна нека се тресе да треперят наш'те врагове
Един приятел ми го изпрати.........
Ти пък му изпрати това:
И още десетки примери - от днес даже само имаме още един такъв как ни копират
Нещо гледам особено по-малките много се влияете от свинска пропаганда и какво мислели еничарите и какво били казали. Кой ги знае тях бе!? Кой се интересува от тях? За кой е важно мнението им? Ние сме Левски София - много много над тях във всяко едно отношение, особено публика и агитка, така че не знам какво се връзвате на свински комплекси за малоценност.
А този транспарант когато се появи никой не му е и минавало през ума, че такова нещо е съществувало и то на някакъв турски мач с 50 души посещаемост последен клъг и чак след години го изровиха това. Гаранция, че в момента на правенето никой не е и подозирал за това. Още повече, че е смешно колко се коментира някакво такова незначително нещо като транпарант и как сме го били копирали. Та те копират всичките ни песни, копират въобще начина на ходене на мачове и съществуването на агитка (защото нас като агитка ни е имало много преди някой дори да си помисли за червена такава), копират абсолютно всичките ни лозунги и транспаранти (Левски или смърт турция или умри, Нашата любов е по-силна от вашата омраза 1:1 копи и още десетки примери), копираха фонда и идеята му едно към едно, копират артикули, копират стил на транспаранти, копираха всички най-известни песни от ютуб и тн... тия са най-смешната, неиновативна и изкуствена публика на света и дори не знам как дори ги забелязвате какво говорят и как си избиват комплексите. Защото фактите са ясни - ние сме първата публика и агитка, ние сме много по-многобройни от тях и въобще най-многобройни в България, песните сме ги въвеждали ние, фонда го въведохме ние, общо взето всичко ново и оригинално в тази страна тръгва от нас, а свинете са на нивото на Пирин Благоевград. Дори за Локо Пд и Ботев имам повече респект отколкото за тия боклуци, на които най-голямата им радост в живота е да крещят КЗЛ и загубите на Левски. Защото утре ако ги закрият след 3 месеца вече на никой няма да липсват и ще са забравени, но всички се занимават и интересуват от най-големите в дадена държава и в нашия случай това сме ние. Всичко друго са комплекси за малоценност (най-пресният случай е невероятната им кампания "червена софия" състояща се от лепене на лепенки и драскане по стените и всичко щеше да е много хубаво ако в тоя град съотношението не беше 3:1 в наша полза - в такъв случай дори самата идея за подобна кампания е смешна и жалка).
_________________ "Нека запомним и се съобразяваме и за в бъдеще с факта, че загубата в 1913 и в 1918 година за българщината е по-малка от тая в 1944 година." Иван Михайлов
_________________ Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)
Айде стига с тия прасета и непрекъснатото сравнение с тях И така да е, ОК, измислили нещо си, И КАКВО ОТ ТОВА?!?! Какво ви пука за прасетата, пловдивските цигани или който и да било?!?!?!? Няма ли един път завинаги да разберете, че ние сме били, сме и ще бъдем най-добрите и не само това- НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ пред всички останали в шибаната ни държава
Според гнусната медия ''чорбал'' свинете щели да са първите,които изграждали собствен сектор,нищо че ние сме го правили...гнус ме е да копирам от тази кочина.
_________________ сектор ''А"-духът на ЛЕВСКИ не умира!
Цитат:
Феновете на лит(*кс-етрополе на път да сътвоят нещо уникално, което да възхити не само България, но и света
Феновете на армГейците са на път да ударят сериозно рамо на новия лит(*кс-етрополе. От утре запалянковците на червените започват изграждането на разрушения сектор "Гей". Ако завършат начинанието си успешно, феновете на червените ще влязат в българската футболна история, тъй като ще са първите, които със собствени сили ще построят цял сектор. В тази връзка ултрасите пуснаха следното съобщение: АрмГейци, искаме да Ви съобщим, че в понеделник в 09:30 ч. стартира ремонтът на нашия дом - СЕКТОР ГЕЙ ! Всеки, който желае да помогне с ремонтните дейности, може да заповяда сутринта и да се включи към нас. Надяваме се с общи усилия да се завърнем там, където ни е мястото, възможно най - бързо.
Според гнусната медия ''чорбал'' свинете щели да са първите,които изграждали собствен сектор,нищо че ние сме го правили...гнус ме е да копирам от тази кочина.
Като и 30те обитатели на тоя сектор са с максимум 8ми клас, единственото нормално покрай бума на строителството до 2008ма би било да бъдат общаци и зидаро-мазачи. Така, че успех в начинанието, ега се срутат.
_________________ ...стадото е там, където правите са криви, а общото мнение - закон... Къде сте виждали Пеевски или Бойко на стадиона?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл