forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 10:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1055, 1056, 1057, 1058, 1059, 1060, 1061 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 2:50 pm 
Аватар

dobrevche написа:
Ясно, че е кръчмарска. Взел съм обезщетение по 3 заплати. Някъде по темите имаше текстове от КТ за срочните договори. Приемам, че ще се изплатят по 3 заплати. Предполагам, че не съм много далече от истината.

Не, не си далече, Рамос ще си тръгне без 3 заплати, така че бащицата отърва поне още 30 к в ойро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 2:53 pm 
Аватар

Не могат да се намерят играчи защото тези който иска сърбето не играят с "точните" менаджери за да подпишат. :smt006 Защо иначе върнахме тополата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 2:55 pm 

Много добър ход на Мокета да привлече г-н Тополата! Дано да привлече и Серж Йофу, та и оная гнус жена му да е доволна!

Поздрави на всички мокетолюбителопочитатели. Вече имаме и паркет от Топола!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:00 pm 
Браво, Мокетчо!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:04 pm 
Аватар

BLUE HONOUR написа:
Не могат да се намерят играчи защото тези който иска сърбето не играят с "точните" менаджери за да подпишат. :smt006 Защо иначе върнахме тополата?
пари нема - това е отговора на ВСИЧКИ актуални проблеми
и за тополата, и за всичко останало

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:05 pm 
Аватар

Тополата :shock: Насо се гаври с нас...зверски се гаври.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:08 pm 
Аватар

Пари явно няма, предполагам се е разбрало че ще се разминем и с Газпром, поради една или друга причина...(да им се върне тъпкано на всички подписали декларацията на чело с джуджето урудливо). Предполагам дилемата е без сектор- цял живот срам или с няколко калпави попълнения- 1-2 сезона срам. Аз предпочитам второто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:08 pm 
Аватар

Мисля, че изтрещяхме вече, едно приятелче предлага да се слеем с Любимец, поне имали играчи и са в челото :oops:
станахме за як ташак, чудно ми е защо ганьо не излезе да каже нещо? Къде се крие тоя торбалан?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:09 pm 
Аватар

Е нали искахте защитник. Ето ви го :bigok

Определено ни изненадаха с тоя трансфер.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Blue&Honour написа:
Кур за линковете от Блиц :slap

Абе защо не си си сложил приложението игнорепеевски :slap

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

радикално беше, мда :blass ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:11 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Е нали искахте защитник. Ето ви го :bigok

Определено ни изненадаха с тоя трансфер.

По-добре да бяха докарали Кавдански. Не че е нещо особено, но при всички положения е по-добре от милийката.
comandosa1 написа:
Пари явно няма, предполагам се е разбрало че ще се разминем и с Газпром, поради една или друга причина...(да им се върне тъпкано на всички подписали декларацията на чело с джуджето урудливо). Предполагам дилемата е без сектор- цял живот срам или с няколко калпави попълнения- 1-2 сезона срам. Аз предпочитам второто.

И на мен така ми се виждат нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:13 pm 
Аватар

G0nzi написа:
dobrevche написа:
Не, не си далече, Рамос ще си тръгне без 3 заплати, така че бащицата отърва поне още 30 к в ойро.

Искате да кажете, че едва ли не тия четиримата ще си тръгнат почти без пара, въпреки, че имат договори за години?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:15 pm 
Аватар

От толкова гавра с нас, вече дори изобщо не ми дреме какво става... Добре, че е някой сърбин да дойде и да ни каже, че в клуба не се работи правилно :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:15 pm 

http://agrupa.news7.bg/novini/9802612

Дам, голямо зло ще се окаже Насето.

Цитат:
Наско Сираков ще изгони Славиша Йоканович

В Левски вече се води нещо като малка и тиха война. Тя е между директор и треньор. Поне така излиза, макар че слугинажа около "Герена" отново се опитва да притъпи всичко случващо се там. На днешната пресконференция Славиша Йоканович призова чрез медиите ръководството на тима да започне да работи, защото нещата вървят в грешната посока. Това обаче за пореден път остана "незабелязано" от определен кръг, които заявиха, че треньорът вече не иска 5 нови играчи, а цели 9. Както и че в клуба се връща Йордан Милиев, който не е хич долюбван от феновете на тима.

Самият треньорът призна, че никога до сега не е изпадал в подобна ситуация. Казва го човек, който е играл футбол на световно ниво, а това няма как да не се вземе под внимание. Каза го само след месец работа в Левски. Без увъртане, без клишета!

Бяха освободени четирима от най-скъпоплатените играчи в Левски. Решението бе взето лично от Наско Сираков, като треньорът застана зад шефа, но Наско като че ли не иска да застане зад Йоканович. Може би не по този начин.

На всички е ясно, че сметка за евентуални бъдещи неуспехи ще се търсят от треньора. Това и наставникът го призна, като дори намекна, че е готов да си тръгне, а както вървят нещата нищо чудно това да стане преди края на календарната година. Няма как да е другояче, когато Йоканович иска Марко Путинчанин, а Наско Сираков му води Йордан Милиев. Феновете на Левски сигурно изтръпват, тъй като при ново желание на треньора за взимането на бранител, може да върнат на "Герена" и Иво Иванов. Това замазване обаче няма да продължи дълго, въпреки че много хора започнаха още от сега да си затварят очите, а това не вещае безоблачни дни над "синия" клуб. Левски страда от това, че е обграден само от псевдо левскари, които са просто слугинаж и нищо повече, но това е друга тема.

В момента треньорът на "сините" разполага с 15 играчи, а групата ще се запълва само от юноши. Левски го докара до там, че да разполага с толкова футболисти, колкото има и едва кретащият лит(*кс-етрополе.

На пресконференцията Йоканович повтаряше на няколко пъти, че иска да започне да се работи и че трябва да се рискува с привличането на нови играчи. Без риск, няма победа. Другото са само сметки и комисионни. Наско, така ли е? Освен това Йоканович заяви, че няма човек в клуба, който се опитва да промени нещо, а това е страшно. Много страшно.

Ето и най-важните неща, които каза Славиша днес пред медиите, а те така и не бяха подчертани почти никъде:

- Гледах много нови играчи за последните 4 седмици, но дойде само Йордан Милиев. Преди ми трябваха 5 играчи, сега са ми нужни 9.

- Бях поканен тук да постигна успехи, но е крайно време е да започнем да изпълняваме нещата, които говорихме.

- Имаше играчи, които исках да вземем и бях гледал, имаше такива, които препоръчах на клуба, но нито едните са тук, нито другите.

- Пътят, по който вървим в момента е погрешен. Бюджетът е малък, но трябва да се рискува, може да сгрешим, но не разполагаме с никакво време.

- Аз съм най-ощетен от цялата ситуация. Не съм тук да взема 2-3 заплати и да се прибера в къщи. Когато дойдох първата цел бе да стана треньор, след това да се доведат нови играчи, такива още няма. Освободихме четирима и вече ни трябват двойно повече нови.

- Имам някаква репутация и сегашната ситуация хич не ми е от полза – нито на мен, нито на Левски. Не трябва да се пускаме по течението. Моята професия изисква рискове, трябва да се рискува, за да се направи нещо.

- Нивото на изгонените не отговаря на изискванията. Ние сме чужденци в Левски и трябва да правим разликата. Такава обаче те не правеха на терена и затова си тръгват. И аз съм чужденец, тук съм за да гоня успехи с Левски. Когато дойдох знае с какво се наемам, това е голям клуб, просто искам да успея.

- Първият, който ще си плати за ситуацията в момента, съм аз. Марко Путинчанин бе по мое настояване тук. Аз го исках, но ми казаха, че той не става за Левски. Аз не бях съгласен, но се съобразих с това. Не притискам клуба да вземе този или онзи играч, но в момента никой не прави нищо за отбора, а това влияе лоша на всички нас.

- Удоволствие е за мен да работя за Левски. Само казвам, че трябва да започнем да работим. Моментът е такъв, че нищо не се случва. Или ще започнем да работим или течението ще ни отнесе. Първият по това течение ще съм аз.

- По йерархия аз съм треньор. Работата ми е само на терена. Когато дойдох ми дадоха дискове с играчи. Харесах няколко, но такива не дойдоха. Предложиха ни други играчи, но и тях ги няма. Аз не съм човекът, който купува играчите, аз само си давам мнението за тях.

- Или ще поемем някакви рискове и ще съберем играчи, или ще извадим пари и ще купим по-добри. Това е.

- Хич не ми допада да работя с 15 играчи. Дори и да искам, няма кого да оставя извън групата.

- Това е реалността и ще работя с играчите, с които разполагам.

Само от тези изречения става ясно, че между Наско и Славиша има някакво напрежение. Ако двамата не се сработят, Левски ще трябва скоро да си търси нов треньор, а той вече има такъв и то добър. Ставал шампион винаги, където е бил начело на отбор. Правил го е по безапелационен начин. Последният е такъв – в Тайланд с Муангтон Юнайтед, където Йоканович няма загубен мач. Правил го е и с Партизан, но винаги има изключения и нищо чудно Левски да бъде такова за него. Това ще се случи в 100 годишнината на клуба, а петното ще е за всички. Наско, този път няма измъкване...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:19 pm 
Аватар

е , не , чашата вече преля. Аз тоя долен боклук Милиев няма да го търпя пак. Колкото и да се опитват любовта ни към Левски няма да е вземат. По-скоро те ще си тръгнат. Долни дебили , гаврят се с нас.

Цитат:
Aз доведох тук Марко Путинчанин, но беше решено, че той не става за Левски. Аз не съм съгласен. Мисля, че той има качествата да играе за Левски

Сираков , путко долна, нали като идваше Йоканович каза , че той ще определя трансферите и играчите , които му трябват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:19 pm 
Аватар

borgy написа:

Единственото по-радикално рлешение щеше да е да върнат и Главан, ама то още е три и половина , има време :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:22 pm 
Аватар

Ей тука е жестоката истина....

Цитат:
Не притискам клуба да вземе този или онзи играч, но в момента никой не прави нищо за отбора, а това влияе лоша на всички нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:23 pm 
Аватар

Милиев, бе братлета, МИЛИЕВ :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:24 pm 

thegboy написа:
borgy написа:

Единственото по-радикално рлешение щеше да е да върнат и Главан, ама то още е три и половина , има време :loser2

Няма как, за него трябва да се дават пари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:25 pm 
Аватар

Нямам думи, днес има толкова народ, който с удоволствие му бих теглил куршума, че ми се плаче... :ohmygod2

Връщането на Милиев го оставете, то е само симптом на безумната болест, която сме хванали.
Един човек има за свят в тоя отбор и него скоро няма да го има...
Раев трябва да си тръгне от Левски с примка на врата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:28 pm 
Аватар

А, междувременно, в лайноходец http://gong.bg/view_article.php?article_id=366601

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:29 pm 
Аватар

Ако за ремонта на стадиона се знаеше и планираше отдавна, то това показва слабост, че (явно) НЕ Е отчетено, че там ще отидат доста пари и съответно пари за футболисти няма да има !... Простичко, елементарно и безумно е как може да не се съобрази това... Но така излиза от фактите към момента...
А изявлението на Йока показва май, че са му обещавали моШно какво ли не... :ohmygod

Последна промяна borgy на Пет Авг 16, 2013 3:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:30 pm 
Аватар

Давам 100лв., за да надникна в главата на Насо, поне за две три минутки! Ясно е, че "пари нема", но вероятно не само това е причината...!? :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:30 pm 
Аватар

Страхотна, направо невероятна селекция осъществяваме до тук... :ohmygod
Благодарим ти, Насе.. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:31 pm 
Аватар

Почнахме да строим стадион на сляпо, няма какво да се лъжем...

Не искам да се заяждам с никого, но до скоро доста хора натъртваха как имало пари. За строежа сигурно има, а за другото?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:33 pm 
Аватар

Приключихме за тоя сезон. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:33 pm 
Аватар

thegboy написа:
G0nzi написа:
dobrevche написа:

Искате да кажете, че едва ли не тия четиримата ще си тръгнат почти без пара, въпреки, че имат договори за години?

Да, ако се вярва на вестниците, че рамос е съгласен да си тръгне по взаимно съгласие, а на другите трима договорите могат да се прекратят с 3-месечно предизвестие (може и на момента, но да им изплатят 3 заплати)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:36 pm 
Аватар

За мене не е толкова плашещо, че взехме Милиев, а това което е казал Йоканович! :boisw :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 3:47 pm 
Аватар

Левски до там го е докарал в момента, че няма едни 5000 или 6000 евро за заплата на Путинчанин, вие за селекция говорите!!! Левски го очаква един много труден сезон, дори предполагам и за догодина! Където пари няма да има за нищо, най-вероятно скоро, скоро Йоканович ще се махне и ще сложат сухият за негов заместник до зимата! После ще се продаде Гари заради належащи пари, ще се изгонят и Гаджев, Пинто и Бру на които няма да може да им се плаща заплата, дори може и Генков също да излети зимата! Наско ако е още в Левски ще върне Мъри и така! Много е зле положението в момента, хич ама хич не е смешно!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1055, 1056, 1057, 1058, 1059, 1060, 1061 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]