forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 6:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:25 pm 
Аватар

И аз не виждам логика да се иска напускане на най-силните играчи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:27 pm 

Още повече,когато вливане на юноши в клуба и превръщането им в ключови играчи е един от символите на Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:28 pm 
Аватар

Дано Вутов наистина да осъзнава пред какъв избор е изправен. За мен ще е голяма болката, ако избере Удинезе и смятам, че ще е така за още огромен брой Левскари. Не е ли в Левски, ще ми пука за него, как играе само за националния ни отбор и дотам. Все пак не сме едни други, а фенове на Левски и е нормално да ни е през оная работа, как се представят бивши наши футболисти в чужбина!
П.П. И ако може поне един път да минем без клетви и то към все още дете, особено преди да сме видяли, какво реално ще се случи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:29 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Brannik написа:
Ако направи тази малоумщина и избяга в ДЮШ на удинезе му пожелавам да си счупи краченцата и повече никога да не чуем за него :smt006

Адската простотия...

И вратлето да си счупи, ако се окаже малко подло предателче... :smt031

Другия вариант е да се радваме, че напуска, да бъдем европейци, да му пожелаем успех и да си купим тениски на удинезе. В неделите да сядаме пред дивана, да гледаме дербито Чезена - Удинезе и да тръпнем и вехнем, ако наш Тони вкара някой гол.

Последна промяна adrln на Сря Юли 17, 2013 10:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:30 pm 
Аватар

Боже, боже, какви неща прочетох. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:31 pm 

adrln написа:
incheto_1914 написа:
Brannik написа:
Ако направи тази малоумщина и избяга в ДЮШ на удинезе му пожелавам да си счупи краченцата и повече никога да не чуем за него :smt006

Адската простотия...

И вратлето да си счупи, ако се окаже малко подло предателче... :smt031

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:36 pm 
Аватар

Всъщност, ако пича отиде в Удинезе, това ще направи школата ни една идея по-популярна. И майките на лапетиите, когато им избират школа ще си казват - ей от тук могат да отидат в чужбинътъ, и интереса малко или много ще се увеличи. Щото в момента интереса към нашите удря дъното, а децата бягат към други школи. Та, дори и да избяга, полза от това ще има. От клетвите - нулева.
Иначе можем да продължаваме да се чудим що некъде си отивали играчи, като немало да им платят така или иначе..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:38 pm 

Е ако така печелиме деца за идеята Левски,че ще им е просто трамплин за удинезе...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:42 pm 
Аватар

Като слуша някой друг така ще е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:43 pm 
Аватар

Еми можеш да си убеден, че повече от половината майки и татковци точно това обмислят, преди да запишат синчето. А как ще се развие нататък и дали ще заобича отбора си е отговорност единствено на школата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:44 pm 

Аз мислех да напиша какво мисля за някой,който слуша мама на тея години,ама тея малките така ще ме емнат :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:45 pm 
Аватар

Това са реалностите - селско и непрофесионално ни е нивото на школата и последващото развитие на футболистите. Хубаво е да спрем да мислим че сме центъра на Вселената за таланти.

Последна промяна Goviado на Сря Юли 17, 2013 10:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

На кои години? На 9? Ти кого слушаше? Щото аз говоря точно за тая възраст, когато родителите записват малките в школите.

Върнете се в началото
 Профил  

tprodanov написа:
Еми можеш да си убеден, че повече от половината майки и татковци точно това обмислят, преди да запишат синчето. А как ще се развие нататък и дали ще заобича отбора си е отговорност единствено на школата.

Точно че мислят така и след това кратуните в клуба ни оставят такива деца води до там,че школата ни е обезличена

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:46 pm 

tprodanov написа:
На кои години? На 9? Ти кого слушаше? Щото аз говоря точно за тая възраст, когато родителите записват малките в школите.

:lol: абе това не беше за тебе.За 17 годишни говоря

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:51 pm 
Аватар

alexbod написа:
tprodanov написа:

Точно че мислят така и след това кратуните в клуба ни оставят такива деца води до там,че школата ни е обезличена

Що да е обезличена заради това? Обезличена е, че методиката, по която учат е набор на бай Иван, затова, че честотата на тренировките по нищо не се различава от честотата с която повечето младежи ходят да поритат след работа, няма уроци по тактика, да не говорим пък, че не учат история на клуба, и като станат на 18 не знаят все още нищо за клуба, нито пък имат каквито и да е футболни познания. Остава им единствено таланта, но в общия случай това не е достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:53 pm 

С тебе си говориме едно и също,само дето аз не умея да се изказвам толкова научно :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:13 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Brannik написа:

Адската простотия...

Какви са ти претенциите? Дееба и изнежената публика станахме. Чета и по сайтове и фейсбук как хора уж левскари масово го призовават да бяга. Какво се случва с нас??? Ебем ти и изкривеното общество и изкривеното мислене..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:18 pm 

Изключително тъпанарско е да кълнеш едно 17-годишно айде да не кажа дете, ама... Супер простотия, разбирам, че ще е тъпо да отиде в Удинезе, на мен също няма да ми е приятно, ама ебаси клетвите за чупене на крака и врат към някой, който изобщо, ама изобщо не го е заслужил с нищо. А в същото време "Гаджев ни е най-добрият играч"...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:21 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Изключително тъпанарско е да кълнеш едно 17-годишно айде да не кажа дете, ама... Супер простотия, разбирам, че ще е тъпо да отиде в Удинезе, на мен също няма да ми е приятно, ама ебаси клетвите за чупене на крака и врат към някой, който изобщо, ама изобщо не го е заслужил с нищо. А в същото време "Гаджев ни е най-добрият играч"...

Напротив всеки който предаде идеята Левски по най-курвенският начин му пожелавам само и единствено .......! Да си развие кариерата накрая във Видима или Монтана като онзи динамо киевският!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:24 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Кълна го само в случай, че избяга, защото не обичам да ми плюят в лицето. И никъде не съм казвал, че Гаджев ни е най-добрият играч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:29 pm 
Аватар

Някои хората отказвате да приемете реалността за българския футбол май и живеете в някаква паралелна Вселена, където всичко живо се изтребва да идва при нас, а клуба гази наред. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:39 pm 
Аватар

Нещо не ти схващам мисленето, но прочетох, че и ти си от призоваващите го да бяга. На какво основание? Никой не е казал, че сме център на вселената, но дай поне собствената ни ДЮШ да работи за клуба, а не за удинезе, литекс, свинете, феенорд и тн? Тук съм останал с впечатлението, че сме фенове на Левски, а не фенове на Вутов. Това е чисто моралната страна. Но не ви разбирам и по друга линия - щял да се развива по-бързо? Верно? Като го забият в някакъв втори отбор и то най-вероятно резерва, защото засега няма физика? Първия отбор най-вероятно никога няма да го помирише и най-много да играе по някакви долни дивизии като преотстъпен. Да избереш това пред преспективата да си титуляр в най-големия клуб в България където първо ще те забележат много по-бързо и ще те вземат някъде за титуляр и второ не си г-н Никой както ще бъдеш във втория отбор на удинезе или в серия С, а те обича половин България и ръководството те гледа като писано яйце. Трябва да си абсолютен малоумник да избягаш при това положение. Моралната страна е ясна - поне от елементарен морал и признателност трябва да подпишеш първи договор с клуба, който те е открил на село, довел те е в големия град, давал ти е подслон и те е изграждал като играч, дал ти е шанс да дебютираш на 16 години в първия състав, оказва ти честта да сложиш капсулата в новия стадион, представяш екипите и тн.. От елементарно уважение трябва да направиш така, че поне клубът да вземе някакви пари за теб. А ако имаш и малко акъл ще останеш и от чисто професионална гледна точка.

Между другото на ФМ 2008 пише, че любимият му отбор са свинете - ако избяга така курвенски това ще се потвърди и го наричам пут ааа чорбар :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:00 am 
Аватар

Аз не знам масата хора какви очаквания имат от футболистчетата.Повечето момчета,които се занимават с тва нещо професионално са доста кухи,а и тия,които не са,обикновено нямат почти никакви сантименти към отбори,фенове и т.н.Вутов по някакво стечение на обстоятелствата е попаднал при нас,дали е левскар или не-не знам,но се съмнявам да е кой знае колко привързан към нас.Освен това при сегашното положение на футбола ни си е голяма мъка да оставаш тук и аз не бих тръгнал да го псувам.Иначе конкретно в Удинезе не мисля,че ще направи нещо,ама негова си работа.В Левски има повече шанс да играе,което на тоя етап е най-важното,но и при нас от доста години е пълна кочина.Никаква организация в клуба,на малкото читави юноши не се дава никъв шанс и от днеска за утре няма нищо сигурно,кво остава в по-дългосрочен план.Радостта ни се изразява в тва да се смеем на прасета и селяци,които продължават да съществуват и да правят по-добри селекции от нашите "професионалисти",а по всичко личи,че пак ще се чудим как да ги бием с 1-0 или 2-1,ако въобще успеем и тва да направим.Та Вутов да си преценява сам и да си носи последствията,аз няма да го псувам,ако се махне,но спира да ме интересува изобщо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:03 am 
Аватар

Еми Вутов го намерихме преди година от Враца. Нито сме го градили, нито сме го учили на нещо, а дали е левскар изобщо е божа работа. Цялата тая истерия е безумна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:05 am 
Аватар

Подкрепям Бранника напълно :smt023
А тези нещастници Удинезе кои бяха? Не ги ли спаси Ицо Йовов от разгром? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:08 am 
Аватар

Как може да кълнете Вутов, бе?! Изроди :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:08 am 
Аватар

Brannik написа:
Нещо не ти схващам мисленето, но прочетох, че и ти си от призоваващите го да бяга. На какво основание? Никой не е казал, че сме център на вселената, но дай поне собствената ни ДЮШ да работи за клуба, а не за удинезе, литекс, свинете, феенорд и тн? Тук съм останал с впечатлението, че сме фенове на Левски, а не фенове на Вутов. Това е чисто моралната страна. Но не ви разбирам и по друга линия - щял да се развива по-бързо? Верно? Като го забият в някакъв втори отбор и то най-вероятно резерва, защото засега няма физика? Първия отбор най-вероятно никога няма да го помирише и най-много да играе по някакви долни дивизии като преотстъпен. Да избереш това пред преспективата да си титуляр в най-големия клуб в България където първо ще те забележат много по-бързо и ще те вземат някъде за титуляр и второ не си г-н Никой както ще бъдеш във втория отбор на удинезе или в серия С, а те обича половин България и ръководството те гледа като писано яйце. Трябва да си абсолютен малоумник да избягаш при това положение. Моралната страна е ясна - поне от елементарен морал и признателност трябва да подпишеш първи договор с клуба, който те е открил на село, довел те е в големия град, давал ти е подслон и те е изграждал като играч, дал ти е шанс да дебютираш на 16 години в първия състав, оказва ти честта да сложиш капсулата в новия стадион, представяш екипите и тн.. От елементарно уважение трябва да направиш така, че поне клубът да вземе някакви пари за теб. А ако имаш и малко акъл ще останеш и от чисто професионална гледна точка.

Между другото на ФМ 2008 пише, че любимият му отбор са свинете - ако избяга така курвенски това ще се потвърди и го наричам пут ааа чорбар :bigok

Аз не го призовавам, но ми се вижда по-удачен вариант за него си. Естествено, че искам да остане тук, но разбирам мотивите на него и на родителите да избяга и не бих ги псувал или клел, ако го направят.
Алтернативите за него към този момента са - анономник и резерва с по-добър шанс там, или амортизиран пияница, като Курдов и безброй други или путка, като Гаджев след като минат 2-3 години, тук. Засега не виждам добро ръководство при нас и съответно не може да стане добър футболист тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:10 am 

Е ти не знаеш ли,че и Гаджев бега така?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:11 am 
Аватар

tprodanov написа:
Еми Вутов го намерихме преди година от Враца. Нито сме го градили, нито сме го учили на нещо, а дали е левскар изобщо е божа работа. Цялата тая истерия е безумна.

От Мездра и не беше баш преди година,но абсолютно е абсурдно да се очаква да е големия левскар и да го псуваме.Също така е абсурдно и да се радваме,че щял да се махне и да се развие в чужбина.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]