forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1057, 1058, 1059, 1060, 1061, 1062, 1063 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:35 pm 
Аватар

G0nzi написа:
Кока-Кольо написа:
не е толкова зле, като за отбор борещ се за пето-седмо място

Ама ти още ли се надяваш за шампионска титла? Според мен от тук нататък целта е първата седмица, нищо повече.

Този сезон спрях да се надявам нещо още преди да е започнал. Но съм на път да изгубя надежда и за следващите НЯКОЛКО сезона. Защото превърнеш ли се в класически средняк, пътят после нагоре е много труден и СКЪП

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:36 pm 

Пристига днес афрото на проби, утре го гледат, одобряват го, а в неделя го пускат с чужда картотека! :ohmygod Така става ли? :smt017 Толкова е вярна тази статия! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:38 pm 
Аватар

rkk написа:
Щом съм напълно съгласен с Хидън-а, положението е... :cry:

Давай да го закриваме тоя отбор, ако мислим по тоя начин. Абсолютен нихилизъм е неговото. И миналата година бяхме така, но в един момент се получи нещо странно виж докъде стигнахме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:40 pm 
Аватар

vazcho написа:
rkk написа:
Щом съм напълно съгласен с Хидън-а, положението е... :cry:

Давай да го закриваме тоя отбор, ако мислим по тоя начин. Абсолютен нихилизъм е неговото. И миналата година бяхме така, но в един момент се получи нещо странно виж докъде стигнахме.

и докъде стигнахме? имахме късмет да вземем 2-3 важни мача и се добрахме до второто място, но като клуб и спортно-технически копаем дъното

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:57 pm 

С бащицата толко. :smt006
Поне си имаме камера да си гледаме кофражите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:58 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
G0nzi написа:
Кока-Кольо написа:
не е толкова зле, като за отбор борещ се за пето-седмо място

Ама ти още ли се надяваш за шампионска титла? Според мен от тук нататък целта е първата седмица, нищо повече.

Този сезон спрях да се надявам нещо още преди да е започнал. Но съм на път да изгубя надежда и за следващите НЯКОЛКО сезона. Защото превърнеш ли се в класически средняк, пътят после нагоре е много труден и СКЪП

И задържането на върха е скъпо... абе общо взето с бащицата начело всичко ще ние скъпо следващите години...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:59 pm 
Аватар

Синя Душа написа:

днес има утре не
гаргата може да реши да я отнесе следващия път
не само да я премести

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:59 pm 
Аватар

По-добре стадион отколкото калъфки, Иртиш, Сараево и други селяни, но да кажем, че сме втори в България :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 6:22 pm 
Аватар

:smt068 :smt067 :smt067 :smt067

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 6:28 pm 
Аватар

Добре бе не разбирам,какво ни пречи да се съберем едно 20-30 грозни,небръснати,с по няколко висящи присъди и забрани за излизане от страна,който по стечение на обстоятелствата са членове на форума.Да отидем и лично и на не много приятелски тон да му искам обяснение на бачи Наско Мелницата и да разберем какво става,да види и Наско че не той определя какво ще се прави и няма да му гледаме далаверите и тънките сметки за втори път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 6:37 pm 

BLUE HONOUR написа:
Добре бе не разбирам,какво ни пречи да се съберем едно 20-30 грозни,небръснати,с по няколко висящи присъди и забрани за излизане от страна,който по стечение на обстоятелствата са членове на форума.Да отидем и лично и на не много приятелски тон да му искам обяснение на бачи Наско Мелницата и да разберем какво става,да види и Наско че не той определя какво ще се прави и няма да му гледаме далаверите и тънките сметки за втори път.

Тц,много по лесно е да се драскат глупости и да се измислят прякори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 6:37 pm 
Аватар

При мустака отидете :smt006 :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 6:44 pm 
Аватар

b0b000 написа:
При мустака отидете :smt006 :evil:

А защо трябва да говорим във второ лице? От второ лице до там го докарахме. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 6:57 pm 
Аватар

kosyo написа:
Синя Душа написа:

днес има утре не
гаргата може да реши да я отнесе следващия път
не само да я премести

Като сме тръгнали да се плашим може ли горските пазачи от парка на кралицата да забравят пътя към първия кораб :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 7:40 pm 
Аватар

Какъв е този песимизъм, който ви е налегнал?
В другите отбори все едно играят Меси § Роналдо. Ники Митов победи всички БГ грандове пролетта вие сте седнали да ревете. Свикнахте последните 5 подготовки да идват по 9 "национали" и преспективни дървета и сега понеже дойдоха само 3 сте готови да си режете вените!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 7:43 pm 
Аватар

То на Митов бяха едни победи с една блестяща играаааа....
И накрая съдбата ни го върна тъпкано :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 7:55 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Свикнахте последните 5 подготовки да идват по 9 "национали" и преспективни дървета и сега понеже дойдоха само 3 сте готови да си режете вените!

Ъ, ко? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 7:57 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
В другите отбори все едно играят Меси § Роналдо. Ники Митов победи всички БГ грандове пролетта вие сте седнали да ревете. Свикнахте последните 5 подготовки да идват по 9 "национали" и преспективни дървета и сега понеже дойдоха само 3 сте готови да си режете вените!

Ти явно гледаш в някакъв микроскопичен мащаб.Не виждаш, че всичко е сбъркано генерално. :smt006

Последна промяна Justice на Пет Авг 16, 2013 8:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 8:00 pm 
Аватар

Vincenzo написа:

:o

Абе пич, 15 футболисти имаме на кръст...Нещо да не ти е лошо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 8:11 pm 
Аватар

Але ле майко :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 8:14 pm 
Ясно е, че няма да останем 15 човека група. :smt006 Тия сърбетата не са били ей така по офисите.
Има три компонента, които могат да спечелят един мач - футболисти, треньор, публика.
Първото го имаме на половина, второто го имаме със сигурност, остава ние да се погрижим за третото. И да наклоним везните.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 8:18 pm 
Аватар

Ако имаш предвид, че публиката може да помогне на Левски като се опита да изгони Батков или поне да му спече животеца, съгласен съм :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 8:21 pm 
Аватар

Факт е, че погледнато спортно-технически няма особена разлика между отборите в "А", мен ме притеснява аматьорския подход към селекцията и треньора. А този ми изглежда свестен, избяга ли иде копието на Руслан или Послушан :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 8:26 pm 
Много сме крайни за всичко. И аз като чух за Милиев щях да припадна, ама... на този етап ни трябват дори хора само да попълват бройката. Йока е треньор и дори с 15 човека група може да вземе мача. Аз му вярвам, може би щото няма никой друг в тоя клуб на който да вярва.
Наско педераса, който пак си е замислил някаква схема да му изсъхне перуката... Батков няма кво да го коментираме, според мен той вече съвсем се е отнесал от тия неща и не го ебе. Наско движи всичко.
Само публиката ни остана. 2000 човека в Ловеч са залог, че Левски е нещо голямо, много голямо...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 8:30 pm 

Йока е пътник. А и вместо да си тренира отбора, води война с ръководството чрез медиите. Това дали ще вземе мача в Ловеч или не съвсем не му е приоритет. Той открито си заявява че с тези играяи няма какд а вземе каквото и да било. После как да изисква от тях?
Естествено аз смятам че най-доброто за Левски е Йока да остане и да му се направи селекция такава каквато той си иска, за да можем да се мерим поне с Партизан и Лудогорец, но истината е че пари няма и ако доскоро името Левски ни гарантираше място в Европа, тази година ще е първата, в която това няма да е достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 8:48 pm 
Аватар

За жалост и аз смятам, че и селата ни разкриха, че сме слаби и че тва, че сме Левски не значи нищо. Ще е много трудно тази година...

Иначе подкрепям Йоканович във войната му на 100%, хубаво пари няма, ма що го лъжат човека?!

Македония написа:
Първото го имаме на половина, второто го имаме със сигурност, остава ние да се погрижим за третото. И да наклоним везните.

С настоящите футболисти (15 броя) и по 15 хил. да сме на домакинство, пак няма да помогне.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 8:51 pm 

Бе не е баш така. Пред 15к срещу гората бихме, заради тези 15к. Май и дерби спечелихме, заради публиката :smt017
За другото сте прави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 8:55 pm 

acrimonious написа:
За жалост и аз смятам, че и селата ни разкриха, че сме слаби и че тва, че сме Левски не значи нищо. Ще е много трудно тази година...

Иначе подкрепям Йоканович във войната му на 100%, хубаво пари няма, ма що го лъжат човека?!

Ми то така си се работи в Левски от край време. Така беше даже по времето на Мъри и влизането в лигата. Когато се подсилихме с.... Георги Сърмов ?!?
После това доведе до -16, а тази година ще доведе до -35

И според тебе кое е по-вероятно да се случи, да се промени начина на работа в клуба заради новия треньор, или да се скрои шапка на новия треньор и всичко да си продължи постарому?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 8:56 pm 
Аватар

hidden767 написа:
acrimonious написа:

Ми то така си се работи в Левски от край време. Така беше даже по времето на Мъри и влизането в лигата. Когато се подсилихме с.... Георги Сърмов ?!?

И според тебе кое е по-вероятно да се случи, да се промени начина на работа в клуба заради новия треньор, или да се скрои шапка на новия треньор и всичко да си продължи постарому?

Ами второто, но си мисля, че ако феновете застанем зад него, може този път да е различно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 8:58 pm 

acrimonious написа:
hidden767 написа:
acrimonious написа:

Ами второто, но си мисля, че ако феновете застанем зад него, може този път да е различно...

И как ще теглим разграничителната линия че сме зад него, а не сме зад ръководството?
Защото нали се сещаш че те могат да си тълкуват всяко наше действие както им е удобно
Не знам, вие си ходите на стадиона, но според мен тази подкрепа към треньора трябва да се изрази чрез декларация от НФК и транспарант на следващия домакински мач
Иначе до месец губим Йока.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1057, 1058, 1059, 1060, 1061, 1062, 1063 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]