forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 6:30 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1039, 1040, 1041, 1042, 1043, 1044, 1045 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 7:52 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Дон Балтон писа днес, че нашите са подновили преговорите за Терзиев и че той може да премине при нас. В момента играят Локо Сф. и Черноморец и забелязах с любопитство, че Терзиев не е нито сред титулярите, нито сред резервите на Черноморец.

Интересно.

Мда, прави си снимки със зелен екип. :bigok

П.П. Като говориме за собсвеността на Левски... в надзорния съвет има един човек, който по принцип е близък с Пеевски... :smt017

Последна промяна DirtyDog на Пон Авг 12, 2013 7:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 7:53 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Дон Балтон писа днес, че нашите са подновили преговорите за Терзиев и че той може да премине при нас. В момента играят Локо Сф. и Черноморец и забелязах с любопитство, че Терзиев не е нито сред титулярите, нито сред резервите на Черноморец.

Интересно.

Подписа по обед с Лудогорец тоя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 8:56 pm 
Аватар

Терзиев спокойно можехме да го вземем,но просто не искахме.Като трансферни суми за Силва и Прохазка сме дали минимум 500 хил. евро,а като се сметнат дадените им заплати за периода и комисионните за менъджърчетата-няма смисъл да говорим.За Пинто Кичарата беше казал,че сме дали 250 хил. лева,ама може и да греша тука,не си спомням толкова добре.За Бру колко дадохме,май бяха 250 хил.евро?Мисля без пари дойдоха Рамос,Ели,Марсиньо,Лопес,за наема на Михелич дадохме некви.Повечето от тия хубавци + Мюлдер най-вероятно прибират поне по 8-10 хил. евро на месец.Преди тва имаше Диамутен,Калво,Слори,Грийн,Матондо,Рисп,Арш(за него и платихме много).Повечето от тях не ставаха/стават,други имаха качества,но бяха махнати заради огромните си заплати,които натежаваха страшно много,когато не печелиш нищо и не играеш в Европа.От въпросите играчи сме продали само Арш(не знам за колко и дали въобще взехме нещо),май сега Търнава ни дадоха некви стотинки за наема на Прохазка,но дори от продажбата на един Исмаил Иса сме прибрали повече.Възвращаемост евентуално може да чакаме само от Гарито,за който пак цакахме и още цакаме не малко пари.Общо взето за всички изброени сме дали не знам и аз колко милиона евро.За същия период в А група като свободни агенти ила за смешни суми подписаха Сърмов,Домофона,Цветков(разкаран),Веско Минев,Бобан Грънчаров(тук не знам за кви пари става въпрос),Асен Караславов,Йордан Минев,Дяков,Генчев,Златински,Деко,Ваюши,Берберович,дудука Маркиньос и още...много.За без пари бяха намирани Анисета,Жужута,Шаешута,Джазули и т.н.

Пари нема при нас,щото с години ги харчихме за глупости,треньор май чак сега си взехме,юноши не наложихме,спечелихме 0 титли,нула купи,нула суперкупи,влезнахме веднъж в групите на ЛЕ и написахме глава със срамни резултати в историята си.Но поне си имаме Тати,че можеше да е по-зле,знае ли човек,затова само любов за Тати и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 9:23 pm 
Аватар

Ми да беха влезли и наще в групите на ЛЕ, можеше и ние да го вземем тоя... И аз да съм Бащицата, и аз нищо няма да искам да купувам вече... Толкова пари на вятъра тия последни 5 години, можеше сами да си построим стадиона :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 9:23 pm 

Kryten написа:
SZ_FEN написа:

Интересно.

:bigok :bigok Обикновено си много в час с новините, но не и този път

Днес нямах проблеми да се задълбочавам затова започнах с цитат. Ами да му е честито преминаването в Лудогорец, а на нас дупе да ни е яко.

Опцията с Кавдански започва все по-добре да ми изглежда :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 9:45 pm 
Аватар

Не е късно да предложим трампа Везалов за Терзиев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 10:00 pm 
Аватар

Терзиев дори не се сещам как изглежда. Не знам какво се прехласвате по него? Имал 10 мача в нац. отбор-младежи. Е, и?
Че Жоао Силва има 15 мача за нац. отбор-младежи на Портокалия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 10:01 pm 
Аватар

Такива правят пътни инциденти с Аудито А8 купено от тати и не им се разминава нали не ги тачиме по принцип :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 11:25 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
А именно това е човекът, който превърна Левски от печелещо в губещо предприятие

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=t5cZcb8jn5g&t=136

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 11:31 pm 
Аватар

Върджил Месиджан в Лудогорец... този някой от вас го пусна тук, и се влюбих в клипчето му, хаха. :D Общо взето от спряганите имена, исках него и Терзиев, днес и двамата вместо да подпишат с нас, отидоха в Лудогорец... :roll: Убеден съм, че ще им бъдат от най-добрите играчи и двамата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 11:49 pm 
Аватар

Alek написа:
Върджил Месиджан в Лудогорец... този някой от вас го пусна тук, и се влюбих в клипчето му, хаха. :D Общо взето от спряганите имена, исках него и Терзиев, днес и двамата вместо да подпишат с нас, отидоха в Лудогорец... :roll: Убеден съм, че ще им бъдат от най-добрите играчи и двамата.

SZ FAN го пусна тук миналата седмица. Явно е започнал да бачка за Луноходец :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 11:51 pm 
Аватар

А, това го имаше още от юни, но нищо чудно пак той да го е пускал и преди. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 11:52 pm 

Кока-Кольо написа:
Alek написа:

SZ FAN го пусна тук миналата седмица. Явно е започнал да бачка за Луноходец :bigok

Не. Очевидно скаутите на Лудогорец четат нашия форум :). A на Върджил Месиджан тепърва ще му духаме таратора.

Като нЕма пари, аз ако съм на нашите, бих си прибрал обратно Илия Мунин (играе навсякъде в защита) и Янко Ангелов (плеймейкър) от Любимец. Не вярвам да струват чак толкова много кинти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 11:53 pm 

acrimonious написа:
Smirnoff написа:

Ами виж началото на темата, плава циганко :mrgreen: 2 млн. лева по официални данни... А отгоре на това имаше и една по-крупна сума, трансферирана в кипърска офшорка, за която Батков сам призна (не помня само точната цифра).

@SZ,
На тоя от Любимец защо му е да подписва с отбори от долната половина на таблицата... може да има амбиции човекът.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 11:55 pm 
Аватар

Когато каруцата се обърне, пътища много :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 11:57 pm 

Smirnoff написа:
acrimonious написа:
Smirnoff написа:

Ами виж началото на темата, плава циганко :mrgreen: 2 млн. лева по официални данни... А отгоре на това имаше и една по-крупна сума, трансферирана в кипърска офшорка, за която Батков сам призна (не помня само точната цифра).

@SZ,
На тоя от Любимец защо му е да подписва с отбори от долната половина на таблицата... може да има амбиции човекът.

Абе прав си, ама отбори като Любимец днеска ги има утре ги няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 12:47 am 
Аватар

Терзиев си е добър, много при това за БГ стандартите. В сравнение с нашите централни защитници е нещо средно между Рамос и Пике. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 12:59 am 
Аватар

Сираков каза че селекцията ще е от свободни агенти от Испания-2 им лига :bigok :bigok
Като знам желанията на Наско и Тренера по вероятно е този желания футболист:
http://www.transfermarkt.com/en/stefan- ... 29237.html :loser2
П.С.Може би този ще ни свърши работа-Също свободен агент
http://www.transfermarkt.com/en/carlos- ... _7572.html
и
http://www.transfermarkt.com/en/milan-j ... 14933.html :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:12 am 
Аватар

Еми Лудогорец явно имат повече акъл от нас.Сега с Терзиев поне за България ще станат бетон отзад.Барт,Моци,Монтуа,Терзиев........а ние с Везалов и Димов/Пелето които по начало са дефанзивни халфове.После как да искаме да сме шампиони? Нема как.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:14 am 
Аватар

Не само акъл, но и пари имат :blass

Последна промяна Gonewild на Вто Авг 13, 2013 2:24 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:21 am 
Аватар

Добре де, пари нема, футболисти също, а и играта липсва. :smt006 В общи линии няма нищо, единственото положително е, че се строи А сектор. Та в реда на тези мисли защо не се откажем от задължителните победи и купи, които само нагнетяват обстановката. Аз не казвам да обявим годината за нулева, а просто шампионската титла да не е задължителна и ако не се постигне да не следват драми, трагедии, уволнения и т.н. Защото в момента целите на треньора, зададени от ръководството, са шампионска титла и евентуално купа(според мен), а пък той няма нужните футболисти, за да го постигне това и се получава един омагьосан кръг, от който следва непрестанна смяна на треньорите... Да се даде време на Йоканович, ако се появят пари от някъде да се направят трансфери, да се направи опит да се наложи някой друг юноша и въобще да се даде нужното време да изгради един добър отбор...

П.П. Само да кажа, че ДВА мача нямаме допуснат гол :strkstrk :strkstrk :strkstrk Та не обиждайте вазелинов и коПелето. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 2:50 am 
Аватар

Besnq_Levskar написа:
Еми Лудогорец явно имат повече акъл от нас.Сега с Терзиев поне за България ще станат бетон отзад.Барт,Моци,Монтуа,Терзиев........а ние с Везалов и Димов/Пелето които по начало са дефанзивни халфове.После как да искаме да сме шампиони? Нема как.

Дали пък думата не е акъл, а... пари? :smt115 Пък и Сторикин беше доста по-сериозна "звезда" от Терзиев, когато дойде при нас, пък не съм го видял да е жеУезен.

А и пак питам- с какво по-точно Левски е по-привлекателен от Лудогорец в момента ??? Нещо не мога да се сетя. :smt017 То не мога да се сетя с какво точно Левски е привлекателен за качествен футболист, ама... А, да, с името "Левски". :lsclapp :smt042

П.П. Като от школата ни никой за нищо не става, значи в цялата схема там има нещо сбъркано. Като е така- до един треньори и ръководители на школата вън и твай. Не може 5 години да не могат да изкарат един играч, значи нещо много куца там някъде. Таланти има. Левски си е притегатален център за децата от цяла България, във въпросчето се пита защо тези момчета с качества излизат неграмотни и неподготвени? :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 3:24 am 
Аватар

Доказан факт че който е добър и дойде при нас бързо бързо става сакат и куц кон. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 3:51 am 
Аватар

Старокин винаги е бил доказан турбо чалгар още преди да дойде при нас :loser2 Имаше един полусезон, в който беше решил, че ще покаже качества, сега е ударил дъното, както и целия отбор :bigok Тая тема направо трябва да се затвори освен нерви и дракания рядко се вижда друго :bigok колкото и да коментираме ние защитници няма вземем ще вземем 20 халфа и 20 вратаря, но защитата ни е "бетон".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 9:08 am 
Аватар

Деба, тоя Мисиджан трябваше да е при нас... Заедно с Гари щяха да газят.. :? За Терзиев не ме е яд, ама за тоя...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 9:13 am 
Аватар

И Терзиев трябваше да е при нас. И Козмин Моци го искахме преди години. Ама ние явно нямаме толкова средства, колкото лудогорец. За това те в защита имат четирима перфектни играчи, ние имаме Везалов. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 9:23 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Левски си е притегатален център за децата от цяла България, във въпросчето се пита защо тези момчета с качества излизат неграмотни и неподготвени? :smt115

Щях да ти вярвам, ако не познавах живи примери :( на мои познати децата тренираха в Левски, на Герена не на Раковски, едното отиде в латекса - страхотни условия, показаха ми снимки, а на другия в рязанград - там пък все едно не е в България - ново, чисто спретнато. Като ми казаха каква е разликата в тренировките и подготовката направо се смях колко изостанал е Левски. Заниманията им с топка се водят от треньор за всяка линия на играта, не един за целия тим, заниманията по линии се провеждат от един треньор с до 4 момчета! 3 пъти седмично имат "лекции" събират ги в някаква зала, гледат записи от мачове, учат ги на тактически схеми, позициониране, отигравания... какво да ви кажа, гледал съм не повече от 10-15 тренировки на юноши на Герена, и винаги са ми изглеждали супер рехави. А забравих да кажа, изготвят им специални режими на хранене, плюс индивидулани схеми за фитнес, атлетическите им упражнения били просто... не знам, мисля, че аматьорщината и простотията ни е заляла от всякъде! И най-важното в рязанград плащат някакви смешни пари за общежите само, а тука си плащаха за тренировките.... жалка работа. После искам да има юноши, няма как, всичко по-кадърно заминава...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 9:26 am 
Аватар

Росен написа:
И Терзиев трябваше да е при нас. И Козмин Моци го искахме преди години. Ама ние явно нямаме толкова средства, колкото лудогорец. За това те в защита имат четирима перфектни играчи, ние имаме Везалов. :wink:

Много го храним Везалката ама ако се замислиш първо, че ни е идинствения, второ на цялото това напрежение срещу него, поне се опитва да играе. Никой нищо не казва за прехваления димов идиота, дузпаджията в ЛЕ! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 10:02 am 
Аватар

Обаче ние като правим селекция и искаме някой играч няколко седмици наблюдаваме, следим, тук във форума се изписват стотици страници, медиите анализират, трансферът се проточва с дни и седмици, чакаме да пристигне този вторник или другата седмица, и накрая в 99% от случаите не го взимаме... Лудогорец тея двамата просто ги взе. Решили са, че им трябват и ги взеха. Аз разбрах за тях в деня, в който подписаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 10:08 am 
Аватар

G0nzi написа:
Росен написа:

Много го храним Везалката ама ако се замислиш първо, че ни е идинствения, второ на цялото това напрежение срещу него, поне се опитва да играе. Никой нищо не казва за прехваления димов идиота, дузпаджията в ЛЕ! :D

Димов прехвален :bigok Той даже не е централен защитник, друг е въпроса защото го налагат като такъв. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1039, 1040, 1041, 1042, 1043, 1044, 1045 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]