|
Голяма част от нас дълго време отказвахме да признаем и да приемем, че реалните сили на отбора са повече от плачевни.... макар да отпадахме от безизвестни отбори в европейските турнири, все го отдавахме ту на новите играчи, ту на новия треньор, ту на необиграния състав... от девет кладенеца вода се носеше, за да се обясни необяснимото... и все им давахме време и ги разбирахме...
и докога така!? нещата стават от зле, още по-зле... не се вижда никаква промяна към добро, дори наченки за това няма... Едно е да дадеш шанс и време на даден треньор, друго е година след година да се случва едно и също безумие и да няма подобрение, а да се повтарят едни и същи сценарии... от все по-безизвестни и по-скромни отбори отпадаме... да не говорим, че като направим сравнение между нашия отбор и тези, от които отпаднахме в последните години, те наистина изглеждат като колоси....
няма смисъл да обясняваме футболната несъстоятелност на играчите - нито дузпи се научиха да бият, нито да центрират (не вярвам да е чак толкова трудно, опровергайте ме, ако греша), нито да отправят точни удари към вратата!!!
Виждам, че доста от вас се тюхкат, че няма да направим фурор в Европа в навечерието на 100 годишнината ни... Не това е най-важното... Според мен, борбата сега повече е за бъдещето на отбора, за това да имаме силни ръководители, ТРЕНЬОРИ, футболисти, които да осъзнават в кой отбор играят... Само това е спасението...
Вече нямаме право да отминаваме с лека ръка и да извиняваме случилото се... Защото не отпадането от Иртиш е най-страшното - плашещото е, че това не е прецедент, а се случва ежегодно...Като привърженици на най-великия отбор носим отговорността да не позволяваме подигравки с името му... За съжаление в продължение на години случващото се в Левски е една подигравка с историята и великите футболисти и ръководители, които е имал този клуб. Подигравка и с нас, привържениците, които ще сме там за следващия мач... мач, за първенството на България...
Че е тежко - тежко е... Но вместо да се вайкаме, трябва да се действа! В ЛЕВСКИ няма място за бездушници.
Горе главите, привърженици сме на най-великият отбор в света; това, че в момента футболистите, които играят в него, са мъртви души, не бива да ви карате да се срамувате. Те скоро ще си заминат и бързо ще бъдат забравени...
Завинаги оставам аз Левскар...
_________________ И САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
|