forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 6:06 pm 
Аватар

Мен ме притеснява,че футболистчетата ни са свикнали да си развяват байрака.Дано го слушат треньорчето и може да се получи нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 6:12 pm 
Аватар

По-скоро дано има начини да им наложи волята си е ключът. Ясно е че ще им се ебе майката, ако почне да се работи професионално и как трябва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 6:13 pm 
Аватар

Е па в тва няма никаква логика. Нали като работят професионално, позитивите ще са все за тях? Не виждам що това да е проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 6:15 pm 

Щото досега работеха страшно професионално :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 6:17 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Е па в тва няма никаква логика. Нали като работят професионално, позитивите ще са все за тях? Не виждам що това да е проблем.

Щото да се работи професионално може да значи-режим,дисциплина,повече влагане в тренировките и т.н. Което на някои футболисти може да не им понесе,но да видим и да се надяваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 6:21 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Ами явно е. От много години не сме виждали професионална работа, режим, синхрон в действията им, който си личи само след сериозна подготовка и тренировки. Така както са пискали при Костов, могат и сега, но да се надяваме имат сега респект и гръб от Сираков.

Моите методи са ясни, ама ги няма в трудовото законодателство - дрЪво за всичките, докато останат само най-лудите и сериозните. Да видим в тази ситуация как ще се справи тренерО. :smt023 Това ще му е най-трудно - да ги научи на режим и на това как да си взаимодействат. И двете - изключително елементарни неща във футбола, но невиждани при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 8:03 pm 
Аватар

Аз не мисля, че липсата на професионализъм е заради играчите. И не мисля, че те могат да сменят нормален треньор сами.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 8:09 pm 

Е с Костов кво стана? И не е като да говоря наизуст, все пак Иво Тонев лично потвърди, че е имало бойкот тогава.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 8:11 pm 
Аватар

И един от боклуците още е в отбора и няма мърдане!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 8:22 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Е с Костов кво стана? И не е като да говоря наизуст, все пак Иво Тонев лично потвърди, че е имало бойкот тогава.

Честно да си кажа, доста съм далеч от мисълта, че в Костов имаше професионализъм. То и Фандъчка говори и изглежда възпитано....

И ако техническия стои зад треньора, футболистите би трябвало да му пръднат на кура. Ако могат да бойкотират наистина, значи или техническия е кур, или не става за нищо. Затова написах, че футболистите сами не могат да направят нещо такова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 8:28 pm 

Е, да, точно това си говорихме и преди - ако имаше кой да застане зад треньора и да им тегли по един задвратник на тия нещастници, ситуацията нямаше да е такава. Същото ще стане и с Йоканович, ако Сираков не е на негова страна. Даже Йоканович като гледам и сам ще си тръгне, хич няма да чака да го гонят.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 8:42 pm 
Аватар

Според мен ако треньорите са професионалисти играчите няма да пискат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 9:20 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Брат, професионализмът се изразява в тонове неща- пак ще дам за пример моя човек кондиционалния и състезателя му с гюлето- когато пътуват за състезания из България, моят човек си ходи с колата, а винаги при възможност (когато дестинацията позволява) на Г.Иванов му вземат самолетен билет, защото цитирам: " вибрациите от возенето в кола му ебавали майката на мускулатурата" :shock: и тва говорим за човек 150-160кг, правещ лежанка с 260кг.. Сега на гюлетласкачът му се роди дете, а треньорът при всяка възможност го взема на лагер за да може да спи на обяд и нощем без детето да му реве.

Като се сетя зимата за Пинто, Нали се сещаш как на Ваги му се ражда дете и му казват, че няма да ходи при жена си, щото ще изпусне половината подготвка кво ще последва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 9:25 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 9:31 pm 
Аватар

Акримоний, питай твоя човек гюлетласкача писка ли? За мен ако се въведат примерно тренировките на Юрген Клоп в Левски, никой няма да мрънка, най-малкото защото ще знае какво се изисква от него и как може да го постигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 9:33 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 9:35 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Акримоний, питай твоя човек гюлетласкача писка ли? За мен ако се въведат примерно тренировките на Юрген Клоп в Левски, никой няма да мрънка, най-малкото защото ще знае какво се изисква от него и как може да го постигне.

Не, аз се познавам с него и се засичаме почти всеки ден пред залата. Но не писка, щото след като е ставал 2 пъти младежки европейски шампион, не е печелил нищичко. А сега за 1 година спечели доста състезания, направи 2 национални рекорда, викат го на диамантените лиги (като един от най-добрите 8 в дисциплината). Но във футбола не знам дали резултатите могат да дойдат толкова бързо, защото е колективен спорт...

П.с.

Mr. Smith написа:

При Кокала бяха най- доволни и не мрънкаха хич, а неговият професионализъм е... :oops: така че се оборва горното твърдение..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 9:38 pm 
Аватар

Сменихме 100 треньора и файда няма никаква. Ръководството е виновно и това е. Ако един клуб иска да се развива винаги ще намери начин да го направи. Нека се позволи на сърбина да работи пък ще видим. Жалкото е, че докато има хора като Батков, Сираков и т.н. в Левски аз някак си не мога да повярвам, че такова нещо е възможно. Играчите могат да бойкотират колкото си искат, но ако треньора коли и беси в съблекалнята слабо ще го вълнува техният бойкот. Тренировки на макс, дисциплина, а който не е доволен - пътя. При нас обаче не е така за жалост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 9:42 pm 
Аватар

Стига с този Костов. Говорите все едно сме изпуснали Мауриньо направо. Нищо по-различен от ИлИлиев. Един куп глупости направи на Герена и след това си би камшика в най-неподходящия момент. Вижте му кариерата преди и след Левски - едно голямо нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 9:44 pm 
Аватар

Цитат:
Но във футбола не знам дали резултатите могат да дойдат толкова бързо, защото е колективен спорт...

Това няма особено значение. Футболистите знаят, че ако не се постараят пък, резултатите няма да дойдат никога. Вече толкова години непрофесионализъм би трябвало да е убедил дори чистачката, че не е верния път.

И още - професионализмът далеч не означава повече натоварване. Work smart е твърде различно от Work hard.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 9:51 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Цитат:
Но във футбола не знам дали резултатите могат да дойдат толкова бързо, защото е колективен спорт...

Това няма особено значение. Футболистите знаят, че ако не се постараят пък, резултатите няма да дойдат никога. Вече толкова години непрофесионализъм би трябвало да е убедил дори чистачката, че не е верния път.

И още - професионализмът далеч не означава повече натоварване. Work smart е твърде различно от Work hard.

Ми вече двама души, които са разговаряли с Пелето след Сараево ми казаха, че според него не било станало нищо кой знае какво. Съдейки по изказването му за бойкота, явно и след Иртиш смята така. Та мисълта ми е- защо си толкова убеден,че според футбалерчетата те не са на верния път?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 9:54 pm 
Аватар

Пелето отдавна няма цел, не мисля за то броя в картинката. Пък и принципно ми е противен в разбиранията си, не от сега.
Според мен например, Гаджев ще бъде върнат в отбора и ще играе на съвсем различно ниво. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 9:58 pm 

Vincenzo написа:
Стига с този Костов. Говорите все едно сме изпуснали Мауриньо направо. Нищо по-различен от ИлИлиев. Един куп глупости направи на Герена и след това си би камшика в най-неподходящия момент. Вижте му кариерата преди и след Левски - едно голямо нищо.

Изобщо не става дума за Костов. Става дума за това как играчите си правят каквото си искат и си развяват коня. Дискотеки, мискотеки, бойкоти, прически, татуировки, разходки а на терена от години едно голямо НИЩО.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 10:03 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Според мен например, Гаджев ще бъде върнат в отбора и ще играе на съвсем различно ниво. :wink:

Ми надявам се да грешиш. За този професионализъм е дума, която трябва да търси в уикипедия.. Ако имаше и грам от него, нямаше да се дърви на феноветe 34675667 пъти, щото щеше да осъзнае, че без нас нямаше да е ритнитопко, а интелектът му щеше да стигне до там да бъде чобанин в някое пазарджишко село...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 10:20 pm 
Аватар

Мисля, че Гаджев просто няма мисловния ресурс да се погледне отвън. Това не е наш проблем, основно си е негов.. но дори на него ще му стане по-добре. Баси, когато аз работя и мениджъра ми е готин и успява да ми развива качествата ми идва да си ударя гъза в тавана от кеф. Чувстваш се добре, работиш добре, щото можеш и ти харесва. И при тях е така. Напротив, когато няма професионализъм, всичко става с досада и некачествено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 10:39 pm 
Аватар

acrimonious написа:
При Кокала бяха най- доволни и не мрънкаха хич, а неговият професионализъм е... :oops: така че се оборва горното твърдение..

Кокала винаги е бил професионалист :mrgreen: Питай Антонатан :mrgreen:
Проданов, с твоите меринджеи мА притесняваш, особено откакто обяви, че си изгубил ерекцията си :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 10:42 pm 
Аватар

За кво ти е ерекция, ебането е детска работа... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 10:58 pm 
Аватар

Антонио Вутов остава в Левски
http://gong.bg/view_article.php?article_id=361453
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 11:19 pm 
Аватар

Страхотна новина :lsclapp

Цитат:
Футболистът се е понравил и на новия треньор Славиша Йоканович, който ще го използва.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 23, 2013 7:38 am 
Аватар

вАн моментално

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]