forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 11:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 211  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:30 am 
Аватар

Май забравихте голямата звезда Тодор Христов :smt005 И такъв имаше по едно време, крило някакво...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:31 am 
Аватар

rkk написа:
Май забравихте голямата звезда Тодор Христов :smt005 И такъв имаше по едно време, крило някакво...

тоя, честно, не си го спомних даже...както и името на тоя новия национал....където и вчера игра.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:34 am 

Не сте ли забелязали, че играчите върху които този форум сере или най-малкото към които се отнася с песимизъм, ако случайно се отзоват при нас се справят прилично. Последен такъв случай е Цецо Генков.

Тези, които ги чакаме с нетърпение и на които възлагаме големи надежди, почти винаги ни удрят по една пишка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:39 am 
Аватар

факт - Гара, Генков, Родригез, Цветков все бяха хора дето бяха нареждани от форума за некадърници като изключим 2-ят, който за сега не е сигурно дали не е от класата на гореспоменатите от Стара Загора

Последна промяна bogarra на Вто Юли 30, 2013 12:40 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:40 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Не сте ли забелязали, че играчите върху които този форум сере или най-малкото към които се отнася с песимизъм, ако случайно се отзоват при нас се справят прилично. Последен такъв случай е Цецо Генков.

Тези, които ги чакаме с нетърпение и на които възлагаме големи надежди, почти винаги ни удрят по една пишка.

Като знам Гара Дембеле като идваше от Локото какъв песимизъм цареше тук и какви клетви се сипеха :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:46 am 
Аватар

targovishte написа:
Е сега нали докарахме СУПЕР тренер, такъв, какъвто търсим от 10 години...след, като и той казва...че неговите гарджета са най-добирте...смЕтай.... :bii_chorbata

Е какво да каже човека. Нито един не става преебах се :strkstrk .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:54 am 

Клетви против Гара не помня, но песимизъм си имаше и то яко. Та нали за цяла една подготовка в Австрия вкара само 1 гол? За Родригес бяха същите приказки, някои хора го изкараха едва ли не аматьор. Милен Василев и Пламен Димов са сред малкото към които очакванията бяха занижени и представянето им се покри с очакванията (макар, че Пламен Димов е дефанзивен халф, който беше титуляр при Херо, а ние го взехме за централен).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:58 am 
Аватар

Eric Cartman написа:
Никога не съм го чувал Венци Христов, ама съм чувал за Главата и знам колко се тръбеше и какво се оказа всъщност. И Илиан Илиев беше мечтата на 90% от форума, ама като треньор хич го няма. А тия дървари дето си ги изброил не знам какво общо имат.

П.С. Измамник ти тихо там. :loser2 Това е колегиална конфиденциалност. :bigok Живи здрави на първата заплата ше се променят нещата. :strkstrk

Аз не съм убеден, че Илиан го няма като треньор. Негов основен недостатък беше зверската страхливост. Човек може като футболист да е добър, а като треньор да е пълна нула. Обаче не е възможно човек да е лъв като футболист и мишка като треньор. А точно това се случи при Илиан. Затова си мисля, че причината е външна. Има и много други причини да го мисля.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 1:06 am 

Той и с берое нямаше кой знае какви успехи, би веднъж цура и всички отбори от Б група, за да вземе купата и веднага се почна реване за него. А ние при него пак нямахме идея какво да правим с топката. Проданов кажи за какво намекваш, че честно не сещам за външни причини, не се заяждам сериозно питам ? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 1:09 am 

tprodanov написа:
Eric Cartman написа:
Никога не съм го чувал Венци Христов, ама съм чувал за Главата и знам колко се тръбеше и какво се оказа всъщност. И Илиан Илиев беше мечтата на 90% от форума, ама като треньор хич го няма. А тия дървари дето си ги изброил не знам какво общо имат.

П.С. Измамник ти тихо там. :loser2 Това е колегиална конфиденциалност. :bigok Живи здрави на първата заплата ше се променят нещата. :strkstrk

Аз не съм убеден, че Илиан го няма като треньор. Негов основен недостатък беше зверската страхливост. Човек може като футболист да е добър, а като треньор да е пълна нула. Обаче не е възможно човек да е лъв като футболист и мишка като треньор. А точно това се случи при Илиан. Затова си мисля, че причината е външна. Има и много други причини да го мисля.

Не забравяй също така, че Илиян е особняк като характер, а един добър треньор не може да си позволи да бъде такъв. Добрия треньор трябва да умее да предразполага и мотивира футболистите си, така че те да разберат указанията му и да имат стимул да ги следват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 1:19 am 
Аватар

Eric Cartman написа:
Той и с берое нямаше кой знае какви успехи, би веднъж цура и всички отбори от Б група, за да вземе купата и веднага се почна реване за него. А ние при него пак нямахме идея какво да правим с топката. Проданов кажи за какво намекваш, че честно не сещам за външни причини, не се заяждам сериозно питам ? :smt017

Че всички при нас се провалят. За последните не знам колко години при нас се развиха Жо и Гарра. Може и да изпускам някой, но като цяло всички идват в една форма и тук им се ебава майката. Никак няма да се учудя ако Илиан с някой друг отбор ни изшиба зловещо. Точно както Хмарян и Мъри го правят, както Гонзо ни направи равен с оная сбирщина и още хиляди примери. Работата е генерално сбъркана и треньорите нямат никакво значение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 2:09 am 

Проданов, знаеш, че по принцип споделям мнението ти, но във втората част на последното ти изречение изобщо, ама изобщо не си прав :wink: По твоята логика, ако Батков го нямаше, а начело беше някой готин пич и имахме добри футболисти, треньорът, бил той най-най-келявият, пак няма значение и би трябвало и без него те да играят супер и да сме шампиони. Само щото всичко друго в клуба е страхотно. Въобще - що има треньорска професия изобщо :strkstrk

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 3:48 am 
Аватар

Не, нямам това предвид. По моята логика, ако имаше нормален мениджмънт при всеки треньор щяха да са различни показателите. А в случая е толкова насрано положението, че при всеки треньор резултатите са еднакво лайняни и техните умения или неумения нямат никакво значение. Или минимално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:09 am 
Аватар

tprodanov написа:
Eric Cartman написа:

Един от най-слабите треньори били някога в Левски, моля се на Господ никога да не появява на Герена освен в публиката, същото важи и за още поне десетина човека :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:49 am 

tprodanov написа:
Не, нямам това предвид. По моята логика, ако имаше нормален мениджмънт при всеки треньор щяха да са различни показателите. А в случая е толкова насрано положението, че при всеки треньор резултатите са еднакво лайняни и техните умения или неумения нямат никакво значение. Или минимално.

Ние не сме имали нормален треньор от години бе, Проданов, кви резултати, кви 5 лв. Което, да, абсолютна поредица от грешни решения на ръководството, но това не означава, че при правилно такова, нямаше да има положителни резултати (евентуално, затова чакаме да видим Славиша ще направи ли нещо).

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:54 am 
Аватар

Аз пък си мисля, че и Жозе да дойде, при цялостната ситуация в клуба добри резултати може да има само епизодично, и по-скоро като случайност и някакъв пик. Но не и нищо последователно и надграждащо.
За сръбина мисля, че ще има добри резултати, но няма да е дълго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:12 am 
Аватар

Имам чуството, че сърбина много прилича по характер на Н.Костов - очевидно футболно грамотен, но особняк, като човек. Авторитет, не търпящ възражения.
Няма да се учудя, ако след някой и друг месец си бие камшика, без много обяснения. Особено, като се сблъска с аматьорщината в клуба ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:14 am 
Аватар

За сметка на това си имаме Бащица Слънце :bigok Директор, който е уж само заради строежа, директор, който не изтрезнява и не знае къде се намира, директор, който се мрази с Бащицата и прави всичко възможно само това, което е добре за него да става, независимо от цената, също така е с имплантиран мокет и още не знам колко директори :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:22 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
За сметка на това си имаме Бащица Слънце :bigok Директор, който е уж само заради строежа, директор, който не изтрезнява и не знае къде се намира, директор, който се мрази с Бащицата и прави всичко възможно само това, което е добре за него да става, независимо от цената, също така е с имплантиран мокет и още не знам колко директори :boisw

Гибона?! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:23 am 

Илиан не е лош треньор,но май не успя да спечели респект и уважение от футболистите,което за БГ чалгарите е важно,да ги стреснеш леко и да ги накараш да се влагат на 100 процента в тренировки,те иначе ше тренират колкото да не заспят,с мисълта кой е на ред петък в Найт Флайт - Коцето или Галена :mrgreen:
А и Иво Тонев с тая роля на мутро-директор некак си не му помогна особено.Като влиза с лошата физиономия в съблекалнята след загуби,си представям Илиан как е седял като посран сигурно отстрани,как да те уважават футболистите после?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:31 am 
Аватар

Поздравявам Инчето за адекватното мислене и логика. ;) ( или поне напълно съвпадащо с моите, да не вземе някой да се обиди :D ) Разберете, че треньора е най-важният в един отбор, никъде по света при слаби резултати не сменят собственика на отбора или целият отбор. ;) Бъдете сигурни, че футболистите ни са много над тези на Иртиш и това, че отпаднаха не е вина на Батков, Тонев, Сираков или Боримиров, а на треньорите, които си поеха последствията. Сами си направиха подготовката, направиха си трансферите и с юноши централни защитници трябваше да ги отстраним, само с тактика и добра подредба. Вече срещу отбор от сорта на АПОЕЛ или Партизан, там трябваше завършена селекция, но срещу тези казахстански аматьори... Както и да е, всеки си има мнение за определени резултати, но ви гарантирам, че организацията в отбора и парите за трансфери не са за ниво отпадане в първи кръг на втория турнир! А, че Батков е виновен за други 100 неща, няма спор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:39 am 
Аватар

А като си сменил 10 треньора и няма промяна, дали пък не тръгваш да търсиш проблема по-нагоре по йерархията?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:39 am 
Аватар

Е тия 10 треньора са от некадърник нагоре, какво да се промени?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:44 am 
Аватар

tprodanov написа:
А като си сменил 10 треньора и няма промяна, дали пък не тръгваш да търсиш проблема по-нагоре по йерархията?

Йокана е първият треньор, чийто профил отговаря на профила треньор на Левски (Николай Костов също, но там ръководството не застана зад него срещу коврите).

Иначе и мен Венци Христов ме кефи много, но мисля, че форон.Левски.цом вече е единодушен- от Чорбое- Н-И-К-О-Й!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:48 am 
Аватар

Kryten написа:

Е това обаче е проблем в треньорите, а не в ръководството? :bigok

И Николай Костов нали не беше некадърен, кво стана :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:51 am 
Аватар

Николай Костов също е посредствен. Това показва кариерата му преди/след Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:53 am 
Аватар

Kryten написа:

Именно :smt023

Само като ги видиш към днешна дата кво правят ти е ясно дали са добри или не толкова добри треньори!

-Кокалчето се мъчи нещо в Локо Сф да не изпаднат и като го гледам скоро ше е без работа!

-Вили Вуцов вече е без работа!

-На Ратко ми се губят следите след нас, ама едва ли е направил нещо съществено!

-Гонзо се мъчи в Черно Море, както Кокала в Локо Сф!

-Ясен е в Ботев Вр и то в Б група!

-Костов го изгониха след половин година от Карпати Лвов, сега е без работа!

-Илиан е без работа след нас!

-За Митов също е ясно!

Без да ги подценявам тия хора в последните 5 години, с тях сериозен футбол (ама сериозен и то истински футбол) няма как да стане! Трябва истински треньор с виждания, тактика, постройка, физическа подготовка, дори манталитет, няма как друго яче!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:55 am 
Аватар

М/удругото Йоканович налага схемата 4-1-4-1, каквато налагаше и Костов.
Според мен тази схема няма да сработи в Левски и не е никак успешна. Това е лично мнение, дано да ме опровергае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:24 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
М/удругото Йоканович налага схемата 4-1-4-1, каквато налагаше и Костов.
Според мен тази схема няма да сработи в Левски и не е никак успешна. Това е лично мнение, дано да ме опровергае.

Може пък да проработи, ако знае как да подреди играчите и разбира се те да го слушат ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 1:05 pm 
Аватар

Светкавица обяви фалит, няма да участва в Б група

Втородивизионният Светкавица Търговище няма да вземе участие в предстоящото издание на Б група, след като официално днес отборът обяви фалит. Това съобщи за Дарик треньорът Никола Спасов.

„Разпускам всички футболисти. Аз също от днес съм свободен агент“, каза Никола Спасов, след като официално е разбрал, че собственикът на отбора се оттегля.

Специалистът разкри също, че от Светкавица са депозирали и писмо до БФС, с която уведомяват, че няма да вземат участие в Б група.

=======================================================================================
В БФС чакаха днес Миньор и Чавдар да решат дали ще участват, а изненадата дойде от Търговище, като сложим че Спартак Вн са взели-дали, тия няма да съберат Б група :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 211  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]