forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 2:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1052, 1053, 1054, 1055, 1056, 1057, 1058 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:07 pm 
Аватар

dobrevche написа:
Росен написа:
Нека го пробват пък треньорът ще си прецени. Гарата и новата Гара не бяха с по-впечатляващи визитки.

:smt023
Някой хора май чакат Меси да дойде :smt017
Даже било подигравка :ohmygod Подигравка е, че Старокин е футболист. Също, че Силва беше централен нападател на Левски. Как го прецениха някои, че тоя не става и е подигравка и какви са им критериите?

Като имаш претенции, изисквания и цели - не привличаш джуджета по 165 см. с "грандиозни" визитки. Тотална глупост. Просто да кажат - нямаме пари, и да започнат да налагат юношите. Ние така може да пробваме още 10 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:08 pm 
Не, подигравка е да си гледал 5 месеца 100 футболиста и никой да не става и изведнъж да докараш на проби някво циганче кинта и двайсет с ерата визитка, който досега е дарявал кръв в Кайро за роднини и пострадали...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:14 pm 
Аватар

dobrevche написа:
Skrewdriver написа:
Само дето Гарата е кадър на ебати школата във Франция, а не се беше бил до вчера с калашник по улиците. :bigok

Но Пажин беше. Май със снайпер обаче :)

Драгич :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:17 pm 
Аватар

Йордан Милиев пред завръщане в Левски :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:18 pm 
G0nzi написа:
dobrevche написа:
Skrewdriver написа:
Само дето Гарата е кадър на ебати школата във Франция, а не се беше бил до вчера с калашник по улиците. :bigok

Но Пажин беше. Май със снайпер обаче :)

Драгич :smt002

Може! Знам, че имахме некой Обиец в отбора :bigok Те такива трябва да търсим!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:23 pm 
Аватар

dobrevche написа:

Имаше преди време едно хубаво интервю с онази, която ни беше психотерапевт, потърси го, жената е споделила доста интересни моменти от беседите си с Драгич, даже търсила и професионална помощ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:26 pm 
G0nzi написа:
dobrevche написа:

Имаше преди време едно хубаво интервю с онази, която ни беше психотерапевт, потърси го, жената е споделила доста интересни моменти от беседите си с Драгич, даже търсила и професионална помощ :strkstrk

Те сигурно след тези беседи я освободиха :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Да не останете с грешно впечатление и на мен тоя дребничкия не ми прилича на футболист, ма нали само ще го тестват. В тоя смисъл, нека видим какво ще се случи.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:27 pm 
Аватар

Тоя египтянин джудже..Дали няма да го направим дефанзивен халф или централен защитник на бърза ръка.. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:27 pm 
Сини Шампиони1914 написа:
Йордан Милиев пред завръщане в Левски :bigok

:smt031 Братче, не ни скапвай петъка, моля те!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:28 pm 
Аватар

Новата двойка ЦЗ Милиев+Везалов :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:30 pm 
Аватар

Евгени Иванов (Гост) 4 отговор 16 август 2013 | 12:22 Този е много добър.живея в Кайро,тук го наричат Меси на Египет.Поздрави и успех на Левски.много добър избор.

Това е мнение от спортала, обаче като се сетя, че Славия събра нашите Меси и Роналдо :blass

Айде малко по-оптимистично де, той и Жо беше 1 и 30 ама....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:34 pm 
Аватар

:shock: :shock: :shock: е не това вече е прекалено

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:41 pm 
Аватар

За сфинкса проблеми нямам, но мисля, че Милийката ще ми дойде малко в повече :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:44 pm 
Аватар

Цитат:
Египтянинът Мостафа Афрото вече е в София и от утре стартира пробите си в Левски, научи Гонг. Африканецът дойде след дълга пътна одисея, но вече е на линия и се чака да започне тренировки под ръководството на Славиша Йоканович.

Мостафа Афрото е на 24 години и е роден в Кайро. Впечатление прави ниският ръст на футболиста – 165 см. Той може да играе като атакуващ халф, втори нападател и дясно крило. Афрото е юноша на Ал Ахли, където играе до 2011 година. Тогава е даден под наем на Ал Итихад. Сезон 2012/2013 започва в Карабах, където записва само четири мача.

За последно халфът е носил екипа на Миср Ел-Макаса. Афрото има 8 мача и три гола за младежкия национален отбор на Египет. Запознати твърдят, че силните му качества са скоростта и добрата техника.

На този етап не е ясно колко време ще продължат пробите на играча от Египет в Левски. Ако се стигне до договор Мостафа Афрото ще е вторият футболист от тази страна, който е носил екипа на „сините“. В началото на 90-те за Левски игра в кратък период Магби Толба.

Това, че е малък не е проблем - крило е, не му трябва да да е 2 метра и 100 кила. Проблемът е, че като му погледнеш визитката, аз не виждам много да върви нагоре. Ал Итихад и тям подобни не съм убеден, че се предполага да са доказателство за качество.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:45 pm 
Аватар

Миро и Данчо Милиев, копеуе :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:49 pm 
Аватар

Данчо Милиев :smt005 :smt005 :smt005 Харесва ми как три години не можем да намерим по-добър защитник от Милиев :bigok Върнете Данчо, ооо, върнете Данчоооооо
:lsfc3

Искаме си и Еньо Кръстовчев :bigok и Дани Младенов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 12:57 pm 
Аватар

Цитат:
Централният защитник Йордан Милиев може да се върне в Левски. Тази сутрин бранителят тренира със „сините“. Заниманието бе закрито за медии и фенове.

Ако се стигне до договор, това ще бъде поредното завръщане на футболист в Левски. Последните седмици Данчо бе на проби в Италия, в Авелино, а доскоро се твърдеше, че е близо до преминаване в Славия.

В крайна сметка обаче, липсата на бранители може да накара „сините“ да си върнат играча. Милиев беше на „Герена“ до преди няколко месеца, като последния му мач беше срещу Лудогорец.

Отново ще си имаме стълб в защитата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:00 pm 
Аватар

Вече взе да ми става безразлично. До гуша ми дойде от тая малоумщина в клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:01 pm 
Аватар

ДрегерО написа:
Цитат:
Централният защитник Йордан Милиев може да се върне в Левски. Тази сутрин бранителят тренира със „сините“. Заниманието бе закрито за медии и фенове.

Ако се стигне до договор, това ще бъде поредното завръщане на футболист в Левски. Последните седмици Данчо бе на проби в Италия, в Авелино, а доскоро се твърдеше, че е близо до преминаване в Славия.

В крайна сметка обаче, липсата на бранители може да накара „сините“ да си върнат играча. Милиев беше на „Герена“ до преди няколко месеца, като последния му мач беше срещу Лудогорец.

Отново ще си имаме ДЪРВЕН стълб в защитата :bigok

:strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:13 pm 
Аватар

Задавих се с парче хляб като прочетох "новината"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:17 pm 
Аватар

Цитат:
Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович коментира доста остро ситуацията в клуба.

След мача с Пирин казахме, че ни трябват петима нови. Сега освободихме четирима футболисти, вече ни трябват девет нови. За първи път изпадам в подобна ситуация. :smt005 Всяка седмица говорим, че ще вземем нови футболисти, но първият нов дойде днес и е Милиев :bigok . Милиев ще бъде в групата за мача с Литекс, ще е на пейката. Ситуацията не е добра за мен и за клуба. Нямаме време. С бюджета, който имаме, може да сгрешим. Няма как да вземем Кристиано Роналдо, или Меси, за да сме сигурни, че няма да сбъркаме. Не мога да коментирам финансовата ситуация в клуба. Моето място в йерархията не е такова. Моята работа е на терена. Не ми е до шеги, трудно се работи с 12 футболисти, но днес след завръщането на националите, станахме 15. Аз съм много доволен от тези 12, с които работих през седмицата. За футболистите, които бяха отстранени, не искам да мисля. Аз съм съгласен с това решение, тъй като смятам, че с тях Левски не може да стане по-силен. Няма да освобождаваме други футболисти, ако искаме да се занимаваме с футбол. Трябва да направим нещо, а не да вървим по течението. Първият, който ще си плати за ситуацията, ще съм аз. Това не значи, че съм притеснен, напротив, спокоен съм. За мен е привилегия да бъда треньор на Левски и съм щастлив от позицията си,“ коментира сръбският специалист.

Йоканович е единствения светъл лъч в тоя отбор и като подарък за рождения му ден, му поднесохме Тополата :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:19 pm 

Баси майката. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:20 pm 
Аватар

Дано се окаже и издръжлив. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:21 pm 

Върнаха Данчо в стария отбор,за да наложи синия терор :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:21 pm 
Аватар

Скоро ще му писне...ебати аматьорщината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:22 pm 
Аватар

Имам все по-засилващото се усещане, че другата седмица по това време ще си търсим нов треньор....

Насо откак се върна само плямпа и нищо не прави, аз не мога да си го обясня по друг начин, освен че продължава да чака да види докъде можем да затънем без неговата "радикална" намеса....не мога само да разбера що го прави.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:23 pm 

:ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:25 pm 
Аватар

Tреньорът ни единствения адекватен в тоя клуб. Лошото е, че скоро ще си тръгне, освен, ако не стане някакво чудо и не му се изпълнят желанията за играчи. С две думи- ужасен ужас :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:26 pm 
Аватар

Преди бяха Иво глаЪта и Данчо тополата-аудито ,и сега аудито и мистър автогол ще се в центъра на защитата.ЕВАЛА.Слава на този който ги е събрал :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 1:28 pm 
Аватар

Гдей е Кратун да обясни колко правилни са решенията на Наско Мокета - да върне Данчо Не Мога Да Си Изплащам Аудито :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1052, 1053, 1054, 1055, 1056, 1057, 1058 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]