forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 6:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1040, 1041, 1042, 1043, 1044, 1045, 1046 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 10:51 am 
Аватар

В цялата тая суматоха, разбира се, всички подминават поредното чутовно изсиране на Насо върху всички нас.... Пак изпълзя да обяснява как отбора бил зле физически, липсвала класа и т.н. Насо, нали ти беше директор, нали гледа подготовката - що не го каза още тогава, и най-вече - що не направи нещо, айде за физическата и тактическата подготовка, да речем, ок, ама за класата? Що не намери "класа" преди 45 дни, вместо да стоиш и да мълчиш (и кура на Йофу и Пажин да държиш), докато подписвахме с Лопез, Бру, Мру и т.н., дето сега искаш да ги махаш......

Това е големия проблем, не що не сме вкарали на Берое....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 10:52 am 
Аватар

И Бру и Лопес дойдоха преди насо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 10:53 am 
Аватар

Все тая, въпросът е принципен....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 11:03 am 
Аватар

Wildkid написа:
В цялата тая суматоха, разбира се, всички подминават поредното чутовно изсиране на Насо върху всички нас.... Пак изпълзя да обяснява как отбора бил зле физически, липсвала класа и т.н. Насо, нали ти беше директор, нали гледа подготовката - що не го каза още тогава, и най-вече - що не направи нещо, айде за физическата и тактическата подготовка, да речем, ок, ама за класата? Що не намери "класа" преди 45 дни, вместо да стоиш и да мълчиш (и кура на Йофу и Пажин да държиш), докато подписвахме с Лопез, Бру, Мру и т.н., дето сега искаш да ги махаш......

Това е големия проблем, не що не сме вкарали на Берое....

Принципно въпросите са ти резонни, но май Бру и Лопез не са точно негово дело, ами на перчема и неговия топ скаут Дончо с критерии за В група..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 11:05 am 
Аватар

Bullseye написа:
G0nzi написа:
Росен написа:
И Терзиев трябваше да е при нас. И Козмин Моци го искахме преди години. Ама ние явно нямаме толкова средства, колкото лудогорец. За това те в защита имат четирима перфектни играчи, ние имаме Везалов. :wink:

Много го храним Везалката ама ако се замислиш първо, че ни е идинствения, второ на цялото това напрежение срещу него, поне се опитва да играе. Никой нищо не казва за прехваления димов идиота, дузпаджията в ЛЕ! :D

Димов прехвален :bigok Той даже не е централен защитник, друг е въпроса защото го налагат като такъв. :smt006

Ами защото големите специалисти мъкнат от кол и въже разни бездарници. Аз за тов аказвам, че ние реално си имаме само Везалката, даже Милиев да беше останал по-добре отколкото димов централен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 11:16 am 
Аватар

Аз откога казвах, че трябва да оставим Милиев, но във форона всички ми оплюха :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 11:20 am 
Аватар

Ко? НЕ! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 11:28 am 
Аватар

Е да, Милиев нямаше да направи дузпа, а щеше да го остави онзи. Мерси. И проблема не е в защитата (поне не е най-голям там), а в играта преди нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 11:33 am 
Аватар

Не трябваше да оставяме Милиев, а да намерим заместник на Милиев....

В тоя ред на мисли, много ме кефи как 95% от хората тука искат тоя и оня моментално вън (да изброим неизчерпателно - Рамос, Лопес, Бру, Велев, Везалов, Старокин, Мулдер, Пинто, Гаджев). Много ми е интересно кой, аджеба, ще играе при това положение? Изобщо ли не схващате, че със селекцията нещата приключиха отдавна - сега най-много да домъкнем някого на пожар (с 80% шанс да е същия некадърник). Няма как да разкараме 10 човека в момента, колкото и да са слаби (а за половината от тия горе не съм убеден колко са слаби, много по-вероятно е да пречи факта, че за първи път от 3 години с тях се работи смислено, след напълно пропиляна поредна подготовка, трагично физическо състояние и първи сблъсък с организиран футбол от години....). Крайно време е да се промени и това в тоя загубен клуб - не просто да разкараме някого, а да СМЕНЯМЕ някого (т.е. като го махаме, да има заместник, или да му вземем такъв, да е готов вариант, а не някаква възможност с 18 условности). Също и да се взима някой, който ни е необходим (най-малкото като пост, ебаси), а не просто да взимаме играч заради взимането на играчи....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 12:05 pm 
Аватар

...или заради комисионни :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 12:41 pm 
Аватар

G0nzi написа:
DirtyDog написа:
Левски си е притегатален център за децата от цяла България, във въпросчето се пита защо тези момчета с качества излизат неграмотни и неподготвени? :smt115

Щях да ти вярвам, ако не познавах живи примери :( на мои познати децата тренираха в Левски, на Герена не на Раковски, едното отиде в латекса - страхотни условия, показаха ми снимки, а на другия в рязанград - там пък все едно не е в България - ново, чисто спретнато. Като ми казаха каква е разликата в тренировките и подготовката направо се смях колко изостанал е Левски. Заниманията им с топка се водят от треньор за всяка линия на играта, не един за целия тим, заниманията по линии се провеждат от един треньор с до 4 момчета! 3 пъти седмично имат "лекции" събират ги в някаква зала, гледат записи от мачове, учат ги на тактически схеми, позициониране, отигравания... какво да ви кажа, гледал съм не повече от 10-15 тренировки на юноши на Герена, и винаги са ми изглеждали супер рехави. А забравих да кажа, изготвят им специални режими на хранене, плюс индивидулани схеми за фитнес, атлетическите им упражнения били просто... не знам, мисля, че аматьорщината и простотията ни е заляла от всякъде! И най-важното в рязанград плащат някакви смешни пари за общежите само, а тука си плащаха за тренировките.... жалка работа. После искам да има юноши, няма как, всичко по-кадърно заминава...

Това мнение, вместо да кисне на края на страница номер: пореден в тая тема, да вземе да се забие нейде на видно място, та да могат да го прочетат повечко хора. :smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 12:46 pm 
Аватар

:shock: :shock: :shock: :ohmygod2
А ние се чудим защо не вадим юноши... :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 1:00 pm 
Аватар

Абе аз имам чувството, че прасетата дето ритат на сгурия имат по-читави юноши от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 1:02 pm 
Аватар

b0b000 написа:
:shock: :shock: :shock: :ohmygod2
А ние се чудим защо не вадим юноши... :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Жалко, че няма кой от първа ръка да драсне и два реда за връзкарството. Тогава съвсем ще се изясни "мистерията" "оти не играт юнУшите" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 1:17 pm 
Аватар

Толкова ли няма някой журналист да им спренте една скрита камера и да им лъснат задниците... Даже не е задължително и да е журналист като се замисля... Деба и лайнарите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 1:36 pm 
Аватар

b0b000 написа:
Толкова ли няма някой журналист да им спренте една скрита камера и да им лъснат задниците... Даже не е задължително и да е журналист като се замисля... Деба и лайнарите.

И връзкарството е проблем, но аматьорщината е по-големия проблем. След оня холандеца Ян Деркс мисля, че беше (при него излязоха и Домо, Хичо, Хмарян и т.н.) в школата е пълен разпад. Като се започне с оня тежък пияница Хаздай та чак до Яската... мъка... ИЗгониха го отиде в латекса направи схемите за подготовка и методологията виж какво става. Нашите чукунфури все топлата вода откриват. Направо ми се плаче когато се опитвам да гледам без синити очила - школа - пълна дупка (един Вутов и той горкия 20 кг напикан, без никаква атлетическа подготовка), първия ни отбор - достатъчно се изговори и за там, но пък за сметка на това имаме - Йовов - директор по?!?!? Тонев - директор по?!?!?!? Дончо - директор скаути?!?!? Сега даже не знам кой ни е директор на школата. Иванков - надзорник??!?!?!? Тоя отбор само администрация :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 1:41 pm 

Сухия е директор на школата и даже четох някакво много обнадеждаващо интервю от него тия дни. Не толкова обнадеждаващо колкото звучи разказа за Лудогорец и Литекс, за нещастие, но пак е нещо. Май го има в темата за ДЮШ.

И все пак, едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто... знаете си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:11 pm 
Аватар

mandja написа:
Сухия е директор на школата и даже четох някакво много обнадеждаващо интервю от него тия дни. Не толкова обнадеждаващо колкото звучи разказа за Лудогорец и Литекс, за нещастие, но пак е нещо. Май го има в темата за ДЮШ.

И все пак, едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто... знаете си.

Да вярно, че е той. На думи вече се наслушахме, всяка директорска промяна започваше първо с "рорганизацията" на ДЮШ и после...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:14 pm 
Потресен съм от маниакалната кретения в този отбор. Всеки път едно и също. Подписваме с някакви чужденци, даваме им стабилни заплати и после най-безцеременно се оплакваме, че взимат много пари и винаги "гоним тия с големите заплати". Еми АЗ ЛИ СЪМ ГИ ПОДПИСВАЛ ТИЯ ДОГОВОРИ БЕ, МАЙКА ВИ ДА ЕБА??? :evil:
И как тоя Лопез е тотално, пълно, крайно, уникално, световно разочарование като няма записани и 100 минути общо май :ohmygod Писна ми от тия кухи лейки. До следващия път когато ще докараме някого с 30 000 лева заплата, ще му дадем мач и половина шанс и после ще е най-голямото разочарование в света.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:15 pm 
Аватар

Ние произвеждаме най-добрите юноши...пияници :loser2
Щели сме да гоним чужденците. Ебахти и простотиите. Борат и сие направо са :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:16 pm 
Аватар

Chris12 написа:
Сираков каза че селекцията ще е от свободни агенти от Испания-2 им лига :bigok :bigok
Като знам желанията на Наско и Тренера по вероятно е този желания футболист:
http://www.transfermarkt.com/en/stefan- ... 29237.html :loser2
П.С.Може би този ще ни свърши работа-Също свободен агент
http://www.transfermarkt.com/en/carlos- ... _7572.html
и
http://www.transfermarkt.com/en/milan-j ... 14933.html :loser2

тоя Бабович ще пори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:30 pm 

http://temasport.com/news/view/%D0%9D%D ... news:23890

Колко тъжна и същевременно до болка точна статия...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:41 pm 
Аватар

Македония написа:
Потресен съм от маниакалната кретения в този отбор. Всеки път едно и също. Подписваме с някакви чужденци, даваме им стабилни заплати и после най-безцеременно се оплакваме, че взимат много пари и винаги "гоним тия с големите заплати". Еми АЗ ЛИ СЪМ ГИ ПОДПИСВАЛ ТИЯ ДОГОВОРИ БЕ, МАЙКА ВИ ДА ЕБА??? :evil:
И как тоя Лопез е тотално, пълно, крайно, уникално, световно разочарование като няма записани и 100 минути общо май :ohmygod Писна ми от тия кухи лейки. До следващия път когато ще докараме някого с 30 000 лева заплата, ще му дадем мач и половина шанс и после ще е най-голямото разочарование в света.

Борат започва адски да прилича на титаните... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:43 pm 
Аватар

b0b000 написа:

Направо да се пренасочва камерата, дето снима строежО, там и без това се бавят ЗВЕРСКИ :strkstrk :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:43 pm 

Никога не е бил по различен.Даже ги води с много в областта на съсипията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:48 pm 
Аватар

Мда, никва визия, дори с дни напред не можем да планираме :? Тъп комунист :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:55 pm 
Аватар

едни и същи грешки се повтарят вече 5 или 6-та година :!: ... ЕДНИ И СЪЩИ
как не им писна, не знам...

как не му писна на Батков да го лъжат и грабят всеки път ?
как не му писна всеки път да открива колко големи хрантутници трябвало да издържа ?
как не им писна на всички в ръководството да изглеждат като наивни глупаци, които всяка година взимат "радикални" решения за подобряване и на другата година същото (че и по-лошо) ?...

:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:57 pm 

http://brato.bg/9454-%D0%B8%D0%B3%D1%80 ... %BA%D0%B8/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 3:02 pm 
Аватар

мда, такива достойни мъже със сини сърца от известно време нямаме... :(
това е един от основните ни проблеми за последните 5-6 години

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 3:18 pm 
Аватар

alexbod написа:
http://brato.bg/9454-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8/

Много добра! Отдавна твърдя, че ние нямам е един играч който да може да "изреже" както си трябва противник ей така за авторитет дет` се вика.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1040, 1041, 1042, 1043, 1044, 1045, 1046 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]