forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 3:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 12:15 pm 

Само не мога да разбера защо се обявяват пак някви други имена, с които е говорено, ама е решено иначе, у-а, "прекалено" било. Все едно казват на новия треньор "абе искахме свестен треньор, ама беше прекалено, затва взехме тебе".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 12:20 pm 
Аватар

Абе, тоя е най-добрият вариант, Купер е добър, но в нашата действителност е по-различно. Сърбите знаят как се работи тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 12:23 pm 
Аватар

Купер, откакто напусна Валенсия дълбае дъното неумолимо. Представи си щом в тоя световно неизвестен турски отбор е бил последно за какво равнище говорим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 12:28 pm 
Аватар

Е, то така се взимат известни играчи, било то футболисти или треньори, някъде, нещо се е объркало при тях... но аз съм повече от доволен от изборът ни. :))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 12:34 pm 
Аватар

Със същия успех могат да кажат че са обмисляли, обсъждали, калкулирали и дАлбоко анализирали варианти с Гуардиола или Моуриньо, ама накрая са преценили да се спрат на Йокановича.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 12:35 pm 
Аватар

Цитат:
Новият старши-треньор на Левски Славиша Йоканович няма да води играчи на “Герена”, научи Sportal.bg. Специалистът подписа едногодишен контракт със “сините” преди два дни и от понеделник започва работа. Спортният директор Наско Сираков се опита набързо да му обясни ситуацията в състава, като му представи дискове в последните четири мача и списък с 25 играчи, които ще го чакат в съблекалнията другата седмица. Освен това сърбинът е получил и списък с набелязаните имена за бъдещ защитник на столичани. Легендарната "осмица" на 26-кратните шампиони, както и Иво Тонев, му обяснили, че със сигурност отборът има нужда от нови попълнения на постовете – централен защитник, нападател и плеймейкър. Световна практика е един треньор да води със себе си различни играчи, които познава и знае качествата им. Нещо подобно притесняваше до някаква степен шефовете на “сините” преди преговорите. Йоканович обаче изненадал всички с едно изказване. “Аз футболисти няма да ви водя. Ще тренирам тима, след което, като видим от какво имаме нужда, ще дейставе така: Казвам ви поста на който търсим футболист. Вие ми предлагате пет. Аз ги гледам, след което споделям кое е най-доброто за отбора според мен, а вие преговаряте, ако е възможно да го привлечем”, обявил живеещият в Мадрид специалист. Смятаният за особняк в Сърбия 44-годишен бивш треньор на Партизан направил много силно впечатление с това си действие най-вече на собственика Тодор Батков. Както е известно, президентът на столичани бе против привличането на чужденец първоначално и в частност на сърбин след провала с Ратко Достанич през 2009 година. След разговорите с Йоканович обаче Батков е останал изключително приятно изненадан от човека срещу себе си. Адвокатът сам сподели вчера: “Славиша има силен характер, малко е чудат и както се казва чешит. Обича да изслушва всички около себе си, но сам взема решението, което смята за най-правилно. Това всъщност е хубаво. Той е победил в трите си години, като треньор е ставал шампиони дано направи същото и с нас”. Човек номер едно на “Георги Аспарухов” е останал възхитен от отказа на 44-годишния сърбин да вземе наградата на най-добър треньор в Сърбия през 2008 година, тъй като Пармезан се проваля в Европа, а и също от трогателното му писмо година по-късно, което пише на феновете при напускането му на “бяло-черните”, въпреки двата дубъла за два сезона с “гробарите”.

http://www.sportal.bg/news.php?news=437895

Ето как смята да работи новият ни треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 12:36 pm 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
Цитат:
Удинезе готви тежък удар по Левски. Италианският клуб иска да отмъкне от "Герена" талант №1 Антонио Вутов. Очаква се дори плеймейкърът да пътува до Удине в понеделник. Новината вече е стигнала до шефовете на Левски, които панически търсят всевъзможни начини, за да спрат бягството на 17-годишния халф. Към днешна дата Вутов няма професионален договор с Левски, защото е на 17 години и още е непълнолетен. Това позволява на Удинезе да преговаря директно с него, като клубът е задължен да плати неголяма компенсация, ако се разбере за трансфер на играча. Предполага се, че тя ще бъде около 125 хил. евро. За целта италианците трябва да подпишат солиден набор от документи, който да представят пред ФИФА, която да одобри трансфера. "Меридиан мач"

Дано да е партенка, че ще си ебе майката, бахти гадната новина за рано сутрин :ohmygod

Aз пък предпочитам да не е партенка. Нещо не ми се иска да свърши като Пичо и Лъчо и другите ни мегаталанти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 12:38 pm 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
Цитат:
Удинезе готви тежък удар по Левски. Италианският клуб иска да отмъкне от "Герена" талант №1 Антонио Вутов. Очаква се дори плеймейкърът да пътува до Удине в понеделник. Новината вече е стигнала до шефовете на Левски, които панически търсят всевъзможни начини, за да спрат бягството на 17-годишния халф. Към днешна дата Вутов няма професионален договор с Левски, защото е на 17 години и още е непълнолетен. Това позволява на Удинезе да преговаря директно с него, като клубът е задължен да плати неголяма компенсация, ако се разбере за трансфер на играча. Предполага се, че тя ще бъде около 125 хил. евро. За целта италианците трябва да подпишат солиден набор от документи, който да представят пред ФИФА, която да одобри трансфера. "Меридиан мач"

Дано да е партенка, че ще си ебе майката, бахти гадната новина за рано сутрин :ohmygod

Защо ? Честно казано, Вутов има талант и предвид факта, какво блато е родното ни първенство, по-добре да отиде навън, защото има повече шанс за развитие и успех. И аз искам да го гледам със синята фланелка, но това е положението в България засега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 12:56 pm 
Аватар

не мисля, че може ей така да отиде в удинезе, имаме право на първи договор, само ако не му го предложим тогава е това с обезщетението

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:00 pm 
Аватар

Цитат:
Ръководството на Левски ще положи усилия в следващите дни да задържи Антонио Вутов, който има предложение от Удинезе, а няма професионален договор със „сините“. Най-голямата надежда в школата на тима не е с контракт, тъй като все още няма 18 години.

Наско Сираков се е нагърбил и с тази задача, като в следващите часове и дни ще разговаря със семейството на Вутов, което в крайна сметка има тежката дума. На практика „сините“ са безсилни, тъй като при плащането на фиксирана компенсация Вутов може да си тръгне от „Герена“. Подобни неща се случват в целия свят, но „сините“ държат да убедят Антонио, тъй като той е най-сериозният им талант, а на всичкото отгоре вече е и любимец на феновете.

Очевидно интересът на Удинезе не е от скоро и това подсказва, че в последната година на „Георги Аспарухов“ са проспали ситуацията.

gong.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:05 pm 
Аватар

ДрегерО написа:
SoulFlyTeR написа:
Цитат:

Защо ? Честно казано, Вутов има талант и предвид факта, какво блато е родното ни първенство, по-добре да отиде навън, защото има повече шанс за развитие и успех. И аз искам да го гледам със синята фланелка, но това е положението в България засега.

Ти фен на Левски ли си или на Вутов? Това е като чорбарските истории за Бербатов, Мартин Петров и как продавали на Запад и тн - е в уж любимия им клуб са постигнали една огромна нула, първият даже ни направи шампиони с пропуските си в мача с кървавия гол, но те били много горди от успехите им... от кои успехи бе - тези с леверкузен, тотнъм, ман ю и тн?? :loser2 И ние можеше да продадеме в много добри отбори Кривия и Гонзо ако го бяхме направили малко по-рано, но щяхме да пропуснем доста радост и може би титли с нашия клуб. Левски е над всички играчи и интересите на Левски са пред личните такива на отделните играчи. Да даде всичко на Левски пък после дали ще играе в силен отбор или ще се провали доста слабо ме интересува.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:10 pm 
Аватар

И какво точно печели Левски, ако Вутов си тръгне утре :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:25 pm 
Аватар

По-добре да бЕга.
Левски би загубил евентуално добър играч и евентуално по-голяма сума от евентуална продажба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:27 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
И какво точно печели Левски, ако Вутов си тръгне утре :roll:

Каквото ще спечели и ако остане...нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:31 pm 
Аватар

Не се знае, принципно се очаква този сезон да изиграе доста повече мачове от преди, ако наистина е толкова добър и талантлив ще се развие и могат да му се вземат повече пари :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:31 pm 
Аватар

И аз много го мразя тва чорбарско мислене. Много се радвам, че Гонзо го "загробихме" тук и не го продадохме по-рано, като той е само един от примерите. Ивелин Попов доколкото помня и той беше от нашата школа? Да знаете, много ме топлеха добрите му игри с Латекса и сега с Рубин ли, кои са ония руски селяци! Не пропускам техен мач и много му се радвам на успехите, шъ знаити!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:35 pm 
Аватар

Гонзо не знам кво го загробихме, ама до колкото си спомням беше най-високия трансфер по-онова време :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:35 pm 
Аватар

Не мисля, че много хора ти разбраха мисълта :bii_chorbata :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:37 pm 
Аватар

Ако мислят този сезон да го налагат и да го пускат титуляр в над 50% от мачовете аз съм ЗА ,да остане.
Ако мислят да го държат на пейката заради някакви чужденци ,да го пускат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:15 pm 
Аватар

Brannik написа:
Ти фен на Левски ли си или на Вутов? Това е като чорбарските истории за Бербатов, Мартин Петров и как продавали на Запад и тн - е в уж любимия им клуб са постигнали една огромна нула, първият даже ни направи шампиони с пропуските си в мача с кървавия гол, но те били много горди от успехите им... от кои успехи бе - тези с леверкузен, тотнъм, ман ю и тн?? :loser2 И ние можеше да продадеме в много добри отбори Кривия и Гонзо ако го бяхме направили малко по-рано, но щяхме да пропуснем доста радост и може би титли с нашия клуб. Левски е над всички играчи и интересите на Левски са пред личните такива на отделните играчи. Да даде всичко на Левски пък после дали ще играе в силен отбор или ще се провали доста слабо ме интересува.

Въобще не ми е до това да гледам Вутов в друг отбор или да си ги мерим със свинете кой къде продал. Пак казвам, искам да го гледам със синята фланелка, но ако има шанс нека да се развива. Би следвало да се платят добри пари за него, ако е таланта за който го смятаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:39 pm 
Аватар

Няма професионален договор с клуба и ако сега отиде в Удинезе ще се платят точно 125 000 евро, това ако са добри пари - ок, но не мисля.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:57 pm 
Аватар

Brannik написа:
Няма професионален договор с клуба и ако сега отиде в Удинезе ще се платят точно 125 000 евро, това ако са добри пари - ок, но не мисля.

Това за сумата го прочетох чак сега. Моя грешка, извинявам се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 4:46 pm 

Аз искам да благодаря на Базил, че се раздаваше докрай с екипа на Левски и го показа и след последният мач със Славия че е сърцат футболист, жалко че в някой напечени мачове играта на отбора куцаше и неможа да помогне, но пък стана голмайстор, отбеляза гол за 1-0 срещу Славия и само тъпото решение на Митов да замени него и Владо доведе до това да играем с 2ма по-малко в оставащите минути, в които стана и резила.
Знам че тук ще ме оплюете повечето, но в една тема е посочена снимка на Базил Де Карвальо и до него една синя фланелка, която не се знае дали изобщо е на Левски и на кой отбор даже а и е от Май 2012 а не от Май 2011 когато стана оня инцидент с нашата фланелка.
Нека да дойде сега пак Гарра Дембеле, щото Левски заслужава такъв нападател, а и не съм убеден, че Жоао е играч изобщо за А група...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 4:59 pm 
Аватар

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Според мене фланелката е на Милан прав си :ohmygod :ohmygod :ohmygod

http://vbox7.com/play:d7aad204

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 5:24 pm 
Аватар

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=360287

Най-вероятно ще го изпуснем.
В този случай клуба няма абсолютно никаква вина.Левски като клуб няма никакви законни права да го спре.

Цитат:
В следващите дни ще разберем какви ръце са поставили посланието в основите на Сектор А. Ръце на левскар или такива на беглец?

Тези изречения много добре казват моментното положение.

Само от него зависи дали ще се нареди до Гонзо,Кривия,Топузаков етц или да отиде в Удинезе и след години да го споменаваме като един от най-големите избягали таланти.

Сега е момента.Ако Вутов избере нас пред Удинезе ще се издигне в очите на много хора.

Последна промяна flo на Сря Юли 17, 2013 5:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 5:25 pm 

Не бе брат, не е от тоя мач а и на тоя мач той имаше отношение към Гонзо и Батков а не към нас и Левскии не е хвърлил фанелката на земята само я размята малко, стига сте преувеличавали. Мъри Стоилов игра ли в лит(*кс-етрополе че даже и гол ни вкара тогава при 4-1 1994г. ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 5:29 pm 

flo написа:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=360287

Най-вероятно ще го изпуснем.
В този случай клуба няма абсолютно никаква вина.Левски като клуб няма никакви законни права да го спре.

Цитат:
В следващите дни ще разберем какви ръце са поставили посланието в основите на Сектор А. Ръце на левскар или такива на беглец?

Тези изречения много добре казват моментното положение.

Само от него зависи дали ще се нареди до Гонзо,Кривия,Топузаков етц или да отиде в Удинезе и след години да го споменаваме като един от най-големите избягали таланти.

Ако си прецени сам да си сложа главата в торбата и да си тръгне толкова млад си е за него. Както Наско казваше през 2005-07г. младите играчи, като него трябва да поиграят поне 3 год. в отбора който им е дал път за големият футбол, за да се отблагодарят за изхарчените средства за развитието им, а след това да ходят в чужбина! Има много случай, в които такива трансфери не успяха и не само от България а и от Сърбия и Румъния - Домовчийски, Курдов, Зоран Тошич, Габриел Торже...така, че той си решава, но най-вероятно ще сбърка, ако съдиме по тези гореспосочените.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 5:34 pm 
Аватар

Ако си тръгне :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 ще стане едно от най-големите лекенца помирисвало свещеният екип на Левски!

Просто ще стане Курдов №2 и нищо повече! Докато ако остане на Герена ще има шанс да се превърне не само в добър играч, но и в любимец на хиляди левскари!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 5:39 pm 
Аватар

Не бързайте да обиждате момчето. Мислите ли, че онова дете, което плака като куче след равен с Локо (София), знае за какво става дума и движи някакви договорки с Удинезе? Родителите му си правят някакви планове, те са в правото си да искат най-доброто за детето си, така че не могат да бъдат винени. Все едно в нашия форум няма тема "Емиграция". Доколкото знам, и Наско Сираков, и Ганьо много държат на Антонио, като първият дори е наредил още на Митов да бъде налаган всеки мач. Мисля, че Тонката ще си остане при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 5:40 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Не бързайте да обиждате момчето. Мислите ли, че онова дете, което плака като куче след равен с Локо (София), знае за какво става дума и движи някакви договорки с Удинезе? Родителите му си правят някакви планове, те са в правото си да искат най-доброто за детето си, така че не могат да бъдат винени. Все едно в нашия форум няма тема "Емиграция". Доколкото знам, и Наско Сираков, и Ганьо много държат на Антонио, като първият дори е наредил още на Митов да бъде налаган всеки мач. Мисля, че Тонката ще си остане при нас.

Съгласен съм. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]