forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1044, 1045, 1046, 1047, 1048, 1049, 1050 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 10:46 am 
Аватар

Като нямаш възможност да завършиш нещо, защо въобще го почваш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 10:46 am 
Аватар

Дам...и мен единствено ме е яд за Мюлдер. Имаше къде къде по хора за махане като Бру примерно...но изглежда заплатата си казва думата. Само се надявам жалтурите да не го вземат :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 10:47 am 
Аватар

Съжалявам най-много за Мюлдер.Рамос, Лопез и Силва определено няма да липсват на никой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 10:47 am 
Аватар

СелянинО написа:
Добре де, след като няма пари, да не очаквате, че ще дойдат някакви по-различни от тези ? :ohmygod Ерата малоумници в това ръководство.
ако не са по-добри, то поне да горят от желание и да се борят като за последно всеки мач... това на първо време ще е достатъчно ми се струва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 10:48 am 
Аватар

Сектор А ни прееба титлата :smt012 Заради кефа на некви дъртаци да седят на сенкя и да пикат в хубави тоалетни, за стогодишнината ще останем без титла :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 10:48 am 

Kryten написа:
comandosa1 написа:
Когато са при нас некадърниците зле, когато ги изгониш пак зле... няма угодия, но това е нормално национална черта ни е.

:smt023

:smt023

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 10:49 am 

borgy написа:
ако не са по-добри, то поне да горят от желание и да се борят като за последно всеки мач... това на първо време ще е достатъчно ми се струва

Ти къде живееш, бе, пич ? Да горят от желание :smt005 :smt005 100% тия маймуни от 4-та дивизия на Франция, които ще вземем , ще изгарят от желание :bigok ще горят :smt035 нека :smt035 ще :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

akela написа:
...ако си избираш кога ти се играе и това да е само преди подновяване на договора, а после цял сезон нищо да не играеш, по-добре да си "ибеш пичката материна", казано на Йокановски.

Правилното е да му каже:
Йебем ти пичку материну

Йебем ти мрътву сестру у дупе ладно

ФАни ме за курац па ме поразвЕди.

Последна промяна WestBoy на Сря Авг 14, 2013 10:51 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Нека оправим стадион, база и ДЮШ, та след това да ревем за тези бездарници! Истината е, че сме много зле във всеки един от тези компоненти, които се явяват базови за да имаш претенции че си голям клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 10:50 am 
Аватар

за да постигнеш нещо, на първо място трябва желание

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 10:58 am 
Аватар

ВОнка! Нема а ми липсвате ич!

Подобре пари за скетор А отколкото за тия недоразумения и Дончо Донев да го подведът под съдебна отговорност! От една годиан все питам, кой, кога и къде е видял Силва да вкарва, че ние си го зашихме такъв с него?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 10:59 am 
Аватар

Намаляваме бройката на черните в отбора. :hitl3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 10:59 am 
Аватар

СелянинО написа:
borgy написа:

Ти къде живееш, бе, пич ? Да горят от желание :smt005 :smt005 100% тия маймуни от 4-та дивизия на Франция, които ще вземем , ще изгарят от желание :bigok ще горят :smt035 нека :smt035 ще :smt035

Гари Родригес ??? :smt017
Това решение го виждам не като натиряне на носове на някога, а като отпушване на бюджет за нови футболисти. И съм сигурен, че ще се окажа прав. Вече, дали новите ще са по-качествени няма как да се гадае. Ако имаш хххх лева бюджет за заплати, запълнен, и си пълен с ненужни нормално да махнеш най-скъпоплатените такива.
Тате каза, че новите ще са свободни, а качествените искат парЕ, а не играят за чест и слава.

П.П. В клуба като пари нищо не е по-различно от преди. Последните 5-6 години сме си все така. След бразилчетата и мароканците кога сме давали сериозни суми за трансфери? Разликата сега е, че ни е нужда подмяна на една дузина футболисти, което практически няма как да се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:00 am 
Аватар

Е кво желание има да се оправи. Сухия начело на ДЮШ :shock: , Хаздай - отговаря за талантите :shock: , какво ще се промени по-точно. Базата е направена, не е гнездото на акулите или гнездото на папагалите, но я има и е доста прилична за българските стандарти. Проблема е с хората вътре, докато гниди управляват Левски, нищо хубаво не ни чака, най-много някой-друг моментен проблясък, като влизането в групите при Яската и Гонзо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:08 am 
Аватар

DirtyDog написа:
СелянинО написа:
borgy написа:

Гари Родригес ??? :smt017
Това решение го виждам не като натиряне на носове на някога, а като отпушване на бюджет за нови футболисти. И съм сигурен, че ще се окажа прав. Вече, дали новите ще са по-качествени няма как да се гадае. Ако имаш хххх лева бюджет за заплати, запълнен, и си пълен с ненужни нормално да махнеш най-скъпоплатените такива.
Тате каза, че новите ще са свободни, а качествените искат парЕ, а не играят за чест и слава.

П.П. В клуба като пари нищо не е по-различно от преди. Последните 5-6 години сме си все така. След бразилчетата и мароканците кога сме давали сериозни суми за трансфери? Разликата сега е, че ни е нужда подмяна на една дузина футболисти, което практически няма как да се случи.

Дори всеки следващ взет да е обвурзан с договор както беше преди - по-ниски заплати големи бонуси при титла и/или купа ще е достатъчно! Чакам Пламен Димов и Дончо Донев да са следващите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:11 am 
Аватар

Значи махаме ги тия четиримата, които са на високи заплати при нас, плащаме комисионните за свободните агенти от 3 дивизия на Франция и Холандия, които половин година не са си намерили отбор и никой не ги е искал, и които със сигурност ще искат по-малко парЕ и определено са по-добри от четворката...и газим наред!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:12 am 
Аватар

Грешиш, от пета и шеста дивизия са и не са играли една година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:18 am 
Аватар

Ебати и ташака...и това на някои тука им харесва. Само да питам - кой ще дойде след такива изцепки ако да речем станем шампиони и търсим 1-2 класни попълнения със заплати по 15-20к йоро :roll:
И ние се смеем на чорбите, дето взимат и не плащат, ама и при нас стана така :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:24 am 
Аватар

Аз съм доволен. Ако може и Старокин....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:29 am 
Аватар

peccatum7 написа:
Значи махаме ги тия четиримата, които са на високи заплати при нас, плащаме комисионните за свободните агенти от 3 дивизия на Франция и Холандия, които половин година не са си намерили отбор и никой не ги е искал, и които със сигурност ще искат по-малко парЕ и определено са по-добри от четворката...и газим наред!

Аха, ами предпочитам някой като Гари, който съм на мнение, че няма повече качества от Рамос, но за пък има желание за игра. И нали искахте промени??? Какви бе, какви щом нищо не ви отърва???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:32 am 
Аватар

Много правилно решение само малко ме е яд за Мюлдер защото каквото и да си говорим той е един от класните защитници в родната А група.Но той сам си е виновен зимата вдигна оборотите за да може да получи нов договор и след това и той като другите мина на автопилот за това аре :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:38 am 
Аватар

Единствения, който си личи, че не се напъва е Силва. За другите не мисля, че проблема е в тях. Истината е, че няма пари но не е това начина :smt006 . Просто толкова ни е професионално ръководството и затова се стигна дотук. Понеже няма визия нито за школата, нито за отбора и имаме преебана подготовка и неиграещи футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:39 am 
Аватар

DirtyDog написа:
... Аха, ами предпочитам някой като Гари, който съм на мнение, че няма повече качества от Рамос,
но за пък има желание за игра...
+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:41 am 
Аватар

Кавдански разтрогна договора си с Локомотив Пловдив

Ето го новият ни централен защитник. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:44 am 
Аватар

Абе, не, че нещо, ама ... не се ли предполага да се оръсим си ебало майката колко пара сега за неустойки и тям подобни!? :shock: :shock: :shock: Тея хора си имат договори и си ги изпълняват, едва ли имат клауза "прекратяване на договора при нулево реми с Берое" :lol: Пак някаква балканска работа се вихри тука и ще има "куче влачи, диря няма".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:47 am 
Аватар

hidden767 написа:
Рамос, Лопес, Мюлдер и Силва е задължително да бъдат махнати, дори и никой да не дойде на тяхно място.
Не се издържа вече. Тоя плешивец всеки път като се престраша да гледам 15 минути на мач на Левски ме кара да мечтая за убийство. На Мюлдер насраната физиономия и кривото центриране са писнали на всички. Лопес даже сам се чуди какво прави в отбор като Левски. Неговото ниво е Пирин ГД. Силва беше ясен от самото начало и още тогава ви казах да не очаквате нищо от него. Той просто не е голмайстор. Може да вкара труден гол, а после да изпусне 5 чисти положения. Лошото е че качествата му не позволяват преквалифициране в нищо друго. На Левски такива играчи не му трябват.

Kryten написа:
Абе щом ХидънО е доволен, смятам, че сме на прав път.
Иначе за Мулдер не знам какво хленчите, все едно не сте гледали мачовете от началото на сезонЯ.

100% вечер Сираков звъни на Хидъна да го пита кво да прави :smt003 Ако е така аз ще съм доволен.

Иначе за Дъстли не знам кво хленчите- беше повече от очевидно, че на него не му се играе и държеше да го покаже. Не мисля, че това има общо със заплатата му. А че нямаме пари- то е ясно.

Killmister написа:
В нормалните отбори, като има проблем с играта се взимат играчи - един, двама, тука направо се гони цяло каре :bigok

Само че при нас единственият шанс да се вдигне този насран отбор, загубил всичко възможно последните 4 години е с мноооого свежа кръв. Така че- каре даже е малко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:49 am 
Аватар

acrimonious написа:
100% вечер Сираков звъни на Хидъна да го пита кво да прави :smt003 Ако е така аз ще съм доволен.

Е крайно време беше да почне да му звъни. Общо взето за последните Х години успеваемостта е Левски - 5%, Хидъна - 95% :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:52 am 
Аватар

Хидъна е най-големия оптимист във форума - когато всички песимистично казват - "не може по-зле", той казва "Може, може" и ръководството ни успява да потвърди прогнозите му :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 11:58 am 
Аватар

DirtyDog написа:

Аха, ами предпочитам някой като Гари, който съм на мнение, че няма повече качества от Рамос, но за пък има желание за игра. И нали искахте промени??? Какви бе, какви щом нищо не ви отърва???

И аз предпочитам някой като Гари, но такива като него само случайно могат да дойдат при нас. Каквито и мерки да вземе ръководството, без пари и без школа няма какво да се направи. Грубо казано един клуб като нашия би могъл да е печеливш и да се развива, ако е силен ПОНЕ в една от точките отдолу:

1. Да има огромна фенска маса, супер развит маркетинг и т.н. и да печели сериозно от името си.
2. Да има добра школа, от която да излизат качествени играчи за първия отбор, които от време на време продава за добри пари.
3. Има развито скаутско звено, с помощта на което купува евтино добри играчи или таланти, които от време на време продава за добри пари.
4. Да има собственик, който при първоначални сериозни инвестиции в клуба, се надява да развие горните точки и в даден момент да е на печалба.
5. Да има собственик, който при първоначални сериозни инвестиции в клуба за скъпи играчи, се надява да е на печалба от наградни фондове и участия в ШЛ.

И най-важното, разбира се, е ПРОФЕСИОНАЛНО управление на всички нива.

Ние какво имаме:

1. Голяма фенска маса, но никакви приходи нито от продажби, нито от ТВ права, нито от посещения на мачове..
2. Липсва читава школа.
3. Липсва читаво скаутско звено.
4. Липсва такъв собственик.
5. Липсва такъв собственик.

Липсва професионализъм.

Аз наистина не виждам изход. Проблемите явно са се трупали години наред и сега е супер трудно нещата да тръгнат в правилната посока. Дано все пак това стане в близките години.

Последна промяна peccatum7 на Сря Авг 14, 2013 12:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 12:03 pm 
Аватар

само мога да кажа едно голямо благодаря на Дъстли. Той не заслужава да си тръгне по този начин. Другите са си некадърници.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1044, 1045, 1046, 1047, 1048, 1049, 1050 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]