forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 3:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:00 pm 
Аватар

Aз пък мисля, че твърде много надежди влагаме в това момче :wink:
А родителите му явно реагират точно така, както биха реагирали повечето от нашите родители. Възможност за развитие в чужбина за много повече пари -> отивай маме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:05 pm 
Аватар

acrimonious написа:
targovishte написа:
по твойте сметки....не счетоводни...школата ни изкарва по един читав играч...на 5...6 години....като в 30% от случаите ни го отмъкват без пари.... :bigok

Именно!

А родителите му явно са дебилни селяци, които като чуят чужбинско, веднага има "Заминавай, маме!".. :|

Това е момче на 17 години.Няма ли глава ,с която да мисли.Не може ли да се опълчи на майка си.
Аз сам съм решавал в коя гимназия искам да уча и в кой университет.Това също са избори от които ми зависи живота за напред и никой не ми е повлиявал на избора.

За мен е абсолютен продажник каквото и да си говорим.
Някои хора имат ценностна система, той такава няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:05 pm 
Все едно пък на половината от тоя форум, дори тия, дето най-много роптаят, родителите им не са ги посъветвали "отивай да учиш в чужбина", ами "остани за честта и славата на родината си и за уважението на предците, да се бориш за развитието на България".
Айде стига глупости. :smt006 Тва е 17 годишно дете, родителите му искат най-доброто за него, а най-доброто за почти всеки българин е да се махне от тая кочина. Родителите си ли ще слуша или Наско П. и Бащицата? И естествено, че Италия и калчото звучат по-привлекателно от Левски. От луната ли падате? Или имаме около поне 2 примера, които да дадем на това момче с хора, които са останали и от които е станало нещо?

П.С: Продажник бил :shock: :lol: Майко мила, болни хора...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:09 pm 

Явно преди 10,15 и т.н години,когато никой Левскар не одобряваше бягството на играчи от Левски по подобен начин сме били само болни.Нищо радостно е,че новото поколение е здраво!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:09 pm 
Аватар

Левскар67....стига с тия чужденци ,бе.Ти с тях лягаш и ставаш.Едно и също пишеш от 2 г.Разбрахме те.Фетишът ти към БГ играчите те тласка към...бездната. :bigok

Последна промяна Justice на Чет Юли 18, 2013 11:11 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:10 pm 
Аватар

бе на 17 години, някои българи имат по 2...3 деца...а някои и внуци.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:15 pm 
Какво значи бягство, пич? Какво предлагаш на това момче? Да израстне в среда от кретени, юноши манекени и чалгазвезди, които в един момент ще го повлекат и него, колкото да устоява и ще му ебат майката. Веднага пример с Пламен Илиев, който дойде като едно скромно, упорито нормално момче, а в момента пие по шише водка и това не са думи от Уикенд, а истината видяна с очи. Треньор да ти е Бисер Хаздай или някой подобен и евентуално да играеш мачове в по-леките двубои като Любимец и Гоце Делчев, по селските ниви, където някой да ти сцепи крака.
Или да отидеш в нормална държава, в нормално първенство, с истински треньори и условия?
И като му казваш, Антонио, остани, бляскаво бъдеще те чака в Левски и после ще се изстрляш в много по-голям клуб, кой от нашите му даваш по-точно за пример, че не мога да се сетя :smt017
Да си говорим рационално, а не като левскари.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:16 pm 
Аватар

Футболът си е професия като всяка друга. Гледаш да взимаш колкото може повече кинти и това е. Гледа да си оправи живота от сега. Просто емигрира, но не за да мие чинии, а за да играе футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:17 pm 

Много е ясно, че ще слуша и ще има доверие преди всичко на родителите, но е важно, кого слушат родителите му :ohmygod ! Слушат най-вероятно някой менажер, който им обещава светло бъдеще, естественно за да е по-убедителен хубаво очерня ЛЕВСКИ! И всичко това за да се нагуши с пари! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:18 pm 

Вутов във Левски не може да се развива и в това съм почти убеден...просто няма кой да го учи, а тренерчето след максимум 1 година и то при някакви фантастични обстоятелства (може би ако водим с 50 точки на полусезона) си заминава и нащо момче почва бавно, но сигурно да си затъва в професионалния ни клуб. Освен, ако не си болен левскар и не живееш за тоя отбор, не виждам сила, която да те държи тука.
От кой да се учи Вутов, от кой да черпи мотивация ? От наще путки дето и 90 мин ли не могат да издържат ? Как да стане тва ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:19 pm 

Съжалявям,ама аз съм доста изостанал от вас.В такива ситуации не умея да мисля рационално.Моето си е закостеняло от едно време и такова ще си остане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:20 pm 
Аватар

А и отделно аз не виждам какво се захласвате по това момче. Какво толкова специално виждаме у него? :roll: Или просто е единствената надежда за нещо хубаво в Левски? Силно се надявам да ме опровергае, да стане голям футболист, ако може в Левски. Ама нещо не вярвам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:21 pm 
Аватар

Македония написа:
Какво значи бягство, пич? Какво предлагаш на това момче? Да израстне в среда от кретени, юноши манекени и чалгазвезди, които в един момент ще го повлекат и него, колкото да устоява и ще му ебат майката. Веднага пример с Пламен Илиев, който дойде като едно скромно, упорито нормално момче, а в момента пие по шише водка и това не са думи от Уикенд, а истината видяна с очи. Треньор да ти е Бисер Хаздай или някой подобен и евентуално да играеш мачове в по-леките двубои като Любимец и Гоце Делчев, по селските ниви, където някой да ти сцепи крака.
Или да отидеш в нормална държава, в нормално първенство, с истински треньори и условия?
И като му казваш, Антонио, остани, бляскаво бъдеще те чака в Левски и после ще се изстрляш в много по-голям клуб, кой от нашите му даваш по-точно за пример, че не мога да се сетя :smt017

да послуша сърцето си..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:22 pm 
Аз не казвам, че не искам да остане, искам естествено, просто цялата логика на света сочи родителите да посъветват детето си да отиде да се развива в чужбина, а и то самото, говорим за Италия, не за Казахстан, отколкото да вярват на Бащицата, че тук го чака светлото бъдеще на други известни наши юноши Копи, Стефчо Станчев, Хичо и други подобни уроди.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:23 pm 
Аватар

vasilkooo написа:
Вутов във Левски не може да се развива и в това съм почти убеден...просто няма кой да го учи, а тренерчето след максимум 1 година и то при някакви фантастични обстоятелства (може би ако водим с 50 точки на полусезона) си заминава и нащо момче почва бавно, но сигурно да си затъва в професионалния ни клуб. Освен, ако не си болен левскар и не живееш за тоя отбор, не виждам сила, която да те държи тука.
От кой да се учи Вутов, от кой да черпи мотивация ? От наще путки дето и 90 мин ли не могат да издържат ? Как да стане тва ?

А кой е Вутов? Едно момче на 17 години...в когото за сега инвестира единствено сектор Б....преди всичко надежди и безрезервна подкрепа...ако не беше това...той щеше да е НИКОЙ...запомнете го това.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:24 pm 
Аватар

Македония написа:

+1 :smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:24 pm 

Ебати детето,аз на 17г и 7 месеца дадох клетва у казармата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:25 pm 
Аватар

Македония написа:
Аз не казвам, че не искам да остане, искам естествено, просто цялата логика на света сочи родителите да посъветват детето си да отиде да се развива в чужбина, а и то самото, говорим за Италия, не за Казахстан, отколкото да вярват на Бащицата, че тук го чака светлото бъдеще на други известни наши юноши Копи, Стефчо Станчев, Хичо и други подобни уроди.

Маке, легендите се раждат в сърцата ни...не в Италия или в Казахстан... :wink:

Последна промяна targovishte на Чет Юли 18, 2013 11:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:25 pm 

Не думай.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:26 pm 
Да остане, за да бъде легенда в съцата ни!? И то без да е показал нищо. Бати тъпата логика... Странно, наистина, че не я следва Антониото :D

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Чет Юли 18, 2013 11:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:26 pm 

Попринцип грам не ми пука за футболисти които вече не са в Левски. Освен разбира се за тия дето са дали нещо на клуба, като Гонзо, Топчо, Иванков и т.н. За някакъв си 17 годишен с 2 мача, хич не ми пука. Да ходи да си бичи айляка дето ще. Ясно е че нищо не можем да изкараме от тая пробита школа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:27 pm 

И за финал,по същия начин избегаха децата:Макриев,Бандаловски,Гаджев,Чепилов,Попов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:28 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Не думай.

да така е...ти не си изпитала това, което повечето възрастни сме го изпитали....Панов...Спасов...Курдов...Искренов...Сираков....Ники Илиев...Борислав Михайлов....и всички останали достойни Левскари.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:29 pm 

targovishte написа:
vasilkooo написа:

А кой е Вутов? Едно момче на 17 години...в когото за сега инвестира единствено сектор Б....преди всичко надежди и безрезервна подкрепа...ако не беше това...той щеше да е НИКОЙ...запомнете го това.... :smt006

Това само бъдещето може да го покаже...публиката на Левски от 3-4 мача по 20-та мин не е видяла нещо забележително..тея от удинезе може и да са.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:29 pm 
Аватар

Македония написа:
Да остане, за да бъде легенда в съцата ни!? И то без да е показал нищо. Бати тъпата логика... Странно, наистина, че не я следва Антониото :D

ми значи не никакъв Левскар...следователно, ако си тръгне, като мишка...просто трябва да го забравим....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:31 pm 

targovishte написа:
incheto_1914 написа:
Не думай.

да така е...ти не си изпитала това, което повечето възрастни сме го изпитали....Панов...Спасов...Курдов...Искренов...Сираков....Ники Илиев...Борислав Михайлов....и всички останали достойни Левскари.... :smt006

Страхотна логика. Аз също имам своите легенди в Левски :smt006

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

incheto_1914 написа:
targovishte написа:
incheto_1914 написа:
Не думай.

какво тогава против имаш словата ми за един беглец?

Върнете се в началото
 Профил  

Цитат:
а така е...ти не си изпитала това, което повечето възрастни сме го изпитали....Панов...Спасов...Курдов...Искренов...Сираков....Ники Илиев...Борислав Михайлов....и всички останали достойни Левскари..

Други времена и режими :smt006 От изброените виждам поне двама, които на драго сърце биха си били камшика само като видят чужбина и пари ако имаха тази възможност, те и до днес са си такива :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:33 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
targovishte написа:
incheto_1914 написа:
Не думай.

ти си на 20+ малко...твоите легенди...не са нашите легенди...от към спомени гледания го казвам...да не ме разбереш погрешно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:33 pm 

Позволявам си де вметна,че легенда би трябвало да се използва само за покойници.Човек докато е жив винаги може за един ден да осере целия си живот

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]