forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 5:30 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 11:38 pm 

Не съм съгласен, затова че сте се представили слабо по време на мача! Напротив, гледах мача по телевизията, песните се чуваха ясно, отчетливо, нямаше разминавания, колкото и смешно да прозвучи и аз припявах някой от тях! :smt023 Публиката беше единственното хубаво нещо в този мач! Нашата публика вече е на върха в Европа и света за разлика от сополанковците на терена! Това за ушев в паузите между " Какво е..." и " СИНьО " не съм го чул! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 06, 2013 12:15 am 
Аватар

Levskar67, това ни беше от най-слабите мачове откъм пеене в последно време, особено като се има предвид, че си бяхме добре откъм бройка :smt006 Пееше се основно в средата на сектора, в другите части се викаше от време на време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 06, 2013 12:23 am 

Аз казвам, как се чуваше по телевизията! За пореден път ме накарахте да се гордея, че съм ЛЕВСКАР! Щом съм пял с вас може да си представиш, как се е чувало! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 06, 2013 3:20 am 
Аватар

Аре стига сме се слагали на първо място в света, във вселената, в галактиката... На "Да запеем дружно песента", от това, което виждам на клипа, поставяме световен рекорд :ohmygod2 Допълнено с "умри ушев", чуващо се по-мощно от въпроса зададен от вишката и стигнем до момента на абсолютно разминаване, в повечето скандирания.. Казвам скандирания, за песните не говоря... Докато не се научим да слушаме тъпана, човека на вишката, или най-малкото, да си в синхрон с човека до себе си, няма как да се нареждаме на челните места, където и да било, освен в България... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 06, 2013 6:07 am 

Забелязвам тенденцията да се очертават проблеми на сектора само след загуба :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 06, 2013 10:45 am 

Не знам какво ниво очаквате при положение, че и най-големите песимисти не са очаквали чак такава излагация долу :smt006 На тоя етап още не сме дорасли тoва да не бъдем резултатаджии...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 06, 2013 12:14 pm 
Pleven d'ge написа:
:lsfc1 :levski

Браво на хората направили поредния много добър клип на представянето на сектора! Имам само едно предложение: според мен ще добре в заглавието на клиповете (не само от евромачовете) да има и надпис на латиница, защото доста чужденци се интересуват от нашата агитка, а с изключение на някои източно-европейци никой не разбира от кирилица.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 06, 2013 12:24 pm 
Аватар

Прав си, оправено е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 06, 2013 1:43 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Аз казвам, как се чуваше по телевизията! За пореден път ме накарахте да се гордея, че съм ЛЕВСКАР! Щом съм пял с вас може да си представиш, как се е чувало! :levski

:smt023 Телевизора кънтеше :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 06, 2013 9:21 pm 

Това с "умри ушев" съм забелязал, че от доста време се налага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 07, 2013 8:58 am 

Навлязохме вече в сезона и нямаме право на лежерно поведение. Според мен преди всеки мач трябва да се казва по мегафона за какво всъщност сме се събрали в сектор Б. При най-малкия намек за разминаване или избързване, да се спира и почва от начало. Преди всяко скандиране, което трябва да се получи мощно да се съобщава и да се брой до 3. Вижда се че кашата в момента е голяма и друг шанс да се оправи няма. Нека се прави колкото мача е нужно, за да разберат хората че имаме солидна основа на която вече трябва да стъпим и да почнем да надграждаме. Стига сме оставяли нещата да вървят по течението, трябва да се вкара малко ред и дисциплина в този сектор, за да бъдем наистина недостижими!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 07, 2013 9:02 am 
Аватар

Сектора е супер няма какво да се оплакваме. Имам само един съвет - изчакайте поне по 20тина секунди след песен, хората малко да си поемат въздух и така. Защото като се почне една песен, веднага след нея скандиране, след това друга и на хората не им стига въздуха... за това и се бърза така и се мърмори според мен. Не трябва това да се приема като работа... иначе всичко друго си е идеално според мен. :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 07, 2013 10:33 am 
В този мач, като че ли не се усещаше желание в хората.Незнам по телевизията как е било, но в наживо беше зле.Това като за първи мач е доста притеснително.Пеенето си беше зле отвсякъде.Както обикновено, във всички блокове, освен централния беше мълчание.
С риск да се повторя , ще ви кажа, че за да вдигаме ниво, да пеем по-добре, да се случват нещата в правилната посока са нужни повече хора, които да помагат. Дори нови хора за вишката.
Помислете над това, защото от доста време се дискутират проблемите, но решение и действие за решаването им няма.И не се залъгвайте с представянето на сектора в големите мачове.Ако в малките мачове сме мощни, като на мача с Лудогорец, то в големите ще сме в пъти по-добре.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 07, 2013 11:11 am 

Предложенията са на лице!

1. За съжаление не всички разбират за какво са в сектора - мотивационни думи и напътствия преди мача!

2. Паузи между песни и скандирания за глътка въздух, като тогава се разясни какво ще е следващото скандиране или песен, броене до 3 и старт.

3. При избързване и разминаване, спиране на песента и разяснение на проблема на момента, а не по форума да си чешем езиците къде бъркаме!

Трябва да се осъзнае, че когато се пее бавно, ясно и отчетливо, нещата стават наистина мощни и силни. За съжаление се вижда, че този процес не може да стане без регулиране от вишката.

Мисля, че тези три стъпки ще дадат отражение върху представянето на сектора!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 07, 2013 11:28 am 
Аватар

Специално на "Да запеем дружно песента" има огромно избързване и всеки го знае. Според мен трябва да има няколко човека долу, които да задават темпото на пляскане. Последното беше опитано на мача с лайногорец. Момчето на вишката каза на Т. да задава темпото, при което той плясна 2 пъти и спря...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 07, 2013 11:33 am 
Аватар

niquetamere написа:

1. За съжаление не всички разбират за какво са в сектора - мотивационни думи и напътствия преди мача!

2. Паузи между песни и скандирания за глътка въздух, като тогава се разясни какво ще е следващото скандиране или песен, броене до 3 и старт.

3. При избързване и разминаване, спиране на песента и разяснение на проблема на момента, а не по форума да си чешем езиците къде бъркаме!

Трябва да се осъзнае, че когато се пее бавно, ясно и отчетливо, нещата стават наистина мощни и силни. За съжаление се вижда, че този процес не може да стане без регулиране от вишката.

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 07, 2013 12:10 pm 
niquetamere написа:

Добре звучи.Само че кой ще го приложи?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 07, 2013 12:24 pm 
Аватар

Е, тук са само теоретици, брат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 07, 2013 7:32 pm 
Аватар

това с броенето преди скандиране може да се прави 4-5 пъти на мач, не повече...за да се получи някое наистина МОЩНО скандиране, както стана на дербито с "Тим, любим" и на сектор гей му изпадаха пломбите

иначе ако се брои преди ВСЯКО скандиране, това ще има мощен обратен ефект...

правилно е отбелязано за малките паузи между песните...трябва да има 10-15 секунди да си вземеш дъх...
дори аз без да изтъквам нещо но при 30-40 минути безспирно пеене, не мога да съм толкова "мощен" като имаме по 3 секунди пауза и превключване...момчето на мегафона като не пее цялата песен, не може да го усети тва, ама 10-15 секунди са си задължителни ;)

П.С. смятам че разяснение за следваща песен трябва да има само като се брои...иначе не...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 07, 2013 10:23 pm 
Аватар

Не мога да се съглася.Имало е мачове,в които убедително падаме,а се разцепваме от викане.Просто миналият четвъртък на много от нас ни дойде в повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 07, 2013 10:46 pm 
И срещу Славия, и срещу Иртиш голяма част от публиката се държеше пораженчески. Това ме ядоса повече и от самата игра. Бяхме отишли на стадиона без грам желание за борба. Това не е духът, който сме пазили през годините.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 07, 2013 11:33 pm 
Аватар

Досега не си спомням първи мач от сезона на някой да му е харесало пеенето...
ясно е че сме вдигнали високо летвата, но хайде малко всички да се успокоим...изгледайте записа и пак кажете че няма мощно пеене!
Когато на терена не се случва нищо добро, не можем да очакваме нерви от стомана месеци наред...
загубихме купата, загубихме титлата, не спечелихме срещу слабак от хуйзахстан...нормално е на много хора да им намалее ентусиазма...само че за разлика от прасетата, на следващия мач НИЕ ПАК ЩЕ СМЕ ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА! Това го доказаха лично някои мои приятели, които след резила от славия казаха някои неща, а сега за мача с хуйзахстан първи почнаха да звънят по телефоните ;)

ЛЕВСКИ Е НАД ВСИЧКО...

П.С. и преди да говорим още за пеене и манталитет, аз съм горд че за 9 години стигнахме от
тук: http://www.ultraslevski.org/0405/0405f- ... Vsi4ko.jpg
до тук:
http://s4.livenews.bg/image/20137/o_137 ... 39x627.jpg

два сезона с първи евро мач, без огромни очаквания за евротурнирни велики успехи с изграждащ се тим
Само че разликата в манталитета и къртовския труд на много момчета, както и промяна в мисленето
колкото и да се плюе има и то огромна...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 12:19 am 
Аватар

доведох на мач приятел който от 2001 не е стъпвал защото беше в чужбина и първите му думи бяха -какъв е тоя сковранец на вишката бе... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 1:57 am 
Аватар

Да, бе?! Сериозно ли така каза?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 1:28 pm 
Аватар

Радвам се, че чух "Шуми Марица". :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 1:32 pm 

сериозно? ..и това ти го каза пред всички?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 2:25 pm 

Какво е сковранец? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 2:27 pm 
Аватар

Такъв, дето стои на вишката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 2:30 pm 
Аватар

птица скорец :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 4:39 pm 
Аватар

Сектора няма да тръгне нагоре докато човек който знае какво прави не се качи на вишката..Този сега става ама за пълнеж когато няма кой.Аз развитие в пеене и пр..не виждам ..пеем си всеки мач едни и същи, а другите притихват..И това е защото няма настроение ,нама го човека който да дигне сектора да ги накара всички да се забавляват..Казал съм го отдавана и пак ви го казвам от мача в Ловеч 99год. когато се пя цяло полувреме една песен и шампионския мач на Надежда когато пак се случи не сме пяли песен повече от 1 минута ..гола вода за претенциите ни..

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]