forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 7:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1843, 1844, 1845, 1846, 1847, 1848, 1849 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:24 pm 

Тия преди 2 месеца бяха пред закриване, скалъпиха на бързо селекция с играчи от кол и въже и не получават заплати. Ние с високо платените звезди с подготовки не знам си къде и сме на тяхното ниво. :smt006 Само дето тия имат 2 точки повече от нас. :ohmygod Как е възможно да сме толкова потресаващо слаби. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:28 pm 
Аватар

Батков...Тонев...Сираков..Митов...ИлИл...Гонзо...да продължавам ли...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:30 pm 
Аватар

Тройчо, Гърнето, Лупи, Цимбика, Венци Спектакуа - тези всички със сигурност превъзхождат нашите, най-вече Гонзо, нали?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:30 pm 
Аватар

Eric Cartman: две точки нищо не са, идния кръг Гонзо идва в София да ги ебе, а ние ще ги минем в класирането :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:32 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Тройчо, Гърнето, Лупи, Цимбика, Венци Спектакуа - тези всички със сигурност превъзхождат нашите, най-вече Гонзо, нали?

темата за Гонзо се изтърка...но от него тръгнаха неволите...и от Батков де...не можеш да не си го проумял това.... :smt006

п.п. а свинете, защо си ги цитирал...недоумявам....

Наборе...днеска изравнихме 57-годишен анти-рекорд.....за първи път от 57 години сме на последно място.....кажи ми, кой НЕ е виновен.....какво направи Гонзо, като треньор и директор...отговори ми честно и подробно...

Последна промяна targovishte на Пон Юли 29, 2013 11:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:34 pm 
Аватар

От Гонзо??? :smt017

П.П. Миналата година Левски беше на 10 мин от това да е шампион. С никаква по-добра игра Левски беше за последен път шампион преди 4 години. :smt006 От Гонзо било тръгнало. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:35 pm 
Аватар

Добре ясно е, че сме зле ...
Тогава нека подкрепим нашите футболисти за да ги минем в класирането ?! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:36 pm 
Аватар

:bigok Гонзо все повече придобива статута на Костов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:38 pm 
Аватар

Именно Гонзо им сглоби един съвсем нелош състав на Морето и сега гледайте люто как Чорбата ще му го поеме целия :bigok

tprodanov :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:43 pm 
Аватар

DirtyDog написа:

П.П. Миналата година Левски беше на 10 мин от това да е шампион. С никаква по-добра игра Левски беше за последен път шампион преди 4 години. :smt006 От Гонзо било тръгнало. :smt017

Да, точно от Гонзо...и ако не сте го проумяли...значи...просто няма смисъл да спорим...от него се разби не играта...а организацията... :smt006
Естествено не споря, че Батков умело го употреби, но именно при Гонзо...започанахме с анти-рекордите....технико-тактическите успехи, няма да ги коментирам... :smt006
А тия 10 мин. още 100 пъти да ги играем...пак няма да ги вемем...както и финала срещу Берое....защото крушата има опашка....а и сега берем плодовете именно на Митов и тия 10 минути..... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:46 pm 

Trent написа:
Eric Cartman: две точки нищо не са, идния кръг Гонзо идва в София да ги ебе, а ние ще ги минем в класирането :smt006

То хубаво Гонзо ще и ебе, ама за ди ги минем в класирането трябва и ние да бием. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:47 pm 
Аватар

Аз пък все си мислех, че е от Батков... Иначе разбиването на организацията започна още при Насо и Мъри. Ако изобщо можем да твърдим, че е имало организация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:48 pm 
Аватар

Аз лично много харесвах стила на Ясен Петров, до полусезона не се виждаше кой ще ни бие, но после Гонзо пое нещата и затънахме :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:49 pm 

Леле, кви неща има на тая страница :shock:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:52 pm 

:smt005 Гонзо е виновен. 100% !!! Аз пък си спомням как футболист на 30 и не знам колко години влачеше отбора на гърба си и го направи шампион в последния си сезон, футболист, който никога не се скри и мълчаливо изтърпя всичката пумия по себе си. Такъв човек заслужаваше треньорският пост в Левски. Да, може би типично за България много прибързано, но го заслужаваше. Можеше да замине някъде, най-малкото да изкара Про лиценза и да се учи, но по никакъв начин Гонзо не е дал старта на проблемите в Левски. Гонзо нито ще е първия, нито последния, на когото нещата като треньор не са му се получили. Също си спомням и Герена пълна до дупка, и един нещастен автогол, който делеше отбора от финалите в Европа.

Последна промяна vasilkooo на Пон Юли 29, 2013 11:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:53 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

ти гледа ли Черно море:Славия...сигурен съм...не си.... ми намери го и го гледай този мач...ба барем ти светне...поне малко...ако разбираш поне малко и от футбол...а не само от история и реклама... :smt006
п.п. сега си говорим откровено...и нека не се бием с клишета...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:55 pm 
Аватар

vasilkooo написа:
:smt005 Гонзо е виновен. 100% !!! Аз си спомням как футболист на 30 и не знам колко години влачеше отбора на гърба си и го направи шампион в последния си сезон. Такъв човек заслужаваше треньорският пост в Левски. Да, може би типично за България много прибързано, но го заслужаваше. Можеше да замине някъде, най-малкото да изкара Про лиценза и да се учи, но по никакъв начин Гонзо не е дал старта на проблемите в Левски. Също си спомням и Герена пълна до дупка, и един нещастен автогол, който делеше отбора от финалите в Европа.

ти прост ли си бе...кой ти говори за футболист...за човек...заври си мнението някъде....олигофрен...чети малко и отговаряй адекватно...за да си променя мнението за тебе...ясно!!! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:59 pm 
Аватар

Експерти бол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:02 am 
Аватар

ВНИМАНИЕ !!
Търговище е разярен !! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:03 am 

Ти за няколко месеца разбра колко е кадърен Гонзо като треньор така ли? Ти точно колко общо имаш с футбола чисто тактически и практически като изключим престоя пред телевизора? Левски не е ставал шампион от 5 години, Гонзо колко време беше на треньорския пост от тея 5 ? Да се коментират треньорските качества на хора, които нямат и два сезона в един отбор е смешно и не подлежи на коментар. Както и диалог на тема тактика и футбол с хора, на които най-близкият им досег до играта са часовете по физкултура в училище е безпочвен.

Последна промяна vasilkooo на Вто Юли 30, 2013 12:05 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:03 am 
Аватар

Някaкъв написа:
Аз лично много харесвах стила на Ясен Петров, до полусезона не се виждаше кой ще ни бие, но после Гонзо пое нещата и затънахме :ohmygod2

На полусезона бяхме с 2 равенства и 3 загуби.Пролетния полусезон 1 равенство и 1 загуба...при Гонзо. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:04 am 
Аватар

targovishte написа:
DirtyDog написа:

Да, точно от Гонзо...и ако не сте го проумяли...значи...просто няма смисъл да спорим...от него се разби не играта...а организацията... :smt006
Естествено не споря, че Батков умело го употреби, но именно при Гонзо...започанахме с анти-рекордите....технико-тактическите успехи, няма да ги коментирам... :smt006
А тия 10 мин. още 100 пъти да ги играем...пак няма да ги вемем...както и финала срещу Берое....защото крушата има опашка....а и сега берем плодовете именно на Митов и тия 10 минути..... :wink:

Много точно. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:06 am 
Аватар

Някaкъв написа:
ВНИМАНИЕ !!
Търговище е разярен !! :strkstrk

направо не съм на себе си...честно... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:09 am 
Аватар

vasilkooo написа:
Ти за няколко месеца разбра колко е кадърен Гонзо като треньор така ли? Ти точно колко общо имаш с футбола чисто тактически и практически като изключим престоя пред телевизора? Левски не е ставал шампион от 5 години, Гонзо колко време беше на треньорския пост от тея 5 ? Да се коментират треньорските качества на хора, които нямат и два сезона в един отбор е смешно и не подлежи на коментар. Както и диалог на тема тактика и футбол с хора, на които най-близкият им досег до играта са часовете по физкултура в училище е безпочвен.

виж сега....няма да те обиждам повече...но или си много тъп или си много упорит...да те питам и тебе...ти гледа ли Черно море:Славия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:14 am 

Гонзо няма какво да го обсъждаме. Ако е кадърен, нека си покаже кадърността срещу ФК "Закрит Герой" следващия кръг.

Много ми се щеше Венци Христов да е при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:18 am 
Аватар

Не ми се ще никой от Берое да идва при нас повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:22 am 
Аватар

Съвсем откровенно можем да си кажем, че Гонзо към момента не проявява някакви треньорски умения. Също така откровенно можем да си кажем, че отборът при Гонзо игра по-добре от при Ратко, по-успешно от при Ясен.

Но не можем да кажем, че Гонзо е развалил организацията. 85та година Батков е причислен от ДС към клуба, за да води футболистите на театър, по собствените му думи, и лично за мен, с малки промеждутъци, всичко оттам нататък в Левски е свързано с Батков и подчинено на бог знае какви интереси, но със сигурност не са нито футболни, нито пазарни. Няма как Гонзо да е виновен за това, ако ще да имаше всичката черна енергия на света.

И съвсем откровенно можем да си кажем, че сме ебаси идиотите да коментираме Царя и ситуации около Левски в темата на умираща свиня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:22 am 

Росен написа:
Не ми се ще никой от Берое да идва при нас повече.

Не бери грижа. Кой се натиска да ходи в 14-тия в таблицата :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 1:46 am 
Аватар

Някои хора така и така не разбраха, че едно е футболист съвсем друго е треньор или директор!

Гонзо футболиста беше велик човек и мъж! Само поклон за Гонзо за това което направи като футболист за Левски! С Илиан е същата работа, беше супер футболист, но като треньор е уникален страхливец!

Но Гонзо треньора и директор вече е друга бира и да именно по-негово време започна кризата в Левски. При него започна и текучеството на футболисти, казанската афера, налагането му над Ратко и Ясен а да не говорим за периодите дето беше и треньор! Този безидеен Левски без защита си е още от негово време и то от първата му година! След което нещата бяха добре една есен защото имахме Гарата, Жо и Дарко но толкова! Пак не бихме дори Славия и Сливен тогава!

Те качествата му като треньор сега се виждат в Черно Море, отбор без тактика само с физика, кюскане, ръгане и мачкане на топката нон стоп! Без каквато и идея за футбол и кво да се прави с тая пуста топка ? А това да ви е познато и на вас? :smt005

Не бъркайте любовта с брака, едно е играч и съвсем друго треньор или директор! Двете неща са съвсем различни, Гонзо винаги ще остане в моето сърце като футболист! Но за съжаление на мен а и всички нас се провали, и като директор, и като треньор след това за жалост!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 1:57 am 

targovishte написа:
incheto_1914 написа:

ти гледа ли Черно море:Славия...сигурен съм...не си.... ми намери го и го гледай този мач...ба барем ти светне...поне малко...ако разбираш поне малко и от футбол...а не само от история и реклама... :smt006
п.п. сега си говорим откровено...и нека не се бием с клишета...

Първо - обърнала ли съм се някъде към теб, че ми отговаряш?
Второ - аз някъде написала ли съм, че Гонзо е страхотен треньор? Тактик? Директор? Някъде написала ли съм нещо такова, че ми казваш да гледам ултра малоумен мач?
Трето - вземи се кротни малко и спри да обиждаш, защото на абсолютно никой не му дреме колко си нервен. Явно ти си в "онези дни" от месеца. Всички сме ядосани от ставащото в Левски, но спазваме някакви норми на поведение дори във форума.
И четвърто - не, не от Гонзо тръгна всичко лошо в този клуб. Изобщо, ама грам не си прав.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1843, 1844, 1845, 1846, 1847, 1848, 1849 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]