forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 10:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1056, 1057, 1058, 1059, 1060, 1061, 1062 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:50 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Наско ако е още в Левски ще върне Мъри и така! Много е зле положението в момента, хич ама хич не е смешно!

Мъри ще се върне само ако го изгонят от Ботев Плд, а като гледам засега нямат такова намерение. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:59 pm 
Аватар

Позволих си да затрия едно мнение с линк към Блиц и един-два отговора с цитат към него. Който иска да ги чете ти хероинови наркомани, да си пази тази перверзия за себе си :smt006

Аз от известно време си мисля, че вървим по отъпкания път на Ференцварош - само една публика и хуй всичко останало...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:03 pm 
Аватар

thegboy написа:
We_Are_Levski! написа:
Наско ако е още в Левски ще върне Мъри и така! Много е зле положението в момента, хич ама хич не е смешно!

Мъри ще се върне само ако го изгонят от Ботев Плд, а като гледам засега нямат такова намерение. :smt006

Не разчитай много на това, Мъри не е тройчо, може да е всякакъв ама едно не е, не е сребролюбец! И ако Наско му ги наговори едни такива за приказки и тем подобни, ше цъфне веднага на полу сезона! А като му гледам поведението на Наско все повече си мисля, че май не мелят брашно със сърбина и Наско му е купил вече предварително самолетен билет за Белград! Нещо май не го харесва много, много и май сърбина изобщо не е бил негов избор за треньор а на един друг по-мазен човек!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:09 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
thegboy написа:
We_Are_Levski! написа:

Не разчитай много на това, Мъри не е тройчо, може да е всякакъв ама едно не е, не е сребролюбец! И ако Наско му ги наговори едни такива за приказки и тем подобни, ше цъфне веднага на полу сезона! А като му гледам поведението на Наско все повече си мисля, че май не мелят брашно със сърбина и Наско му е купил вече предварително самолетен билет за Белград! Нещо май не го харесва много, много и май сърбина изобщо не е бил негов избор за треньор а на един друг по-мазен човек!

Или Насо не е очаквал, че Йоканович ще си мълчи при празните му обещания и, че ще иска да работи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:12 pm 
Аватар

G0nzi написа:

...рамос е съгласен да си тръгне по взаимно съгласие, а на другите трима договорите могат да се прекратят с 3-месечно предизвестие (може и на момента, но да им изплатят 3 заплати)

Нещо не вдявам,
да им дадем три заплати и да не играят, :ohmygod2
нещо малоумно ми се струва- не могат ли ако ще и да не са титуляри,
да подържат форма и като дойде зимния прозорец- лашкай по 100- 200 хил. ойро и
шапка на тояга.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:20 pm 
Аватар

Стискай зъби, Йока...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:31 pm 
Аватар

WestBoy написа:
G0nzi написа:

...рамос е съгласен да си тръгне по взаимно съгласие, а на другите трима договорите могат да се прекратят с 3-месечно предизвестие (може и на момента, но да им изплатят 3 заплати)

Нещо не вдявам,
да им дадем три заплати и да не играят, :ohmygod2
нещо малоумно ми се струва- не могат ли ако ще и да не са титуляри,
да подържат форма и като дойде зимния прозорец- лашкай по 100- 200 хил. ойро и
шапка на тояга.

На кой да ги лашнеш тия? Има и нещо друго, който е играл колективен спорт знае и се нарича атмосфера в колектива. При нас е видно, че няма атмосфера, за колектив да не говорим. Не казвам, че точно тези са винозните за всичко, но все пак е напълно възможно да не се отнасят отговорно към тренировките или да бойкотират някакви идеи на треньора. Плюс това си е един добър повод да покажеш на другите какво ги чака ако продължават по старо му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:34 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Стискай зъби, Йока...

И аз се моля да стиска, ама докога? :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:37 pm 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
acrimonious написа:
Стискай зъби, Йока...

И аз се моля да стиска, ама докога? :smt085

Докато не го съсипе парадонтита! :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:38 pm 
Аватар

Дори не мога да повярвам, че наистина това е положението на клуба да се стигне до решение да вземат това дърво. Това показва колко несъстоятелно се управлява този отбор. Почти 100% съм убеден, че отлично съзнават, че той няма никаква работа да свърши, но все пак го взимат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:40 pm 
Аватар

vazcho написа:
Почти 100% съм убеден, че отлично съзнават, че той няма никаква работа да свърши, но все пак го взимат.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:45 pm 
Аватар

vazcho написа:
Дори не мога да повярвам, че наистина това е положението на клуба да се стигне до решение да вземат това дърво. Това показва колко несъстоятелно се управлява този отбор. Почти 100% съм убеден, че отлично съзнават, че той няма никаква работа да свърши, но все пак го взимат.

Не просто явно той е бил единственият централен защитник който се е навил да дойде на герена за тези пари дето му предлагат? Най-вероятно просто другите не са си направили и труда дори да помислят евентуално за идване в Левски. Но тополата шото е бездарник от класа и за 2000 евро ше играе на Герена, особено сега когато не си е намерил отбор цяло лято и е без подготовка! За 2000 евро заплата получаваш това Тополата, на друго няма как да се надяваш просто!!!

Последна промяна We_Are_Levski! на Пет Авг 16, 2013 4:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:45 pm 
Аватар

:? С 'новият' ни централен защитник ми дойде малко повече гаврата...Отказвам се за неопределено време. Ако нещо се организира като протест срещу рАководството убиващо Левски София, ще се включа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:49 pm 

Нещата, които се случват в момента в ЛЕВСКИ зависят толкова от Батков, колкото и от мен! Никога не съм вярвал, че той е собственника на този клуб! Радвам се за отстраняването на четеримата чужденци с огромни за Българските стандарти заплати и почти никакъв принос към ЛЕВСКИ! Не може с тези играчи да ни бият Търнава, Сараево и меганекадърниците от Павлодар, а в България всички да ни бият, като тъпан на сватба и да се плащат такива огромни заплати, каквито не се плащат дори и в средноЕвропейски отбори, на чужденци, които са на нивото Българските играчи, че и по-слаби! :smt012 Сега се чудите, защо ще пробваме джобен халф, чийто най-голям клуб в кариерата е слабия Казахстански отбор карабах, където дори е бил резерва! :ohmygod Ами събудете се най-после! :slap Кой добър футболист от чужбина ще дойде в БЪЛГАРИЯ, кой? Особенно сега, когато всички нормални клубове са завършили селекциите си! Искате някой нов и неизвестен футболист, защото така е по-интерестно, нали?! Ами ето ви едно джудже от 8-мия отбор в Египет ( първенство от десет отбора )! Не разбирате ли, че откакто вземаме неизвестни чужденци, започнахме да го копаем това дъно, което май за нас вече не съществува! На нас ни трябват най-добрите Български футболисти и най-добрите чужденци от БГ-първенството и ще сме о,кей! Споменавате, че цаците вземали свободни агенти, които били добри футболисти, лизокурец, цецка и т. н. правили същото! И после, какво стана с тези добри футболисти? Кой от тях стана голям играч? Точно никой! В този труден момент за трансфери, при спешна нужда от централен защитник, да привлечеш Милиев, а да отхвърлиш собственния си юноша Кавдански си е супер простотия! Явно е, че или менажера на момчето не е удобен на един наш ръководител или този ръководител си е поискал нещо в повече заради комара, който играе непрекъснато! Дано да се натъпче най-после с пари от външни трансфери и да ни напусне завинаги!

Последна промяна Levskar67 на Пет Авг 16, 2013 4:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:52 pm 
Аватар

Аз съм напълно съгласен, че връщането на Милиев е доста сериозна простотия само по себе си. Обаче според мен той ни беше най-стабилният защитник през пролетта и при положение, че разкараха Ели, трябваше да го задържат още тогава. Не сега да цъфва ей така неподготвен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:55 pm 
Аватар

Kryten написа:
Аз съм напълно съгласен, че връщането на Милиев е доста сериозна простотия само по себе си. Обаче според мен той ни беше най-стабилният защитник през пролетта и при положение, че разкараха Ели, трябваше да го задържат още тогава. Не сега да цъфва ей така неподготвен.

:smt023
И аз мисля, че не е чак толкова зле, на фона на другите дървета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:56 pm 
Аватар

не е толкова зле, като за отбор борещ се за пето-седмо място

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 4:59 pm 
Аватар

Прасетата, които са пред разпад, докараха оная маймуна менди, който за нашето първенство си е екстра, а ние 2 месеца гледаме 100 футболиста и не можем да изберем поне един :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:02 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:

Че вие си мислите, че се борим за по-предно място ли? Аз не виждам с тоя отбор как можем да влезнем в Топ 5 дори. И с Милиев, и без него. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:04 pm 
Аватар

niki87 написа:
Прасетата, които са пред разпад, докараха оная маймуна менди, който за нашето първенство си е екстра...

Лудогорец го направиха див и щастив тоя мангал. Вместо да плащаме комисионни и пари за такава печка, може да си върнем Данчо, него и за без пари ще го разминават :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:05 pm 
Аватар

ако ще се превръщаме в Славия, не е лошо некой да го обяви директно. да си знаем, че ни чака само гавра и мизирея, поне докато Батков не почине от смърт :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:07 pm 

Левски загива.
Подиграват се с нас, подиграват се с Йоканович, зимата той се маха. Идва новият Митов. Губим още една година в липса на професионализъм.
Следващите 5 години титлата е абсурд.
(Стадиона също).
Единственото, което може да даде надежда, че ще се завърнем към времената, когато бяхме фактор в БГ и от време на време ставахме шампиони, е смяна на собствеността.
Веднага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:09 pm 

Този мендЗиС, как така го разбра за 4 мача, в които чурка има еди гол, а допусна 5, че е голям футболист не ми е ясно? Сигурно, защото има стойка на футболист, огромен негър е, грозен е, и неизвестен в БЪЛГАРИЯ! Значи е много добър! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:12 pm 
Аватар

Trent написа:
niki87 написа:
Прасетата, които са пред разпад, докараха оная маймуна менди, който за нашето първенство си е екстра...

Лудогорец го направиха див и щастив тоя мангал. Вместо да плащаме комисионни и пари за такава печка, може да си върнем Данчо, него и за без пари ще го разминават :smt007

Е как няма да го направят див, като прасетата няма халфова линия и всеки си прави квото иска :lol: В такава ситуация всеки един защитник в света ще изглежда смешен. Горе-долу същото важи и за нас :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:17 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:

Ама ти още ли се надяваш за шампионска титла? Според мен от тук нататък целта е първата седмица, нищо повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:19 pm 
Аватар

G0nzi написа:
Кока-Кольо написа:

Ама ти още ли се надяваш за шампионска титла? Според мен от тук нататък целта е първата седмица, нищо повече.

Реалната цел е класиране за ЕКТ и евентуално купата. Всичко друго на тоя етап граничи с лудостта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:23 pm 
Аватар

niki87 написа:
G0nzi написа:
Кока-Кольо написа:

Реалната цел е класиране за ЕКТ и евентуално купата. Всичко друго на тоя етап граничи с лудостта.

Не, мерси стига вече с тия евротурнири. Докато сме подобна трупа предпочитам да си спестя срама от последните години. А за купата мислиш ли че имаме шанс в 2 мача срещу металик, рязанград или латекса? Крайно време е да се изрине всичко и да се започва от начало, даже и нов собственик, Ганьо е фалирАл.

Модераторски произвол: да не се гаврим с името на Ботев :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:30 pm 
Аватар

Цитат:
Египетският халф Мостафа Афрото със сигирност ще играе в Левски, твърдят медиите в родината му. В събота нисичкият футболист ще започне тренировки със 'сините", а в неделя е твърде вероятно да вземе участие в дерби мача с Литекс. "Това се налага заради липсата на играч в отбора на тази позиция", съобщава египетско издание.

Посочва се още, че Афрото е бил избран след отсявка на 42-ма футболисти на неговата позиция.

Припомяме, че африканецът пристигна в София днес, а утре вече ще тренира с отбора.

Т'ва ако е вярно, смятай :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:31 pm 
Аватар

Щом съм напълно съгласен с Хидън-а, положението е... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 5:32 pm 
Аватар

Най-големият подарък за 100 годишнината е баткОFF да продаде клуба... Деба и малоумника, писна ми ... Ама и "ние" сме си виновни, че го търпим :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1056, 1057, 1058, 1059, 1060, 1061, 1062 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]