forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 10:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 987, 988, 989, 990, 991, 992, 993 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 1:26 pm 
Аватар

От утре няма да виждаме Гаджевица :smt089

http://gong.bg/view_article.php?article_id=359425

Цитат:
Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков заяви след днешната тренировка на „сините“, че Владимир Гаджев ще тренира с юношите от утре.

„Владимир Гаджев от утре почва да тренира с юношите. Искаме да наложим млади футболисти и нови лица в отбора. Станислав Ангелов остава в отбора, защото се отнася професионално към задълженията си. Говорих с много треньори, всичките са и близо, и далеч до отбора. Надявам се утре до следобедната тренировка да се знае името на новия ни треньор. Сега говорих по телефона на много езици, :bigok не само на сръбски“, обясни Сираков и добави, че някой от футболистите на Левски ще бъдат освободени като това вероятно ще се случи утре.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=359427

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 1:40 pm 
Аватар

Trent написа:
По-добре, че Сърмов ще ходи в Ботев, верно мАри с утайката от Левски направи ебати и отбора, но все пак не мисля, че ако Сърмов се беше върнал при нас, това щеше да възпроизведе нещо положително.

В момента при нас трябват коренни промени в много отношения. И супер звезда да привлечем не се знае какво ще възпроизведе това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 1:45 pm 
Аватар

Цитат:
Радомир Антич поема Левски

Предлагам да изготвим списък с потенциалните треньори ... сигурен съм, че до утре ще имаме над 20 имена в него ... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 1:52 pm 
Аватар

Boyo написа:
Kryten написа:
Е много ясно, че имаше футболисти и се градеше отбор. Трябваше още една малка селекция и се видя следващия сезон какво стана. А разликата в точките стана защото ни се контузиха 4ма титуляри и направихме няколко загуби като срещу Локомотивите с 200 пропуска и голове в последните минути.

Следващият сезон най-ключовите играчи беха различни :wink:
Мъри е добър треньор, среден тактик, и много слаб селекционер. А сега имаме нужда точно от последните две.

Мъри може и да не му върза на другите места, където беше, но в Левски си пасна като дялън камък.
ВЪобще не ме интересуват и чорбарските песни за 68-те точки преднина. Интерсува ме Левски в Европа и при Мъри беше доста доволно. Нямах и 20 години и гледах 1/4-финал в Уефа и ШЛ - неща, които хора на 50 години само са си мечтаели. А, да. Левски играеше и футбол и това го показваха хората с присъствието си на стадиона.
Обаче, когато Мъри остана без работа не спря да говори как в един момент ще се върне в Левски, ако не се лъжа и за стогодишнината и вече за втори път отхвърля подобна възможност. Пожелавам му успех в Ботев, но той сам знае, че това, което направи с Левски няма никакъв шанс да го стори с Ботев. Според мен много бързо забравя пътя към "Герена", защото в моменти, когато ние имаме нужда от него, той го няма никакъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 2:03 pm 
Аватар

Boyo написа:
Kryten написа:
Е много ясно, че имаше футболисти и се градеше отбор. Трябваше още една малка селекция и се видя следващия сезон какво стана. А разликата в точките стана защото ни се контузиха 4ма титуляри и направихме няколко загуби като срещу Локомотивите с 200 пропуска и голове в последните минути.

Следващият сезон най-ключовите играчи беха различни :wink:
Мъри е добър треньор, среден тактик, и много слаб селекционер. А сега имаме нужда точно от последните две.

Деко, Томашич, Бардон, Йовов, Иса, Зе, Тасевски, Жоазиньо, Рабех.
Лъжа ли се или последните четирима ни направиха следващата година шампиони, те + Иса ни закрепиха бюджета за 2-3 години? Дали пък хора като Гошо Петков, Мечо, Ричи, Пелето и още не малко бяха отписани и с етикет "инвалиди" преди Мъри? Ами Перуката, Домовчийски, Хичо, Коприваров, Балтанов, Цигането... Брех този слаб селекционер. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 2:07 pm 
Преговаряхме с Ги Ру, Лобановски, Хайнкенс, нооооо... в последния момент всички отказаха и сметнахме че сале янкович или мирчо кончев е най-добрия вариант (епизод 35)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 2:08 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Mr. Smith написа:
Ако си спомняш още преди Баткофф да ги уволни преди 5 години, тук пак имаше спорове дълго време и дори сектата на мАри се съгласиха, че треньора вече е изчерпан и има нужда от смяна. Ние не сме Манчестър един човек да е треньор 20 години, тук ако не го уволнят след шест месеца, то за три-четири години се изчерпва и отбора се срива.
Аз също искам да играем хубав футбол, но вече имаме нужда и от купи, така, че ножа не е до кокал,той вече е дълбоко в кокала.

И аз тогава бях "за" уволнението на Мъри, както и сега съм "против" връщането му. Както каза- изчерпа се.
Идеята ми беше съвсем друга. Тъпо е да се плюе по него, че нищо не бил направил, че не знам си какво, какво толкова бил работил, какво толкова играел Левски, как го направил. Факт е, че го направи, а Левски имаше стил на игра, а не бясно кюскане на топката. От Мъри на сам Левски ми харесваше единствено при Ясен Петров. По една или друга причина, тогава с Гарата, Жо и Грийн в състава пак не станахме шампиони. Но тогав Левски имаше някакви наченки на игра.
А, да, след идването на Сираков Дани Боримиров и Ясен Петров бяха първите изгонени. Явно най-големите виновници за всичко.

Знаеш ли кое ме дразни в Мъри? Първо преди 5 години обяви, че каже истината защо бяха уволнени, нищо не каза, а пролетта беше си надъхал отбора да играят на живот и смърт след това, не че принципно папагалите не се надъхват срещу нас де :grin:
Обаче малко след това легна на свинете, легна и на лудогорец. Както и да е, фактите говорят, че извън Левски, Мъри се провали тотално, същото може да се случи и в Ботев. Според мен в Левски трябва генерална промяна, а Мъри и Насо не се вписват в това.
Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 2:10 pm 
Аватар

@Македония, може и Тонито Здравков, бре. Идеален ще е за плановете на Сираков за нов Левски. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 2:15 pm 
Аватар

Който и папагал да питате, ще ви каже, че мача на сезона им е с нас.. Така, че това с надъхването и т.н ми се струва нередно да се ползва като някакъв довод. Един папагал живее само и единствено до мача с така омразния Левски. За тях дори мача с Локото няма такова значение бе, деба и жълтите чорбари! :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 2:15 pm 

Преди няколко часа, един познат, ЛЕВСКАР ми каза, че е чел сутринта в някакъв сайт, нефутболен! Че новият ни треньор е Словенеца, който е класирал Словения на Световното! Напишете името му, защото забравих и сайта и името на треньора, докато се прибера! Пишело още, че Мариан и Топчо остават помощници, но кондиционен треньор и треньор на вратарите щял да си доведе! Може да е поредната измислица, но си струва да се провери! Лично, аз смятам, че в този труден за нас момент, най-добрия вариант за ЛЕВСКИ е: А. Желязков да е спортен директор, а Г. Василев треньор :smt023 ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 2:18 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Преди няколко часа, един познат, ЛЕВСКАР ми каза, че е чел сутринта в някакъв сайт, нефутболен! Че новият ни треньор е Словенеца, който е класирал Словения на Световното! Напишете името му, защото забравих и сайта и името на треньора, докато се прибера! Пишело още, че Мариан и Топчо остават помощници, но кондиционен треньор и треньор на вратарите щял да си доведе! Може да е поредната измислица, но си струва да се провери! Лично, аз смятам, че в този труден за нас момент, най-добрия вариант за ЛЕВСКИ е: А. Желязков да е спортен директор, а Г. Василев треньор :smt023 ! :levski

Човек, има клип в чорбал, на който Сираков каза, че още нищо не е сигурно и преговаря само с чужденци. Тоя "нефутболен" сайт да не би да е спал с Раева, че да знае. Мъж на средна възраст си, спри да се хващаш на всяка партенка. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 2:36 pm 
Аватар

Я се успокойте малко, бе хора! Само някакъв негативизъм има, не видях един положителен пост в последните няколко дни.
Никога не съм бил от сектата на Мъри и не съм искал да се връща, но на черното - бяло не може да се каже. Мъри е единственият наш треньор през последните 15 години, който работеше професионално и със сърце. Постоянно се занимаваше с юношеските и дори с детските отбори, гледаше им тренировките, следеше децата, окуражавваше ги. Всеки ден този човек бачкаше като луд. Вярно, че имаше много трески за дялане и направи доста грешки докато ни беше треньор, особено след влизането в шл, но не може да се зачеркне това, което направи. Толкова много треньори се изредиха от 2008-ма насам, може би само Ясен Петров донякъде се стараеше да си върши работата :wink:
Толкова аматьорщина на килограм видяхме в последните няколко години, че е напълно нормално да не можем да вземем мачове срещу берое, славия или иртиш. Моля се, дано поне някакви наченки на професионализъм да се вкарат в тоя клуб най-накрая :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 2:48 pm 
Аватар

Е ето ви хубава новина- пазарджишката путка е аут :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 2:50 pm 

Ами, гледах го този клип в чорбал! Наско, пак не каза нищо! Каза, че е говорил на много езици, че всички треньори, с които е говорил са близо до ЛЕВСКИ, но са и далече от ЛЕВСКИ! :smt017 Както някой, някъде написа той става за политик! Много говори и нищо не казва! Написах, вече, че това, което чух може да е измислица! Както и това, че за нас, в този тежък момент, най-добрия вариант е: А. Желязков спортен директор, а Гочето треньор :smt023 ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 2:51 pm 
Аватар

Насо лъже, той освен сръбски друг език не знае :loser2

П.с. На герена се е споменало нещо за ектор купер :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 2:58 pm 

Не вярвам, такова голямо име да ни стане треньор, но дано! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:00 pm 
Аватар

А тоя Кур Савов е ерата ретард. За какво да си говори Сираков с Янкович на сръбски като го чухме, че говори по-добре български от Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:00 pm 
Аватар

Фпанк Рийкард също е вариант. В момента май е без отбор, а последно беше в Саудитска Арабия и иска да се върне към големия футбол. Освен това почти се познават с Насето от почти засичането им в Реал Сарагоса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:02 pm 
Аватар

Какво става тука бе :o Антич,Купер,Рийкард :o :o :o Не е сериозно това, нали :strkstrk

Най-много да дойде някой гаден сърбеж, като тоя сале - мале и твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:03 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Насо лъже, той освен сръбски друг език не знае :loser2

П.с. На герена се е споменало нещо за ектор купер :smt017

Купер , ако дойде с неговите мега физически тренировки ,ще му спретнат бойкот още след втория мач.Нашите нежни футболяги такива работи не търпят.

Последна промяна Justice на Нед Юли 14, 2013 3:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:04 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Какво става тука бе :o Антич,Купер,Рийкард :o :o :o Не е сериозно това, нали :strkstrk

Най-много да дойде някой гаден сърбеж, като тоя сале - мале и твай.

Антич и Рийкард надали, ма Купер що да не дойде- той по-скоро се причислява към издънките...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:08 pm 
Аватар

Е нали ще поискат заплати, а у или ще спят в общежитието в краен случай във вилата на баждечето :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:10 pm 
Аватар

По-добре да се върнем на темата за ЦЗ. Почнахме много да мечтаем. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:10 pm 
Аватар

Най-добрата новина от днес е изгонването на Гаджев. Силно се надявам утре това да се случи и с Ил. Йорданов, Рамос, Де Карвальо, Силва, Везалов, Старокин. Ясно е, че това е 1/2 отбор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:11 pm 

Сега и антич изплува! Не знаем на кого да вярваме! :lol: Тези медии май се оляха! :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:13 pm 

Ако прибавиш към тях Пинто, Бру и Пл. Димов списъка ще е пълен! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:14 pm 
Аватар

Не четеш, момче :slap

Levskar67...кажи как по-точно искаш да изгониш Бру при положение, че е играл 2 мача в които целият отбор беше покъртителен? Може и да излезе нещо от него.

Последна промяна RIOT на Нед Юли 14, 2013 3:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:15 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Сега и антич изплува! Не знаем на кого да вярваме! :lol: Тези медии май се оляха! :oops:

Ти се надявай да не дойде Купер. :wink: Че тогава ще има доста Оди да държиш за юноши.Щото ще сме пълни с Аржентинци,Португалци и Уруси. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 3:16 pm 

Честно казано не знам дали по-скромен сърбин като Сале-Мале не е по-добър вариант. Голямо име за да го изтипосаш тук, първо трябва да смениш със западни специалисти сите треньори от ДЮШ, да хвърлиш милиони за подобряване на тренировъчната база и да осигуриш средства за селекция. А всички знаем какво мисли "отговорният човек" - пари нема, действайте. Сериозен човек няма да седне в тая кочина тук да обяснява на Димов как се отнема топката или на Старокин как се изнася. Дори Костов изрева на умряло от това, камо ли някой по-реномиран чужденец. Тук трябва някой тип Любо Пенев да ги юрка и да тичат с ластици. Та... тоя Сале на мен не ми е ясно що за треньор е, но на него със сигурност му е ясно ние на какво ниво сме, в какво състояние ни е базата и какъв ни е бюджетът и ми се струва приличен вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 4:04 pm 
Аватар

Сръбският треньор Александър Янкович е отказал офертата на Левски, пишат медиите в западната ни съседка. Според mozzartsport.com, „сините“ са предложили на Янкович заплата, близо два пъти по-голяма от тази, която той е получавал в Цървена звезда.

Изданието обяснява, че в Левски много харесват Сале Янкович още от времето, когато бе помощник на Славолюб Муслин. Младият наставник обаче за втори път отказва на българския тим, след ноември 2011-та. Причината сега – Янкович не иска да напуска Звезда, където е старши треньор в Академията на клуба.

„Истина е, че разговарях с ръководството на Левски. Исках да обясня пред всички нещата, защото уважавам безкрайно Левски, хората с които съм работил там, и като цяло българския футбол,“ заяви Янкович пред сръбския сайт, за който разкри, че няма да поема „сините“, и не мисли изобщо за друго развитие на кариерата си, освен това в Цървена звезда.

Май лека по-лека, ще си довлечем Гочето...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 987, 988, 989, 990, 991, 992, 993 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]