forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 06, 2025 6:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1252 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 42  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:23 am 
Аватар

Този мач не съм го гледал :smt035 срещу Бате :smt035 и Тампере :smt035

П.с. След Тампере тези бяха най- слабите, които съм гледал. Пълна скръб..

Последна промяна acrimonious на Пет Юли 05, 2013 12:24 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:23 am 

Bellamy написа:
В интерес на истината, изключително тъпо се получи това с освиркването накрая.. Не е станала великата трагедия, едва ли някой е очаквал да ги убием с нереална игра (особено тези, които си давахме труда да гледаме контролите :smt006 ).

Аз лично освирках единствено Гаджев при смяната му. Защото тоя смотаняк претендира да е лидер, опитен играч, гръбнак на отбора, ненамсикфоси, а се криеше от топката като пълната мишка и направи НИ-ЩО цял мач.

Като цяло отношението беше гадно и то от хора покрай мен, които далеч не си даваха зор да пеят по време на мача. Ше речеш, че някой им е длъжен с нещо.. Да, разочароващо беше всичко..Ама футболистите идват да ти пляскат и благодарят за подкрепата..Не мисля, че беше нужно да се освиркват толкова брутално. Евала, че поне като млъкнаха повечето крайни хейтъри-разбирачи, успяхме да изпляскаме на Вутов.
А за какво да им пляскаш на останалите освен на Антонио? Ако не ги освиркваш, те си мислят,че е нормално да си играят така като мишки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:24 am 
Аватар

Тръгва си Митов и идва точният треньор. Това вече веднъж стана при Наско :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Е тоя мач го гледахме преди 1 месец и тогава ни коства титлата :smt006 Сега пак....нулев напредък, въпреки всички приказки и обещания :slap

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

Ще ги отстраним тия, но мен лично ужасно много ми омръзна от тия утрепаняци... 2 мача поред да не можеш да предвидиш кво ще се случи, никва логика в тва подобие на отбор, отиваш на стадиона и вместо да се кефиш, си със свит стомах, блед и треперещ, все едно на фронта и не знаеш кво ще ти се случи. :ohmygod Ебахти футбола и развлечението, тва нащо друго трябва да се нарича.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:25 am 
Аватар

Да се връща Люпко Петрович и тва е. Поне като го уволнят и него след 6 месеца, няма да ме е яд :lol:

Изображение

Последна промяна Кока-Кольо на Пет Юли 05, 2013 12:26 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:26 am 
Аватар

Само пълни олигофрени може да правят едни и същи грешки година след година. И днес подценяване, и още след мача вече се вижда как ги подценяваме и за реванша...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Македония написа:
2 мача поред да не можеш да предвидиш кво ще се случи

А всички на трибуните да са предвидили от дни насам точно какво ще се случи. Това е диагнозата
Boyo написа:
Само пълни олигофрени може да правят едни и същи грешки година след година. И днес подценяване, и още след мача вече се вижда как ги подценяваме и за реванша...

Не видях днес подценяване.

Върнете се в началото
 Профил  

Аз ви се чуда на коментарите от типа "тия Иртиш ли не можем да бием, кви са тия". Аз след последните ни 2 евроучастия, и след мача с последния Монтана на Герена, вече не се изненадвам и учудвам на нищо. Вече и не очаквам нищо. Аз се примирих окончателно. Ходя на стадиона заради публиката, заради идеята да сме повече хора, да подкрепяме отбора си докрай.Само Сектора ни остана на най-високо ниво в България. Ще се радвам да ги бием, но няма и да се изненадам да отнесем 2-3 парцала. Каквото стане на реванша това. Само Левски и Господ да ни пази !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:27 am 
Аватар

Не съм си и помислял да пляскам на останалите, еле пък на Карвальо или Пелето, който щеше да напраи 2 асистенции за казахстанците.. Просто бих подходил с безразличие по-скоро, както и направих.. Макар че Пламен не заслужаваше освиркване. Нито Рамос.
Иначе, същото което обсъждахме досега с приятели. Тоя филм сме го гледали. Но този път може да свърши различно, всяко начало е трудно. Ако можем да погледнем обективно, малшанс и пропусната дузпа ни лишиха от победата (абстрахираме се от неадекватната игра.). Ще ги отстраним в Казахстан.

Последна промяна Bellamy на Пет Юли 05, 2013 12:28 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

ей с тоя отбор и наско сираков ни чака 1/4 финал. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Кока-Кольо написа:
Да се връща Люпко Петрович и тва е. Поне като го уволнят и него след 6 месеца, няма да ме е яд :lol:

Тоя човек вкара и изкара латекса от групите на уефа. За кво изобщо си говорим :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:28 am 
Аватар

Бас държа, че Наско си има готов треньор и схема как да разкара Топчо и Мариан :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:28 am 
Аватар

niki87 написа:
Кока-Кольо написа:

Тоя човек вкара и изкара латекса от групите на уефа. За кво изобщо си говорим :)

тва е ясно, но не се знае кога за последно е изтрезнявал :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:29 am 

antonatan написа:
Бас държа, че Наско си има готов треньор и как да разкара Топчо и Мариан :smt026

Не знам бъзикаш ли се, но на мен напълно сериозно ми мина през главата.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Абе аз точно това си очаквах от мача само си мислих, че ше вкараме един гол! Но ще го вкараме на реванша и ще ги отстраним там без голем проблем!

По-скоро един път за винаги трябва да се спре с глупостите: ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ДВАМА ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ и нов треньор! По-друг начин няма да стане, да не говорим, че играха само 4 контроли и то последната с резервите! Трябваше да изиграят поне още два мача повече, че вече я правим тая грешка за трета година! Да правим къси летни подготовки и то само с няколко контроли ако трябва ще почиват 1 седмица футболистите и на 1 юни да почват! А те още не знаят къде са! Да не говорим, че да играем с 3 определено дефанзивни халфа срещу тези е смешна работа! Дори можеше да почнем с двама нападатели и то защото се вижда, че тия играят само на вторият етаж! Но при нас пак нищо, нищо интересно и разчупено все едни безкрайни пасове на крилата и това е. Към 35 минута ни схванаха играта и мача тръгна уверено към 0-0! И в това нещо си личи, че немаме треньор ако имахме щеше да види тия неща!

На реванша задължително трябва да играем с бразилчето по-крилото и Рамос зад нападателя! А гаджев да не помирисва терен!

Последна промяна We_Are_Levski! на Пет Юли 05, 2013 12:34 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

tprodanov написа:
Фен на Пацо Николов написа:
Що първото какво направи Гаджева?

Първото полувреме бехме по-малко зле. Лично мнение. Вутов се включи с желание, но за момента е до тук. Трудно можеш да очакваш 17 годишно лапе да ти вади мача. Митов трябваше да направи съвсем други неща - да не ти тръгне мача се случва. Ама като не тръгне, наблягаш на статичните положения и си решаваш проблема. Ние нямаме играч който може да вкара от фаул вече 6-7 години. Но вината не е негова, не е и на Насо, вината си е в мустака, а и в нас, че си го приехме.

Няма как с/у отбор от калибъра на Иртиш да пуснеш 3ма опорни халфа. Гаджев в контролите много го хвалиха някои, но реално във всички контроли, които игра като плеймейкър пусна 2 брилянтни паса от дълбочина (от мястото, където е свикнал) и дотам.
Мястото му не е зад нападателя. Не може да разцъква топката, да пуска хитри пасове при окопана защита, не влиза в нак. поле, не се пласира вътре, не търси остротата в атака, не повлича защитници, с които да освобождава пространства за централния нападател. И за това играч като Вутов се включи 300 пъти по-добре.
Рамос също направи доста интересни неща, но се измори.
Надявам се Митов да вижда тези неща и да ги коригира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:30 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
antonatan написа:
Бас държа, че Наско си има готов треньор и как да разкара Топчо и Мариан :smt026

Не знам бъзикаш ли се, но на мен напълно сериозно ми мина през главата.

Напълно сериозен съм

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:31 am 

BluePower написа:
Мисълта ми беше, че и тогава се очакваха провали, но стигнахме далеч. Въпреки равенството днес, все още не сме отпаднали!
Само Левски! :levski

За мен не е толкова от значение дали ще бием с 1-0 или ще свършим 0-0.По-важно е да видим някаква промяна в играта.За съжаление днеска не видяхме подобно нещо. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:33 am 
Аватар

Доста подличко е да си играят така с Вутов да им вади кофти мачове, които са осрани от треньорски грешки. Щом пък е бил готов и му се има доверие, то защо не почна титуляр? Все го пускат по 15-20 мин. в напечени ситуации. Та той е още дете, ходи на училище и с крехка физика. За него е важно да играе пълноценно и редовно цели мачове, а не да го пускат 5-6 пъти на сезон. ИлИл прави нещо подобно с близнака в Сараево при 3-1 го пусна да обръща мача. :oops:
Треньор, който се опитва да се мазни на публиката с определени смени, за да се хареса и да насочи ядосаните фенове към някой от слабо игралите за сметка на Вутов... не е на добре :roll: има и щаб треньора и нищо ново след Славия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:33 am 
Аватар

Важното е, че Дъстли-Мъстли центрира по един и същи безкадърен начин около 25 пъти :bigok Тва говори за изработен стил

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:34 am 

Е кой е тоя треньор ? ....И ако отпаднем в 1-2 кръг, никой няма да го еебе нито за наско,нито за митов ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:34 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Важното е, че Дъстли-Мъстли центрира по един и същи безкадърен начин около 25 пъти :bigok Тва говори за изработен стил

А играта на Гари :bigok Личи почеркът на Екимов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:36 am 
Аватар

Всяка година един и същ цирк :ohmygod Щом и аз почнах да гледам играта значи положението е скандално вече...Явно и ни е забранено да играем с двама нападатели...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:36 am 
Аватар

Vincenzo написа:
tprodanov написа:

Няма как с/у отбор от калибъра на Иртиш да пуснеш 3ма опорни халфа. Гаджев в контролите много го хвалиха някои, но реално във всички контроли, които игра като плеймейкър пусна 2 брилянтни паса от дълбочина (от мястото, където е свикнал) и дотам.
Мястото му не е зад нападателя. Не може да разцъква топката, да пуска хитри пасове при окопана защита, не влиза в нак. поле, не се пласира вътре, не търси остротата в атака, не повлича защитници, с които да освобождава пространства за централния нападател. И за това играч като Вутов се включи 300 пъти по-добре.
Рамос също направи доста интересни неща, но се измори.
Надявам се Митов да вижда тези неща и да ги коригира.

Как след като второто полувреме бехме съвсем трагични Вутов ще се е включил добре? Добре за 17 годишен, но до тук. За останалото си прав, с изключение на хитрите пасове. Точно това Гаджевица го може и затова не трябваше да излиза толкова рано.

За мен в тоя мач най-големия провал беше Родригес, Пелето и Везалов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:37 am 
Аватар

Bellamy написа:
.

Не е въпроса колко изтървахме, ами как играхме краят на първото и цялото второ полувреме. Аз лично съм потресен от "футбола", който показахме днес и то срещу беласица петрич на Георги Аспарухов - нашият дом.

Последна промяна sin_1914 на Пет Юли 05, 2013 12:37 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:37 am 
Аватар

Не знам дали знаете, но терена в Павлодар е искуствен. Не очаквайте чудеса!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:38 am 
Аватар

Е за пореден път се чудя Ваги какво е виновен, че някой го преквалифицира на плеймейкър. И защо по дяволите бяхме с 3 опорни халфа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:38 am 

Ти така като четеш мислиш ли, че някой очаква чудеса :)
То не че е смешно де, трагедията е пъл-на...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:39 am 
Аватар

Levskar73 написа:
Доста подличко е да си играят така с Вутов да им вади кофти мачове, които са осрани от треньорски грешки. Щом пък е бил готов и му се има доверие, то защо не почна титуляр? Все го пускат по 15-20 мин. в напечени ситуации. Та той е още дете, ходи на училище и с крехка физика. За него е важно да играе пълноценно и редовно цели мачове, а не да го пускат 5-6 пъти на сезон. ИлИл прави нещо подобно с близнака в Сараево при 3-1 го пусна да обръща мача. :oops:
Треньор, който се опитва да се мазни на публиката с определени смени, за да се хареса и да насочи ядосаните фенове към някой от слабо игралите за сметка на Вутов... не е на добре :roll: има и щаб треньора и нищо ново след Славия.

Не смятам, че се мазни. Просто нямаме подходящ играч, който да играе зад нападателя. Играч като Бардон и Тасевски.
От наличните играчи, които имаме Рамос и Вутов са играчите. Уж Лопез го взехме за офанзивен халф, но той самия каза, че предпочита да играе от дясно. На тази възарст, ако Вутов започне да играе пълни 90 минути, може да приключи много бързо с футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1252 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 42  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]