forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 12:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 747 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:30 pm 
Аватар

каква защита бееее....на тия пловдивски мангали трябваше да им вкараме поне 3...4 гола, ако ще и да да играем без защита...не виждате ли, че ние нямаме нищо....не само защита.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:30 pm 
Аватар

Вие очаквахте да ги разбием ли? :ohmygod2
Видяхме същото от Иртиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:31 pm 
Аватар

Още на полувремето исках да си тръгна, но останах и се чудя в момента защо. Аз лично ще си взема малко почивка от стадиона, защото просто нямам сили вече да ги гледам. Съжалявам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:32 pm 
Аватар

За транспарант на следващия мач
IMATE PARE, IMATE KURVETINE, A IGRATE KAT PICHKETINE! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:33 pm 

incheto_1914 написа:
За съжаление имам подозрения, че ако 3-4 мача не се представим добре, ще бъде "емнат" и от разбирачите във форума.

Като чета темата малко по-назад и гледам някои писания за Йоканович, си мисля как даже не трябваха 3-4, а точно 1 седмица и 1 мач :ohmygod Някои от вас са на сериозно кафево.

На нас ни куцат даже неща, които се учат В ШКОЛАТА. :ohmygod Ебаси бездушните олигофрени, тва просто не знам истина ли е, сънувам ли...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:35 pm 

не виждам как ще се оправят нещата .. за пръв път виждам толкова слаб и безидеен Левски.
И аз съм на мнение, че не бива да виним Йоканович.. просто с тези играчи толкова, като изключим трима-четирима. Всичко съм очаквал, но не и да стигнем до тук!! :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:37 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Още на полувремето исках да си тръгна, но останах и се чудя в момента защо. Аз лично ще си взема малко почивка от стадиона, защото просто нямам сили вече да ги гледам. Съжалявам.

Ако фен клубът каже, че трябва да присъстваме няма ли да го направим?
Аз ще изкажа една малко по-различна теза. Според мен от известно време фенклубът вреди на Левски повече, отколкото да му помага. Става въпрос за националния. Готов съм да споря, както споря и на други места... :)

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Славиша требе да позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

hidden767 написа:
Наистина съм втрещен и недоумявам как има хора, които продължават да ходят на стадиона :shock:
За мен те нямат себеуважение. Освен това и пречат на клуба. С присъствието си легитимират малоумните изказвания и ограниченото мислене на ръководството.
От новия треньор и неговите нови шефове се иска само едно - спешно разкарване на 7-8 обременени психически примадони + докарване на тяхно място на нови играчи. За да имаме шансове поне догодина да се борим за първите места.
Всякакви приказки за това как нашите играчи са най-добри в момента копаят гроба на Левски за следващите 5 шампионата.

Не! Левски е това, което е, заради публиката и присъствието ѝ в тия 100 години на стадиона. Ако и тя изчезне, отборът свършва. Ние сме последния бастион на Левскарщината и мястото ни е на стадиона, без значение какво се случва. Позицията, каквато и да е тя, се изразява на стадиона- не пред телевизора :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:38 pm 

Пълна подкрепа към треньора! Тия ще заиграят, ако имат уважение към треньора на първо време. Още всеки играе за себе си страшни малоумници има в отбора, но надеждата ми е треньора. Трябва време...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:38 pm 

Беше ми оптимистично уж. Харесва ми идеята за пореден мач да търсим изостряне през крилата при положение, че 3 от 4те крила в тоя отбор са ЗАВЪРШЕНИ РЕТАРДИ, а четвъртия е наказан. :smt005

Ама от друга страна май по-добре с бездарно изсипване към Генков отколкото да чакаме бермудския триъгълник Ваги-Велев-Бру да измисли нещо. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:39 pm 
Сълзи ми излязоха от очите след този мач, спонтанно, нищо особено не стана и този мач, просто спонтанно. От болка и от гняв. След всеки мач съм като парцал, изхабен и употребен, емоционално, психически. А се предполага, че това трябва да те развлича и да ти носи удовлетворение.
Не мога повече. Всичко, което обичам в тази държава и самата тя, е убито, подменено, разбито и умъртвено и се радвам, че след един месец се махам оттук. На 24 години съм с бели коси и лошо настроение всеки уикенд, което рефлектира и вреди и на околните ми хора.
Завинаги от Левски, с фланелката на Левски и със спомените за Левски.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:39 pm 
Аватар

19XIV написа:
Вие очаквахте да ги разбием ли? :ohmygod2
Видяхме същото от Иртиш.

Преди мача си говорех с един приятел фен на Локото и той вика "но е твърде вероятно (да биете), още не сме окомплектовали отбора."

СМЯТАЙ, човек...Локото вчера си събраха отбора и още го събират и ни бият на Герена :ohmygod2 Е, не, съвсем логично е било да паднем от тях!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:43 pm 

Не нападайте Йоканович! Той ли прави тази селекция? Той ли води подготовката? Той ли беше треньор в двата мача срещу ботушарите от иртиш? Човека няма никаква вина за тази сбирщина от футболисти, която облича синята фланелка! :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:43 pm 
Аватар

Македония написа:
Сълзи ми излязоха от очите след този мач, спонтанно, нищо особено не стана и този мач, просто спонтанно. От болка и от гняв. След всеки мач съм като парцал, изхабен и употребен, емоционално, психически. А се предполага, че това трябва да те развлича и да ти носи удовлетворение.
Не мога повече. Всичко, което обичам в тази държава и самата тя, е убито, подменено, разбито и умъртвено и се радвам, че след един месец се махам оттук. На 24 години съм с бели коси и лошо настроение всеки уикенд, което рефлектира и вреди и на околните ми хора.

Това за спомена за съжаление е грубата истина....Това е ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:44 pm 
Аватар

Бавна, сигурна, повсеместна и дружна СМЪРТ на ВСИЧКИ примадони !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:44 pm 

Koi gi gleda tiq igrachi nai-posle shte stane li qsno?! Az iskam chisto i prosto da izlezne edin chovek ot toq otbor i da kaje az vzeh reshenieto da dadem 400k za Silva i 200k za Bru, az reshih da mahnem Joazinho, Ze Soares i t.n. Jokanovic li e kav e kak she raboti s tiq nekadarnici ne znam...ebasi ujasa.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:46 pm 
Аватар

Трудно се играе срещу третия в класирането :?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Пак ли ще пишем декларации ? Щото на всички им писна и се е видяло, че "лека полека нещата отиват към бой"...

Върнете се в началото
 Профил  

Македония написа:

Ето затова мненията ми във форума последните години са такива, каквито са. Ето затова много пъти съм ви казвал да спорите с мен, когато станете на моите години и гледате същия филм толкова пъти, колкото съм го гледал и аз.
Който си вземе поука - добре. който не - то си е за негова сметка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:47 pm 
Аватар

Слаб мач. Дано Йоканович вземе правилното решение за някои играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:48 pm 

Решението е едно: Нулева година, нов отбор с нови класни играчи, а от тези трябва да останат само Генков, Гаджев, Вутов, Родригес и може би М. Иванов! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:49 pm 
Аватар

Отказвам да възприема какво се случва :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:49 pm 
Аватар

смешни и жалко паляци , писна ми. Докараха ни до там да не ни пука , да се смее през сълзи. Болен Левскар съм , отраснал в малък град и мечта ми беше да стъпя на стадиона и да пея докато имам глас. В София съм 5 години , не пропускам почти мач и вече и на мен ми писна. Докараха ме до там да не искам да ходя на мач на любимия ми отбор. Няма да ходя да ми се подиграват милионерите със сини фланелки. Без грам страст, без грам смелост , без грам напън. СРАМ ЗА ЛЕВСКИ! Искам да влезна в съблекалнята и да ги млатя докато поискат трансфер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:50 pm 

Цитат:
Ami da vi kaja s risk, da si navleka dosta psuvni, no goliama e vinata I na Sektor B. Vsi4kite ni futbolisit sa v mnogo lo6o psihologi4esko sustoianie. Boikoti meko kazano ne pomagat.

Чухте ли бе, ВЪН от сектора ! Предупреждавам всички от форума, не се присъединявайте към групата https://www.facebook.com/groups/3951604 ... ment_reply , това ще ви навлече само излишни нерви. Нерви образувани от 15-16 годишни лапета, лапета които довчера бяха Папагали, Буфери, Свине а днес дават акъл кой да остане кой не и какво да прави СЕКТОРА !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Не мога да си обясня колко трябва да си тъп и прост, че да не можеш да се сетиш да пазиш най-високия футболист на терена при статично положение.

Върнете се в началото
 Профил  

Не мога да не се съглася с Хидъна!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:51 pm 
Аватар

От всички отбори само ние сме с 0 точки, добре ли е? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:51 pm 
Аватар

Тоя капут педераст наско с перуката кво направи ? След иртиш щяло да има изгоненИ, нямало да се повтаря бла бла и кво стана ? Изгони гаджев за 3 дни, върнаха го, та чак титуляр игра, пак глупости и смях за другите, а насо си върти опашката към всеки, дето има неплитък джоб. Кур, насе, кур!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 10:52 pm 

Не си спомням досега такова нещо, да сме последни! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 747 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]