forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 06, 2025 5:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1252 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 42  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:06 am 
Аватар

Този клуб го обичам много, но се питам нужно ли е да гледам мачовете и да си скасявам животеца..
Като тези долу на терена играя НЕ за нас, аз за парите ... :smt017 :smt017 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

И само ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:07 am 
Аватар

Поуспокоиха ли се и поотрезвиха ли се чертожниците на схеми за "мача" с Широки брег вече? :smt017
Мислим ли вече за този мач или въобще не мислим?

В мача освен Рамос и Вутов не видях други да имат общо с футбола. :ohmygod2

Последна промяна Goviado на Пет Юли 05, 2013 12:07 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:07 am 
Аватар

По нова тв,мисля че единствената победа беше срещу сиони :bigok ,всичко друго е равни и загуби

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:08 am 
Аватар

Какъв европоход, ма оу :bigok Ти :bigok 2005 си била още права под масата :bigok
Търговище, това ти най-близко http://www.hotel-akord.com/

Последна промяна Mr. Smith на Пет Юли 05, 2013 12:08 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:08 am 
Аватар

Синя Религия написа:
Много еднообразен стил имаме.Кой кво прави все на крилото се подава.Създадохме някви положения , само защото тия срещу нас бяха още по-некадърни.
Не знам кой е по-добрия вариант - да отпаднеме сега или в следващия кръг :bigok

Жалък си! Спомням си преди мачовете с Калмар и Аик, как такива като теб се молеха да не се класираме за Европа!
:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:09 am 

Vincenzo написа:
Trent написа:
Стига Гаджев ви е бил проблема, Нуно Пинто и Мулдер са ебати и шибано малоумните бекове, по-тъпи крайни защитници не съм виждал през целия си живот, да умират и двамата...бах мааму, Сина на Вятъра ли, как му викахте на Жиката, той ми липсва даже в момента в сравнение с тия мангали грозни! Когато бековете не могат да се включат качествено за да направят разликата, кур мач става, стоят като путки мамицата им, ебати и олигофрените...

...а тоя Рамос... :ohmygod Кой ти каза, че си футболист бе... :slap

Бековете влизаха 100 пъти, но в нак. поле само Силва и Гари + 5 казаци, а Гаджев чака топката до Велев и Бру на 10 м от нак. поле. И това всяка атака в целия мач. Не му е мясттото там. По-добре втори нападател да беше пуснал отколкото с 3 деф. халфа с/у Иртиш.
Не му е мястото в Левски на Гаджева, ама никой друг отбор не го иска този гении на бавния пас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:09 am 
Аватар

Аз па не виждам кво видяхте във Вутов освен младоста... Излезе Гаджевица и играта свърши, не че преди това беше нещо.. Но не е проблемът във Вутов, нито в Гаджев. Тоя разговор го водим вече години наред, това ни е 11ти треньор и някъде около 8ми директор и все едно и също (даже и собственика сме били сменили :bigok ). И някой пак ще каже - абе да не би Батков да играе на терена. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:10 am 
Аватар

Първото Левски ми хареса, колкото и неадекватно да звучи. :bigok Раздвижвахме добре играта, но ни липсва някой на мястото на Гаджев, който да прави разликата. Второто бяхме трагични. Смятам, че сме с една идея по-добре от миналата година, в защита също. Там към циркове, ама пак сме по-добри. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:11 am 
Аватар

targovishte написа:
Я кажете някой хотел до Герена, че се объркаха работите?

Хотел Акорд, можеш и да си отебеш там :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Вутов направи поне 2 дрибъла с топката към вратата и опита удар за разлика от Владко. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

След такъв сезон, след всичките лайна, пред такава публика, просто нямаш правото да не победиш на Герена сборка казаци, който са по-неадекватни от Монтана.. Силна ПУБЛИКА - слаб отбор! Това не е Левски и то на прага на 100 годишнината си!
Нищо не се е променило от последните месеци, какви месеци - години вече.. само приказки - никакви дела. Тъжна история, а горчилката отново си остава за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:12 am 
Аватар

tprodanov написа:
Аз па не виждам кво видяхте във Вутов освен младоста... Излезе Гаджевица и играта свърши, не че преди това беше нещо.. Но не е проблемът във Вутов, нито в Гаджев. Тоя разговор го водим вече години наред, това ни е 11ти треньор и някъде около 8ми директор и все едно и също (даже и собственика сме били сменили :bigok ). И някой пак ще каже - абе да не би Батков да играе на терена. :bii_chorbata

Прегледай повторението. Вутов се включи прекрасно и за малко да направи асистенция. Да не говорим, че за разлика от путката Гаджев, пробиваше в наказателното. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Нивото на публиката беше по-ниско от това на терена, колкото и смешно да звучи. Не заслужавахме и равен.

Върнете се в началото

Цитат:
Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков изрази надежда в реванша срещу Иртиш тимът да се реваншира на феновете. В първия мач от първия квалификационен кръг „сините“ записаха 0:0 срещу тима от Казахстан.

„Като не печелиш на собствен терен, не може да сме доволни. Мачът е свършил, трябва да се възстановяват и да мислим за следващия мач. Не е това играта, която аз искам да виждам. Но и с тази игра можехме да спечелим мача. Отборът на Иртиш не ни затрудни по никакъв начин, ние сами се затруднихме в последните 20 минути, като тичане и борба, аз съм доволен от футболистите:smt100 :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 , сподели Наско Сираков след срещата на стадион „Георги Аспарухов“.

„В игрови план има още какво да се подобри. Далеч съм от мисълта да обвинявам защитниците, но човек като Станислав Ангелов с такъв опит не бива да допуска такива грешки.“

„Трябва да не мислим и в главите ни бе трябва да е пътуването до Павлодар, а мачът. Не е чак толкова тежко пътуването, просто трябва да играят по-добре. Във футбола всичко е възможно. Ние имаме по-качествени футболисти, просто трябва да го докажат това на терена“, допълни директорът на Левски.

„Мисля, че по принцип за мотивация и за такива неща в съблекалнята не трябва да се говори. Това са професионални футболисти. Просто треньорите трябва да проведат нормална и спокойна подготовка през тази седмица, да видим къде сме сбъркали и да ги победим в следващия мач. И аз не бях спокоен, бях като феновете, надявам се да ги успокоим в следващия мач“, завърши Наско Сираков.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

с 3ма опорни в средата не очаквайте чудеса напред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:13 am 

tprodanov написа:
Вутов мопмчето раздвижи цялата игра - страхотна техника и желание. Гаджев цял мач се разхожда както подобава на него, бавен и мързелив.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:14 am 
Аватар

Фен на Пацо Николов написа:
tprodanov написа:
Вутов мопмчето раздвижи цялата игра - страхотна техника и желание. Гаджев цял мач се разхожда както подобава на него, бавен и мързелив.

Така я раздвижи, че второто си еба съвсем майката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:14 am 

tprodanov написа:
tprodanov написа:

Така я раздвижи, че второто си еба съвсем майката :bigok
Що първото какво направи Гаджева?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:15 am 
Аватар

Brannik написа:
targovishte написа:

Хотел Акорд, можеш и да си отебеш там :bigok

Най-вече ! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

targovishte написа:

хотел Хармония Левски, известен още като Бунгалата :bigok

http://www.hotels-harmony.com/h3/index.html

Върнете се в началото
 Профил  

BluePower написа:
Синя Религия написа:
Много еднообразен стил имаме.Кой кво прави все на крилото се подава.Създадохме някви положения , само защото тия срещу нас бяха още по-некадърни.

Жалък си! Спомням си преди мачовете с Калмар и Аик, как такива като теб се молеха да не се класираме за Европа!

Брей , как разбра , че се моля?И въпросните Калмар и Аик не ги ли бихме в София? :strkstrk
И все пак емотиконите не са за украса. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:16 am 

Аз не разбирам защо Сьорд Арс за втори път бе натирен за отрицателно време и то при положение,че направи много добър сезон - 8 гола в 13 мача.29 години е,не е да кажеш да толко дърт...той Марсиньо на 31 дадоха една торба пари за него.
Малко като с Иван Цветков става.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:16 am 
Аватар

tprodanov написа:

От тия 11 треньора, нито един не е треньор :wink: Последните 20г. хубавите ни серии в Европа се случваха, когато имахме треньор с главно Т. С Гочето бихме Рейнджърс и без малко да минем и германския шампион Вердер. С Люпко стигнахме до Ювентус и един гол от ШЛ. С Муслин бяхме на косъм от мачове напролет с Лацио. После се върна Гочето и излъга славия прага, закарвайки ни до мачовете с Ливърпул. Приказката е ясна.
Ние се превърнахме в училище за треньори последните години, като само един си взе изпита.

Последна промяна Nikē на Пет Юли 05, 2013 12:17 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:17 am 
Аватар

Пелето и Вазелинов - алелелелее, майко! :ohmygod2

Видях Люпко Петрович пред В сектор преди мача - А дано ни взима, че кошмарът продължава....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:18 am 
Аватар

frantic написа:
Пелето и Вазелинов - алелелелее, майко! :ohmygod2

Видях Люпко Петрович пред В сектор преди мача - А дано ни взима, че кошмарът продължава....

дано да не е.
2013г. сме, не 2003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:19 am 
Аватар

Синя Религия написа:
BluePower написа:
Синя Религия написа:

Брей , как разбра , че се моля?И въпросните Калмар и Аик не ги ли бихме в София? :strkstrk
И все пак емотиконите не са за украса. :loser2

Мисълта ми беше, че и тогава се очакваха провали, но стигнахме далеч. Въпреки равенството днес, все още не сме отпаднали!
Само Левски! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:19 am 
Аватар

Що първото какво направи Гаджева?

Първото полувреме бехме по-малко зле. Лично мнение. Вутов се включи с желание, но за момента е до тук. Трудно можеш да очакваш 17 годишно лапе да ти вади мача. Митов трябваше да направи съвсем други неща - да не ти тръгне мача се случва. Ама като не тръгне, наблягаш на статичните положения и си решаваш проблема. Ние нямаме играч който може да вкара от фаул вече 6-7 години. Но вината не е негова, не е и на Насо, вината си е в мустака, а и в нас, че си го приехме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:21 am 
Аватар

В интерес на истината, изключително тъпо се получи това с освиркването накрая.. Не е станала великата трагедия, едва ли някой е очаквал да ги убием с нереална игра (особено тези, които си давахме труда да гледаме контролите :smt006 ).

Аз лично освирках единствено Гаджев при смяната му. Защото тоя смотаняк претендира да е лидер, опитен играч, гръбнак на отбора, ненамсикфоси, а се криеше от топката като пълната мишка и направи НИ-ЩО цял мач.

Като цяло отношението беше гадно и то от хора покрай мен, които далеч не си даваха зор да пеят по време на мача. Ше речеш, че някой им е длъжен с нещо.. Да, разочароващо беше всичко..Ама футболистите идват да ти пляскат и благодарят за подкрепата..Не мисля, че беше нужно да се освиркват толкова брутално. Евала, че поне като млъкнаха повечето крайни хейтъри-разбирачи, успяхме да изпляскаме на Вутов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:23 am 
Аватар

Отвратен съм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 12:23 am 
Аватар

Bellamy написа:
В интерес на истината, изключително тъпо се получи това с освиркването накрая.. Не е станала великата трагедия, едва ли някой е очаквал да ги убием с нереална игра (особено тези, които си давахме труда да гледаме контролите :smt006 ).

3 години без отстранен съперник в ЕКТ как ти се струва?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1252 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 42  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]