forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 4:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 11:36 am 

Нещата в сектора няма как да се задвижат след като няма отговор примерно на по-горния въпрос, който питах за казанската афера, има и още много други въпроси и непрозрачност, няма конкретни отговори, което кара много фенове да изпитват апатия към сектора и отбора и случващото се, а фактите са 500 човека в Б и 2000 общо(я имало я не) на следващия домакински мач и 5-6 пъти пълен сектор за сезон, крайно малко. Да, играта е основен фактор за посещаемостта на стадиона, но не е само тя. Аз не съм човека, който трябва да се изказва и дава оценки на момчетата движещи нещата в сектора, според мен с маркетинга всичко е идеално, изобилие от фланелки, шалове..., ама това си е бизнес, няма как да се вдигне посещаемостта след като много въпроси остават без отговор, а и не им се търси такъв, пак казвам така се създава усещане за непрозрачност. Това е мое лично мнение и не ангажирам никой с него, може изобщо да не мисля правилно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 11:48 am 
Къде ги търсите тези отговори?По форумите??Когато повече от вас станат активно участващи в тоя Сектор, тогава ще получат отговори.
Син, теб веднъж не съм те видял в кафето на НКП или да взимаш дейно участие в сектора.В такъв случай, как имаш доблест да мяташ такива определения и да коментираш неща, от които си много далеч и ГРАМ не си запознат???

Знаеш как е... Ти си пълен идиот! Кви 2 бона, кви пет лева???

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 12:01 pm 
Аватар

Тва за Тодор Батков как е един от гадовете, но пък е по-малко гад в сравнение с другите босове, мафиотчета и бизнесмени, общо взето не се различава от вече няколкодесетилетното разсъждение на народа ни, когато дойдат избори: гласуването за по-малкото зло; негласуването, щото всички са маскари и няма за кого(само некви си 40 партии у списъка). А понякога даже се появяват и симпатии заради един единствен момент от дадено управление, вярно или невярно-Борисов гонел организираната престъпност и строял магистрали, Костов "измислил" Валутния борд и тн глупости, а магариите им остават на заден план, чак докато не зацепиш или не те светнат след няколко години какви щети са допринесли тея нещастници. Е, някои остават наивни докрай, други са на щат; за справка-има една такава прослойка всеки ден окоро пилоните на НДК .
Така че тва да го тачим Бащицата, защото "плащал данъци", е интересен начин да се самозалъгваме, според мен. Разбира се, мисля че на всеки е ясно, че да се изгони току-така си е по-скоро фантастика и несериозно, което обаче не значи, че феновете не могат да си показват мнението и чувствата. На тоя не искам да му е комфортно.
Може и да не разсъждавам правилно в случая, но съм убеден, че ако не друго, то очевидно сме доста късопаметни.
И все пак се радвам, че публиката ни и Сектор Б показа единност и характер в този момент на криза, което е изключително важно и много хора сякаш пренебрегват и омаловажават този факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 12:20 pm 
Ми аз си спомням, че група фенове преди време ходиха при не един и двама от тия честните, нормални бизнесмени с пари и всеки един от тях е казал "Ти луд ли си бе?". :smt006 При все, че някои от тях са и левскари.
Не казвате кой трябва да вземе Левски и кой ще дойде след него. Приказките "не може да няма някой" са несъстоятелни. Трябва да свикнем с мисълта, че в България президенти/собственици са само хора като Ганьо, Корема, Гигов, Титаните, някви бандити като помака Гришата, Домуса и някви дребни мошеници като Лупи. Друг няма да дойде. И да, на този етап, това на което можем да се радваме е, че плаща данъци, заплати и клуба не е трагично задлъжнял, щото квото и да си говорим, утре АКО пожелае, ще ни докара за 1 месец до нивото на прасетата и никой нищо няма да направи :smt006 Разликата между батков и титаните е, че на батков наистина поне му пука за Левски и не вярвам, че ще ни закрие без да му мигне окото.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 12:30 pm 
Аватар

Македония написа:
г-н Батков изкара с Левски 1/4 финал в УЕФА и влизане в групите на ШЛ. Кога по-точно го очакваше да се махне от Левски в него момент. :strkstrk 1-2-3 сезона след като е видял за какво чудо става дума и как от един невзрачен адвокат се превръна в един от най-популярните хора в държавата ли? :roll: Може би още 2-3 сезона (не дай боже :ohmygod :ohmygod ) като последните 3-4 и тогава вече може да му писне на кура.
Левски носи на Батков нещо много повече от финанси, а това е имидж и име.

Не съм очаквал да се махне, даже знам, че сам няма да се махне. Очаквам да се учи от грешките си, но той не го прави. Защо :?:
Може би, защото парите в Левски не са негови, може би, защото е тъп като гъз, а може би всичко заедно, Бойко Борисов също е по-малкото зло от Станишев, но това не го прави алтернатива. Аз лично очаквам хората стоящи начело на любимия ми клуб, малко или много да са запалени по синята идея или поне да са професионалисти, а не да са си плюли на достойнството и забравиха какво говореха един за друг преди време. Надявам се един Гонзо никога да не се върне в Левски, докато Батков е начело на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 1:00 pm 
Аватар

sin написа:
1. СМЕНЯ СЕ СХЕМАТА НА ИГРА ОТ 2004 ГОДИНА
2. Режим до 11 часа през седмицата и до 1 часа през уикенд след мач
3. При бойкоти и разделения - разтрогване
4. И като цяло подход с по-твърда ръка към лигавенето.
5. Без играчи, дето тва, че някога бил футболист го крепи титуляр
6. Стартов състав с поне 3 юноши всеки мач

Това стига ли ?

1. Схемата на игра си я избира треньорът. Би било АДСКИ смешно да отидем и да заявим позиция, че искаме да играем 4-4-2 :smt017 Това ми напомня на въпроса на гнома "А кой ще играе отляво?!" :loser2

2. Това може.

3. Това не става- за справка- прочети КТ и правилниците на УЕФА.

4. Това е супер общо.

5. Съгласен, но това пак си го решават треньорите.

6. В момента такива освен Вутов нямаме, така че това го искаш само ти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 1:01 pm 
Аватар

Sin ще им сменя схемата на игра :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 1:10 pm 
Аватар

Македония, предлагам ти да опънеш едно плакатче "Г-н Батков, благодаря Ви, че ще сме заедно на стогодишнината, без Вас тя нямаше да е факт" Нищо, че идва малко по-късно по неговия календар, но това са лирични отклонения, които не знам защо ги споменавам. Поне ще чуе една добра дума за него, след като толкова милиони за заплати е изсипал на "Герена".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 1:15 pm 
На тоя етап ми плащат и крада от парите на феновете само за да ги пиша тия неща по форумите. За транспаранти повече ше трябва да взема. :smt023 Ти написа ли някъде име, кой ни взима след Батков или? Не виждам май... Или не може да няма.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 1:19 pm 
Аватар

vazcho написа:
Македония, предлагам ти да опънеш едно плакатче "Г-н Батков, благодаря Ви, че ще сме заедно на стогодишнината, без Вас тя нямаше да е факт" Нищо, че идва малко по-късно по неговия календар, но това са лирични отклонения, които не знам защо ги споменавам. Поне ще чуе една добра дума за него, след като толкова милиони за заплати е изсипал на "Герена".

Точно па ти, гербер и насковист, да говориш за Батков :ohmygod :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 1:21 pm 
Е ако е гербер, не знам кво се оплаква наистина, при положение, че е публична тайна, че зад Левски стоят Сашо Сталийски и Котараците.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 1:25 pm 
Аватар

Да се защитава Тодоре Умри с мотива ''по-малкото зло'' е акт на самоубийство,този човек е най-срамното петно в историята ни,унищожи всичко -от школата до левскарските ценности.Не споменавам всичките уникални глупости,които изговори за толкова години,управленските му грешки граничат с дълбоката олигофрения,дано един ден ни освободи от присъствието си,защото ние явно не можем да го изгоним от удобното му медийно кресло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 2:49 pm 
Аватар

Продължаваме да мечтаем...успех. И тоя сезон ще си повтаряме, че всичко ще мине и от другия ще бием наред. Евала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 3:39 pm 
Аватар

blue order написа:
Да се защитава Тодоре Умри с мотива ''по-малкото зло'' е акт на самоубийство,този човек е най-срамното петно в историята ни,унищожи всичко -от школата до левскарските ценности.Не споменавам всичките уникални глупости,които изговори за толкова години,управленските му грешки граничат с дълбоката олигофрения,дано един ден ни освободи от присъствието си,защото ние явно не можем да го изгоним от удобното му медийно кресло.

Човече, наистина НЯМА алтернатива. Кажи един президент, чието управление ти харесва повече?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 3:41 pm 
Аватар

Наистина ли харесвате УПРАВЛЕНИЕТО на Батков :bigok

http://gong.bg/view_article.php?article_id=105623

това бе 2009. И то в момента, когато си цъкахме в групите на Лига Европа и некласирането ни напред бе приемано за провал. От тогава капаем и под Марианската падина, но управлението на Батков се харесва все повече. Единственото хубаво нещо в Левски е, че няма големи проблеми със забавяне на заплати и т.н., но едва ли парите идват от мустака. Но Батков и управление :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 3:43 pm 
Аватар

LSFC написа:
Наистина ли харесвате УПРАВЛЕНИЕТО на Батков :bigok

НЕ, НЕ и пак НЕ! Но ми кажи един президент от всичките мафиоти и боклуци, чието управление е по- добро!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 3:46 pm 
Аватар

Очевидно Литекс и Лудогорец се управляват по-добре. Литекс бюджета им е минимум на половина и се набавя само от продажба на играчи, история никаква, фенове никакви, а са на нашето ниво в момента. За Лудогорец няма да коментираме, след като отбор на 2 години става два пъти шампион поред, отново без история и без фенове, а ние 6 години се борим за тройката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:00 pm 
Аватар

acrimonious написа:
blue order написа:

Човече, наистина НЯМА алтернатива. Кажи един президент, чието управление ти харесва повече?!

На Домусчиев е къде-къде по-добре. Ако на преден план беше брат, който даже е левскар, друго щеше да е мнението като цяло за него. Да се говори, че няма алтернатива на г-н Батков, защото той вече не е Бащицата :bigok , Борат и т.н., няма как да го приема.
Хипотезите кой управлява Левски няма да ги коментирам.

Последна промяна vazcho на Съб Авг 03, 2013 4:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:00 pm 

Само ще напиша,че никога досега Левскарската общност не е била толкова разединена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:06 pm 
Аватар

acrimonious написа:
blue order написа:

Не искам да ти давам примери,вижда се къде се строят стадиони и се работи в перспектива,не знам защо отричаме очевадното.Все едно да ми кажеш,че Олигарски няма алтернатива.
Левски може да бъде управляван от структура като фонд ''Сектор Б'',сигурен съм ,че сме единствените в България,които можем да го постигнем.Няма нужда от сравнения със свинете и техните ''милиони'' от смс-и и акции.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:07 pm 
Аватар

Къде се строят стадиони?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:10 pm 
Аватар

blue order, това с управлението от фенове си го избий от главата. Ние трябваше да събираме пари за Георги и не знам дали за 1 година събрахме 10 000лв, а ти искаш феновете да плащат 10 милиона на година. Това го могат само чорбарите, стой и гледай как ще им тръгне машината сега :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:15 pm 
Аватар

Ловеч,Разград,Пловдив-нека са реконструкции,а не нови стадиони,Домуса едва ли се е появил по каска и шкембе да говори 30 минути.Да не говорим за другите,достатъчно проблеми имаме,просто е хубаво да знаем,че не всички са в калта и само наш Батьо ни желае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:15 pm 
Аватар

А случайно Левски не строи ли нов стадион точно в момента :smt017 А на Пловдив какво точно му строят, че не се сещам. И на двата стадиона срутиха нещо и толкова засега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:18 pm 
Аватар

Момчета, Батков в прав текст каза "Аз им плащам, а те ще спират хората да отидат на стадиона " , мисля, че по-голяма обида през годините надали някой
е нанасял на публиката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:22 pm 
Аватар

LSFC написа:
blue order, това с управлението от фенове си го избий от главата. Ние трябваше да събираме пари за Георги и не знам дали за 1 година събрахме 10 000лв, а ти искаш феновете да плащат 10 милиона на година. Това го могат само чорбарите, стой и гледай как ще им тръгне машината сега :bigok

Не мисля,че публика създадена за 3-4 сезона с партизанските вечеринки на дучето,на които се е плюскало и псувало по Левски,може да се сравни с нашият потенциал,трупан 100 години.
Ако Непомака си тръгне всичко е възможно,остане ли чака ни агонията на Славия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:27 pm 
Аватар

Ясно е, че няма левскар, който да одобрява Батков и управлението му. Но някои хора не могат или не искат да разберат, че това не е като да изгониш лелката във входа, щото не слага Mr Proper, като мие етажа. За да си тръгне, трябва да има реален купувач с реална оферта и с реални финанси. Другият начин е да заебе всичко и отиваме на кино. Няма как да го "сменим", НЯМА, не е нужно да пишете ей така, просто да трупате мнения, като реално не казвате нищо и серете в темата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:30 pm 
Аватар

Някой да каже на Blue order за втори път, че и Левски строят стадион и то не от ламарина като къщичката за пиленца. Даже може и линк към темата да сложи, та да види човекът снимки :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:32 pm 
Аватар

Темата е много добра, там се говори само по същество и от специалисти, не като във вашата нърдовска тема :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 4:36 pm 
Странни хора сте и вие обаче. Срамно е комуниста Батков да е президент на Левски на 100-годишнината му, ама нямате нищо против бандита начело да е Домуса или Гриша помака (щото в тяхните клубове по-добре се получава) :smt002 Т.е моралната точка изцяло отсъства :smt006
Управление на феновете е смехотворно, мислих, че само прасетата продължават да вярват на това, биейки чекии на управленската структура на Барса и Мадрид.
Аз не искам да величая Батков, просто искам да погледнем без емоции на положението. А положението е, че в 2013 година след Батков, няма да дойде Боркиша. Идва задължително мафиот, комуняго-забогатял и бандит. Шансът той да е от типа на Титаните, Николай Ишков и някой друг подобен е над 50%. И тогава да ревем мъжката :smt006 Прасетата го минаха тоя номер 4 пъти и все следващия нямаше как да е по-зле от предишния. Ама имаше...

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]