forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Окт 27, 2025 11:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 5:44 pm 
Валери пък какъв левскар е?! Такъв дето щял да види дали ще се радва ако ни вкара гол ли?! Аре да умира дегенерата. Предпочитам някакви първобитни маймуни отколкото такива чорбаролевскари. В клуба имаше един истински левскар и масата орки го изгониха. Много го кълняха до 9-то коляно.

Колкото за бойкота - още от самото начало беше обречен да постигне само това, което постигна, защото сме шибано разединено племе, в което в 100 процента от времето си всеки търси центурион конспираций, за да се направи на по-умен от другите - кой бил платен, кой не е и.т.н. При гола на Генков половината сектор почна да се кефи... да не говорим за сектор В. Ей заради това сме ташак, не заради друго. :smt006 Тая тема е по-тъпа от тази за трансферната политика и европейския футбол.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 7:54 pm 

Син, разбирам, че се изживяваш като сол-ташак на Знаеш как е (не го казвам с лошо), но освен да храниш защо не пробваш да предложиш нещо? Хубаво, аре да пребием футболистите - ми добре де, събери хора, поеми инициативата, идете, пребийте ги (хич пък няма да ви се разсърдя, даже напротив!). Не става само като се храни и се търсят кусури и се обяснява кое няма да стане. Промяната започва от всички нас, от всеки един от нас и докато всички не го осъзнаят, нито Фонда ще върви като хората, нито правителството ще падне, нито държавата като цяло ще се оправи.
В момента, на този етап, към днешна дата 02.08 ти какво точно предлагаш да се направи? Искам поне няколко конкретни неща, без алабализми: "Ама то трябваше еди какво си".

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 8:05 pm 
Аватар

Знаеш как е ... написа:
Пак за няколко бона се сменя плочата. Тия ни носят най-големият срам като отбор от над половин век ама след 2 мача почивка от хорео и викане пак се почва, все едно нищо не е ставало. Подкрепа за тренерчето сърбеж за да може освен Наско друг да не го тормози, че ако го изгоним и него трудно ще си намери ново лево мъдо за комисионните. Добре че има един човек в тоя сектор дето да ни дава облик да приличаме на нещо като хорео и артикули, че ако се разчита на фен клубове щяхме да сме на ниво Монтана. И тука некви хора ми се кефите, че така трябвало, те били видяли кво е 2 мача без нас. Евала прическа, кво прави нощеска?

И само за протокола е така между другото някой да пита курвите в клуба що левскари като Валери не са при нас а взимаме секви маймуни и скоро сърбежи на килограм. Ташак агитка сме си ей!

Станке, сори, ама си написал пълни глупости ;)

1. Повечето хора не виждат смисъл от бойкота, аз включително. Не няколко бона, ами 1ст не съм взел.

2. За срамът си прав, ама като няма смисъл от тоя бойкот, за кво..?

3. Треньорчето- сърбеж поне е треньорче, а не някой, който за първи път води отбор, взел изпити за треньор в НСА с преписване. И сега се нуждае да застанат зад гърба му фенове и ръководство за да се спре порочната практика футбалерчетата да гонят треньор щото не им изнася..

4. За IRR си прав.

5. Валери е прекалено тъп да е какъвто и да е, камо ли левскар... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 8:06 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Син, разбирам, че се изживяваш като сол-ташак на Знаеш как е (не го казвам с лошо), но освен да храниш защо не пробваш да предложиш нещо? Хубаво, аре да пребием футболистите - ми добре де, събери хора, поеми инициативата, идете, пребийте ги (хич пък няма да ви се разсърдя, даже напротив!). Не става само като се храни и се търсят кусури и се обяснява кое няма да стане. Промяната започва от всички нас, от всеки един от нас и докато всички не го осъзнаят, нито Фонда ще върви като хората, нито правителството ще падне, нито държавата като цяло ще се оправи.
В момента, на този етап, към днешна дата 02.08 ти какво точно предлагаш да се направи? Искам поне няколко конкретни неща, без алабализми: "Ама то трябваше еди какво си".

Аз съм си изказал първи мнението по темата, без да знам неговото и аз съм сол-ташака? Кажи му го на него, че ми е сол ташак, щото реално той си изказа мнението след мен? Страхотна генерализация, истинска идея. Мога само да кажа, че считам Станкето за приятел и като негов такъв не се учудвам, че в 90% от случаите, в които мнението ми е различно от на овчата маса, неговото кореспондира с моето. Такива хора се наричат лидери :) Забавлявайте се, създавайте празници, спектакли, правете на балерините федерки ако искате. Аз, сол-ташака на Станкето и той, моя сол-ташак (защото явно така се наричат общите възгледи) мисля, че няма кво повече да напишем по темата за уникалния бойкот. Солташакирайте си тук на тема "Колко толерантна беше, е и ще бъде публиката на П Ф К Левски АД", даже може да съчините някое есе, което да бъде за пример на поколенията занапред, пред които ще се разиграват дори още по-големи циркове.

Сакам и чекам трансперант "БЛАГОДАРИМ ВИ, МНОУ ВА ТАЧИМ"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 8:10 pm 
Аватар

sin написа:
incheto_1914 написа:

Аз съм си изказал първи мнението по темата, без да знам неговото и аз съм сол-ташака? Кажи му го на него, че ми е сол ташак, щото реално той си изказа мнението след мен? Страхотна генерализация, истинска идея. Мога само да кажа, че считам Станкето за приятел и като негов такъв не се учудвам, че в 90% от случаите, в които мнението ми е различно от на овчата маса, неговото кореспондира с моето. Такива хора се наричат лидери :) Забавлявайте се, създавайте празници, спектакли, правете на балерините федерки ако искате. Аз, сол-ташака на Станкето и той, моя сол-ташак (защото явно така се наричат общите възгледи) мисля, че няма кво повече да напишем по темата за уникалния бойкот. Солташакирайте си тук на тема "Колко толерантна беше, е и ще бъде публиката на П Ф К Левски АД", даже може да съчините някое есе, което да бъде за пример на поколенията занапред, пред които ще се разиграват дори още по-големи циркове.

Сакам и чекам трансперант "БЛАГОДАРИМ ВИ, МНОУ ВА ТАЧИМ"

Много ми е интересно- какво искаме, че бойкотираме? Ама конкретно, не някви такива "Добро управление", "Да сме силни" и т.н. "11 юноши на терена" също е непостижимо ;) Кажи нещо конкретно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 8:14 pm 

Син, самият факт колко навътре го взе това е крайно показателен :wink: И далеч, ама далеч не визирах мненията ви, говорех по принцип, не е нужно да отричаш очевидни неща :wink:
И така като гледам изобщо не ми отговори на това, което те попитах. Гледам, че и акримуньо те пита :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 8:18 pm 
Аватар

Категорично -
Ваги си тръгва по какъвто и да е начин
Назначават се кадърни, качествени и скъпи треньори и екип в ДЮШ, Представителния отбор и администрацията
Намаляват се заплатите на всички играчи с 20%, като отказалите си тръгват, а 20те% стават бонус за добра игра и резултати (има как да се изчислят според едно качествено спортно-техническо ръководство)
СМЕНЯ СЕ СХЕМАТА НА ИГРА ОТ 2004 ГОДИНА
Режим до 11 часа през седмицата и до 1 часа през уикенд след мач
При бойкоти и разделения - разтрогване
И като цяло подход с по-твърда ръка към лигавенето.
Без играчи, дето тва, че някога бил футболист го крепи титуляр
Стартов състав с поне 3 юноши всеки мач

Това стига ли ?

А Инче, реагирам така, защото нито ме знаеш, нито ме познаваш, не знам дали си ме и виждала и някак си да говориш така за мен, не си отива, чаткаш ли. Някой дето е абсолютния никой където и да е, да ме определя аз на кой съм сол ташак? Ало, аре задръж оргазма? Подчертавам отново - не сме имали разговор по тая тема и дори аз си написах мнението първи, само че на някой малкото сърце не му дава да каже нещата, така както излизат в случая... щото няма нищо такова, а само си говорим и търсим чрез некви уязвявания да секнем на другия мнението. Да ама не става, тва ми е мнението, а ти си оставаш пигмей.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 8:23 pm 

sin написа:
А Инче, реагирам така, защото нито ме знаеш, нито ме познаваш, не знам дали си ме и виждала и някак си да говориш така за мен, не си отива, чаткаш ли. Някой дето е абсолютния никой където и да е, да ме определя аз на кой съм сол ташак? Ало, аре задръж оргазма? Подчертавам отново - не сме имали разговор по тая тема и дори аз си написах мнението първи, само че на някой малкото сърце не му дава да каже нещата, така както излизат в случая... щото няма нищо такова, а само си говорим и търсим чрез некви уязвявания да секнем на другия мнението. Да ама не става, тва ми е мнението, а ти си оставаш пигмей.

Дори няма да ти отговарям на пубертетските чекиджийски словоизлияния :lol: Нито съм те обидила, нито нищо, така че у лево. И вземи излизай от вас понякога или прави секс, нещо такова.
П.П. Абе, Станке, що хората, които искат да приличат на теб се обиждат от това :bigok Разпасал си командата :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 9:08 pm 
Аватар

Ше се изпоизядете бе хора. Доколкото знам тук из тая тема не бродят свине, все левскари сме, кво се храните...

И гледам Хероина пита за предложения - ей го предложението - спираме бойкото към футболистите и треньора, та дори и Насо. И го почваме единствено към Мустака. Щото за мен всичко останало са следствия. Професионализъм, Ваги, дрън-дрън. Ваги и режима в школата са ни най-малкият проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 9:12 pm 
Аватар

Не се търпи различно мнение, камо ли да се уважава. Това е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 9:13 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Не се търпи различно мнение, камо ли да се уважава. Това е

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 9:18 pm 

Не виждам що е нужно да се драматизира и какво пък толкова не се зачита - дискутираме си нещата и всеки си пише каквото мисли.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 9:20 pm 
Аватар

Значи приемаме това "прави секс" като покана :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 9:25 pm 

После да не кажеш, че аз те подкокоросвам да правиш секс със sin. Сам се набутваш :bigok
Аре стига сме писали глупости. Вземи кажи какво разбираш под "бойкот на мустака" и с какво той е по-различен от досегашния. Миналия път ти обясних що са виновни и футболисти, и треньори (както и бататюрк, разбира се) :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 9:32 pm 
Аватар

Бе не помня миналия път, ама нема как да са виновни. Във всяка една съвременна корпорация, каквато се предполага да е и един футболен клуб, отговорноста се движи нагоре, а задълженията надолу. Ако един играч се дъни, проблема е в него. Ако са 5 - тогава е в треньора. Ако един треньор се дъни - проблема е в него. Ако 10ти поред треньор се дъни, проблема е нагоре. И така до нивото, до което не си сменял нищо.
Това не променя факта, че има путки, откровенни некадърници или просто мърди в отбора. Но те са следствие, а не причина.
Колкото до мустака - правили сме го преди, и не знам що спряхме. Ясно е, че ние нямаме възможноста да го свалим, но можем да си показваме демонстративно отношението. Пък знае ли човек...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 9:36 pm 
Аватар

Пет години Мокета и Непомака се плюха, допреди два месеца се показваха мустаци и се отправяха молби da se izmetat nekadarnicite, сега се прегърнаха и си налапаха пишките - реакция на това няма, курвата на мокета ни обяснява по медиите какви големи боклуци сме -реакция, задаване на риторичен въпрос, след първия мач Бащицата заявява, че си плаща, Мокета ни оплю, заедно с Копелето-реакция няма. Не мисля да спазвам европейски модел на поведение и да забравя срама, който ни донесоха тези.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 9:37 pm 

Проданов, съгласна съм, че мустакът е виновен за некадърни назначения. Но не съм съгласна да не търсим сметка на нещастниците, които са ни футболисти, както и на треньорите, когато не стават за такива.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 9:42 pm 
Аватар

В тая тема само ненужни дискусии без нищо градивно. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 9:43 pm 
Аватар

Аз пък съвсем сериозно си мисля, че Батков наистина обича Левски, но просто е прекалено спрял и нищо не разбира от футбол и така всякакви мениджъри и други съветници му мътят главата и в крайна сметка той няма голяма връзка с реалността.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 9:49 pm 

Сигурно са го излъгали и за казанската афера, абе некой знае ли кво стана с това чудо или всичко беше точно както трябваше да се получи ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 10:16 pm 
Аватар

Brannik написа:
Аз пък съвсем сериозно си мисля, че Батков наистина обича Левски, но просто е прекалено спрял и нищо не разбира от футбол и така всякакви мениджъри и други съветници му мътят главата и в крайна сметка той няма голяма връзка с реалността.

Чак да обича - едва ли, но предполагам до някъде се е привързал след толкова години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 10:35 pm 
...що отговор дават и смиват срама и на клеветата строшават зъба...

Цитат:
Фонд Сектор Б представя на Вашето внимание два изключителни документа. Два документа от края на 60-те години, които обаче звучат актуално и днес. И както казва Поета: "...отговор дават и смиват срама и на клеветата строшават зъба...".
Документите представляват две писма на възмущение, изпратени от основателя на ССК "Левски" Борис Василев - Боркиша до журналист и до Министерството на отбраната.
В първото писмо - до журналист, Борис Василев изказва гневна реакция за материал срещу ФК "Левски", написан от очевидно пристрастен журналист. Откриваме иронични и реторични въпроси към журналиста, касаещи познатото за времето си "побутване" към титлата на отбора на комунистическата партия - лит(*кс-етрополе.
Второто писмо е израз на несъгласие от решението "Левски" да се преименува на "Левски-Спартак".
Тези два документа развенчават пореден мит, че "Левски" и неговите деятели и привърженици доброволно и по своя воля, с "отворени" обятия приемат обединението на "Левски" със "Спартак" и смяната на името.
В години на безпардонен авторитаризъм, да посмееш явно и официално да се опълчиш и възпротивиш на угоднически журналист и институция като Министерството на отбраната, е проява на висок морал от друго време, на кураж, на свободолюбив характер и достойнството да браниш и отстояваш своето. Да браниш "Левски". Това е пътят, който ни показва Боркиша. Това е заветът на предците ни, основали "Левски" преди почти 100 години!
Деятелите и привържениците на "Левски" никога и по своя воля не са се съгласявали името на отбора им да се сменя. А най-голямото доказателство затова е, че никой и никога, на никой стадион не е чувал публиката на "Левски" да скандира друго име, освен това, избрано в 1914 година! "Ще викате Динамо, Витоша, Спартак", е била заповедта. Но изборът е бил само един - в тухларната за назидание, но винаги "Левски".
Надяваме се, най-вече младите левскари, да прочетат тези документи, да вникнат в тях, в думите и във времето, в което са написани, за да разберат какво недавно нещо е представлявал "Левски". Недавно никому... И да преосмислим какъв завет ни е завещан. Кураж, борба, сила, воля, непреклонност и винаги верни на името и традициите, винаги "Левски" от 1914 година!

И преди, и сега, Левски е значило и значи свобода!

П.С: От името на Фонд Сектор Б и всички левскари искаме да изкажем своите благодарности и дълбока признателност към сина и внучката на Борис Василев - Боркиша, за предадените от тях документи. "Левски" завинаги!

Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 10:45 pm 
Аватар

Благодарение на пропагандата на свинете от последните 2-3 години, чорбарите започнаха да изкарват нас комунистите и тях - репресирания отбор, но истината си излиза на яве рано или късно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 11:23 pm 
Уникални писма! Поклон пред Боркиша и всички деятели. След този пост на Македония голяма част от брътвежите, които всички изписахме поолекнаха. Големи човеци е имало в тази страна и дано последните от тях да не са напуснали все още.
Чорбарите няма какво да ги споменаваме тук. Еничари!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 11:44 pm 
Аватар

Македония написа:
С риск да прерасне в мега дискусията, обаче аз най-отговорно мисля, никой не ми плаща :smt002 аз не вярвам, че след Батков може да дойде някой по-добър. И не защото Батков е добър, напротив, мега неадекватен тип е, а просто в България се броят на пръстите на двете ръце хората, които биха взели един футболен клуб. И всички са мафиоти и повечето са като Венци Корема и Титаните :smt006 Друг няма да дойде, около това май всички можем да се обединим. Сега поне сме стабилни финансово, а задлъжнялостта ни е в съвсем нормални граници. Моралните измерения няма смисъл да ги коментираме. Щото от комуниста Батков ще идем право на комуниста Татков. Няма други варианти за съжаление... Смеехме се, че Бащицата ни "спасил" от лапите на ДПС, но това си е самата истина. Другите варианти са все ДПС, БСП и олигархичните им дружки и кръгове. Всички са един дол дренки.
За радост при нас поне има хора с повече от 5 мозъчни клетки и ми се струва, че такива пародии и смехории като Лира инвестмънс, сър Лорънс Дейвидсън и "излизане" на борсата с акциЙ от гъзпапир за идиоти, да не казвам голяма дума, но мноооого трудно биха се случили.

Не съм очаквал да го прочета това в този форум.
Аз лично далеч не мисля, че ако един ден този човек си отиде, дано това да стане по-скоро, ще тръгнем надолу. Той е генезиса Левски толкова години да се намира в подобно състояние. Колкото по-бързо се махне, толкова по-добре. Не всички зависят от олигархични кръгове в тази държава. Това че във футбола ни се открояват хора като Венци, Гигов и други подобни не означава, че няма нормални хора, които да искат да се занимават с футбол. Също, че сме стабилни финансово. Пълни глупости. Минава известно време и продаваме някой друг футболист, който е направил добро впечетление, за да сме сигурни финансово. Жо, Гарата, Хичо и Сърмов, други по-еФтини трансфери. И за какво? За да може да имаме за заплати на новите анонимници, които идват. А, защо идват? Защото в дружеството на Батков се работи толкова професионално, че на него не му пука за заплатите, които дава. Даже забравих, че и няколкото влизания в групите на Лига Европа също носят по около 1.5 млн ойро, за да може да вържем бюджета и да се радваме, че този човек се разпорежда в Левски вместо Лупи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 11:48 pm 
Цитат:
не означава, че няма нормални хора, които да искат да се занимават с футбол.

Брат, казвам ти го абсолютно сигурно и уверено, НЯМА ТАКИВА! Никой свестен, нормален, непринадлежащ към бандитско-мафиотси кръгове не би се захванал с нещо такова. Ако искаш ще хванем отборите 1 по 1 и ще стигнем чак до В групите и все ще са намесени едри бандюги, олигарси или местни селски мафиотчета :smt006
Пак казвам, моралните измерения на това Батков да ни е собственик са едно, фактът, че след него идва същият - също.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 10:42 am 
Аватар

vazcho написа:
Не всички зависят от олигархични кръгове в тази държава. Това че във футбола ни се открояват хора като Венци, Гигов и други подобни не означава, че няма нормални хора, които да искат да се занимават с футбол

Човече, ти си СИГУРЕН, че има нормални хора, ма не можеш да дадеш пример с нито един. Тва ми е любимото :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 10:50 am 
Аватар

Добре де, айде вие обяснете следния парадокс :smt006 Домусчиев след три години в Разград, вече му е писнало на кура и иска да се маха, Гришата и той, днес е в Ловеч, утре ги е закрил, за свинете няма да говоря, Цецоу Василев за сега дава, но и при него нещата винаги ще са на кантар, пловдивското Локо всяка година са с нов собственик, само господин Батков вече десет години ни брани от лапите на ДПС и вади пари от бездънния си непомашки джеб за да може Левски да номер 1 по бюджет и финанси в А група и най-важното след десет години на загуба, все още нищо не може да го накара да се откаже :strkstrk
Така нещо да ви се струва гнил в цялата история :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 11:02 am 
г-н Батков изкара с Левски 1/4 финал в УЕФА и влизане в групите на ШЛ. Кога по-точно го очакваше да се махне от Левски в него момент. :strkstrk 1-2-3 сезона след като е видял за какво чудо става дума и как от един невзрачен адвокат се превръна в един от най-популярните хора в държавата ли? :roll: Може би още 2-3 сезона (не дай боже :ohmygod :ohmygod ) като последните 3-4 и тогава вече може да му писне на кура.
Левски носи на Батков нещо много повече от финанси, а това е имидж и име.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 03, 2013 11:09 am 
Аватар

Отдавна говоря всичко написано сега от Македонията. Радвам се, че все повече хора разбират, че футболистите не ни срамят клуба в извадени джобове, 100 съдебни разправии на сезон, какви ли не схеми и врътки. Ако всичко това беше съпоставено с "еврорезултатите" не знам какво щеше да е вече... Организацията в клуба е много над резултатите. Да, това не са сериозни неща в Европа, но и там виждаме фалирали клубове. Виновен е Батков за много неща, но пак е "най-добрият" в България, с разлика пред другите. Няма пак да ги изреждам другите мафиоти какво правят в подробности, само вижте сеира на Домуса, обра сума си титли последните години, а показва жълти картони на треньора си, изгони го след добър турнирен резултат, отказва се от футбола след всеки равен мач и други подобни циркове. За Титан, Лупи, Гришата, ТИМ, ЦецоУ Василев, Коко Динев, Венци Стефанов и Локо СФ са доволен цирк. Това са хората които са решили да инвестират... едва ли някой друг е дошъл, но са го върнали.

Дано пак се задвижат нещата в сектора, сегашните лидери в сектора се справят страхотно и според мен сме класи над другите в представянето по дербитата, просто трябва да се натиска за бройка. Хубаво е и да се обърне внимание на някой вече буквално забравени песни, които са страхотни.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]