forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 10:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 985, 986, 987, 988, 989, 990, 991 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:05 pm 

Преди около 3 минути по някаква причина ме затресе оптимизъм. Понякога нещата трябва тотално, ама тотално да отидат на кино и да се разскапат, за да започнат да се оправят после. Ще видим.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:07 pm 
Аватар

Никакъв шанс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:09 pm 

Нямам намерение да омаловажавам успехите на Мъри при нас,обаче ми си ще да напомня как той почна при нас.Няколко часа след прословутата загуба от Родопа,той цъфна от нищото в студиото на Гонг с декларация в стил:Да изкореним недъзите в българския футбол!В сянката му стоеше.... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:17 pm 
Аватар

flo написа:
Mr. Smith написа:
мАри и мокета бяха на един Оксер от уволнение, никакъв картбланш не е имало, просто така се стекоха обстоятелствата.

Оксер ги надиграхме и в двата мача.Опресни си спомените.От тогава насам нито един бг отбор не е играл така.

Ако това стане, което е намислил Сираков за мен е много добър ход.Мъри знае слабите места на папагалите и ще ги шибаме жестоко ,ако се върне.Най ще ми е кеф да гледам рева на жълтите курви.

Надиграли сме, ташаци, просто реванша беше на живот и смърт, свинете тъкмо бяха ударили леверкузен, литекс бяха били Генк като гости, а тогава стадиона щеше да експлоадира, брутално 90 минути викане и пеене, колко пъти се е случвало точно публиката да вдига отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:22 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=359233

"Станимир Стоилов: Не коментирам"

Да се чете като "идвам, ама ме е срам да си кажа" :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:23 pm 

Остави го Торе-андре да ни припомни и някой друг мач.Добра памет има момчето,бравос!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:25 pm 
Аватар

ЛитекЦ играха след нас, деменция :bii_chorbata А във Франция ги пръснахме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:28 pm 

Пръснали е много силно казано.Играхме доста добре като за гостуващ бг отбор.Гело спаси доста положения,докато ние нямахме много такива.Тука мача си беше на кантар до самия край,97 минути май играхме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:29 pm 
Аватар

Във франция имахме поне 4 положения първото полувреме. На реванша имахме 3 заедно с гола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:30 pm 

Kryten написа:
Във франция имахме поне 4 положения първото полувреме

Добре,ще се съглася.А второто полувреме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:31 pm 
Аватар

Второто пуснахме 2 леки гола

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:33 pm 

Е да де,затова казвам че пръснали е силен израз,защото кат нищо можеше и 4: 1 да стане второто.Идентични мачове изиграхме и с Хееренвен и със свинята майка и с Вердер гостуването и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:37 pm 
Аватар

Фенчетата на Мъри много ме кефи как винаги забравят да коментират тампере и -16 точки :ohmygod2

Мъри нека идва ама само ако сираков излезе и докаже, че за тампере и минус 16 причината не е била мъри и футболистите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:45 pm 
Аватар

Boyo написа:
Фенчетата на Мъри много ме кефи как винаги забравят да коментират тампере и -16 точки :ohmygod2

Мъри нека идва ама само ако сираков излезе и докаже, че за тампере и минус 16 причината не е била мъри и футболистите

А такива пък като теб много бързо забравиха 1/4-финал за Купата на УЕФА и участието в груповата фаза на Шампионската лига. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:52 pm 
Аватар

bobby_1914 написа:
Boyo написа:

А такива пък като теб много бързо забравиха 1/4-финал за Купата на УЕФА и участието в груповата фаза на Шампионската лига. :ohmygod

Не сме забравили обаче какви ги върши от няколко години с ината си да играе във всеки мач с една тактика и какъв резултат дава това във всички отбори в които е.

---
пп беверен изпусна човека

flo написа:

Ако това стане, което е намислил Сираков за мен е много добър ход.Мъри знае слабите места на папагалите и ще ги шибаме жестоко ,ако се върне.Най ще ми е кеф да гледам рева на жълтите курви.

Какво знае бре... Знаел той. Той знае една и съща тактика без грам да го интересува какво играе другия отбор. Винаги ме е побърквал с това...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:58 pm 
Аватар

bobby_1914: хах, сега тва твоето изказване ми напомни за учреждаването на НКП, когато и Насо Педерасо присъства - помня, че още тогава намери някакво много хитро оправдание за -16 точки и разбира се, бил си показал гъза на некви 15-тина псевдофенове, дето го хейтили :bigok Леле, тоя е такъв политик, че не знам как не е в парламента, ебати... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 6:17 pm 
Аватар

Ше стане политик, жена му като излапа всичките помашки и други курове за да има пари да си купува избори, а и да обяви, че ще има подкрепата на феновете на Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 6:20 pm 
Аватар

Ми нищо чудно. Борги и Вазчо ще предадат герб веднага, все пак Раев е най-достоен да управлява Левски, а защо не и държавата :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 8:17 pm 
Аватар

Незаменимият директор пак играе сценки. Много добре знае, че Стоилов няма да дойде. Обаче първо него го споменава, за да няма мрънканици като ни пробута сърбина в понеделник и като загубим от Ботев в неделя. Номера от селски вечеринки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 8:45 pm 

Кока-Кольо написа:
Незаменимият директор пак играе сценки. Много добре знае, че Стоилов няма да дойде. Обаче първо него го споменава, за да няма мрънканици като ни пробута сърбина в понеделник и като загубим от Ботев в неделя. Номера от селски вечеринки

Единственото което не подкрепя тази теза е че по този начин Насьо ще направи мръсно на Мъри пред сините фенове ( ако ни откаже ). От друга страна изпратили са запитване до Ботев и те отказват - малоумен да си, ще се сетиш че Ботев няма да искат да си сменят успешният си треньор 4 дена преди мач в Европа и седмица преди важен мач в първенството. Т.е. ние се опитахме да докараме Мъри, той искаше, ама Ботев не го дадоха .............

П.П. Иначе аз съм 50/50 за Мъри - от една страна най-големите успехи в последно време са ни с него. От друга страна ми се иска да се направи пълен рестарт на системата и чужденец треньор. Ама не някой сръбски недоклатеник, а някой който има успехи във футбола и е бил треньор в някое нормално първенство от което можем да се поучим, щото каквото и да си говорим успехите на сръбските отбори на клубно ниво са съпоставими с това на нашите.

НО, при положение че Насо и свитата му са в отбора, май варианта е само Мъри или някой друг послушен. Няма как да дойде някой свестен треньор и Насо да го остави да работи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:07 pm 
Аватар

Сале тръгна ли от Белград към Герена? :smt031 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:09 pm 
Аватар

Стигна хубавеца и до фейсбука: :smt031
Цитат:
Iskam da uvedomia vsichki Levskari, che Stanimir Stoilov otkaza da raboti za LEVSKI. Priateli, spete spokoino! Veche vodim razgovori s mnogo seriozni imena. Do 48 chasa, Levski shte ima treniora, koito zaslujava. Garantiram!

Спете! Спокойно! Насо е тук!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:11 pm 
Аватар

Добре де, може ли такава излагация. Директорът на Левски, да пише по този начин и да излиза с такива съобщения във фейсбук. :ohmygod :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:12 pm 
Аватар

Самият факт, че коментираме Стоилов в този момент е малоумие. Ботев тепърва ще става най-влиятелния отбор в българския футбол, като съм почти сигурен, че след като свалиха Перуката, следващият президент на БФС ще бъде посочен от КТБ. Докато на нас тепърва ни предстои още много сол да изядем, по всички фронтове!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:33 pm 
Аватар

natural написа:
Стигна хубавеца и до фейсбука: :smt031
Цитат:
Iskam da uvedomia vsichki Levskari, che Stanimir Stoilov otkaza da raboti za LEVSKI. Priateli, spete spokoino! Veche vodim razgovori s mnogo seriozni imena. Do 48 chasa, Levski shte ima treniora, koito zaslujava. Garantiram!

Спете! Спокойно! Насо е тук!

Уникален тъпанар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:36 pm 
Аватар

След тоя "гениален" ход днес, аз съм 100% убеден, че всеки следващ ден на Насо в Левски ще ни носи адски мъки.... :?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:40 pm 
Аватар

Защо трябваше да се връща тоя в Левски...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:41 pm 
Аватар

До 48 часа Левски ще има треньора, който заслужава - Сале Янкович ли заслужаваме?!?!? :smt005 :ohmygod2 Очаквам някой уникален дебил да акостира на Герена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:43 pm 
Аватар

СПЕТЕ :smt035 СПОКОЙНО :smt035 :smt026 САЛЕ ИДВА :smt026

Това е треньора който Левски заслужава според Раев :smt005 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:44 pm 
Аватар

ИСКАМЕ МИТКО ДЖУРОВ !!! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 985, 986, 987, 988, 989, 990, 991 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]