forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 7:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1026, 1027, 1028, 1029, 1030, 1031, 1032 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:05 am 
Аватар

Аз от край време се чудя ако се съберат Калво и Родригез какво ще се случи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 6:15 am 
Аватар

Що е свободен агент, бре? Нали беше супер играч, който сме изпуснали, юноша на Барселона, у-а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 8:13 am 
Аватар

Бях чел по едно време,че бил изпаднал в депресия и мислел да се отказва от футбола. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 8:54 am 
Аватар

Цитат:
"Преговаряме с 2-3 играчи, като резултат може да има до 24 часа или до седмица. Няма да взимаме Себайос, защото не мисля, че играч без мач за първия отбор е подходящ за Левски. Не ме питайте и за Бентли - той няма да идва в Левски. Ще привличаме свободни агенти, защото в момента не можем да си позволим да плащаме трансферни суми", заяви Сираков
:bigok :bigok :bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 8:59 am 

BluePrideBg написа:
Аз от край време се чудя ако се съберат Калво и Родригез какво ще се случи

Другите ще трябва да играят с друга топка, щото тия двамата няма да я пуснат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 9:03 am 
Аватар

FLAME написа:
Бях чел по едно време,че бил изпаднал в депресия и мислел да се отказва от футбола. :roll:

Кво се шокираш, и ти да минеш през Левски (2008-...) и ти ще намразиш футбола и ще се депресираш :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 9:12 am 
Аватар

FLAME написа:

Ефектът "Левски". :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 9:23 am 
Аватар

Сряда дойде, трансферът знаем къде не!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 9:30 am 
Аватар

Спокойно няма да вземем никого. Пари в Левски няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 9:34 am 
Аватар

Ще вземем някой, дето върви със солидна комисионна :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 9:50 am 
Аватар

Цитат:
Левски предлага Мюлдер на Ботев (Пд)

Това ако е истина :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 9:51 am 
Аватар

E какво като се случи? Голяма загуба ли ще е този?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 10:24 am 
Аватар

Като нищо. Ботев там имат само Йордан Христов като опция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 10:32 am 
Аватар

Насо Педерас0 ни спасява season 3 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 10:33 am 
Аватар

Молдер може да се продаде, но Везалката и Йо- Йо да се не пипат, че ни трябват за плейофите и купата. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 10:34 am 
Аватар

Росен написа:

Ъ, щото сме имали скоро по-добър десен бек и имаме и в момента цветуща защита и резерви. Та ние един ЦЗ не купуваме, обаче ще продаваме единствения ни класен бек, логиката е железна :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 10:45 am 
Аватар

В чорбал пише, че търсим нов отбор на Рамон Лопес :bigok

Иначе това ми се стори интересно за ДЮШ !

Цитат:
На "Герена" сериозно са се заели със задачата да възродят школата на клуба. Според "7 дни спорт" в близките дни ще бъде назначен координатор на ДЮШ. Това е специалистът Александър Дюлгеров, който от 2002 г. работи в школата на испанския гранд Реал (Мадрид). Интересното е, че Дюлгеров е израснал в школата на лит(*кс-етрополе и дори става шампион на България с юношите на 'армейците" през 1984 г. Освен с работата си в юношеските формации на Реал той е и скаут за клуба в Източна Европа. Когато е у нас, редовно следи изявите на "сините" таланти и често е забелязван в компанията на хора от ръководството на Левски. Спортният директор на клуба от "Герена" Наско Сираков лично е настоял за привличането на Александър Дюлгеров. Специалистът ще работи в тясно сътрудничество с шефа на ДЮШ Антони Здравков. Преговорите между двете страни вече са приключили, но договорът на Дюлгеров ще бъде подписан в близките дни. Причината е, че на "Герена" чакат завръщането на собственика Тодор Батков от Африка. Основната задача на Дюлгеров ще е да разработи методика, по която да работят всички треньори в школата. Още преди година той е представил дългосрочен план за развитие на "синята" школа. След изпуснатата титла и последвалите катаклизми обаче проектът е бил замразен.

А тати що е в Африка ? Да не е на Сафари :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 10:46 am 
Аватар

Adepta написа:
Росен написа:

Ъ, щото сме имали скоро по-добър десен бек и имаме и в момента цветуща защита и резерви. Та ние един ЦЗ не купуваме, обаче ще продаваме единствения ни класен бек, логиката е железна :smt017

При това ще го дадем на пряк конкурент за титлата. На папагалите единствено десния бек им е слаба зона, Гари Родригес го направи луд този Йордан Христов, и ние като самаряни - ето, заповядайте Мюлдер, а ние ще играем с Путкомафани от втора сръбска лига :ohmygod2 Аматьорщината постепенно завлядява Левски, имам чувството, че някой нарочно пуска такива информации, за да ни трови нервите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:02 am 
На Дъстли явно му е тежка заплатата. Аз го харесвам, но не е нормално десния ни бек да бъде един от най-платените. Не знам. Да си преценяват, но все си мисля, че ако качествен бек не можем да си произведем, значи да не чакаме нищо хубаво от школата. Смех!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:13 am 
Аватар

WestBoy написа:
Молдер може да се продаде, но Везалката и Йо- Йо да се не пипат, че ни трябват за плейофите и купата. :boisw

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:16 am 
Аватар

dobrevche написа:
На Дъстли явно му е тежка заплатата. Аз го харесвам, но не е нормално десния ни бек да бъде един от най-платените. Не знам. Да си преценяват, но все си мисля, че ако качествен бек не можем да си произведем, значи да не чакаме нищо хубаво от школата. Смех!

Ами холандец да дойде в тази пропаднала държава ще да е за пари. А за школата - така ли се става готов за първия отбор, че и титуляр :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:42 am 
Аватар

Няма спор, че за тази заплата Дъстли не отговаря на очакванията, но да го дадем на Ботев е чутовна глупост. Ако ще го махат - да е в чужбина някъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:51 am 
Аватар

Ако някой го искаше от чужбина до сега да са го шитнали :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 12:04 pm 
Аватар

Росен написа:

Ми предвид, че е единствения ни постоянен и качествен играч в последните 2 години... де да знам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 12:12 pm 
Аватар

Страшен играч е, нямам думи. Чат-пат направи някой читав шпагат, иначе през останалото време се налага гениалните ни централни защитници да му покриват вечно празната зона. Щото само хвърчи в атака, а после забравя да се връща. Отделно като му падне топката в краката се чуди какво да я прави. Или я праща в космоса, или я подава на съперника. Пред него Жиката е бок.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 1:05 pm 
Аватар

gong.bg

Ръководството на Левски окончателно се отказа от варианта да привлече Дейвид Бентли и Кристиан Себайос. Шефовете на клуба от стадион „Георги Аспарухов“ са преценили, че тези футболисти не са подходящи в момента.

Бентли, който е свободен агент, е с впечатляваща визитка и мачове за националния отбор на Англия.

Младият испанец Кристиан Себайос не е толкова популярен, но е считан за сериозен талант. Най-вероятно сините не искат да рискуват с неговото привличане, за да не стане издънка, като с Жоао Силва, който дойде от Евертън, но перманентно е резерва.

Евала, не ни трябват играчи от школи, все пак втора дивизия на Франция ни зове. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 1:09 pm 
Аватар

Абе стига с тоя Мулдер бе, за неговата заплата за десен бек трябва да прави по 10 асистенции с центрирания на сезон и да няма крило в А група , което да може да го надиграе 1 на 1. Обещай същата заплата на някое момче от школата ако постигне тези две неща през сезона и гледай как ще вършее

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 1:40 pm 
Аватар

Alek написа:

Евала, не ни трябват играчи от школи, все пак втора дивизия на Франция ни зове. ;)

Само да не е втора дивизия на Сърбия :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 1:44 pm 
Аватар

http://www.blitz.bg/sport/article/189335
Изпълнителният директор на "Левски" Наско Сираков коментира бъдещето на двама от футболистите. Днес тръгнаха слухове, че новото попълнение Рамон Лопес и десният бек Дъстли Мулдер скоро няма да бъдат в тима. За холандеца се говори, че е бил предложен на "Ботев" (Пловдив), а на бразилеца се търси клуб.

"Никакъв шанс няма Дъстли да отиде в "Ботев". Той е играч на "Левски" и засега остава такъв. Колкото до Рамон Лопес - аз не съм чул, че ще го продаваме, а и нямаме такова намерение", заяви Сираков пред БЛИЦ.

Директорът на "Левски" разкри и дали сръбският защитник Марко Путинчанин ще подпише договор със "сините". "Путинчанин няма да играе при нас", кратко и ясно каза Сираков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 2:18 pm 
Аватар

Росен написа:
Страшен играч е, нямам думи. Чат-пат направи някой читав шпагат, иначе през останалото време се налага гениалните ни централни защитници да му покриват вечно празната зона. Щото само хвърчи в атака, а после забравя да се връща. Отделно като му падне топката в краката се чуди какво да я прави. Или я праща в космоса, или я подава на съперника. Пред него Жиката е бок.

Хахаха, да бе, Жиката бил бог, дето като го бутне някой и едвам довършваше мача, ако го ритне следващия кръг е контузен задължително. Да твърдиш, че не е качествен е нещо абсолютно невярно, а че заплатата му е донякъде висока е друго :wink:
Boyo написа:
Обещай същата заплата на някое момче от школата ако постигне тези две неща през сезона и гледай как ще вършее

То ако само с пари ставаше :ohmygod2
Откога имаме качествени защитници от школата, ние един офанзивен играч не можем да наложим 3 сезона, ти за защитник пишеш?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1026, 1027, 1028, 1029, 1030, 1031, 1032 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]