forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 8:32 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 986, 987, 988, 989, 990, 991, 992 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:46 pm 
Аватар

bobby_1914 написа:
Boyo написа:
Фенчетата на Мъри много ме кефи как винаги забравят да коментират тампере и -16 точки :ohmygod2

Мъри нека идва ама само ако сираков излезе и докаже, че за тампере и минус 16 причината не е била мъри и футболистите

А такива пък като теб много бързо забравиха 1/4-финал за Купата на УЕФА и участието в груповата фаза на Шампионската лига. :ohmygod

Нищо не съм забравил, но когато трябваше да градят отбор СС стигнаха до тампере и -16 - най-слабият ни сезон този век.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:47 pm 
Аватар

Най-слабият викаш. Не оня дето бяхме 4-ти два кръга преди края.

Иначе ми се повръща от тъпотията дето сътвори Насо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 10:19 pm 
Аватар

То в последните няколко години конкуренцията за "най-слаб сезон на Левски" за този век (а може би и за предния) е доста сериозна, ако трябва да сме честни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 10:36 pm 
Майка ти да еба, Насо...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 11:51 pm 
Аватар

Аз пък си чакам да видя сериозното име, което ни е приготвил за треньор по неговите думи.Интересно ми е кой ще домъкне, надали ще е сърбина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 11:53 pm 
Аватар

Но не можем да отречем, че с нашата посещаемост си заслужаваме Сале... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 11:55 pm 

Как може да е толкоз долен тоя човек ? Мъри без него не искаше да дойде в Левски, бореше се за него със зъби и нокти и тоя при първата възможност му заби нож в гърба ............

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 11:58 pm 
Аватар

Не знам защо,но имам странно предчувствие,че новият треньор ще е работил дълги години в Румъния или Гърция!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 12:00 am 
Аватар

joro123 написа:
Как може да е толкоз долен тоя човек ? Мъри без него не искаше да дойде в Левски, бореше се за него със зъби и нокти и тоя при първата възможност му заби нож в гърба ............

Е дай сега да си подаде оставката и да почне да реве,че Мъри не иска да се върне :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 12:01 am 
Аватар

acrimonious написа:

10...12...15 000, това са ни последните три срещи..... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 12:02 am 
Аватар

targovishte написа:
acrimonious написа:

10...12...15 000, това са ни последните три срещи..... :smt017

Е не гледай тях. Ясно- мачове за титлата и евротурнири.. Ами миньор, монтана, враца..?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 12:12 am 

bobby_1914 написа:
joro123 написа:

Е дай сега да си подаде оставката и да почне да реве,че Мъри не иска да се върне :bigok

Не ама да не го обявява на всеослушание, да разберат всички левскари че МЪРИ НЕ ИСКА ДА СЕ ВЪРНЕ. Мъри си има отбор, след 4 дена има мач, грозна постъпка ще е да ги остави в тоя момент. Можеше да говори с него Насьо и като не става работата да си затрае, не за друго а защото допреди 5-6 месеца Мъри се бореше със зъби и нокти и за Насьо да има място под слънцето в Левски, а тоя сега гледа да го прецака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 12:34 am 
Аватар

Батков не искал треньор чужденец.
Цитат:
Президентът на "сините" е категоричен, че треньор трябва да бъде българин, а след несполучливия престой на Ратко Достанич през 2009 година още повече е наплашен, че чужденците трудно се адаптират към обстановката

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=437252

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 12:41 am 
Аватар

Boyo написа:
Фенчетата на Мъри много ме кефи как винаги забравят да коментират тампере и -16 точки :ohmygod2

Мъри нека идва ама само ако сираков излезе и докаже, че за тампере и минус 16 причината не е била мъри и футболистите

Ако бяха -8 точки по-добре ли щеше да се чувстваш? Или -5? Или -3? За да се успокоиш ще ти кажа, че през сезон 93/94 отвяваме чорбарите със 17 точки, а през сезон 94/95 с 33 !!! Нормално е след 2 силни сезона да има спад :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 1:58 am 
Аватар

"Професионализма", с който се управлява този отбор е просто покъртителен ... :ohmygod
Няма толкова деградирали същества като нашите управници ... положението е много тежко, момци.Едва ли ще се вдигнем този път ... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 1:59 am 
Аватар

Boyo написа:

Сериозно, тъп ли си, на тъп се правиш ли? Тампере.... преди това имаше и Беверен. А след Тампере имаше срам след срам... и има. И какво -16? Дреме ми -16 или загубена титла в последния кръг. Мъри започваше нов отбор, с наличието на много изчерпали се футболисти този сезон. Ти, а пък и много други, очаквате всеки сезон Левски да мачка ли? Тенекетата на всяка цена ги търсете на друго място. :wink: Аз искам Левски да играе хубав футбол, да има последователност в политиката ни, да градиме нормален отбор. При Мъри това го имаше. Твай.

П.П. Днес това на Сираков беше ебати и курвенския номер. Както солиден удар по името на Левски, така и курвенски номер спрямо Стоилов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 5:06 am 
Аватар

Курвенски или не, педераса Насо накара хората да забравят за позора преди 2 дни, и да говорят за МАри. Мръсен прокaженяк, защо дойде в Левски, бе, пумияр!!! Ебаси лайното е този нагаждач, повръща минсе като му гледам мръсната доволна физиономия на големия разбирач :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 8:14 am 
Аватар

в нашия квартал на две места преди няколко месеца се появиха надписи: "Наско Сираков в Левски". Дано след вчерашния ден, тоя, дето ги е писал, да отиде и да си ги заличи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 9:24 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Boyo написа:

Сериозно, тъп ли си, на тъп се правиш ли? Тампере.... преди това имаше и Беверен. А след Тампере имаше срам след срам... и има. И какво -16? Дреме ми -16 или загубена титла в последния кръг. Мъри започваше нов отбор, с наличието на много изчерпали се футболисти този сезон. Ти, а пък и много други, очаквате всеки сезон Левски да мачка ли? Тенекетата на всяка цена ги търсете на друго място. :wink: Аз искам Левски да играе хубав футбол, да има последователност в политиката ни, да градиме нормален отбор. При Мъри това го имаше. Твай.

П.П. Днес това на Сираков беше ебати и курвенския номер. Както солиден удар по името на Левски, така и курвенски номер спрямо Стоилов.

Ако си спомняш още преди Баткофф да ги уволни преди 5 години, тук пак имаше спорове дълго време и дори сектата на мАри се съгласиха, че треньора вече е изчерпан и има нужда от смяна. Ние не сме Манчестър един човек да е треньор 20 години, тук ако не го уволнят след шест месеца, то за три-четири години се изчерпва и отбора се срива.
Аз също искам да играем хубав футбол, но вече имаме нужда и от купи, така, че ножа не е до кокал,той вече е дълбоко в кокала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 9:34 am 
Аватар

Kryten написа:
Най-слабият викаш. Не оня дето бяхме 4-ти два кръга преди края.

Иначе ми се повръща от тъпотията дето сътвори Насо

Е тогава поне бихме чорбата :smt005

Да не говорим за разликата във футболистите - Мъри имаше далеч по-добри такива и за това резилът е много по-голям според мен. За това казвам - не изключвам причината да не е била Мъри, а Батков, Педераско или друго, но да излезнат като мъже и да си кажат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 9:42 am 
Аватар

Е много ясно, че имаше футболисти и се градеше отбор. Трябваше още една малка селекция и се видя следващия сезон какво стана. А разликата в точките стана защото ни се контузиха 4ма титуляри и направихме няколко загуби като срещу Локомотивите с 200 пропуска и голове в последните минути.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 9:50 am 
Аватар

Мъри си тръгна в точния момент :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 10:26 am 
Аватар

Абе няма какво да се залъгваме. Мъри беше тотално изчерпан преди да си тръгне. Промяната беше не нужна а задължителна за периода. Друг е въпроса, че ако правим сравнение със сега.....то направо тогава си бяхме екстра :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 10:37 am 
Не съм съгласен, че се беше изчерпал самият той за Левски. По-скоро футболистите, с които разполагаше, се изчерпаха.
Вижте, като "левскар" той е отдавна изчерпан и няма никакво място обратно. За несантиментални изроди си има чорбарспор и металик сопот. Дори като футболист тази несантименталност не му беше чужда. Дано никога повече не ни стане треньор.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 10:40 am 
Аватар

Ботев (Пд) прибира Георги Сърмов

Ботев (Пловдив) се опитва да привлече халфа Георги Сърмов. От клуба са се свързали с футболиста, който в момента е свободен агент след като разтрогна договора си с турския Касъмпаша. Той изгледа победата на "канарчетата" с 5:0 над Астана от ложите на стадион "Лазур" в Бургас. След срещата пък играчът е имал разговор с треньора Станимир Стоилов и със спортния директор Александър Александров. В тези разговори той е получил и конкретна оферта от страна на Ботев, като трябва да даде отговор най-късно до утре. Стоилов познава отлично качествата на Сърмов. Именно Мъри взе полузащитника в Левски през сезон 2006-07 година. Постепенно Сърмов си извоюва титулярно място на "Герена" и през 2010 година бе продаден на Касъмпаша в комплект с Николай Димитров. Мъри работи с халфа и в националния отбор на България. В четвъртък на Ботев му предстои гостуване на Жрински (Мостар). Това е първият двубой от втория предварителен кръг на Лига Европа.
"Тема спорт"

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=437335

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 11:32 am 
Аватар

логично, Сърмов си беше един от любимците на Мъри...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 12:58 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Ако си спомняш още преди Баткофф да ги уволни преди 5 години, тук пак имаше спорове дълго време и дори сектата на мАри се съгласиха, че треньора вече е изчерпан и има нужда от смяна. Ние не сме Манчестър един човек да е треньор 20 години, тук ако не го уволнят след шест месеца, то за три-четири години се изчерпва и отбора се срива.
Аз също искам да играем хубав футбол, но вече имаме нужда и от купи, така, че ножа не е до кокал,той вече е дълбоко в кокала.

И аз тогава бях "за" уволнението на Мъри, както и сега съм "против" връщането му. Както каза- изчерпа се.
Идеята ми беше съвсем друга. Тъпо е да се плюе по него, че нищо не бил направил, че не знам си какво, какво толкова бил работил, какво толкова играел Левски, как го направил. Факт е, че го направи, а Левски имаше стил на игра, а не бясно кюскане на топката. От Мъри на сам Левски ми харесваше единствено при Ясен Петров. По една или друга причина, тогава с Гарата, Жо и Грийн в състава пак не станахме шампиони. Но тогав Левски имаше някакви наченки на игра.
А, да, след идването на Сираков Дани Боримиров и Ясен Петров бяха първите изгонени. Явно най-големите виновници за всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 1:04 pm 
Аватар

По-добре, че Сърмов ще ходи в Ботев, верно мАри с утайката от Левски направи ебати и отбора, но все пак не мисля, че ако Сърмов се беше върнал при нас, това щеше да възпроизведе нещо положително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 1:13 pm 
Аватар

Kryten написа:
Е много ясно, че имаше футболисти и се градеше отбор. Трябваше още една малка селекция и се видя следващия сезон какво стана. А разликата в точките стана защото ни се контузиха 4ма титуляри и направихме няколко загуби като срещу Локомотивите с 200 пропуска и голове в последните минути.

Следващият сезон най-ключовите играчи беха различни :wink:
Мъри е добър треньор, среден тактик, и много слаб селекционер. А сега имаме нужда точно от последните две.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 14, 2013 1:23 pm 
Аватар

Кой бе :lol: Аз ли си спомням дали отборът ни беше Рабех, Бензукан, Тасевски, Жоаозиньо, Зе Соареш, Певеца и Гаджев.
Или беше селекцията на Вили Вуцов - Бистрон, Джунейт Яшар, Боян Илиев, Даниел Киш и Тиберканин

Ебем ти слабата селекция дето ни крепеше бюджета още 4 години след това.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 986, 987, 988, 989, 990, 991, 992 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]