forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 12:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:45 am 

Бойкот е правилна позиция. На такъв мач ще има отзвук. Все пак там се очаква да сме поне 2 000 и накрая празен сектор. Ако беше някое домакинство на Герена нямаше да има такъв смисъл, но тук е много добре замислено. Тази подкрепа, която даваме в последните няколко сезона след такива грандиозни изцепки, няма аналог и всички методи се изчерпаха. Ще им се покаже, че не заслужават да носят синята фланелка, защото за първи път в историята си(каква ирония това да е на 100год. юбилей) Левски ще е без публика. По-добре обаче да сме публика с позиция и мнение, отколкото мазохисти, които при откровени подигравки си затварят очите и продължават напред сякаш нищо не се е случило....тия дето са недоволни явно не разбират, че големите агитки се ръководят от тартори, които са се доказали и са си извоювали правото да вземат решения, с които масата да се съобразява. В случай че те са грешни тези момчета няма да се скрият в автобус, в съблекалнята или където и да е като путките на терена, които не олицетворяват и на 1% това, което е ЛЕВСКИ - борба,смелост,честност и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:49 am 
Аватар

flo написа:
Папагалите на едно тяхно дерби бяха направили бойкот срещу Селския. http://i.id24.bg//im/g/2495_1.jpg .И нищо не излезе от цялата работа.Те ти тогава си бяха много слаби и си продължиха нивото докато той не си отиде.Не виждам и при нас каква ще е ползата от този бойкот.Не ми се вярва по някакъв начин да се стреснат.За мен решението е заплахи за футболистите ,трошене на коли, шамари и тогава може да им дойде акъла.

Ето още един, който си мисли, че се бойкотират футболистите, не прочете ли подчертаните абзаци в предишния ми пост, ако не си, по-добре го направи! А и никой не те спира да заплашваш, който си поискаш или да им забиеш кирка в колата, действай както сметнеш за добре!
Македония написа:
Дотук нито един не е казал какво и как ТРЯБВА да се направи, единствено как "тва нищо няма да постигне", "мислите ли, че ще се трогнат", "на тях не им пука" и т.н производни. :smt006 :lol: Не се и учудвам, че нищо не се предлага.

Аз лично, предлагам, когато сме на стадиона при излизане на футболистите, да се скандира само един път, мощно и отчетливо "Ние сме Левски София" последвано от "ШШШШШШШТТ" и до края на мача ни гък в сектора, ама няма гол, два, три, пет, гробна тишина! Накрая може да извикаме, пак само един път "Само Левски обичаме те" и кой от къде е!

Последна промяна georgilsfc на Вто Юли 16, 2013 10:05 am, променена общо 4 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:52 am 
Аватар

Накрая обаче всичко се свежда до - "Никой не може да ми дава наклон на х у я, ще си праим квот си искам"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:53 am 
Аватар

VANDAL написа:
Бойкот е правилна позиция. На такъв мач ще има отзвук. Все пак там се очаква да сме поне 2 000 и накрая празен сектор. Ако беше някое домакинство на Герена нямаше да има такъв смисъл, но тук е много добре замислено. Тази подкрепа, която даваме в последните няколко сезона след такива грандиозни изцепки, няма аналог и всички методи се изчерпаха. Ще им се покаже, че не заслужават да носят синята фланелка, защото за първи път в историята си(каква ирония това да е на 100год. юбилей) Левски ще е без публика. По-добре обаче да сме публика с позиция и мнение, отколкото мазохисти, които при откровени подигравки си затварят очите и продължават напред сякаш нищо не се е случило....тия дето са недоволни явно не разбират, че големите агитки се ръководят от тартори, които са се доказали и са си извоювали правото да вземат решения, с които масата да се съобразява. В случай че те са грешни тези момчета няма да се скрият в автобус, в съблекалнята или където и да е като путките на терена, които не олицетворяват и на 1% това, което е ЛЕВСКИ - борба,смелост,честност и т.н.

+1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:00 am 

Скандални мнения.
Правилно или не, решението е взето. Оттук насетне нашата задача е да сме единни, а не да мрънкате, путчици тъпи. Как в тая дървжава не се спря да се мрънка за всичко бе, баси!?
Като се палят факли сме куул и е яко да покажеш снимка и да кажеш - и аз бях там. Е, сега е взето това решение и ако вие тъпаци имате поне грам чест и достойнство ще кажете ОК, бойкот, Сектор Б така реши.

Тая тема е за ключ според мен до деня на мача. Пренесете си безумните споровете в друга.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:00 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Накрая обаче всичко се свежда до - "Никой не може да ми дава наклон на х у я, ще си праим квот си искам"

което автоматично води до 6-7 страници мрънкане около представянето на агитката след всеки мач :bigok
докато се кара на тоя принцип само ще се въздиша по чужди клипчета :8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:02 am 
Аватар

Ръководството на Левски трябва да работи в посока повишаване посещаемостта на мачовете. Начина на играта е само един от компонентите от цялата маркетинг политика на клуба. Живеем в 21 в. Започнем ли да ходим по 20 000 човека на мач при средна цена от 10 лв., тогава може да говорим за ефективен бойкот.
В момента приходите от билети като % от бюджета на клуба сигурно е под 5%. Така, че ходене/неходене на мачове все тая.

От толкова бойкоти накрая цецковците останаха 200 човека на мачове. И какво постигнаха?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:03 am 
Аватар

Тук едва ли някой има за цел да намали приходите на клуба и така да притиска ръководството. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:05 am 
Аватар

Естествено, че бойкота е правилната позиция, какво искате и очаквате? Как може да има хора срещу тоя бойкот, много ви харесват тия мърши дето само срам и разочарования ни носят, според мен бойкота трябва да продължи докато нещо не се промени, а това че се е случило за мача с Ботев... ами и на дербито да беше, пак не трябва да влизаме, мисля че повечето хора оттук имате по поне 5-6 гостувания на жълтите, поне 20 дербита, така че какво значение има кога ще е бойкота, дали ще е челси или монтана все тая, ПРОМЕНИ ТРЯБВАТ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:06 am 

Охххххххххххххххх, като чета някой мнения и имам чувството, че живея в паралелна реалност. Ръководството да работело... тва ръководство, което предпочита да ти издава карта-бележник ли? Това, което в момента, в който нашите момчета спряха да се занимават моментално насраха списанието? Същото ли? За каква политика изобщо говорим? :smt006 Всичко се прави на парче и точно тва е проблема. Пък сравнението с червените приятелки, айде нема нужда. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:17 am 
Аватар

Wooden Pints написа:
Как може да има хора срещу тоя бойкот, много ви харесват тия мърши дето само срам и разочарования ни носят...

Някои хора просто ги влече към садомазото и тва е :bigok

Как беше оня лаф..."бий ме, бий ме, наричай ме мръсница..." :bnsex :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:18 am 
Аватар

Македония написа:
Дотук нито един не е казал какво и как ТРЯБВА да се направи, единствено как "тва нищо няма да постигне", "мислите ли, че ще се трогнат", "на тях не им пука" и т.н производни. :smt006 :lol: Не се и учудвам, че нищо не се предлага.

:!:
За всички дето повтаряте "феновете на цуцка/ботев правили същото, и нищо не станало" - ние сме левскари, не розАвите или некви папагали :wink:
Левски е публиката, идеята, не ръководството или балерините. Доказали сме, че за нас са важни не трите точки, а начина по който са взети или загубени!
Съдбата покровителства смелите!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:20 am 
Аватар

Във фейсбука е по-интересно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:26 am 
Аватар

Твърдо за бойкота, тия шушумиги дето си играят на отбор не ни заслужават :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:42 am 
Аватар

Да добавя, че сравнения с чорбари и папагали е неуместно, особено с първите, дето даже и без да бойкотират, пак стадиона им е празен :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:48 am 

Аз също ще се съобразя с бойкота и го подкрепям по простата причина, че досега не сме го правили наистина. Ама така, рязко да няма никой на стадиона и да ги видим тогава. Само че и аз съм супер скептична за резултатите... Просто в тоя клуб никой, ама ни-кой не го боли фара за нас :x

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:52 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
Аз също ще се съобразя с бойкота и го подкрепям по простата причина, че досега не сме го правили наистина. Ама така, рязко да няма никой на стадиона и да ги видим тогава. Само че и аз съм супер скептична за резултатите... Просто в тоя клуб никой, ама ни-кой не го боли фара за нас :x

Напълно подкрепям, само с уговорката, че и да им пука, те няма какво да направят, толкова си могат. Освен да намалят билети, да пуснат ученици без пари и други популистни ходове, ръководството няма какво друго да направят, те искат същите неща като нас, само че не ги постигат и не знаят как да го направят, но пък знае ли човек, ако не опиташ, няма да разбереш, ще видим. Прави се за доброто на клуба, но в годините доста такива неща, доведоха до доста лоши резултати.
А, едва ли има човек който да мисли, че ще трогваме по някакъв начин футболстите в този отбор. То няма един лидер да го хванеш и да кажеш, това е човекът, освен вратаря, 20 чужденци, а българите са най-бездарните в отбора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:03 am 

:lol: Кво означава ще се съобразя, точно си представям как разпръсквате един автобус стюарди :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:05 am 
Аватар

Преди време гледах по телевизията някаква американка, която беше нещо по работа тук и обясняваше впечатленията си за България и българите. Почти изцяло хвалби естествено, но голямо впечатление ѝ направило, че любимите и най-често използвани изрази от българина са "това не може да стане", "няма как да стане" и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:06 am 
Аватар

Трябва да се натисне яко през социалните мрежи, спортните сайтове, вестници и т.н. Особено фенклубовете в района на Пловдив и околията, трябва всички да знаят за бойкота, за да не стават грозни сцени. Не искам да съм на мястото на стюардите в неделя...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:07 am 
Аватар

Бойкот само за този мач или бойкот занапред?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:17 am 
Аватар

във фейсбука е пълно с мнения тип "я да вида кой шъ мъ спре да вляя" :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:25 am 
Аватар

Еми като се наложи ще ги видят... казва се една седмица преди мача, за да няма неразбрали, накрая като някой плаче нашамарен да не се жалва... аман от вождове :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:27 am 

kosjo написа:
:lol: Кво означава ще се съобразя, точно си представям как разпръсквате един автобус стюарди :lol:

Много си оригинален, не знам сам ли го измисли :wink: Точно това имах предвид, че ако не се съобразя ще ходя да разпръсквам автобус със стюарди :fgod

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:30 am 
Аватар

аз съм ЗА бойкота, даже и по-радикални мерки, но предвид това, че много голяма част от левскарите са против не съм убеден, че е правилен ход - ще видим!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:32 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
kosjo написа:

Много си оригинален, не знам сам ли го измисли :wink: Точно това имах предвид, че ако не се съобразя ще ходя да разпръсквам автобус със стюарди :fgod

Черен колан по жиужицу и кунг-фу са минимум изисквания.

Я сложнете една анкета, е ми е интересно, колко пък са против.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:45 am 

Казва се почти седмица преди мача, никой не може, да ме убеди, че някой няма да е разбрал, като 100% ще кажат и по ТВ. Като идвате на по 2-3 мача в годината, е да му еба майката, съгласете се с тези хора, които обявиха бойкота, щото цяла година те си скъсват гъза от работа, за да изглежда сектора така. Плюете ги сега, ама после си слагате снимки по фейсбука и пишете, каква уникална хореография сме направили. Имайте малко акъл в тия тикви, ебахти манталитета :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:47 am 
Аватар

мисля, че левскарите са интелигентни хора и бойкота ще мине както е планиран, без проблеми

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:50 am 
Аватар

Абе като имаме предвид, че това е първото подобно нещо, което правим и малко или много е тест за нас като фенове, и същевременно прави или не, има значителен брой хора, които не са съгласни, струва ми се, че позицията - кур за тоя, и кур за оня, не е най-добрата. Мисля, че в разговорите с несъгласни, ако се обяснява позицията и се сочи декларацията (която е чудесно написана), една голяма част от несъгласните ще си променят позицията. От изостряне и конфронтиране май нямаме нужда.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 11:51 am 
Аватар

Хората които знам че ходят по мачове съм сигурен, че всички са разбрали. Нека който има такива познати им предаде, за да се увери че всички знаят и най-важното защо трябва да го направим. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]