acrimonious написа:
hidden767 написа:
Рамос, Лопес, Мюлдер и Силва е задължително да бъдат махнати, дори и никой да не дойде на тяхно място.
Не се издържа вече. Тоя плешивец всеки път като се престраша да гледам 15 минути на мач на Левски ме кара да мечтая за убийство. На Мюлдер насраната физиономия и кривото центриране са писнали на всички. Лопес даже сам се чуди какво прави в отбор като Левски. Неговото ниво е Пирин ГД. Силва беше ясен от самото начало и още тогава ви казах да не очаквате нищо от него. Той просто не е голмайстор. Може да вкара труден гол, а после да изпусне 5 чисти положения. Лошото е че качествата му не позволяват преквалифициране в нищо друго. На Левски такива играчи не му трябват.
Горе- долу съм съгласен, но бройката играчи, които имаме и могат да играят в някакъв мач е притеснителна, а без тези, които си изброил остават:
1. Вратари- Пацо и Мишо- да речем, че тук ни е малък проблемът.
2. Централни защитници- Везалов, Пелето, Старокин, Д. Димов- 4-ма, като всъщност само един е ЦЗ, а и той се справя много зле. Димов не става особено, а Старокин е нисък. Пл. Димов въобще не го броя за футболист.
3. Ляв бек- Пинто без алтернатива. Старокин е трагедия там.
4. Десен бек- Мюлдер. Ако го махнем, остава да играе там Пелето, но в центъра на защитата ще са с един по- малко. На Попадийн явно още не може да се разчита.
3. Деф. халфове- Бру, Велев- тук да речем сме прилични.
4. Оф. халфове- Гаджев, Вутов- няма класа.
5. Ляво крило- Родригес, Ил. Йорданов- да речем ок.
6. Дясно крило- нито един???
7. Централен нападател- Генков.
Т.е. общо ни остава да играем с 14 футболиста...
Само където и двамата дет си ги писал дефанзивни халфове не са такива. В отбора имаме един дефанзивен халф и това е Даниел Димов, но поради липса на централни защитници се налага той да играе там и съответно да е неубедителен и да яде псувни. Всичко тръгва от проблема с централните защитници - при наличието на такива ще ни се освободи един играч за халфовата линия на проблемната ни позиция дефанзивен халф.
Между другото Мюлдер преди да дойде в Левски е играл и като централен защитник и мисля би се справял не лошо там докато не вземем истински такъв. А като десен е един от най-добрите в България и не знам защо го набедихте за некадърник само защото взимал голяма заплата - във всеки мач прави решителни шпагати и избивания на топката без които противникът излиза сам срещу вратаря на контра.. освен това трудно го преодоляват когато си е на мястото. За мен си е класа и от четиримата набедени за гонене аз съм съгласен да се изгонят само Рамон Лопес и Рамос. Силва все си мисля, че не получи достатъчно шанс да влезне в ритъм и да се сработи с отбора и че има качества - може да няма дрибъл, но има игра с глава и много хубав и силен шут, просто не се приспособи добре към Левски и то нямаше и как да е иначе като цяла есен и голяма част от пролетта миналия сезон седя резерва на маймуната, но пък направи много добри мачове в Ловеч и срещу свинете примерно.
Според мен трябва да махнем Лопес и Рамос и да вземем един или двама централни защитника плюс едно дясно крило. Това е което му трябва на Левски:
--------------Пламенчо----------------
-Мюлдер---Нов------Нов---Пинто-
-----------Димов/Гаджев--------------
---Гаджев/Велев---Бру/Вутов------
--Нов----------------------------Гари--
-----------------Генков------------------
Силва резерва или да влиза когато заиграваме с двама нападатели.