forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 5:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:52 pm 
Аватар

Личи си колко "правилно" си ме разбрал... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:58 pm 
Аватар

cirka написа:

Ами обясни ми като за малоумен, че пак го прочитам няколко пъти и все така го разбирам написаното от теб. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:03 pm 

Когато се научите един ден след мач да изживеете емоцията в себе си, тогава форума ще се поизчисти от тонове безумни страници с тъпи коментари. Тая тема и темата за актуалния мач на следващия ден са просто едно огромно миришещо лайно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:05 pm 

mech0 написа:
cirka написа:

Ами обясни ми като за малоумен, че пак го прочитам няколко пъти и все така го разбирам написаното от теб. :bigok

Защо трябва да обяснява като на малоумен? Човека явно си иска пиро и в евро-мачовете и си изразява мнението. На директни елиминации от ШЛ и Уефа се палиха факли от всевъзможни отбори, камо ли пък за 1ви предварителен кръг срещу някакви китайци.

И какво общо има пирото, като цяло, със Сиони, та свързваш неговия коментар с въпросната случка?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:18 pm 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:22 pm 
Аватар

Значи правилно съм схванал. Контрирах, че всеки мач може като Сиони да го правим - бомби и дим. И какво като някакви норвежци са запалили 20 факли, да не би да си дигат нинджа левъла с 10. Явно сме се разбрали с ръководството да няма пиротехника на стадиона по време на евромачовете, какво толкова. Като искаш си запали, после обаче да не се чудиш като стюардите те изведат. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:25 pm 
Съгласен съм, но не ни е това кусурът вмомента. Трябва да ги съдираме от пеене, а не от мълчание.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:35 pm 
Аватар

basma написа:
Когато се научите един ден след мач да изживеете емоцията в себе си, тогава форума ще се поизчисти от тонове безумни страници с тъпи коментари. Тая тема и темата за актуалния мач на следващия ден са просто едно огромно миришещо лайно.

Това, което написах вчера, ако се наложи ще го напиша и утре и след 2 седмици.
Ако само си се надъхваме по форуми и фейсбуци, а няма отражение на стадиона няма никакъв смисъл.Това, че тия путки на терена не могат да бият пощальони,аптекари и сервитьори значи ли, че от 70-та до 90-та минута трябва да пеят само 30 човека?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:35 pm 

''da se hvanat da igraiat ina4e maika im jalna nema da stupia da gi i v bastunite'' - коментар във фб на страницата на фонда. :ohmygod2
Със същите индивиди като тоя е пълно в сектора , когато се напълни и ние се чудим защо при негативен резултат 70% от сектора не пее. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:41 pm 

А вчера някаква малолетна пикла, не знаеща и тя защо е в "Б", си искаше парите след мача. :slap :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:41 pm 
Аватар

basma написа:

Абсолютно съм съгласен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:45 pm 

niquetamere написа:
А вчера някаква малолетна пикла, не знаеща и тя защо е в "Б", си искаше парите след мача. :slap :smt005 :smt005 :smt005

Сигурно е тая , където вървеше зад мен и викаше няма да им стъпя повече. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:47 pm 

Следващия мач трябва да се извадят всички знамена в сектора!! На туристите нема да им се вЕрва и ще се изчисти работата от само себе си. :strkstrk :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:54 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005
Защото нямаше пиро ли не пеехте? Пирото ви увеличава сигурно любовта към Левски? :ohmygod2
Срещу чорбата на последното дерби нямаше пиро, ама си сдрахме гъза да пеем, а вчера пън-мън избутахме първото и второто всичко заспа, освен на отделни изригвания (умри ушев и сините в атака).
Поздравления за момчето на вишката за разнообразието вчера! "Шуми Марица" беше много добро попадение! Очаквам срещу Ботев "да правим лудницата" :bigok
Дано продължим, та в Пловдив да се съберат хора и да им покажем, чий знамена са тръгнали да крадат! :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 2:03 pm 
Аватар

Аз и много други си пеем,независимо от пирото,играта и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 2:46 pm 

Сините_в_Атака написа:
basma написа:

Това, което написах вчера, ако се наложи ще го напиша и утре и след 2 седмици.
Ако само си се надъхваме по форуми и фейсбуци, а няма отражение на стадиона няма никакъв смисъл.Това, че тия путки на терена не могат да бият пощальони,аптекари и сервитьори значи ли, че от 70-та до 90-та минута трябва да пеят само 30 човека?

Не съм чел кво си писал. Идеята ми е, че откакто го има форума едно и също се дъвчи и то пълни тъпотии. Кой кихнал, кой пръднал.

Който иска пиро - ми да си запали, ако има топките да си носи последствията. Само дето е крайно време всички да разберете, че пирото не те прави ултра, знамето не те прави ултра, начина по който си облечен също. Ултра си сутрин като се събудиш с болка в сърцето от поредния ебан мач и въпреки всичко наум си пееш на път за работа. Ултра е да си оставиш гласа на стадиона. Факла и на балкона мое си запалите, ако толкова ви е зор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 2:59 pm 
Аватар

Ми то по тая логика и на балкона може да си пееш...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 3:03 pm 

И от едно такова тъпо мнение като твоето следват средно 2-3 страници спорове. Браво!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 3:07 pm 
Аватар

Защо не написахме нищо за Борат ? Да не обидим Батко ли :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 3:28 pm 
Аватар

Хората отиват на мач, водени от емоции и чувства, а не на работа. В този смисъл е нормално по-голямата част от хората да позамлъкват в определени моменти, когато са подразнени от играта или въобще от отбора. Абсолютно логично е това и бляновете за 6-7-хилядна маса от хора, неспиращи да пеят 90+ минути може да се случи може би в страни като Северна Корея по време на манифестации. Ако един човек не се влияе от това, за което отива все пак, значи не му и пука. Ако някой търси нещо от тоя сорт, може да го намери в страни като горепосочената, където каквото и да стане, те хората си ръкопляскат и подскачат.
Мачът вчера си беше много добре откъм това прословуто пеене, предвид това, че играхме срещу отбор, за който дори някои активни донори на букмейкърските къщи не бяха чували, че на всичкото отгоре направихме равен с изпусната дузпа...месец по-късно след друга по-голяма издънка. Това с "чорбар и чорбареещ се" почва да се използва малко както комунистите са обявявали всеки, който не е от тях за "фашист" и ми се струва, че се използва най-вече от тези преходните ултраси между 17-22, които като се наиграят, повече не стъпват на мачове.

Нека имат предвид хората с поне малко повече въображение, че някой ден санкциите могат да станат много солени и за "вътрешните" мачове. Или пък някой с адвокатска кантора и шкембе да ни каже, че са скъпички вече тея занимания. От друга страна, тогава пък ще имаме контролни мачове или пък произволни дни за ултрас изява, примерно понеделник сутрин в Младост 2.
Просто като една една хипотетична ситуация пиша горните редове, не за да злословя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 3:39 pm 
Аватар

Снощи най-много ми хареса, че на входовете бяха стюарди. Пак си имаше големи опашки (нормално, входовете са малко), но влизането на стадиона беше далеч по-спокойно. Браво на замесените! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 3:49 pm 
Аватар

Ужасно се бързаше на песните за пореден път. :ohmygod На моменти даже не може да се насмогва с пляскането. :? Не знам за къде бързаме толкова. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 3:52 pm 
Аватар

Бате,не мога да стигна до отговор на този въпрос, но около мен голяма част от хората, според мен, нарочно го правеха това... Искаха просто да свършат по-бързо от другите с пеенето... 2 пъти им направих забележка, ама те си продължават :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 3:59 pm 
Аватар

За мен е изключително важно, особено на големите мачове, да се обяснява от човека на вишката, независимо кой е той, за какво сме в тоя сектор, какво трябва да се прави и какъв трябва да е финалният резултат. Много хора идват на 3 мача в годината и са с различни виждания и манталитет, който трябва да се промени по някакъв начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 8:14 pm 
Аватар

Не пейте , викайте ! :smt005 10 песни за цял мач :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 8:49 pm 
Някой ако може да излезе със запис от Шуми Марица :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 10:46 pm 

На мен не ми хареса факта , че запяхме песента ''завинаги оставам аз Левскар'' със ''сектор В'' и 2-та част - ''роди се и поведе ни в борба'' , сами.Тогава какъв беше смисъла да започваме да я пеем със ''сектор В'' като не я довършихме заедно? :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 11:04 pm 
Аватар

:lsfc1 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 11:15 pm 
Аватар

"Какво е небето..." е едно от най-хубавите ни скандирания, което се получава ВИНАГИ, когато го запеем. Много е въздействащо и надъхва изключително. Откъде дойде малоумната идея с тези викания между паузите? Задължително трябва да се преустанови с тези простотии, в достатъчно песни и скандирания се споменават полицаите, не виждам защо трябва да си прецакваме хубавото скандиране!? Може би решението наистина е предупреждения от страна на момчето на вишката - изрично да се казва да не се пее в паузите. То точно тези кратки моменти на затишие преди поредния въпрос и отговор правят скандирането толкова сполучливо!
И се радвам, че сте обърнали внимание на този очертаващ се проблем - колкото по-бързо се преустанови с тези нововъведения, толкова по-добре. Не смятам, че драматизираме, напротив, щях да съм разочарована, ако бяхте реагирали по друг начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 11:20 pm 
Аватар

Абсолютно съм съгласен за това "Умри ушев" :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]