forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 4:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1060, 1061, 1062, 1063, 1064, 1065, 1066 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 11:29 am 
Аватар

Сравненията с Домусчиев са некоректни - той сега налива много пари, но немалка част от тях отиват не в клуба, а в други отбори, съдии и тн. Когато реши да стане шампион на терена - тогава ще ги сравняваме. Това е и единственото достойнство на Батков - че поне не действа в стила на Гришата и Домусчиев. Иначе и тримата нищо не разбират от футбол , а не са и кой знае колко умни бизнесмени и ако не беше държавната подкрепа немаше да ги знаем кои са. В Ловеч шефче е Дихонов, а в Разград - Петричев - с какво тези двамата са по-умни и способни от Иво Тонев примерно :smt005

Литекс се обърнаха към школата си чак когато герб почнаха да нападат Гришата и той свърши кинтите. Последният сезон въобще не стигнаха до евротурнири, а преди това като участваха записаха провали идентични с нашите. А прословутата им школа в юношеските турнири не постига по-големи успехи от нашата. Лудогорец тази година малко им провървя, но и тях ще ги върнат бързо в реалността. Партизан и сръбският футбол като цяло са в криза като нас. Базел ще ги смаже, а в групите на ЛЕ ще хванат точка само ако имат късмет да има някой уникално слаб отбор в трета урна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 11:33 am 

Boyo написа:
Сравненията с Домусчиев са некоректни - той сега налива много пари, но немалка част от тях отиват не в клуба, а в други отбори, съдии и тн. .

Защо приказваш глупости?Лудогорец станаха 2 пъти шампиони с 2 директни мача,като в единия дори не играха.Първия мач беше Лудогорец - Цеца,а втория Левски - Славия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 11:34 am 
Аватар

Е, Любчо, кой ги назначава тези под него? Вината винаги е във висшия меринджей. Рибата се вмирисва откъм главата. Аз ако бях Бащица щях да изхвърля всички "футболни хора" от клуба и да назнача професионални мениджъри, с икономическо образование и опит. Треньорите щяха да се подбират с конкурс и да държат тестове и квалификации всяка година. Не е оправдано на фона на парите, които получават, резултатите да са трагични. Нито един нормален предприемач не би позволили подобно нещо. Бащицата е за бесене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 11:53 am 
Аватар

И един туит и от мен за Славиша, (вече немога да си запомня паролите по тия социалки). Не знам за вас но аз безрезервно го подкрепям!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 11:55 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Е, Любчо, кой ги назначава тези под него? Вината винаги е във висшия меринджей. Рибата се вмирисва откъм главата. Аз ако бях Бащица щях да изхвърля всички "футболни хора" от клуба и да назнача професионални мениджъри, с икономическо образование и опит. Треньорите щяха да се подбират с конкурс и да държат тестове и квалификации всяка година. Не е оправдано на фона на парите, които получават, резултатите да са трагични. Нито един нормален предприемач не би позволили подобно нещо. Бащицата е за бесене.

Според мен в момента точно бащицата има най-малката дума, кой да бъде назначен в Левски. Според мен единствения човек в клуба в момента, който е благодарение на бащицата е Баждеков. За което разбира се е виновен, но тук идва момента с българската действителност и факта, че във всяка една фирма се назначават хора защото са близки на управителя. Та идеята ми е, че проблемите са комплексни и вината е на всички в клуба. Аз честно казано не виждам нито един в този клуб с ръководни функции, на който мястото му да е там. Просто няма. Всички са връзкари, схемаджии и не знаят изобщо за какво става въпрос. Мила родна картинка общо взето :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 11:56 am 
Аватар

subata написа:
Не е проблема, че няма пари. И ние сме си виновни след като ходим по 2-3 000 човека на мачовете. Проблема е, че и малкото пари които има в тоя клуб трябва да се развъртят в някаква схема. Мустака е виновен до толкова, че е назначил тея хора. Според мен той най-малко иска да не вървят нещата, защото нали трябва да се показва по камерите все пак. Лошото е, че с такива тъпанари под него просто не става. Няма визия и няма управленски потенциал. Такива уйови глави като Наско Раев под път и над път. Хора без грам качества и с адски голямо и неподплатено самочувствие. Истината е, че нашия Левски ще се оправи само тогава, когато в клуба влезнат хора с желание и идеи за промяна. В момента такива няма. Така че момчета и момичета, натискайте здраво, току виж някой от нас стане милионер след време и ще оправим нещата :bigok А такива боклуци като Сираков с удоволствие ще им дадем да чистят тоалетните на Герена :ls-cup

Проблема на хората като борат и другите подобни олигарси, че винаги се ограждат с тъпаци, за да не ги прекарат, защото зная че всичко им е дадено на готово! Един кадърен човек бе гласен за Левски - тоя собственика на спортал, верно, че е прасе, но познавам хора които работят с него и казват, че е адски грамотен тип и много разбира нещата. Ама ние пак бяхме не съгласни, декларации чудесии... така че и ние имаме голяма вина. Няма как да дойде някой голям професионалист в отбор който вече е пълен с малоумници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 12:13 pm 
Аватар

Аз все още се чудя каква е/беше ролята на Кирил Ивков, Ясен Петров, Ники Илиев, Тонев, Йовов :smt006 Все надзорници и директори с неясни функции :smt006 и кой аджеба назначи Сираков, при положение, че се знае, че този човек се мрази с всички които са в Левски освен може би с Йовов :roll: :roll:

Суба, съгласен съм с теб с едно уточнение, че за мен Батков освен, че е кръгъл идиот и човек лишен от всякакъв морал, достойнство, чест /все качества за което семейство Раеви също не са чували/, за мен Батков е и лош бизнесмен :smt006 Всичко беше лесно когато трябваше да се продадат хеликоптерите на министерството на отбраната и като се снимаше заедно с Абрамович и Лапорта, но дойде момента, когато трябва да се плати цената на лукса, а той не иска, дали, защото няма пари, дали защото е тъп, но не иска :smt006, а приятелчетата, които доведоха Иво Тонев и му дадоха някакви пари са същите боклуци като него :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 12:19 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Аз все още се чудя каква е/беше ролята на Кирил Ивков, Ясен Петров, Ники Илиев, Тонев, Йовов :smt006 Все надзорници и директори с неясни функции :smt006 и кой аджеба назначи Сираков, при положение, че се знае, че този човек се мрази с всички които са в Левски освен може би с Йовов :roll: :roll:

Суба, съгласен съм с теб с едно уточнение, че за мен Батков освен, че е кръгъл идиот и човек лишен от всякакъв морал, достойнство, чест /все качества за което семейство Раеви също не са чували/, за мен Батков е и лош бизнесмен :smt006 Всичко беше лесно когато трябваше да се продадат хеликоптерите на министерството на отбраната и като се снимаше заедно с Абрамович и Лапорта, но дойде момента, когато трябва да се плати цената на лукса, а той не иска, дали, защото няма пари, дали защото е тъп, но не иска :smt006, а приятелчетата, които доведоха Иво Тонев и му дадоха някакви пари са същите боклуци като него :wink:

Те ако са му дали пари ще е ОК, на мене ми се струва, че Левски го кара само на кредити. Даже вече започвам да си мисля, че ГБС ни строят стадиона по някоя държавна врътка с герб (ГБС строиха почти всичко голяма по тяхно време) и стадиона е част от някоя друга сделка, а мазния просто наблюдава да не се краде много от бащицата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 12:25 pm 
Аватар

Стига с тия държавни врътки, тото-мото и други глупости :smt006 Сигурен съм, че стадиона се строи с частни пари, които не са свързани с бюджета на Левски, само дето самия бюджет е свит яко, просто нямаме приходи от ЕКТ и трансфери, а Бащицата пари нЕма :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 12:33 pm 
Аватар

В думите на всички ви има логика, но аз смятам че просто си гадаем на сляпо кое, какво, защо, как и т.н. Супер неясна и мътна е цялата ситуация в отбора, а ние като фенове всяка година се надяваме, че нещата в Левски ще започнат да изглеждат така, както е редно за клуб с високи цели, ама нещо все по-зле стават работите. Аз вече започвам да си мисля, че Сираков дойде в Левски да търси загубени ползи.. много ми прилича на Лупи, който според мен е в цуцка само за да си вземе парите които не можа предния път и да им се изсере на лицата на всички чорбари. Разбира се това си е моя хипотеза, но с оглед на събитията ми изглежда все по логична. Единствения въпрос на който нямам дори идея за отговор е как дойде Сираков... с Бащичко не можеха да се гледат и се псуваха във всеки удобен момент, а сега изведнъж стана така, че точно Сираков е точния човек и вече няма никакви проблеми да "работят" заедно.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 12:36 pm 
Аватар

Бащицата може и всякакъв да е, но човек с толкова кинти и влияние няма как да е кръгъл идиот :smt006 Кръгли идиоти сме ти и аз, задето сляпо ходим да подкрепяме накаква "кауза" от която препитават тези като него :wink: А до Шишков - може и кадърен човек да е, но си има 10 други неща с които се занимава и няма как да е полезен на Левски в момента. Пример за това е сайта ни, който е готова тема изпратена на някой, който няма и понятие от сайтове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 12:46 pm 
Аватар

subata написа:
Бащицата може и всякакъв да е, но човек с толкова кинти и влияние няма как да е кръгъл идиот :smt006 Кръгли идиоти сме ти и аз, задето сляпо ходим да подкрепяме накаква "кауза" от която препитават тези като него :wink: А до Шишков - може и кадърен човек да е, но си има 10 други неща с които се занимава и няма как да е полезен на Левски в момента. Пример за това е сайта ни, който е готова тема изпратена на някой, който няма и понятие от сайтове.

Цъ, тука не съм съгласен! Това не трябваше да е сайта, познавам единия разработчик! Дизайна беше съвсем друг. После нещо се скапа и се претупаха нещата, взе се готова платформа на самъркарт и всичко се скапа. Пак ти казвам дизайна беше съвсем друг (виждал съм го, не е това което е в момента) В неговия бизнес най-важни са идеите, който ги генерира той е човека, изпълнителите са наемници, а тоя има идеи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 12:52 pm 
Аватар

jordanofff написа:
В думите на всички ви има логика, но аз смятам че просто си гадаем на сляпо кое, какво, защо, как и т.н. Супер неясна и мътна е цялата ситуация в отбора, а ние като фенове всяка година се надяваме, че нещата в Левски ще започнат да изглеждат така, както е редно за клуб с високи цели, ама нещо все по-зле стават работите. Аз вече започвам да си мисля, че Сираков дойде в Левски да търси загубени ползи.. много ми прилича на Лупи, който според мен е в цуцка само за да си вземе парите които не можа предния път и да им се изсере на лицата на всички чорбари. Разбира се това си е моя хипотеза, но с оглед на събитията ми изглежда все по логична. Единствения въпрос на който нямам дори идея за отговор е как дойде Сираков... с Бащичко не можеха да се гледат и се псуваха във всеки удобен момент, а сега изведнъж стана така, че точно Сираков е точния човек и вече няма никакви проблеми да "работят" заедно.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Според мене Бащицата го върна за да се провали и да няма кой да го критикува повече. Ако Насо си отвори устата веднага ще каже - е нали помните какво направи падахме като магарета. И аз не вярвам да заровиха томахавките от любов към името на отбора. Борат плю, че Насо го ограбил с бразилците пък после те бяха единствените които продадохме за да вържем бюджета. В момента тия гадове си мерят пишките там, а ние си тровим нервите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 12:56 pm 
Аватар

G0nzi написа:
subata написа:

Цъ, тука не съм съгласен! Това не трябваше да е сайта, познавам единия разработчик! Дизайна беше съвсем друг. После нещо се скапа и се претупаха нещата, взе се готова платформа на самъркарт и всичко се скапа. Пак ти казвам дизайна беше съвсем друг (виждал съм го, не е това което е в момента) В неговия бизнес най-важни са идеите, който ги генерира той е човека, изпълнителите са наемници, а тоя има идеи.

Човека има хора и съответно капитал зад себе си. Видя се, че като се смени правителството и се задъха. Спортала са по 2 млн. евро назад годишно от тея промени в закона за хазарта. Недей го мисли за нещо кой знае какво. Да кадърен е, но не е за Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 1:02 pm 
Аватар

subata написа:
Човека има хора и съответно капитал зад себе си. Видя се, че като се смени правителството и се задъха. Спортала са по 2 млн. евро назад годишно от тея промени в закона за хазарта. Недей го мисли за нещо кой знае какво. Да кадърен е, но не е за Левски.

И как ги сметна тия 2 мил евро? Да не мислиш, че бет365 са плащали по 2 мил евро на година?!?! Плюс това сега там грее на черепа тотото и от тях си взимат. Иначе си прав кадърно е момчето, но не е за Левски. Тонев и Йовов са!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 1:14 pm 
Тъй като имам само някакво теоритично познание, няма как да дам изцяло точна оценка. Повечето неща сте ги казали достатъчно акуратно. Има обаче друг момент. Да, бащицата е виновен, че държи в клуба хора, които нямат никаква амбиция. Тук не може задължително да става на въпрос, че някой няма качества, тъй като си има изградени модели, които лесно могат да се приложат. Като човек получава някаква заплата без да прави нищо (кажи речи социалистически маниер), то неговата работоспособност се реализира на максимум 10-15 процента. Тези хора нямат никаква причина (за идеал и морал не може да става въпрос) да се опитват да направят нещо по-добро, защото статуквото ги устройва перфектно, а бъдещето ще стане неясно, тъй като летвата ще скочи (въобще не искам да генерализирам с "българинът това, българинът онова" - по цял свят е така).

Ще повторя субата - всички ние (младите хора) трябва да си стегнем задниците и да учим, за да може вбъдеще да сме в много по-голяма помощ на нашия любим отбор. Не говоря финансово, а чисто практически. От това, което съм видял тук като коментари и съпътсващи действия, клубът може да спечели много от нас не само като капитал.

Имам я идеята за това фенове да участват в управителния съвет, но темата е дълга и широка - с плюсове и минуси. Макар и смешно да звучи - при звездашите е така и се въведе някакъв що годе правилен модел - надъхани футболисти, които играят за публиката си (15 000 агитка всеки домакински мач и по 4000 на гостуване на 1/16 финал за купата). Тях обаче огромните дългове ги спират за нещо по-сериозно.

едит: Не говоря за спортно-техническия състав. Там бъка от хора със самочувствие без покритие.

Последна промяна El Hacendado на Съб Авг 17, 2013 1:16 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 1:15 pm 
Аватар

Естествено, че сме кръгли идиоти, но точно това ни прави различни от "тях" Искам да съм човек, а не просто биомаса :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 1:45 pm 
Аватар

Цяла седмица на почивка, с тотално ограничен интернет, никакви вестници, никаква ТВ. Изпуснах Страстната седмица, но поне си спестих нерви. Пея кур на целия хаос и аматьорщина в Левски. Това, което се случва е абсолютно малоумие...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 1:50 pm 
Аватар

G0nzi написа:
subata написа:

И как ги сметна тия 2 мил евро? Да не мислиш, че бет365 са плащали по 2 мил евро на година?!?! Плюс това сега там грее на черепа тотото и от тях си взимат. Иначе си прав кадърно е момчето, но не е за Левски. Тонев и Йовов са!

Ей така седнах и с калкулатора ги изчислих :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 1:56 pm 
Аватар

edin_chovek написа:
Boyo написа:
Сравненията с Домусчиев са некоректни - той сега налива много пари, но немалка част от тях отиват не в клуба, а в други отбори, съдии и тн. .

Защо приказваш глупости?Лудогорец станаха 2 пъти шампиони с 2 директни мача,като в единия дори не играха.Първия мач беше Лудогорец - Цеца,а втория Левски - Славия.

Именно де, единият път славия ги направи шампиони, а другият път съдията срещу черноморец и двата отбора дето биха чорбата преди директния им мач

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 1:57 pm 
Аватар

Впрочем сега наистина седнах и ги изчислих :strkstrk Та ако Bet365 са си заплатили за брандинг в спортала на всички страници, излиза че са цакали по над 9 млн. лева годишно. Да предположим, че има някаква отстъпка и парите са наполовина. Ето ти 2 млн. евро без никакви проблеми. И това е само брандинга, да не споменаваме всички други банери, изскачащи реклами и всякакви чудесии. А не е като bet365 да не си бяха постоянни клиенти на спортала. Така че може и доста над тея 2 млн. да са на загуба завалиите :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 2:09 pm 
Аватар

FLAME написа:
Цяла седмица на почивка, с тотално ограничен интернет, никакви вестници, никаква ТВ. Изпуснах Страстната седмица, но поне си спестих нерви. Пея кур на целия хаос и аматьорщина в Левски. Това, което се случва е абсолютно малоумие...

И аз бях така. Направо ме заболя главата като се прибрах и пуснах компютъра :smt115 Толкова безумия, в такъв кратък срок... чак не е за вярване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 2:18 pm 
Аватар

El Hacendado написа:
Имам я идеята за това фенове да участват в управителния съвет, но темата е дълга и широка - с плюсове и минуси. Макар и смешно да звучи - при звездашите е така и се въведе някакъв що годе правилен модел - надъхани футболисти, които играят за публиката си (15 000 агитка всеки домакински мач и по 4000 на гостуване на 1/16 финал за купата). Тях обаче огромните дългове ги спират за нещо по-сериозно.

едит: Не говоря за спортно-техническия състав. Там бъка от хора със самочувствие без покритие.

Е и аз мисля, че само ние феновете може да оправим клубът ни, но няма кой да ни го позволи. Много се дразня като се появи баткOFF и тупне по масата и каже, че е дал 10млн. или колкото са там от собствения си джоб. Тоя не се осъзнава, че не е важно колко харчиш, а как ги харчиш. Сигурно и 100млн. да му дадат, резултатът няма да е много различен.
На "Левски" са му необходими добри мениджъри, а не бивши футболни "величия".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 2:25 pm 
Аватар

subata написа:
Впрочем сега наистина седнах и ги изчислих :strkstrk Та ако Bet365 са си заплатили за брандинг в спортала на всички страници, излиза че са цакали по над 9 млн. лева годишно. Да предположим, че има някаква отстъпка и парите са наполовина. Ето ти 2 млн. евро без никакви проблеми. И това е само брандинга, да не споменаваме всички други банери, изскачащи реклами и всякакви чудесии. А не е като bet365 да не си бяха постоянни клиенти на спортала. Така че може и доста над тея 2 млн. да са на загуба завалиите :bii_chorbata

Дори при кампания с бюджет примерно 10 хил ще ти дадат цени на половина от "официалните" тарифи. За клиенти като бет365 тея тарифи въобще не се гледат. И пак сумата е значителна и със сигурност е покривала цялата годишна издръжка на сайта , няколкостотин хиляди

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 2:40 pm 
Аватар

subata написа:

Бет-а плащат на импресии и кликове, ти как ги сметна 9 млн. лева?!?! Ако може същата сметка и за черепа сега колко налива там?

П.С. Не само спортал е негов има още доста сайтове, но спортал с разширение .ru , .rs и .de са негови и още из бившите соц републики, пък нека е тъп и не е за Левски....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 2:43 pm 
Майкъла има доста голяма и стабилна строителна фирма, Кюрдата пък е познат по цял свят и има бая кинти и може да ни е мега полезен, пък нека са тъпи и не са за Левски.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 2:46 pm 
Аватар

Македония написа:
Майкъла има доста голяма и стабилна строителна фирма, Кюрдата пък е познат по цял свят и има бая кинти и може да ни е мега полезен, пък нека са тъпи и не са за Левски.

Беше :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 2:47 pm 
:?
т.е в момента, в който е била голяма и стабилна е ставал за Левски, но вече не, така да разбирам :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 2:50 pm 
Аватар

Тея с постоянен интернет свикнаха на ебането и не ни прави впечатление :-))))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 2:51 pm 
Аватар

G0nzi написа:
subata написа:

Бет-а плащат на импресии и кликове, ти как ги сметна 9 млн. лева?!?! Ако може същата сметка и за черепа сега колко налива там?

П.С. Не само спортал е негов има още доста сайтове, но спортал с разширение .ru , .rs и .de са негови и още из бившите соц републики, пък нека е тъп и не е за Левски....

Влез им в сайта и сам си изличсли колко може да правят. Показали са си всичко с цени за импресии и т.н. И ми позволи да съм горе-долу в час с нещата около спортните сайтове, тъй като работя в такъв и тези цифри не ти ги говоря наизуст. Престанете да вярвате на всичко, което ви казват приятелите и да го пишете тук като последна инстанция. Дизайн за нашия сайт може да е имало, но не е било нищо официално. А и щом казваш, че спортал.де бил негов ми е ясно колко си наясно с нещата :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1060, 1061, 1062, 1063, 1064, 1065, 1066 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]