Levskar69 написа:
Alek написа:
0 tolerance написа:
Ах, титлите, ах, купите

Да си дойдем на думата

Е, добре де, тогава за какво е този бойкот? Единственото което виждам в декларацията да е посочено, е срамът в Павлодар, т.е. слаби резултати? Звезда също не са се "прекинали" от успехи в Европа последните години. Дори хората в декларацията не са написали срещу какво е?! Срещу Батков? Баждеков? Иво Тонев? Гонзо? ( освновен виновник, ако трябва да сме честни ) Сираков? Само юноши ли искаме, да разкараме боклуци от отбора ли? Просто казвам, че при така даваните за пример Звезда, не е постигнато НИЩО. В други случай може и да е, не знам, както казах не смятам, че това е начина, но е нещо, времето ще покаже дали е правилно или не.
А, банът на потребителя е прекалено, за пореден път.
Нещо за идентичност да видя? Прочети декларацията...
От позицията на моите скромни години, идентичността която съм научил, а това се прави като малък е, че Левски не е титли и купи, а борба до последната минута, сами срещу всички. Ако гледаме тази идентичност, то протестът е срещу футболистите, а кой точно от 20те чужденци ще се заинтригува? Идва въпросът, защо са 20 чужденци и кой ги е довел, там идва Гонзо, но понеже ни е любимец, ще кажем, че Батков е виновен, защото е по-удобрен, въпреки че той е давал големите заплати на тия, които на 90% са бездарници, не се връзва!? Искаме юноши, но им пускаме профилите във ФБ за подигравки във всяка тема, искаме българи, но Златински ни е смешен и т.н. Няма угодия и затова не разбирам този протест, поне не докато видя срещу какво е. И просто ни е сто годишнина, ако не ни пука за резултати, защо не си ходим и не си пълним стадиона, както подобава? А, ако ни пука за резултати, с какво помагаме в този момент, при нов треньор, кофти първи мач и т.н. Прекалено много неща, които аз за себе си не разбирам.
Славия са пълна подигравка, курвите на "А" група.
Локо СФ щяха да изпаднат.
Шефа на Лудогорец се отказва от футбола при всеки равен.
Литекс са на една дума да се закрият, когато един точно определен човек каже.
Чорбата са подигравка от години.
Тегави години са за футбола, а на нас проблема ни е, че нямаме селекция навреме и, че не се вършат нещата правилно, но проблема е, че това не се прави от Мъри, Кокала, Вуцов, Сираков, Боримиров, Гонзо, Илиев и т.н. всеки от тях си има феновете тук. Ето Инчето ме пита, вярно ли мисля така за Гонзо, еми как да кажа на черното бяло? След като е треньор в ЧМ, явно не е преуспял в Левски. Същото важи за всички други. И тук всеки сам за себе си решава, дали проблемът е нагоре, т.е. всички са употребени от злия гении Батков, или просто дадените хора НЕ умеят по една или друга причина. Според мен има добра основа за работа, прави се всяка година подготовка в чужбина, даже две, пари за заплати и трансфери се отпускат, а заплатите се дават в определен ден. Не е много, но сравнено с всеки друг отбор без Литекс и Лудогорец, които както казах са на едно телефонно обаждане от аматьорски футбол, е нещо. "Намразихме" си най-големите любимци като футболисти, заради желанието им да са в Левски.