Ireland написа:
0 tolerance написа:
Бате, ти си фен на още 5 отбора, земи се скрий, несериозно звучиш, разби'аш ли

Въобще даже не е несериозно! Докато не надскочим ръста си, докато не станем умствено и духовно надраснали комплексите си, все ще сме на този хал.
И аз съм се палил много, и аз съм мразил и мразя феновете и отборите на "враговете"... но какво от това? Това просто ни връща 10 000 години назад във времената на враждуващите племена, които се изтрепват.
В настоящия момент станах просто ценител на футбола като игра, като резултати, обрати, развитие. Пак съм фен на определени отбори, даже не са само 5-6, но това дава тръпката, фенската тръпка...
Много вътрешно приемам всеки мач на любимите ЛЕВСКИ, но това не ме кара да изпадам в крайности. Като всеки един от вас ме боли от всяка нелепа загуба, от гаврите, които ние без да сме виновни понасяме, заради слабата игра и неадекватното управление на отбора ни!
Но просто идва момент, в който човек трябва да надрасне някои предразсъдъци или както е прието да се казва - да стане "широко скроен"!
Стоя зад думите си, знам, че много от вас не приемат тезата ми, но това не ме прави по-малко Левскар от който и да било, нито пък вас ви прави повече от мен.
Каза им го! Впрочем, аз съм далеч от това да възхвалявам някакви селски отбори, даже тва казвах на Кърнъл преди малко във фб - жалко е, че отбор като Лудоселец, с 15 потни бабички и 20 мирижливи оченички публика отстранява и ще играе големи мачове вместо Партизан, отбор с история и публика. Ама това е едно, а съвсем друго е да чета някакви ехидни коментари тип 'ега им сложат петица', 'тея биха на късмет, ще ги разкрият по-натам' и тн. Някак тъпо, комплексарско и не-Левскарско ми се вижда, щото според мен се принизява до писаниците на Г.А. за петнайстия отбор на Марсилия и юношите на Удинезе. Ако ние бяхме отстранили Партизан или имахме равен с Щутгарт, точно сега, не ми се мисли какво щеше да се пише във форума. Така че, да не идеологизираш селските отбори не означава да си заравяме главите в пясъка и да отричаме очевидното. Играят добре, имат добри отбори.
А това, че те ни хранят и пускат декларации не е основание ние да ставаме като тях. Аз предложих още след Иртиш тоя раздел във форума на Левски "Евротурнири" да се заключи до първа победа, сега тея разговори щяха да се избегнати.